Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Bolfo Gold Kat 40 (1 stuks, 0.02 Kg) Bekijk shops

Bolfo Gold Kat 40 (1 stuks, 0.02 Kg)

Bolfo Gold Kat 40 2 pip (< 4kg) (let op: prijs geldt voor 1 stuk(s)) Ga naar Discount4Pets.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 19 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
10,70
14,90
Bij je thuis voor 13,65
Webshop Keurmerk
Bekijk op Discount4Pets.nl
"Klasse shop" 739 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,25
Bij je thuis voor 12,20
Thuiswinkel waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl
"Klasse shop" 5 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
11,95
Bij je thuis voor 12,90
Thuiswinkel waarborg
Bekijk op Huisdierplein.nl

Prijzen voor Bolfo Gold Kat 40 (1 stuks, 0.02 Kg)Te koop bij 10 shops

dagprijs levertijd beoordeling shops  
"Klasse shop" Bolfo Gold Kat 40 (1 stuks, 0.02 Kg)  -  Bij je thuis voor 13,65 Levertijd: 1 werkdag 14,90 10,70
"Klasse shop" Bolfo Gold Kat 40 - 2 Pipet  -  Bij je thuis voor 12,20 Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 9,25
"Klasse shop" Bolfo Gold Kat Vlooiendruppels 40 2 Pipet  -  Bij je thuis voor 12,90 Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 9,95
"Prima shop" Bolfo Druppels Voor Katten 2 X 0,4 Ml (2x0.4m)  -  Bij je thuis voor 17,74 Levertijd: 1 werkdag 15,05 12,79
"Klasse shop" Bolfo Gold Kat 40 - 2 Pipetten  -  Bij je thuis voor 18,45 Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 13,50
"Onbekend" Bolfo Gold vlooienmiddel kat 40 < 4 kg 2 pipetten  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis 13,65
"Prima shop" Bolfo Gold Kat 40 2 stuks 0 - 4 Kg  -  Bij je thuis voor 18,88 Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 14,89
"Klasse shop" Bolfo Gold Kat Vlooiendruppels tot 4 Kg 2 Pipet  -  Bij je thuis voor 18,41 Levertijd: 1 werkdag 13,46
"Aardige shop" Bolfo Druppels voor katten 2 x 0,4 ml  -  Bij je thuis voor 18,08 Levertijd: 1 - 2 werkdagen 13,13
"Onbekend" Bolfo Druppels voor katten 2 x 0,4 ml  -  Bij je thuis voor 18,54 op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. 15,05 13,54
Bekijk alle 10 shops
Specificaties
Algemene productdetails
DierKatten
MerkBolfo
Soort dierenapotheekVlooien en teken
Discount4Pets.nl zegt: Bolfo Gold Kat 40 2 pip (< 4kg) (let op: prijs geldt voor 1 stuk(s))
Ga naar Discount4Pets.nl
Huisdierplein.nl zegt:
Bolfo Gold 80 Kat - voor katten tot 4 kg
Bolfo Gold heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen.

- Snelle werking tegen vlooien (< 24 uur);
- bestrijding en preventie van vlooien en vlooienlarven;
- gemakkelijke toediening;
- beschermt 3 tot 4 weken tegen vlooien;
- zeer geschikt voor katten met een vlooienallergie;


Ga naar Huisdierplein.nl
Koopjesdrogisterij.nl zegt: Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht Details: - elke pipet van 0,4 ml bevat 40 mg Imidacloprid en 0,4 mg gebutyleerd hydroxytolueen. - 2 pipetten per verpakking Op de kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening. Voorzorgsmaatregelen: - Na gebruik de handen grondig wassen. - Elke eventuele contaminatie van de huid met zeep en water wassen. - Personen met bekende huidovergevoeligheid kunnen bijzonder gevoelig zijn voor dit product. - Contact van het product met de ogen of de mond vermijden. - Indien het product onopzettelijk in de ogen terecht komt, overvloedig spoelen met water. - Indien huid- of oogirritatie aanhoudt of indien het product onopzettelijk wordt ingeslikt, medisch toezicht inroepen. - Niet eten, drinken of roken tijdens de toediening.
Ga naar Koopjesdrogisterij.nl
Medpets.nl zegt: Vlooien kunnen voor ongemak zorgen bij uw kat. Bolfo Gold Kat is een vlooienbestrijdingsmiddel met imidacloprid en gebutyleerd hydroxytolueen. Bolfo Gold biedt uw kat gedurende 3 tot 4 weken bescherming tegen vlooien en -larven. Dit middel is gemakkelijk spot-on toe te dienen.
Ga naar Medpets.nl
Huisdierenbazaar.nl zegt: Een vervelende parasiet voor de hond en kat is de vlo. Vlooien bijten uw huisdier om een bloedmaaltijd te kunnen nemen. Na een bloedmaaltijd reproduceert een vlo zicht bijzonder snel. Van belang is om te weten dat het vlooienprobleem zich niet alleen op de hond of de kat afspeelt maar ook in de omgeving van het huisdier. Daar liggen immers de eitjes en de coconnetjes. een product dat tegen vlooien en vlooienlarven werkt, verbreekt dus de levenscyclus van de vlo op meerdere plaatsen; Bolfo Gold. Snelheid van werking van belang. Bolfo Gold biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. De snelheid van werken is van belang. Zo heeft bijvoorbeeld het huisdier minder last van de aanwezige vlooien en krijgt u de vlooienplaag sneller onder controle. Daarnaast is deze snelheid belangrijk zodat vlooien geen eitjes kunnen leggen, ze niet bijten waardoor een vlooienallergie kan worden tegen gegaan, nieuwe vlooien vanuit de omgeving snel worden gedood. Vlooien zijn ook tussengastheer van de vlo-lintworm (Dipylidium caninum). Door het snel doden van de vlo, kun je de overdracht van deze worm ook voorkomen. Kortom, een snel dodend middel heeft duidelijk zijn voordelen. Ook een werking tegen larven is wezenlijk om de vlooienplaat snel onder controle te krijgen.
Ga naar Huisdierenbazaar.nl
Petsplace.nl zegt: Bolfo Gold Kat 40 2 stuks 0 - 4 Kg direct bestellen in onze webshop! Bolfo Gold biedt een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven.
Bolfo Gold voor de kat is beschikbaar in 2 varianten: Bolfo Gold kat 40, voor katten tot 4 kilogram.
Bolfo Gold kat 80, voor katten vanaf 4 kilogram.
Bolfo Gold is een product van Bayer Petcare.
.
Alle Bolfo voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Huisdierzaak.nl zegt: Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.

Bolfo Gold is een revolutionair vlooienmiddel. De werkzame stof imidacloprid doodt de vlooien op uw kat onmiddellijk en beschermt 4 weken lang tegen nieuwe besmettingen. Bolfo Gold is veilig voor uw huisdier, is gemakkelijk op de huid aan te brengen en verspreidt zich snel over het hele dier.

Wanneer te gebruiken
Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht. Voor katten van 4 kg lichaamsgewicht en meer, gebruik Bolfo Gold vlooiendruppels kat 80. Op de kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening. Een éénmalige behandeling beschermt tegen de ontwikkeling van een vlooienpopulatie gedurende 4 weken. Het product kan gebruikt worden als onderdeel van de bestrijdingsstrategie tegen vlooien allergie dermatitis.

Gebruiksbeperking
Niet te gebruiken bij niet-gespeende kittens van minder dan 8 weken oud

Toedieningswijze
Neem een tube uit de verpakking. Houdt de tube rechtop, draai en verwijder het dopje. Het dopje er omgekeerd weer opsteken, draaien om het zegel te verbreken en het dopje terug verwijderen.Druk de haren op de nek van de kat ter hoogte van de schedelbasis uit elkaar totdat de huid zichtbaar wordt.
Plaats de open zijde van de tube op de huid en knijp enkele malen de tube stevig samen om de inhoud direct op de huid te ledigen.

Enkel aanbrengen op de onbeschadigde huid. Laat niet toe dat recent behandelde dieren elkaar aflikken.

Bijwerkingen
Het product heeft een bittere smaak en kwijlen kan soms optreden wanneer de kat likt aan de toedieningsplaat onmiddellijk na de behandeling. Dit is geen intoxicatieverschijnsel en verdwijnt zonder behandeling binnen enkele minuten. Een correcte toediening minimaliseert de gelegenheid voor de kat om aan het product te likken.

VOORZORGSMAATREGELEN
- Na gebruik de handen grondig wassen.
- Elke eventuele contaminatie van de huid met zeep en water wassen.
- Personen met bekende huidovergevoeligheid kunnen bijzonder gevoelig zijn voor dit product.
- Contact van het product met de ogen of de mond vermijden.
- Indien het product onopzettelijk in de ogen terecht komt, overvloedig spoelen met water. Indien huid- of oogirritatie aanhoudt of indien het product onopzettelijk wordt ingeslikt, medisch toezicht inroepen.
- Niet eten, drinken of roken tijdens de toediening.

Men dient erop toe te zien dat de inhoud van de tube niet in contact komt met de ogen of mond van het te behandelen dier. Laat niet toe dat recent behandelde dieren elkaar aflikken.

Er werden geen primair embryotoxische, teratogene of reproductietoxische effecten waargenomen tijdens de studies met imidacloprid op ratten en konijnen. De studies op drachtige en melkgevende teven samen met hun nakomelingen zijn beperkt. Het bewijs tot nu toe doet veronderstellen dat er geen neveneffecten te verwachten zijn bij deze dieren.

Er werden geen interacties waargenomen na toediening van het dubbele van de aanbevolen dosering van dit product en vaak gebruikte diergeneesmiddelen op basis van fenthion, lufenuron, milbemycine, febantel, pyrantel of praziquantel. De verenigbaarheid van het product werd ook aangetoond met een wijde groep aan routinebehandelingen onder praktijkomstandigheden, waaronder vaccinatie.
De-drogisterij.nl zegt: Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten minder dan 4 kg lichaamsgewicht Druppels 2 x 0,4 ml. Kenmerken: Bolfo per 2x0.4m. EAN: 4007221007463. Groep: Bolfo Dieren.
Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht
Details:
- elke pipet van 0,4 ml bevat 40 mg Imidacloprid en 0,4 mg gebutyleerd hydroxytolueen.
- 2 pipetten per verpakking  

Op de kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening.
Voorzorgsmaatregelen:
- Na gebruik de handen grondig wassen.
- Elke eventuele contaminatie van de huid met zeep en water wassen.
- Personen met bekende huidovergevoeligheid kunnen bijzonder gevoelig zijn voor dit product.
- Contact van het product met de ogen of de mond vermijden.
- Indien het product onopzettelijk in de ogen terecht komt, overvloedig spoelen met water. - Indien huid- of oogirritatie aanhoudt of indien het product onopzettelijk wordt ingeslikt, medisch toezicht inroepen.
- Niet eten, drinken of roken tijdens de toediening.
Voordeligfit.nl zegt: Voor de preventie en behandeling van vlooien bij katten van minder dan 4 kg lichaamsgewicht

Details:
- elke pipet van 0,4 ml bevat 40 mg Imidacloprid en 0,4 mg gebutyleerd hydroxytolueen.
- 2 pipetten per verpakking

Op de kat aanwezige vlooien worden gedood binnen één dag na de toediening.

Voorzorgsmaatregelen:
- Na gebruik de handen grondig wassen.
- Elke eventuele contaminatie van de huid met zeep en water wassen.
- Personen met bekende huidovergevoeligheid kunnen bijzonder gevoelig zijn voor dit product.
- Contact van het product met de ogen of de mond vermijden.
- Indien het product onopzettelijk in de ogen terecht komt, overvloedig spoelen met water. - Indien huid- of oogirritatie aanhoudt of indien het product onopzettelijk wordt ingeslikt, medisch toezicht inroepen.
- Niet eten, drinken of roken tijdens de toediening.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons assortiment van 25 miljoen producten bij 10.017 shops bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

25.000.000 prijzen van 10.017 winkels worden dagelijks verwerkt.
© 2005 - 2017 beslist.nl™