Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Frontline Spot on Hond S

Frontline Spot on Hond S is een handig spot-on middel ter bestrijding van vlooien, teken en luizen en is geschikt voor kleine honden. * Tegen vlooien, teken en luizen * Snel werkzaam * Werkt preventief Ga naar Brekz.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 5532 reviews »
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
19,95
Bij je thuis voor 22,90
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Brekz.nl
"Klasse shop" 1661 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
19,75
Bij je thuis voor 22,70
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl
"Onbekend" 0 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
18,03
27,75
Bij je thuis voor 22,98
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Plein.nl

Prijzen voor Frontline Spot on Hond S - 4 pipetten 10 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Maat: 4 pipetten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 22,90
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
19,95
"Klasse shop"
Frontline Spot On Hond S tot 10 kg - 4 pipet actie  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 22,70
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
19,75
"Onbekend"
Maat: 4 pipetten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 22,98
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
27,7518,03
"Klasse shop"
Frontline Spot On 1 Small Hond Small - Anti vlooien en tekenmiddel - 4 pip  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
24,9919,99
"Onbekend"
Frontline Hond Spot-On Small  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 24,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
20,50
"Klasse shop"
Maat: 0.200 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 25,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
21,95
"Klasse shop"
Maat: S  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,-
Levertijd: 2 - 5 werkdagen
28,50
"Klasse shop"
FRONTLINE HOND SPOT ON SMALL 4 PIPET  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 34,44
Levertijd: Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
32,9927,49
"Klasse shop"
Frontline hond spot on small  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,85
Levertijd: 1 werkdag
23,90
"Onbekend"
Maat: Inhoud: 4 PIPET  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 35,34
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
26,59
Bekijk alle 10 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Frontline
Dier Honden
Brekz.nl zegt: Brekz zegt: Frontline Spot on Hond S is een handig spot-on middel ter bestrijding van vlooien, teken en luizen en is geschikt voor kleine honden. * Tegen vlooien, teken en luizen * Snel werkzaam * Werkt preventief
Ga naar Brekz.nl
Plein.nl zegt: Plein zegt: Frontline Spot On S Anti-Vlo En Teek
Frontline beschermt tegen vlooien en teken en is geschikt voor kleine honden tot 10 kg, vanaf dat ze 10 weken oud zijn.

- Frontline bevat het actieve component Fipronil
- De werkingsduur bedraagt tegen vlooien 5 weken tot maximaal 3 maanden
- De werkingsduur bedraagt tegen teken maximaal 4 weken
- Nieuwe parasieten die op de hond komen worden wanneer zij bijten binnen 24 uur gedood
n
Werkzame stoffen Frontline Spot On hond S:
Fipronil 100 mgButylhydroxyanisol (E320) 0.2 mgButylhydroxytolueen (E320) 0.1 mg
Hoe gebruik je Frontline Spot On Hond
Breek het topje van de pipet af. Zorg dat de haren aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij worden geduwd zodat de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en breng de inhoud aan. Frontline kan gebruikt worden vanaf dat de hond 10 weken oud is, het mag ook toegediend worden bij drachtige of zogende teven.Let op: Niet geschikt voor puppy's jonger dan 8 weken en/of puppy's die minder dan 2 kg wegen Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren Niet gebruiken bij konijnenFrontline Spot On Hond S is niet geschikt voor andere dieren!
Frontline online kopen
Frontline online kopen doe je goedkoop, gemakkelijk en veilig op Plein.nl. Vandaag online Frontline besteld is morgen in huis. Daarnaast vind je op Plein.nl regelmatig een goede Frontline aanbieding.UhCqX9jOoSk
Ga naar Plein.nl
Petsplace.nl zegt: Petsplace zegt: Frontline Spot On 1 Small Hond Small - Anti vlooien en tekenmiddel - 4 pip direct bestellen in onze webshop! Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis.
Frontline Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die je huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedtDe ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen.
De vloeistof zal zich verspreiden over de huid.
Niet inmasseren! De spot on is bruikbaar vanaf 8 weken.
Kies de juiste verpakking op gewichtsklasseSmall: (S) van 2 tot 10 kiloMedium: (M) van 10 tot 20 kiloLarge: (L) van 20 tot 40 kiloExtra large (XL) van 40 tot 60 kilo .
Alle Frontline voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Discount4pets.nl zegt: Discount4pets zegt: Frontline Hond Spot-On Small is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 2-10 kg. Inhoud verpakking: 4 pipetten. Frontline Spot-On is een gemakkelijk aan te brengen. De Spot-On vloeistof biedt uitstekende bescherming tegen vlooien en teken. Tijdens de behandeling dien je de pipet met de vloeistof volledig te legen op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Masseer de vloeistof niet in! Frontline Spot-On Eigenschappen: * - Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.). * - Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis). * - Bestrijding van teken (Ixodes spp.). Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Werkzame bestanddelen: Hoofdbestanddelen: Fipronil, Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] 0,2 mg, butylhyddroxytolueen [E321] 0,1 mg Inhoud: 4 pipetten van 0,67 ml. Gebruiksaanwijzing: * - Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. * - Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. * - Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. * - Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. * - Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers. Dosering: 1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond tot 10 kg lichaamsgewicht. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk. Niet te gebruiken bij: * - Puppy's jonger dan 8 weken oud of met een gewicht minder dan 2 kg. * - Bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. * - Bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden. Werkingsduur: De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden. De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken.
Ga naar Discount4pets.nl
Medpets.nl zegt: Medpets zegt: Frontline Spot On Hond is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die zowel uitstekende bescherming biedt tegen vlooien en teken bij uw hond als tegen luizen.
Ga naar Medpets.nl
Petsonline.nl zegt: Petsonline zegt: Frontline Spot on Hond 4 pipetten

Dit bestrijdingsmiddel werkt tegen vlooien, luizen en teken bij de hond. De pipet met de vloeistof brengt u aan tussen de schouderbladen, en drukt de pipet helemaal leeg. Hierna zal de vloeistof zich verspreiden over de huiskid. Niet inmasseren. Het product werkt tegen vlooien gedurende 5 weken tot maximaal 3 maanden. Het product werkt tegen teken maximaal 4 weken.

Werkzaam bestanddeel
Fipronil

Contra-indicaties

-
uitsluitend geschikt voor honden, niet geschikt voor gebruik door katten in verband met mogelijke overdosering, niet geschikt voor gebruik bij konijnen.

-
niet gebruiken bij puppy's jonger dan 8 weken oud en/of minder dan dan 2 kg. wegen.

-
Niet gebruiken bij zieke en/of herstellende honden.


Inhoud

S : voor honden 2 – 10 kg, 4 pipetten.

M: voor honden 10 – 20 kg, 4 pipetten.

L: voor honden 20 – 40 kg, 4 pipetten.

XL: voor honden 40 -60 kg, 4 pipetten.
Dobeno.nl zegt: Dobeno zegt: FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die jouw hond uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN! Te gebruiken bij: • Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.). • Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis). • Bestrijding van teken (Ixodes spp.). Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis. Gebruiksaanwijzing: Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers. Dosering: 1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond tot 10 kg lichaamsgewicht. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk. Contra-indicaties: In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden. Werkingsduur: De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden. De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken. Inhoud: 4 pipetten van 0,67 ml. Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.
Huisdierzaak.nl zegt: Huisdierzaak zegt: Dit product is alleen bedoeld voor verkoop in Holland.

FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die uw huisdier uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN!

Te gebruiken bij:
• Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.).
• Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis).
• Bestrijding van teken (Ixodes spp.). Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis.

Gebruiksaanwijzing:
Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers.

Dosering:
1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond tot 10 kg lichaamsgewicht. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk. Contra-indicaties:
In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden. Werkingsduur:
De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden.
De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken.


BigDierenvoerShop.com zegt: BigDierenvoerShop.com zegt: Inhoud: 4 PIPET

Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.FRONTLINE Spot On is een gemakkelijk aan te brengen ‘spot-on’ vloeistof die jouw hond uitstekende bescherming tegen vlooien en teken biedt. De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeg gedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. NIET INMASSEREN!Te gebruiken bij:• Bestrijding van vlooien (Ctenocephalides spp.).• Bestrijding van bijtende luizen (Trichodectes canis).• Bestrijding van teken (Ixodes spp.).Frontline Spot On Hond kan gebruikt worden als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis.Gebruiksaanwijzing:Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers.Dosering:1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond tot 10 kg lichaamsgewicht.In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. In geval van een infectie met Trichodectes canis is een tweede behandeling na 4 weken noodzakelijk.Contra-indicaties:In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.Werkingsduur:De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden.De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken. Inhoud: 6 pipetten van 0,67 ml. Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.