Auto's Baby & peuter Boeken Cadeaus & gadgets Computers Dierenbenodigdheden Drogisterij Elektronica Erotiek Eten & drinken Fietsen Films & Series Games Horloges Huishoudelijk Kantoor Kleding Klussen Meubels Mode accessoires Multimedia-accessoires Muziekinstrumenten Parfumerie Sanitair Schoenen Sieraden Software Speelgoed Sport & outdoor Tuinartikelen Woonaccessoires
of

Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Medisana bloeddrukmeter bovenarm BU 530 Connect 51174

Voor jou gevonden: Bloeddrukmeters

productinformatie
vidaXL zegt:
De Medisana bloeddrukmeter BU 530 Connect 51174 voor de bovenarm is ideaal om zelf uw bloeddruk te kunnen meten.
U kunt nu regelmatig uw bloeddruk meten.
Deze bloeddrukmeter biedt de mogelijkheid om gegevens op te slaan van 2 personen in 120 geheugenplaatsen.
Op het scherm ziet u de systolische en diastolische druk, pols, datum en tijd.
Daarnaast herkent en toont hij aritmie.
De grote zwarte cijfers op het LCD scherm zijn eenvoudig te lezen.
De bloeddrukmeter is eenvoudig in gebruik.
U kunt al uw gegevens online opslaan met de nieuwe VitaDock Online portal en synchron
iseren met meerdere iOS en Android apparaten om altijd en overal toegang te hebben.
Levering bevat 1 bloeddrukmeter, 1 band voor de bovenarm, 4 batterijen en 1 opbergzak.

Specificaties:

Afmetingen: 10 x 15,5 x 5,5 cm (B x L x H) Gewicht: ca. 0,4 kg Meetmethode: oscillometrisch Meetbereik bloeddruk: 0 - 299 mmHg Meetbereik pols: 0 - 199 slagen/min. Nauwkeurige meting van de bloeddruk aan de bovenarm Aritmie indicator 120 geheugenplaatsen voor 2 gebruikers Met grote, eenvoudig te lezen cijfers Items op scherm: systolische druk, diastolische druk, pols, datum, tijd Bluetooth Smart (4.0) data transfer naar de VitaDock+ app voor iOS en Android en naar VitaDock Online Diagnose gaat via een schaal met stoplichtkleuren, volgens de richtlijnen van het WHO Berekent het gemiddelde van de laatste 3 resultaten Metingen voor gasten zonder de resultaten op te slaan Optionele netstroom of batterijen (power adapter los verkrijgbaar) Levering bevat: 1 x bloeddrukmeter voor bovenarm, 1 x band voor 22 – 36 cm omvang bovenarm, 1 handleiding, 4 x 1,5 V AA batterijen en 1 x opbergzak
Amazon zegt:
Medicijnproduct: voor zelfstandige bloeddrukcontrole met WHO licht-kleurenschaal voor eenvoudige indeling van de meetresultaten; naast de eigenlijke bloeddrukmeting vindt ook een hartslagmeting plaats Arritmeweergave: de BU 530 kan op eventuele hartslagritmes wijzen; het type en de omvang van de arritmie kan alleen door uw arts worden beoordeeld Geheugenfunctie: de bloeddrukmeter voor de bovenarm is uitgerust met een intern geheugen, waarmee je elk 120 meetresultaten voor 2 gebruikers kunt opslaan Voor de bovenarm: de manchet is geschikt voor bovenarmomtrek van 22 tot 36 cm; het heeft een groot display dat de waarden voor systole, diastool en hartslag weergeeft, evenals de datum en de tijd Thuis of onderweg: de bloeddrukmeter BU 530 wordt voor een eenvoudig en veilig transport met een extra praktische opbergtas geleverd
Wehkamp zegt:
Medisana bovenarmbloeddrukmeter BU 530 meet eenvoudig en snel de bloeddruk via de bovenarm. De metingen zijn eenvoudig bij te houden via de speciale Vitadock+ app op de smartphone. De hartslag, bovendruk en onderdruk worden nauwkeurig gemeten en hartritmestoornissen worden herkend. 2 Personen kunnen tot 120 metingen per persoon opslaan. Via de app wordt dan de voortgang bijgehouden en wordt verteld wat de invloed van een bepaalde levensstijl heeft op de bloeddruk.
BCC zegt:
Met de BU 530 Connect van Medisana krijg je grip op je gezondheid. De bloeddrukmeter geeft je niet alleen snel en nauwkeurig resultaten, via de bijbehorende app krijg je bovendien inzicht in het effect van je levensstijl op je bloeddruk. Betrouwbaar meten De Medisana bovenarmbloeddrukmeter BU 530 Connect is een gecertificeerd medisch product. Het apparaat zorgt ervoor dat je zelf snel een betrouwbare meting kunt doen. Ook als je een bloeddruk hebt die sterk wisselt of lijdt aan hartritmestoornissen zorgt de BU 530 Connect voor een nauwkeurige meting. De meter is voorzien van aritmie herkenning en 3-MAM technologie, waarbij het gemiddelde van de laatste drie metingen wordt weergegeven. Conrole over je bloeddruk Het grote pluspunt aan deze bloeddrukmeter is de mogelijkheid om het apparaat te koppelen aan je mobiele telefoon. Dat helpt je om waardevolle informatie uit je metingen te halen. Op je smartphone installeer je de Vitadock+ app die via Bluetooth Smart een veilige link met je bloeddrukmeter legt. In de app zie je het verloop van je bloeddruk over tijd, weergegeven in duidelijke grafieken. Zo heb je niet alleen inzicht in je bloeddruk, maar kun je deze ook zelf managen om controle over je gezondheid te krijgen. Maximale gebruiksvriendelijkheid De BU 530 Connect is heel eenvoudig in gebruik. Met een druk op de knop start je de meting nadat je het machet om je bovenarm hebt bevestigd. Je ziet je meetresultaten extra snel op het schermp verschijnen dankzij de moderne inflatingtechnologie. Het display toont bovendruk, onderdruk en hartslag in extra grote cijfers voor maximale leesbaarheid. Een overzichtelijke kleurcodering vergelijkt je resultaten direct met de normen die de Wereldgezondheidsorganisatie stelt. Twee gebruikers kunnen beide 120 opslagplaatsen innemen. Ook een gastmeting is mogelijk, waarbij de waarden niet worden opgeslagen. Op zoek naar een bloeddrukmeter die je meer biedt dan alleen een meting? De BU 530 Connect zorgt voor snelle, nauwkeurige resultaten die worden gesynchroniseerd naar de Vitadock+ app. Duidelijke grafieken geven inzicht in het verloop van je bloeddruk over tijd. Zo meet je je bloeddruk niet alleen, maar kun je deze ook managen.
MediaMarkt zegt:
De Medisana BU 530 Connect is een moderne bovenarmbloeddrukmeter die via Bluetooth met Medisana’s VitaDock+ app en VitaDock Online te verbinden is voor een nog betere analyse van de meetresultaten. De bloeddrukmeter classificeert de meetwaarden aan de hand van de richtlijnen van de WHO (World Health Organization). Zo zie je aan de hand van kleuren in één oogopslag hoe je je meetresultaten moet interpreteren. Dankzij de aritmiedetectie herkent de Medisana BU 530 Connect hartritmestoornissen en geeft hij een waarschuwing op het moment dat hier sprake van kan zijn. De bloeddrukmeter beschikt over 2 keer 120 geheugenplaatsen waardoor hij geschikt is voor 2 verschillende gebruikers. De gemiddelde waarde berekent de BU 530 Connect op basis van de laatste 3 meetresultaten. Daarnaast is het mogelijk om een gastmeting te doen. In deze gebruiksmodus worden de meetresultaten niet opgeslagen. De Medisana BU 530 Connect beschikt over een extra groot lcd-scherm waardoor je de meetresultaten gemakkelijk kunt aflezen.
bol.com zegt:
Meet eenvoudig en snel uw bloeddruk met de bovenarm bloeddrukmeter BU 530 connect van Medisana. De BU 530 connect meet zeer nauwkeurig en betrouwbaar uw bloeddruk en geeft u in een oogopslag alle resultaten van uw meting. U kunt uw bloeddruk eenvoudig managen door de Vitadock+ app te installeren op uw smartphone. In deze app vindt u slimme interactieve grafieken die u helpen grip te houden op uw gezondheid!Hoe werkt de BU 530 connect?Bevestig de manchet om uw bovenarm en start de meting met één druk op de knop. Na deze eenvoudige stap verschijnen uw bovendruk, onderdruk en hartslag op het display.De resultaten van de meting worden direct omgezet naar de duidelijke kleurcodering die de Wereldgezondheidsorganisatie heeft voorgeschreven. Hierdoor kunt u eenvoudig uw resultaten vergelijken met de internationaal geldende regels voor hoge bloeddruk. Hartritmestoornissen en sterk wisselende bloeddruk zijn voor de BU 530 Connect geen probleem. De aritmie-herkenning en speciale 3-MAM methode laten u precies weten hoe het met uw gezondheid gesteld is.U kunt voor 2 gebruikers tot 120 metingen per persoon opslaan. Daarnaast is deze bloeddrukmeter voorzien van Bluethooth Smart en worden de gegevens overgezet naar de mooi vormgegeven Vitadock+ app voor iOS en Android.Deze app geeft u duidelijk inzicht in het verloop van uw bloeddruk. Bloeddruk meten wordt bloeddruk managen, waarbij grafieken u vertellen wat de invloed van uw levensstijl is op uw bloeddruk. Dankzij synchronisatie naar VitaDock Online blijven uw gegevens altijd toegankelijk, veilig en bewaard. Zonder maandelijkse kosten heeft u altijd toegang tot de uitgebreide mogelijkheden van VitaDock Online. Kenmerken van de Medisana Bovenarmbloeddrukmeter BU 530 Connect: Functies | GebruikToont systole, diastole, hartslag, datum, tijdHerkent en toont aritmieDiagnose m.b.v. een kleurenschaal volgens de richtlijnen van de WHO120 opslagplaatsen voor elk van de 2 gebruikersBerekening van het gemiddelde van de laatste 3 metingenGastmeting mogelijk zonder opslag van de gemeten waardenGoede leesbaarheid door extra grote cijfersBluetooth Smart datatransfer naar de VitaDock+ app voor iOS en Android*** en VitaDock OnlineAansluitmogelijkheid voor adapter (los verkrijgbaar)Gecertificeerd medisch productTechnische dataAfmeting: ca. 10 x 15,5 x 5,5 cmGewicht: ca. 0,4 kgMeetmethode: OscillometrischMeetbereik:Bloeddruk: 0-299 mmHgHartslag: 0-199 slagen/min.Batterijen: 4 x 1,5 V (AAA)InhoudBloeddrukmeter BU 530 ConnectManchet 22 - 36 cmOpbergetuiBatterijen (4 x AAA)
Bigshopunit.com zegt:
Medisana BU 530 Connect bovenarm bloeddrukmeter
De moderne bovenarm bloeddrukmeter BU 530 is voorzien van een aritmie indicator, berekent gemiddelden, stelt de diagnose volgens de richtlijnen van de WHO d.m.v. een kleurenschaal en heeft 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers. Dankzij de innovatieve inflatingtechnologie levert de bloeddrukmeter sneller meetresultaten dan conventionele bloeddrukmeters.

- 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers
- Bijzonder groot, gemakkelijk leesbaar display
- Klassering van de meetwaarden met kleurenschaal volgens de normen
van de WHO (World Health Organization)
- Bluetooth-dataoverdracht naar de VitaDock+ App voor iOS en Android en naar VitaDock Online
- Klinische tests zorgen voor een betrouwbare werking en nauwkeurige meetresultaten
- Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm
- Snellere meetresultaten dankzij inflatetechnologie - de meting start al tijdens het oppompen van de manchet
- Display toont systole, diastole, hartslag, datum, en tijd
- Aansluitmogelijkheid voor adapter (los verkrijgbaar)
- Opbergetui
- Aritmie-herkenning
- Diagnose volgens de richtlijnen van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) d.m.v. een Kleurenschaal
- Berekening gemiddelde van de laatste 3 metingen
- Gastmeting mogelijk zonder opslag van de gemeten waarden
- Goed leesbaar display dankzij extra grote cijfers
- Technische data
- Afmeting: 10 x 15,5 x 5,5 cm
- Meetmethode: oscillometrisch
- Meetbereik: bloeddruk: 0 - 299 mmHg, hartslag: 0 - 199 slagen/min.
- Batterijen: 4x 1,5 V (AAA)
- Kleur: wit/grijs

Brand: Medisana
Etrias zegt:
Met de Medisana BU 530 Connect bloeddrukmeter kunt u eenvoudig uw metingen aflezen en al uw gegevens opslaan in de VitaDock+ app en op VitaDock Online en synchroniseren met uw IOS en Android apparaten. Hierdoor heeft u altijd toegang tot uw gegevens en kunt u uw gegevens eenvoudig inzien. De bloeddrukmeter voor op de bovenarm meet erg nauwkeurig uw systolische en diastolische bloeddruk en uw polsslag opgeslagen met het juiste tijdsstip en datum. De display is duidelijk te lezen en erg eenvoudig in gebruik. Er is ruimte voor 2 gebruikers die ieder 120 geheugenplaatsen hebben zodat u al uw gegevens van een lange periode kan inzien en vergelijken. De bloeddrukmeter werkt op 4x 1,5 V AA batterijen die samen met een opbergzak worden meegeleverd met de bloeddrukmeter.
Bloeddrukmeter
Merk: Medisana
Materiaal:
Afmetingen:
Volgt je bloeddruk op lange termijn voor betere analyse
Connect met VitaDock+ App voor gegevensanalyse
Toont systole, diastole, hartslag, datum, tijd
Herkent en toont aritmie
Diagnose m.b.v. een kleurenschaal volgens de richtlijnen van de WHO
Ieder 120 opslagplaatsen voor 2 gebruikers
Dobeno zegt:
Medisana BU 530 Connect bovenarm bloeddrukmeter De moderne bovenarm bloeddrukmeter BU 530 is voorzien van een aritmie indicator, berekent gemiddelden, stelt de diagnose volgens de richtlijnen van de WHO d.m.v. een kleurenschaal en heeft 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers. Dankzij de innovatieve inflatingtechnologie levert de bloeddrukmeter sneller meetresultaten dan conventionele bloeddrukmeters. * 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers * Bijzonder groot, gemakkelijk leesbaar display * Klassering van de meetwaarden met kleurenschaal volgens de normen van de WHO (World Health Organization) * Bluetooth-dataoverdracht naar de VitaDock+ App voor iOS en Android en naar VitaDock Online * Klinische tests zorgen voor een betrouwbare werking en nauwkeurige meetresultaten * Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm * Snellere meetresultaten dankzij inflatetechnologie ? de meting start al tijdens het oppompen van de manchet * Display toont systole, diastole, hartslag, datum, en tijd * Aansluitmogelijkheid voor adapter (los verkrijgbaar) * Opbergetui * Aritmie-herkenning * Diagnose volgens de richtlijnen van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) d.m.v. een Kleurenschaal * Berekening gemiddelde van de laatste 3 metingen * Gastmeting mogelijk zonder opslag van de gemeten waarden * Goed leesbaar display dankzij extra grote cijfers * Technische data * Afmeting: 10 x 15,5 x 5,5 cm * Meetmethode: oscillometrisch * Meetbereik: bloeddruk: 0 ? 299 mmHg, hartslag: 0 ? 199 slagen/min. * Batterijen: 4x 1,5 V (AAA) * Kleur: wit/grijs Dit artikel heeft ean 4015588511745
Kooprijk zegt:
Medisana BU 530 Connect bovenarm bloeddrukmeterDe moderne bovenarm bloeddrukmeter BU 530 is voorzien van een aritmie indicator, berekent gemiddelden, stelt de diagnose volgens de richtlijnen van de WHO dmv een kleurenschaal en heeft 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers Dankzij de innovatieve inflatingtechnologie levert de bloeddrukmeter sneller meetresultaten dan conventionele bloeddrukmeters 120 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers Bijzonder groot, gemakkelijk leesbaar display Klassering van de meetwaarden met kleurenschaal volgens de normen van de WHO (World Health Organization) Bluetooth-dataoverdracht naar de VitaDock+ App voor iOS en Android en naar VitaDock Online Klinische tests zorgen voor een betrouwbare werking en nauwkeurige meetresultaten Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm Snellere meetresultaten dankzij inflatetechnologie  de meting start al tijdens het oppompen van de manchet Display toont systole, diastole, hartslag, datum, en tijd Aansluitmogelijkheid voor adapt
Algemene productdetails
Merk Medisana
Locatie meting Bovenarm
Verschenen in 2015
Voeding Batterij
Manchet oppompen Automatisch
Opties Automatisch geheugen
Kleur Wit
EAN 4015588511745
Algemeen
Beslist.nl Zakelijk
Beslist.nl
Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

De prijzen van de getoonde producten op beslist.nl zijn incl. BTW en exclusief eventueel bijkomende verzendkosten.

© 2005 - 2022 beslist.nl™