Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Exil Fipralone (=Flea Free) Huidspray flacon 100 ml

Effectieve bescherming tegen vlooien bij honden en katten.Wil je je hond of kat (jong, volwassen of oud) snel en effectief beschermen tegen vlooien? Besproei hem of haar dan met de Flea Free huidspray van Exil. Deze huidspray biedt snelle en eenvoudige bestrijding van vlooien en kan ook gebruikt worden als preventief vlooienmiddel. Bovendien beschermt de Exil huidspray je huisdier ook tegen teken.Snel & doeltreffend vlo-vrijBinnen 18 uur na het gebruiken van de Exil Flea Free huidspray worden de vlooien gedood. Hierdoor is je trouwe metgezel snel van zijn vervelende meelifters af. Behandel je huisdier om de 4 weken om de nieuwe vlooien ook te doden. Wanneer je de spray als voorzorg gebruikt, heeft de Exil huidspray een lange werking van minimaal 4 weken tot maximaal 3 maanden. Veilig voor elke leeftijd.De Exil Flea Free huidspray voldoet aan alle wettelijke eisen voor de gezondheid van je huisdier. Doordat de Exil veiligheid en effectiviteit aangetoond heeft, is de huidspray voor elke leeftijd te gebruiken. Zo kun je ook je pup of kitten veilig behandelen.AdviesVolwassen huisdierenHoud de spray op ongeveer 10 tot 20 cm afstand en spray tegen de vachtriching van je hond of katl in. Zorg ervoor dat je de hele vacht goed vochtig maakt. Wrijf de vacht, vooral bij langharige huisdieren, goed in zodat het product tot op de huid komt. Laat je huisdier natuurlijk opdrogen zonder het gebruik van föhn of handdoek. Wacht na het gebruik met aaien totdat je huisdier droog is.Jonge huisdierenSpray de Exil Flea Free huidspray op een handschoen en wrijf daarna het product in de vacht. Laat je pup of kitten natuurlijk opdrogen zonder het gebruik van föhn of handdoek.Flacon met 100 ml 1x pompen komt overeen met 0,5 ml.SamenstellingFipronil 2,5 mg per ml.Verpakking: sprayflacon 100 ml. Ga naar Dierapotheker.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 3 reviews »
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,01
18,95
Bij je thuis voor 21,96
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Dierapotheker.nl
"Prima shop" 44 reviews »
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
13,95
Bij je thuis voor 16,90
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Brekz.nl
"Klasse shop" 768 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
13,95
Bij je thuis voor 16,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl

Prijzen voor Exil Fipralone (=Flea Free) Huidspray flacon 100 ml 10 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Exil Fipralone (=Flea Free) Huidspray flacon 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,96
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,9518,01
Exil Fipralone (=Flea Free) Huidspray 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,96
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,9518,01
"Prima shop"
Maat: 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
13,95
"Klasse shop"
Flea Free Huidspray 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
13,95
"Klasse shop"
Maat: 0.200 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 20,20
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
16,25
"Klasse shop"
Exil Flea Free Huidspray - 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
16,95
"Prima shop"
Flea Free Huidspray 100 ml  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,99
"Klasse shop"
Maat: 100 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
13,95
"Prima shop"
Exil Flea Free Huidspray - 100 ML  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,36
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
15,41
"Prima shop"
EXIL FLEA FREE HUIDSPRAY 100 ML  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,44
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
26,9922,49
"Klasse shop"
Exil flea free huidspray  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 24,37
Levertijd: 1 werkdag
19,42
Bekijk alle 10 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Exil
Dier Katten
Dierapotheker.nl zegt: Effectieve bescherming tegen vlooien bij honden en katten.Wil je je hond of kat (jong, volwassen of oud) snel en effectief beschermen tegen vlooien? Besproei hem of haar dan met de Flea Free huidspray van Exil. Deze huidspray biedt snelle en eenvoudige bestrijding van vlooien en kan ook gebruikt worden als preventief vlooienmiddel. Bovendien beschermt de Exil huidspray je huisdier ook tegen teken.Snel & doeltreffend vlo-vrijBinnen 18 uur na het gebruiken van de Exil Flea Free huidspray worden de vlooien gedood. Hierdoor is je trouwe metgezel snel van zijn vervelende meelifters af. Behandel je huisdier om de 4 weken om de nieuwe vlooien ook te doden. Wanneer je de spray als voorzorg gebruikt, heeft de Exil huidspray een lange werking van minimaal 4 weken tot maximaal 3 maanden. Veilig voor elke leeftijd.De Exil Flea Free huidspray voldoet aan alle wettelijke eisen voor de gezondheid van je huisdier. Doordat de Exil veiligheid en effectiviteit aangetoond heeft, is de huidspray voor elke leeftijd te gebruiken. Zo kun je ook je pup of kitten veilig behandelen.AdviesVolwassen huisdierenHoud de spray op ongeveer 10 tot 20 cm afstand en spray tegen de vachtriching van je hond of katl in. Zorg ervoor dat je de hele vacht goed vochtig maakt. Wrijf de vacht, vooral bij langharige huisdieren, goed in zodat het product tot op de huid komt. Laat je huisdier natuurlijk opdrogen zonder het gebruik van föhn of handdoek. Wacht na het gebruik met aaien totdat je huisdier droog is.Jonge huisdierenSpray de Exil Flea Free huidspray op een handschoen en wrijf daarna het product in de vacht. Laat je pup of kitten natuurlijk opdrogen zonder het gebruik van föhn of handdoek.Flacon met 100 ml 1x pompen komt overeen met 0,5 ml.SamenstellingFipronil 2,5 mg per ml.Verpakking: sprayflacon 100 ml.
Ga naar Dierapotheker.nl
Brekz.nl zegt: Exil Flea Free Huidspray voor hond en kat is een spray ter bestrijding van vlooien en teken bij honden en katten. De spray biedt bescherming tot 4 weken tegen teken en bescherming tot 3 maanden tegen vlooien bij honden en tot 6 weken tegen vlooien bij katten.
Ga naar Brekz.nl
Medpets.nl zegt: Flea Free Fipralone Huidspray is een handzame spray ter bestrijding van vlooien en teken bij honden en katten. De spray biedt bij honden tot 3 maanden en bij katten tot 6 weken bescherming tegen vlooien. Voor zowel hond als kat geldt een bescherming tegen teken van 4 weken.
Ga naar Medpets.nl
Zoo-enzo.nl zegt: Exil Flea Free HuidsprayExil Flea Free Huidspray is een snel werkend middel voor de bestrijding van vlooien en teken bij uw hond of kat.Om je huisdier snel en veilig te behandelen tegen vlooien (en teken) is er het ook een spray Flea Free Fipralone huid
Ga naar Zoo-enzo.nl
Petsplace.nl zegt: Flea Free Huidspray 100 ml direct bestellen in onze webshop! Flea Free Fiproline Huidspray is zeer geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden, met name bij pups en kittens.
De spray wordt bij toediening over de gehele vacht verspreidt en je hond of kat is direct beschermd tegen vlooien en teken.
Op de verpakking kun je lezen hoeveel pompslagen je moet geven bij het gewicht van jouw hond of kat.
.
Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Tims.nl zegt: Exil flea free huidspray 100 ML
Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.EigenschappenExil Flea Free huidspray bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan. Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood.Dosering en gebruiksaanwijzingAlleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de vacht van hond of kat. Maak de haren goed vochtig met de spray tot op de huid.Gebruik hiervoor 3-6 ml per kg lichaamsgewicht (dit is met 7,5 tot 15 mg werkzame stof per kg lichaamsgewicht), afhankelijk van de haarlengte.Dit komt overeen met:6-12x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 100 ml flacon of 2-4x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 250 ml flacon.Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud kunnen veilig worden behandeld.Werkingsduur Hond: Exil Flea Free huidspray blijft tot 3 maanden na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken na toediening werkzaam tegen teken. Kat: Bij de kat blijft de spray tot 6 weken na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken werkzaam.Waarschuwingen· Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.· Fipronil kan ongunstige effecten hebben voor vissen en andere waterorganismen. Vervuil geen vijvers, waterwegen of poelen met het product of de lege pipet.· Buiten bereik van kinderen bewaren.Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren.Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.BijwerkingenIndien het product opgelikt wordt kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof. In zeer zeldzame gevallen worden na gebruik bijwerkingen gezien, te weten voorbijgaande huidreacties als roodheid, jeuk of lokaal haarverlies. In uitzonderlijke gevallen werden overmatig speekselen, reversibele neurologische symptomen (overgevoeligheid voor prikkels, depressie, nerveuze verschijnselen), braken en ademhalingsproblemen gezien na gebruik.
Zooster.nl zegt: Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.

Eigenschappen
Exil Flea Free huidspray bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan. Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood.

Dosering en gebruiksaanwijzing
Alleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de vacht van hond of kat. Maak de haren goed vochtig met de spray tot op de huid.
Gebruik hiervoor 3-6 ml per kg lichaamsgewicht (dit is met 7,5 tot 15 mg werkzame stof per kg lichaamsgewicht), afhankelijk van de haarlengte.

Dit komt overeen met:
6-12x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 100 ml flacon of
2-4x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 250 ml flacon.
Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud kunnen veilig worden behandeld.

Werkingsduur
Hond: Exil Flea Free huidspray blijft tot 3 maanden na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken na toediening werkzaam tegen teken.
Kat: Bij de kat blijft de spray tot 6 weken na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken werkzaam.

Waarschuwingen
· Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.
· Fipronil kan ongunstige effecten hebben voor vissen en andere waterorganismen. Vervuil geen vijvers, waterwegen of poelen met het product of de lege pipet.
· Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren.
Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Indien het product opgelikt wordt kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof. In zeer zeldzame gevallen worden na gebruik bijwerkingen gezien, te weten voorbijgaande huidreacties als roodheid, jeuk of lokaal haarverlies. In uitzonderlijke gevallen werden overmatig speekselen, reversibele neurologische symptomen (overgevoeligheid voor prikkels, depressie, nerveuze verschijnselen), braken en ademhalingsproblemen gezien na gebruik.
Dobeno.nl zegt: Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien. Eigenschappen Exil Flea Free huidspray bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan. Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood. Dosering en gebruiksaanwijzing Alleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de vacht van hond of kat. Maak de haren goed vochtig met de spray tot op de huid. Gebruik hiervoor 3-6 ml per kg lichaamsgewicht (dit is met 7,5 tot 15 mg werkzame stof per kg lichaamsgewicht), afhankelijk van de haarlengte. Dit komt overeen met: 6-12x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 100 ml flacon of 2-4x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 250 ml flacon. Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud kunnen veilig worden behandeld. Werkingsduur Hond: Exil Flea Free huidspray blijft tot 3 maanden na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken na toediening werkzaam tegen teken. Kat: Bij de kat blijft de spray tot 6 weken na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken werkzaam. Waarschuwingen · Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd. · Fipronil kan ongunstige effecten hebben voor vissen en andere waterorganismen. Vervuil geen vijvers, waterwegen of poelen met het product of de lege pipet. · Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen. Bijwerkingen Indien het product opgelikt wordt kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof. In zeer zeldzame gevallen worden na gebruik bijwerkingen gezien, te weten voorbijgaande huidreacties als roodheid, jeuk of lokaal haarverlies. In uitzonderlijke gevallen werden overmatig speekselen, reversibele neurologische symptomen (overgevoeligheid voor prikkels, depressie, nerveuze verschijnselen), braken en ademhalingsproblemen gezien na gebruik.
Huisdierzaak.nl zegt: Dit product is alleen bedoeld voor verkoop in Holland.

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en teken. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en poezen in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.

Eigenschappen
Exil Flea Free huidspray bevat de werkzame stof fipronil. Fipronil is een insecticide en acaricide uit de groep van de fenylpyrazolen. Het is een niet-competitieve GABA remmer die bindt aan het chloride kanaal en daardoor blokkeert het de pre- en post-synaptische overdracht van chloride ionen door het celmembraan. Dit resulteert in ongecontroleerde activiteit van het centraal zenuwstelsel, waardoor de insecten en de acariden worden gedood.

Dosering en gebruiksaanwijzing
Alleen voor uitwendig gebruik. Dien het product toe op de vacht van hond of poes. Maak de haren goed vochtig met de spray tot op de huid.
Gebruik hiervoor 3-6 ml per kg lichaamsgewicht (dit is met 7,5 tot 15 mg werkzame stof per kg lichaamsgewicht), afhankelijk van de haarlengte.

Dit komt overeen met:
6-12x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 100 ml flacon of
2-4x pompen per kg lichaamsgewicht voor de 250 ml flacon.
Puppies en kittens vanaf 2 dagen oud kunnen veilig worden behandeld.

Werkingsduur
Hond: Exil Flea Free huidspray blijft tot 3 maanden na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken na toediening werkzaam tegen teken.
Kat: Bij de poes blijft de spray tot 6 weken na toediening werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken werkzaam.

Waarschuwingen
· Ongebruikte diergeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.
· Fipronil kan ongunstige effecten hebben voor vissen en andere waterorganismen. Vervuil geen vijvers, waterwegen of poelen met het product of de lege pipet.
· Buiten bereik van kinderen bewaren.

Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren.
Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.
Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor de actieve stof of een van de hulpstoffen.

Bijwerkingen
Indien het product opgelikt wordt kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan de dragerstof. In zeer zeldzame gevallen worden na gebruik bijwerkingen gezien, te weten voorbijgaande huidreacties als roodheid, jeuk of lokaal haarverlies. In uitzonderlijke gevallen werden overmatig speekselen, reversibele neurologische symptomen (overgevoeligheid voor prikkels, depressie, nerveuze verschijnselen), braken en ademhalingsproblemen gezien na gebruik.


Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.