Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Beaphar Vlo Kill+ - Hond vanaf 11kg - 6 tabletten

Beaphar Vlo Kill+ is een vlooienbestrijdingsmiddel in de vorm van een tablet met de werkzame stof Nitenpyram. Geschikt voor hond en kat. Ga naar Medpets.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 4094 reviews »
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
12,95
Bij je thuis voor 16,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Medpets.nl
"Klasse shop" 5532 reviews »
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
12,50
Bij je thuis voor 15,45
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Brekz.nl
"Klasse shop" 1661 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
11,95
Bij je thuis voor 14,90
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Topdierenshop.nl

Prijzen voor Beaphar Vlo Kill+ - Hond vanaf 11kg - 6 tabletten 9 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Maat: 0.200 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 16,90
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
12,95
"Klasse shop"
Maat: 6 tabletten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 15,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
12,50
Maat: 12 tabletten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 26,94
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
23,99

Toon 3 versies van dit product »

Maat: 18 tabletten  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
34,99
"Klasse shop"
Beaphar Vlo Kill vanaf 11 kg (Directe werking 15 min. Combineer met an  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 14,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
11,95
"Onbekend"
Maat: 6 Tab  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,40
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,9512,45
"Klasse shop"
Vlo Kill hond vanaf 11 kg. - Beaphar  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 17,49
Levertijd: 2 werkdagen
12,54
"Klasse shop"
BEAPHAR VLO KILL+ HOND VANAF 11 KG  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 18,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
14,50
"Klasse shop"
Beaphar Vlo Kill Hond Boven 11kg - Anti vlooienmiddel - 6 tab  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 18,98
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,99
"Klasse shop"
BEAPHAR VLO KILL+ GROTE HOND VANAF 11 KG 6 TABLETTEN  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 25,44
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
18,49
"Klasse shop"
Beaphar Vlo Kill+ Grote Hond Vanaf 11 kg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 21,68
Levertijd: 1 werkdag
16,73
Bekijk alle 9 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Beaphar
Dier Honden
Medpets.nl zegt: Medpets zegt: Beaphar Vlo Kill+ is een vlooienbestrijdingsmiddel in de vorm van een tablet met de werkzame stof Nitenpyram. Geschikt voor hond en kat.
Ga naar Medpets.nl
Brekz.nl zegt: Brekz zegt: Beaphar Vlo Kill (hond vanaf 11 kg) verlost uw hond van vlooien bij een vlooienbesmetting. * Tot 100% effectief * Snelwerkend * Behandeling zonder stress
Ga naar Brekz.nl
Plein.nl zegt: Plein zegt: Beaphar Vlo Kill+ anti vlooien tabletten voor je grote hond
Beaphar Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op de hond zitten: de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op de hond zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden. Geschikt voor honden vanaf 4 weken en een gewicht vanaf 11kg.

- Werkt razendsnel, binnen 15 minuten
- Doodt binnen 6 uur alle vlooien
- Is veilig voor mens en dier
- Is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen.n
Samenstelling/Werkzame stoffen
Nitenpyram 57 mg/tablet
Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlo Kill+
Beaphar Vlo Kill kan worden toegediend aan honden met een gewicht van 11 tot 57 kg wanneer er sprake is van een vlooienbesmetting. Bij een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de hond elke of om de dag te behandelen totdat de besmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag mag er niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten kunnen in het voer verstopt worden om zo de anti vlooien tablet gemakkelijk toe te dienen. Vlo Kill heeft geen blijvende werking en doodt enkel de volwassen vlooien. Om herinfectie te voorkomen wordt het aanbevolen om de onvolwassen stadia van de vlo te bestrijden. Gebruik:Lees voor meer informatie over dit product de bijsluiter van Beaphar Vlo Kill +. Let op! Niet toedienen aan honden die minder dan 11 kg wegen, deze groep dieren werd niet bestudeerd. De Beaphar Vlo Kill kan ook gegeven worden aan drachtige en lacterende teven
Beaphar Vlo Kill+ voor grote honden vanaf 11 kg online kopen
Beaphar Vlo Kill+ online kopen doe je gemakkelijk bij Huisdierplein. Vandaag online Beaphar Vlo Kill besteld is morgen in huis. Daarnaast hebben we regelmatig een leuke Beaphar aanbieding op de site staan.
Ga naar Plein.nl
Beest.nl zegt: Beest zegt: Beaphar - Vlo Kill voor hond Vanaf 11 kg. Effectief tegen vlooien Beaphar Vlo Kill doodt snel vlooien. Dit middel is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 11 kg. Uitleg Beaphar Vlo Kill is werkt snel en kunt u bij zowel uw hond, als uw kat gebruiken. Binnen een kwartier worden de eerste vlooien gedood. Na ongeveer 6 uur zijn alle op het dier aanwezige vlooien gedood. Advies U dient de vlooien op zowel de hond als in zijn omgeving te bestrijden!Kijk onder aan deze pagina voor aanvullende producten. Dit artikel is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:- tot 11 kg.- vanaf 11 kg. EAN: 8711231126484
Ga naar Beest.nl
Huisdierenbazaar.nl zegt: Huisdierenbazaar zegt: Beaphar Vlo Kill + heeft de meest snelle werking in het doden van vlooien op uw huisdier. Binnen een kwartier vallen de eerste vlooien van uw hond en na 6 uur zijn alle, op het dier aanwezige, vlooien dood. Beaphar vlo kill+ is combineren met alle andere vlooienproducten. De effecten op de vlooien, Ctenocephalides felis, kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product aan de gastheer.
Ga naar Huisdierenbazaar.nl
Petsplace.nl zegt: Petsplace zegt: Beaphar Vlo Kill Hond Boven 11kg - Anti vlooienmiddel - 6 tab direct bestellen in onze webshop! Vlo Kill+: dit product heeft de meest snelle werking in het doden van vlooien op je huisdier.
Binnen een kwartier vallen de eerste vlooien van je hond en kat en na 6 uur zijn alle.
op het dier aanwezige.
vlooien dood.
Vlokill+ is combineren met alle andere vlooienproducten.
Het is tevens geschikt in de strijd tegen vlooien bij pups en kittens.
Mag ook gegeven worden aan drachtige en lacterende dieren.
De effecten op de vlooien (Ctenocephalides felis) kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product.
Waarom:Preventieve producten hebben vaak 24 uur tot enkele dagen nodig voordat de werking optimaal is.
VloKill+ pakt dan de eerste vlooien snel aan en daarna doet het andere product zijn werk.
Voorbeeld: Bij de Beaphar vlooienband is de werking bijvoorbeeld optimaal na 2-4 dagen.
De eerste 2-4 dagen kan dagelijks 1 tablet VloKill+ gegeven worden en daarna doet de vlooienband zijn werk.
.
Alle Beaphar voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
Ga naar Petsplace.nl
Dobeno.nl zegt: Dobeno zegt: Dit product is uitsluitend bedoeld voor verkoop in Nederland. Beaphar Vlo Kill geschikt voor honden vanaf 11 kilo. Beaphar Vlo Kill werkt snel en direct, binnen 6 uur zijn alle vlooien dood. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product aan de gastheer. Binnen de eerste 6 uur na toediening wordt een werkzaamheid van 95-100% waargenomen en 100% werkzaamheid wordt bereikt binnen 24 uur zonder residuele activiteit. Nitenpyram wordt door honden zeer goed verdragen. Gebruiksaanwijzing: Vlo Kill 57mg dient te worden toegediend aan honden met een gewicht van 11.1 tot 57 kg wanneer een vlooienbesmetting is aangetoond. De behandelfrequentie hangt af van de mate van vlooienbesmetting. In geval van een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de dieren elke of om de dag te behandelen totdat de vlooienbesmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag moet niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten dienen oraal te worden toegediend. Met of zonder voedsel. Om de consumptie van de tabletten te verbeteren kunnen de tabletten vlak voor de toediening worden verstopt in een kleine hoeveelheid voer. Vlo Kill heeft geen persisterende werkzaamheid. Om herinfectie te voorkomen wordt een geschikte behandeling om de onvolwassen stadia van de vlo levenscyclus te bestrijden aanbevolen. Uw dierenspeciaalzaak zou een geschikte behandelingsmethode moeten vaststellen. De tabletten worden per 6 geleverd en zitten in een blister verpakt. Veiligheidsaanbevelingen: Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaaradvies: Bewaren beneden 25°C. Ongebruikte dier- geneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd. • Werkt snel en direct; • Binnen 6 uur alle vlooien dood; • Veilig voor mens en dier; • Makkelijk toe te dienen (kleine tablet kan door het voer).
Huisdierzaak.nl zegt: Huisdierzaak zegt: Dit product is alleen bedoeld voor verkoop in Holland.

Beaphar Vlo Kill geschikt voor honden vanaf 11 kilo.

Beaphar Vlo Kill werkt snel en direct, binnen 6 uur zijn alle vlooien dood. De effecten op de vlooien kunnen worden waargenomen vanaf 15-30 minuten na toediening van het product aan de gastheer. Binnen de eerste 6 uur na toediening wordt een werkzaamheid van 95-100% waargenomen en 100% werkzaamheid wordt bereikt binnen 24 uur zonder residuele activiteit. Nitenpyram wordt door honden zeer goed verdragen.

Gebruiksaanwijzing:
Vlo Kill 57mg dient te worden toegediend aan honden met een gewicht van 11.1 tot 57 kg wanneer een vlooienbesmetting is aangetoond. De behandelfrequentie hangt af van de mate van vlooienbesmetting. In geval van een ernstige vlooienbesmetting kan het noodzakelijk zijn de dieren elke of om de dag te behandelen totdat de vlooienbesmetting onder controle is. De behandeling kan worden hervat wanneer de vlooien terugkeren. Per dag moet niet meer dan 1 behandeling worden gegeven. De tabletten dienen oraal te worden toegediend. Met of zonder voedsel. Om de consumptie van de tabletten te verbeteren kunnen de tabletten vlak voor de toediening worden verstopt in een kleine hoeveelheid voer. Vlo Kill heeft geen persisterende werkzaamheid. Om herinfectie te voorkomen wordt een geschikte behandeling om de onvolwassen stadia van de vlo levenscyclus te bestrijden aanbevolen. Uw dierenspeciaalzaak zou een geschikte behandelingsmethode moeten vaststellen.

De tabletten worden per 6 geleverd en zitten in een blister verpakt.

Veiligheidsaanbevelingen:
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Bewaaradvies:
Bewaren beneden 25°C. Ongebruikte dier- geneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.

• Werkt snel en direct;
• Binnen 6 uur alle vlooien dood;
• Veilig voor mens en dier;
• Makkelijk toe te dienen (kleine tablet kan door het voer).


Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.