Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Beaphar Dimethicare Line-On (vanaf 30 kg) hond

Beaphar Dimethicare Line-On voor honden vanaf 30 kg is een middel waarmee u vlooien, teken en andere parasieten kunt verwijderen. * Voor honden vanaf 12 weken * Verzorgt de huid * Bevat geen insecticiden Ga naar Brekz.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 5532 reviews »
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
8,99
Bij je thuis voor 11,94
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Brekz.nl
"Klasse shop" 1661 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
Bij je thuis voor 12,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl
"Klasse shop" 1098 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
7,99
9,99
Bij je thuis voor 11,98
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Petsplace.nl

Prijzen voor Beaphar Dimethicare Line-On (vanaf 30 kg) hond - 6 pipetten 10 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Maat: 6 pipetten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 11,94
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
8,99
Maat: 2 x 6 pipetten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 19,94
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
16,99

Toon 3 versies van dit product »

Maat: 3 x 6 pipetten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,70
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
24,75
"Klasse shop"
Beaphar Dimethicare Line-on hond vanaf 30kg - 6 pip.  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 12,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Klasse shop"
Beaphar Dimethicare Line-On Hond 6x4.5 ml Van 30kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 11,98
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,997,99
"Klasse shop"
Maat: 0.600 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 13,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Onbekend"
Maat: l  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,94
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
9,99
"Klasse shop"
BEAPHAR DIMETHICARE LINE-ON HOND TEGEN VLOOIEN EN TEKEN >30 KG 6 PIP 4,5 ML  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 19,44
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
14,9912,49
"Prima shop"
Beaphar Dimethicare Line-On Hond Tegen Vlooien En Teken  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,79
Levertijd: 5 - 10 werkdagen
8,84
"Klasse shop"
Beaphar Dimethicare Line -on Hond groter dan 30kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 12,58
Levertijd: 3 - 5 dagen
8,63
"Onbekend"
Maat: >30 KG 6 PIP 4,5 ML  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 18,40
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
10,45
"Klasse shop"
Beaphar Dimethicare Lineon Hond Tegen Vlooien En Teken Boven 30 Kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,73
Levertijd: 1 werkdag
10,78
Bekijk alle 10 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Beaphar
Dier Honden
Brekz.nl zegt: Brekz zegt: Beaphar Dimethicare Line-On voor honden vanaf 30 kg is een middel waarmee u vlooien, teken en andere parasieten kunt verwijderen. * Voor honden vanaf 12 weken * Verzorgt de huid * Bevat geen insecticiden
Ga naar Brekz.nl
Petsplace.nl zegt: Petsplace zegt: Beaphar Dimethicare Line-On Hond 6x4.
5 ml Van 30kg direct bestellen in onze webshop! Beaphar DIMETHIcare Line-on hond is een werkzaam product tegen vlooien en teken zonder insecticiden.
Het bevat siliconen (dimethicon) wat vlooien, teken en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op fysieke wijze immobiliseert.
Dit komt door de Aloë Vera en dimethicon die in dit vachtverzorgende product verwerkt zijn.
Het brengt een plakkend laagje op de indringer aan, zonder dat de vacht zelf plakkerig wordt, waardoor ze niet meer kunnen bewegen en ze uit de vacht vallen of eruit geborsteld kunnen worden.
Beaphar DIMETHIcare Line-on hond breng je in 1 ‘Line’ (streep) aan op je viervoeter en zal 8-10 dagen een verzorgende werking hebben.
.
Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Medpets.nl zegt: Medpets zegt: De druppels van Beaphar DIMETHIcare bestrijden parasieten zoals vlooien, teken, mijten en luizen die zich in de vacht van uw hond bevinden. De aloë vera heeft een verzachtende en verzorgende werking. Eén pipet werkt 8 tot 10 dagen. Een verpakking bevat 6 pipetten.
Ga naar Medpets.nl
Huisdierspeciaalzaak.nl zegt: Huisdierspeciaalzaak zegt:
DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken.
Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze.
Werkduur: 8-10 dagen.
Inhoud: 6 pipetten.
S: voor honden tot 15 kg.
M: voor honden van 15-30 kg.
L: voor honden vanaf 30 kg.
Dobeno.nl zegt: Dobeno zegt: Beaphar DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden. De inhoud van 1 pipet heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vacht wordt niet plakkerig. Dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo. Gebruiksaanwijzing: Dit product is een Line-On. Dit wil zeggen dat de inhoud van de pipet in één lijn op de rug van de hond, direct op de huid wordt aangebracht (vanaf de staart tot de nek). Behandeling na 8-10 dagen herhalen of na iedere wasbeurt. Voor een optimaal effect bij een besmetting met parasieten de hond eerst met Beaphar DIMETHIcare Spray behandelen. Daarna Beaphar DIMETHIcare Line-On aanbrengen..Gewicht hond: < 30 kg Inhoud: 6 pip
Zooster.nl zegt: Zooster zegt: Beaphar DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden.

De inhoud van 1 pipet heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vacht wordt niet plakkerig. Dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo.

Gebruiksaanwijzing: Dit product is een Line-On. Dit wil zeggen dat de inhoud van de pipet in één lijn op de rug van de hond, direct op de huid wordt aangebracht (vanaf de staart tot de nek). Behandeling na 8-10 dagen herhalen of na iedere wasbeurt.

Voor een optimaal effect bij een besmetting met parasieten de hond eerst met Beaphar DIMETHIcare Spray behandelen. Daarna Beaphar DIMETHIcare Line-On aanbrengen..

Gewicht hond: < 30 kg
Inhoud: 6 pip
Drogisterij.net zegt: Drogisterij.net zegt: Beaphar Dimethicare Line -on Hond groter dan 30kg kleiner dan p groter dan DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Het Duo-Complex van verzorgende Alo en euml Vera en dimethicon immobiliseert teken vlooien en andere parasieten zoals muggen mijten en luizen op puur fysieke wijze. kleiner dan /p groter dan kleiner dan p groter dan DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Alo en euml Vera en dimethicon immobiliseert teken vlooien en andere parasieten zoals muggen mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen chemische insecticiden maar siliconen dimethicon die een plakkend laagje om teken vlooien mijten enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden. De inhoud van 1 pipet heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vacht wordt niet plakkerig. Dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan en bull bevat geen chemische insecticide kleiner dan br / groter dan en bull dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo kleiner dan br / groter dan en bull verzorging van de vacht door de combi van dimethicon en Alo en euml Vera kleiner dan br / groter dan en bull vacht wordt niet plakkerig Bevat: Dimethicon 474 g/l Alo en euml Vera 5g/l Parfum 10 g/l kleiner dan /p groter dan kleiner dan p groter dan DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden
BigDierenvoerShop.com zegt: BigDierenvoerShop.com zegt: Beaphar DIMETHIcareLine-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Ondersteunt bijhet behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende AloëVera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoalsmuggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen(chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagjeom teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meerbewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudiguitgeborsteld worden. De inhoud van 1pipet heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vachtwordt niet plakkerig. Dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo.Gebruiksaanwijzing:Dit product is eenLine-On. Dit wil zeggen dat de inhoud van de pipet in één lijn op de rug van dehond, direct op de huid wordt aangebracht (vanaf de staart tot de nek). Behandelingna 8-10 dagen herhalen of na iedere wasbeurt. Voor een optimaal effect bij een besmetting metparasieten de hond eerst met Beaphar DIMETHIcare Spray behandelen. DaarnaBeaphar DIMETHIcare Line-On aanbrengen..Gewicht hond: Inhoud: 6 pip
Huisdierzaak.nl zegt: Huisdierzaak zegt: Beaphar DIMETHIcare Line-On is een verzorgingsproduct voor honden vanaf 12 weken. Ondersteunt bij het behoud van een gezonde vacht en huid. Het Duo-Complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Beaphar DIMETHIcare bevat geen (chemische) insecticiden, maar siliconen (dimethicon) die een plakkend laagje om teken, vlooien, mijten, enz. aanbrengen. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen. De parasieten vallen spontaan uit de vacht of kunnen eenvoudig uitgeborsteld worden. De inhoud van 1 pipet heeft een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De vacht wordt niet plakkerig. Dimethicon heeft effect op alle levensstadia van de vlo. Gebruiksaanwijzing: Dit product is een Line-On. Dit wil zeggen dat de inhoud van de pipet in een lijn op de rug van de hond, direct op de huid wordt aangebracht (vanaf de staart tot de nek). Behandeling na 8-10 dagen herhalen of na iedere wasbeurt. Voor een optimaal effect bij een besmetting met parasieten de hond eerst met Beaphar DIMETHIcare Spray behandelen. Daarna Beaphar DIMETHIcare Line-On aanbrengen..Gewicht hond: +30 kg
Inhoud: 6 pip
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.