Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Flea Free Omgevingsspray 400 ml

Flea Free Omgevingsspray 400 ml direct bestellen in onze webshop! Flea Free Omgevingsspray is een krachtige omgevingspray tegen vlooien en vlooienlarven, werkt 4-6 weken.
Door je huis te behandelen met Flea Free omgevingsspray bestrijdt je de vlooien en vlooienlarven.
Doe dit direct, want dan kun je de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen.
Een mogelijk vlooienprobleem is dan snel opgelost.
De Flea Free omgevingsspray werkt ook tegen andere kruipende insecten en wespen! Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar! Ga naar Petsplace.nl
De meeste shoppers kiezen
"Prima shop" 10 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,29
Bij je thuis voor 18,28
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Petsplace.nl
"Klasse shop" 3 reviews »
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
13,54
14,25
Bij je thuis voor 17,49
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Dierapotheker.nl
"Klasse shop" 768 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
11,49
Bij je thuis voor 14,44
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl

Prijzen voor Flea Free Omgevingsspray 400 ml 11 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Prima shop"
Flea Free Omgevingsspray 400 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 18,28
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,29
"Klasse shop"
Exil Flea Free Omgevingsspray 400 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,49
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,2513,54
"Klasse shop"
Flea Free Omgevingsspray 400 ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,44
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
11,49
"Onbekend"
Exil Flea Free Ongediertespray 400 Ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,14
Levertijd: Op werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
11,19
"Klasse shop"
Maat: 0.200 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,20
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
12,25
"Klasse shop"
Exil Flea Free Ongediertespray  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
13,9512,95
"Aardige shop"
Exil Flea free ongediertespray  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,84
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
10,89
"Klasse shop"
Maat: 400ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,17
Levertijd: Op werkdagen en op zondag voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!
14,2514,18
Maat: 400ml  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 20,20
Levertijd: Voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!
14,25
"Klasse shop"
Exil flea free omgevingsspray  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,31
Levertijd: 1 werkdag
16,36
"Prima shop"
EXIL FLEA FREE OMGEVINGSSPRAY 400 ML  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 23,90
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
20,3416,95
Bekijk alle 11 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Flea Free
Dier Honden
Petsplace.nl zegt: Flea Free Omgevingsspray 400 ml direct bestellen in onze webshop! Flea Free Omgevingsspray is een krachtige omgevingspray tegen vlooien en vlooienlarven, werkt 4-6 weken.
Door je huis te behandelen met Flea Free omgevingsspray bestrijdt je de vlooien en vlooienlarven.
Doe dit direct, want dan kun je de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen.
Een mogelijk vlooienprobleem is dan snel opgelost.
De Flea Free omgevingsspray werkt ook tegen andere kruipende insecten en wespen! Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Dierapotheker.nl zegt: Exil Flea Free heeft een vlotte en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in uw huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Waarom een omgevingsspray?Bekijk de video onderaan deze pagina voor informatie over het belang van het behandelen van de omgeving.BelangrijkOm een nieuwe vlooienplaag te voorkomen is het belangrijk om naast behandelingen van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien met een davoor speciaal geregistreerd middel. Ook geschikt voorExil Flea Free omgevingsspray is niet alleen geschikt tegen vlooien, maar ook tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken en vliegende zoals wespen. Volg ten alle tijde de gebruiksaanwijzing die op de bus vermeld staat. Werking4 - 6 wekenVerpakking: 400 ml.
Ga naar Dierapotheker.nl
Praxis.nl zegt: Exil Flea Free ongediertespray 400 ml. Krachtige omgevingsspray tegen vlooien en vlooienlarven in de omgeving.
Ga naar Praxis.nl
Medpets.nl zegt: Een vlooienbesmetting bij uw hond of kat is erg vervelend. Slechts 5% van de besmetting bevindt zich op uw huisdier. Reiniging van de omgeving is belangrijk aangezien een groot deel van de plaag zich hier bevindt. Flea Free Omgevingsspray biedt hier uitkomst.
Ga naar Medpets.nl
Zoo-enzo.nl zegt: Exil Flea Free Ongediertespray Vlooien op je huisdier zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’. 95 procent van het probleem zit in je huis in de vorm van vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Zie je vlooien op je huisdier? Voorkom erger en
Ga naar Zoo-enzo.nl
De-drogisterij.nl zegt: Met Exil Flea Free ongediertespray bestrijdt u de vlooienlarven die in uw huis aanwezig zijn.. Kenmerken: Exil per 400ml. EAN: 8713112002979. Groep: Exil Dieren.
Vlooien op uw huisdier zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’. 95 procent van het probleem zit in uw huis in de vorm van vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Ziet u vlooien op uw huisdier? Voorkom erger en behandel uw huis snel met Exil Flea Free ongediertespray. De voordelen van Exil Flea Free ongediertespray- snelle bestrijding van larven en vlooien
- uw huis tot 6 weken vlovrij
- werkt ook tegen ander ongedierte
Grondige bestrijdingMet Exil Flea Free ongediertespray bestrijdt u de vlooienlarven die in uw huis aanwezig zijn. Gebruik de spray op alle plaatsen waar uw huisdier regelmatig komt. Doe dit snel, want dan kunt u de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen. Het vlooienprobleem is dan snel opgelost! Bestrijdt andere insecten en wespenVlooien houden niet van Exil Flea Free ongediertespray, maar u bestrijdt er ook andere kruipende insecten en wespen mee. Wel zo veilig! Lange werkingsduurExil Flea Free ongediertespray werkt minimaal 4 tot 6 weken. Ziet u vlooien op uw huisdier? Behandel dan om de 4 weken.
Byfit.nl zegt: Vlooien op uw huisdier zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’. 95 procent van het probleem zit in uw huis in de vorm van vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Ziet u vlooien op uw huisdier? Voorkom erger en behandel uw huis snel met Exil Flea Free ongediertespray. De voordelen van Exil Flea Free ongediertespray - snelle bestrijding van larven en vlooien
- uw huis tot 6 weken vlovrij
- werkt ook tegen ander ongedierte
Grondige bestrijding Met Exil Flea Free ongediertespray bestrijdt u de vlooienlarven die in uw huis aanwezig zijn. Gebruik de spray op alle plaatsen waar uw huisdier regelmatig komt. Doe dit snel, want dan kunt u de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen. Het vlooienprobleem is dan snel opgelost! Bestrijdt andere insecten en wespen Vlooien houden niet van Exil Flea Free ongediertespray, maar u bestrijdt er ook andere kruipende insecten en wespen mee. Wel zo veilig! Lange werkingsduur Exil Flea Free ongediertespray werkt minimaal 4 tot 6 weken. Ziet u vlooien op uw huisdier? Behandel dan om de 4 weken.
Mooigezond4u.nl zegt: Vlooien op uw huisdier zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’. 95 procent van het probleem zit in uw huis in de vorm van vlooieneitjes, vlooienlarven en vlooienpoppen. Ziet u vlooien op uw huisdier? Voorkom erger en behandel uw huis snel met Exil Flea Free ongediertespray.

De voordelen van Exil Flea Free ongediertespray
- snelle bestrijding van larven en vlooien
- uw huis tot 6 weken vlovrij
- werkt ook tegen ander ongedierte

Grondige bestrijding
Met Exil Flea Free ongediertespray bestrijdt u de vlooienlarven die in uw huis aanwezig zijn. Gebruik de spray op alle plaatsen waar uw huisdier regelmatig komt. Doe dit snel, want dan kunt u de vorming van vlooienpoppen nog voorkomen. Het vlooienprobleem is dan snel opgelost!

Bestrijdt andere insecten en wespen
Vlooien houden niet van Exil Flea Free ongediertespray, maar u bestrijdt er ook andere kruipende insecten en wespen mee. Wel zo veilig!

Lange werkingsduur
Exil Flea Free ongediertespray werkt minimaal 4 tot 6 weken. Ziet u vlooien op uw huisdier? Behandel dan om de 4 weken.
Huisdierzaak.nl zegt: Dit product is alleen bedoeld voor verkoop in Holland.

Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en poezen in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien.

Dosering en gebruiksaanwijzing
Vlooien (en andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken):
Goed schudden voor gebruik. Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Houdt of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, dus ook achter en onder kasten, koelkast, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen oppervlakken eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plaats door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4-6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Ruimten waarin de behandeling heeft plaats gevonden enige tijd grondig ventileren. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Werkingsduur
Exil Flea Free blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Exil Flea Free 400 ml is voldoende voor het behandelen van ongeveer 120 m2 bij pleksgewijs gebruik. Waarschuwingen
· Flea Free niet op huisdieren en planten toepassen.
· Permethrin en tetrametrhin zijn giftig voor vissen.
· Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kleine kinderen kunnen door hand-mond contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.
· Niet toepassen op plaatsen waar voedsel bereidt wordt en in apparaten die bij de bereiding van voedsel worden gebruikt.
· alleen voor pleksgewijs toepassen.
Dobeno.nl zegt: Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. Exil Flea Free heeft een snelle en langdurige werking tegen volwassen vlooien en vlooienlarven in huis. Dit maakt het product uitermate geschikt om een acuut vlooienprobleem te bestrijden. Om een vlooienplaag in de toekomst te voorkomen is het belangrijk om naast een jaarlijkse behandeling van het huis ook alle honden en katten in huis het hele jaar door te behandelen tegen vlooien. Dosering en gebruiksaanwijzing Vlooien (en andere kruipende insecten, zoals kakkerlakken): Goed schudden voor gebruik. Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Houdt of richt het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaatsen en breng een hoeveelheid aan totdat deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen, dus ook achter en onder kasten, koelkast, radiatoren en apparatuur. Voor de behandeling tegen vlooien en vlooienlarven de te behandelen oppervlakken eerst stofzuigen. Spuit dan op een afstand van ongeveer 20 cm zonder slangetje gelijkmatig over de te behandelen plaats door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen. Nooit te grote oppervlakken (wanden of vloeren) behandelen. Het middel blijft 4-6 weken na de bespuiting werkzaam. Voor een goede werking tegen de meeste insecten is een zekere werkingsduur gewenst. Daarom dient men bij het schoonmaken de behandelde plaatsen zoveel mogelijk over te slaan. Ruimten waarin de behandeling heeft plaats gevonden enige tijd grondig ventileren. Controle op het effect en indien nodig herhalen van de behandeling is geboden. Werkingsduur Exil Flea Free blijft 4 tot 6 weken na de bespuiting werkzaam. Exil Flea Free 400 ml is voldoende voor het behandelen van ongeveer 120 m2 bij pleksgewijs gebruik. Waarschuwingen · Flea Free niet op huisdieren en planten toepassen. · Permethrin en tetrametrhin zijn giftig voor vissen. · Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Kleine kinderen kunnen door hand-mond contact het insecticide via de mond opnemen. Dit kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. · Niet toepassen op plaatsen waar voedsel bereidt wordt en in apparaten die bij de bereiding van voedsel worden gebruikt. · Uitsluitend voor pleksgewijs toepassen.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.