Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Alecto DBX-85 ECO Babyfoon

63,54
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: 2 - 3 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Crazy-toys.nl:Klantbeoordeling Crazy-toys: (0)
AlgemeenDECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaarGebruiksduur ouderunit tot 24 uurBereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnenTerugspreekfunctie, voor het geruststellen van je babyOuder- / Babyunit zoektoets (page toets)OuderunitVisuele geluidsindicatie middels LED lampjesDigitale volumeregeling (5 stappen + uit)Met handig oplaadstationBuiten bereik en batterij bijna leeg indicatieBabyunit Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen)
 • Portofoon-bereik in mtr:300
 • Portofoon-transmissie:DECT
 • Signaal:Half-duplex HX
 • Camera-observatie:nee
 • Voice control (VOX):ja
productinformatie
BCC.nl zegt:BCC zegt:DBX-85 ECO: gewoon een goede babyfoon met een prima prijs. Je zoekt naar een babyfoon die precies dat doet waar jij hem voor wil gebruiken. Die een veilige en zekere manier biedt om je kindje in de gaten te kunnen houden. Een apparaat zonder veel poespas, dat gemakkelijk in het gebruik is en een hoge kwaliteit koppelt aan een scherpe prijs. Kortom: gewoon een goede babyfoon waar je op kan vertrouwen. Dan kies je voor de DBX-85 ECO. Wat maakt de DBX-85 ECO een goede babyfoon? De DBX-85 ECO wordt door veel jonge ouders geroemd vanwege zijn eenvoudige bediening. Je sluit de babyunit aan, laadt de ouderunit op en legt met een simpele druk op de knop verbinding tussen beide. Vanaf nu hoef je alleen maar te zorgen dat je babyfoon opgeladen blijft. Simpeler kan niet. Ondanks de eenvoudige bediening biedt de DBX-85 ECO alles wat je van een goede babyfoon mag verwachten, zoals een hele goede prijs-kwaliteit verhouding, instelbare gevoeligheid en goede geluidskwaliteit. Meer kenmerken van de DBX-85 ECO De DBX-85 behoort tot de ECO-reeks. Dat betekent dat het stralingsniveau van de babyfoon laag is. En dat je hem daardoor lang kan gebruiken zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. De stand-by tijd is wel tot 24 uur. Zo kom je met gemak de avond en nacht door zonder opladen terwijl je wel de zekerheid hebt dat je baby lekker slaapt. Als de batterij toch leeg begint te raken krijg je een geluidssignaal. Als dat gaat heb je nog meer dan genoeg tijd om hem in het laadstation te plaatsen. Omdat het een DECT-babyfoon is geeft deze babyfoon een heel erg helder en storingsvrij geluid, tot over een afstand van wel 300 meter. Je kan de verbinding met de kinderkamer de hele tijd open houden door de gevoeligheid heel hoog te zetten. Of je besluit om alleen mee te luisteren als je kindje huilt. Die keuze is helemaal aan jou. In alle gevallen is het zo dat je terug kan praten via de ouderunit. Zo stel je jouw kleintje gerust als dat nodig is.
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:De Alecto DBX-85 ECO maakt gebruik van DECT-technologie waardoor hij 100% storingsvrij is. De gevoeligheid van de microfoon is in 5 stappen in te stellen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel geluid je wilt horen. Daarnaast lichten er automatisch een aantal LED-lampjes op zodra er geluid te horen is. Er lichten lampjes op als er geen bereik is of als de batterij leeg is. Om de kleine te sussen tijdens een huilbui kan je de baby via de ouderunit toespreken. Een babyfoon met accu is vergelijkbaar met een smartphone die leegloopt wanneer je een filmpje afspeelt. De accuduur is dus beperkt.
ViperMedical.nl zegt:ViperMedical zegt:De Alecto DBX-85 ECO DECT babyfoon.Digitale ontvangstkwaliteit dus 100% storingsvrij;Bereik tot 300 meter buiten;Voorzien van terugspreekfunctie;Inclusief visuele geluidsindicatie en handig oplaadstation.
Mamaloesbabysjop.nl zegt:Mamaloesbabysjop zegt:De Alecto DBX-85 babyfoon biedt een veilige en zekere manier om jouw kleine in de gaten te houden. Hij heeft weinig poespas eromheen, is makkelijk in het gebruik en biedt een hoge kwaliteit. Het is niet voor niets een van de meest gekochte babyfoons van Nederland.

De DBX-85 babyfoon is eenvoudig te bedienen. Hij wordt aangesloten, opgeladen en met een simpele druk op de knop legt hij verbinding tussen jou en je kleine. De babyfoon behoort tot de ECO-reeks, wat betekent dat het stralingsniveau van deze babyfoon laag is, waardoor je hem lang kan gebruiken zonder dat hij opgeladen hoeft te worden. De stand-by tijd van de babyfoon is tot 24 uur, zodat je gemakkelijk de avond en nacht doorkomt zonder opladen.

Wanneer de batterij van de babyfoon leeg begint te raken, krijg je een geluidssignaal. Wanneer dit signaal afgaat heb je meer dan genoeg tijd om hem in het laadstation te plaatsen. Doordat het een DECT-babyfoon is heeft hij een helder en storingsvrij geluid, tot wel 300 meter. De babyfoon beschikt over een terugspreekfunctie, waardoor je kan besluiten alleen mee te luisteren, of terug te praten om je kleine gerust te stellen! Daarnaast zit er ook een nachtlampje op de babyfoon.

Dankzij de clip aan de achterkant van de ouder-unit, kan je hem gemakkelijk aan je riem hangen, zodat je de babyfoon overal mee naartoe kan nemen, waar je ook in huis bent.

Eigenschappen:

- Alecto DBX-85 ECO Babyfoon
- Kleur: Blauw
- Veilige en zekere manier om jouw kleine in de gaten te houden
- Gemakkelijk in gebruik
- Biedt hoge kwaliteit
- Laag stalingsniveau
- Tot wel 24 uur stand-by te gebruiken
- Geluidssignaal wanneer batterij leeg begint te raken
- Storingsvrij en helder geluid
- Bereik tot wel 300 meter buiten, binnen tot 50 meter
- Inclusief terugspreekfunctie
- Nachtlampje
- Oplaadbare ouder-unit
- Twee AAA batterijen
vidaXL.nl zegt:vidaXL zegt:Bent u op zoek naar een babyfoon die u een veilige en zeker manier biedt om uw kleine in de gaten te houden? Dan is de Alecto DECT Babyfoon DBX-85 ECO het perfecte apparaat voor u.
Want is makkelijk in het gebruik en biedt u een hoge kwaliteit, zonder gedoe, tegen een concurrerende prijs.
Met de unieke ECO-modus kunt u de zendkracht en het stroomverbruik regelen.
Deze babyfoon is ook voorzien van 2-weg communicatie, dit maakt het niet alleen mogelijk om uw baby te horen, u kunt ook tegen uw baby praten en hem of haar tot rust stellen.
Hij heeft een gebruikstijd die afhankelijk van het gebruik kan oplopen tot 24 uur op een volle batterij, de oplaadtijd is 8 uur.
Deze 100% storingsvrije babyfoon heeft buiten een bereik tot 300 meter en binnen tot 50 meter.
Daarnaast heeft de DBX-85RZ een indicator voor wanneer er geen bereik is en voor wanneer de batterij bijna leeg is.
Dankzij het geïntegreerde nachtlampje kunt eenvoudige een rustgevende atmosfeer creëren.
Het babyapparaat wordt gevoed door 4 1,2 V AA batterijen (niet inbegrepen) en het ouderapparaat door 2 oplaadbare 1,2 V AAA batterijen.
De levering bevat tevens 2 AC/DC adapters.

Specificaties:

Kleur: wit en blauw Materiaal: PVC Afmetingen: 8 x 13 x 11 cm (L x B x H) Voeding: 220-240 V Gebruikstijd bij volle batterij: tot 24 uur Oplaadtijd: 8 uur DECT digitale signaal kwaliteit (100% storingsvrij) Unieke ECO-modus: zendkracht en stroomverbruik zijn regelbaar Ouder ontvanger kan tot 24 uur gebruikt worden Bereik: tot 300 m buitenshuis en 50 m binnenshuis Indicatoren voor buiten bereik en lege batterij 2-weg communicatie, zo kunt u tegen uw baby praten Aantal zenders: 120 Automatische kanaal selectie Met ingebouwd nachtlampje Volume regelaar LED indicatie lampje De gevoeligheid van de microfoon is instelbaar Pieper knop Babyapparaat: 2 x 1,2 V AA batterij (niet inbegrepen) Ouderapparaat: 2 x 1,2 V AAA oplaadbare batterij (inbegrepen) Levering bevat tevens 2 x AC/DC adapter
Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:De Alecto DBX-85 babyfoon biedt een veilige en zekere manier om jouw kleine in de gaten te houden. Hij heeft weinig poespas eromheen, is makkelijk in het gebruik en biedt een hoge kwaliteit. Het is niet voor niets een van de meest gekochte babyfoons van Nederland.
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Alecto DBX-85 ECO, DECT babyphone, 1 kanalen, Blauw, Wit, Digitaal, 24 uur, 300 m Deze Alecto DBX-85 ECO babyfoon heeft een unieke ECO Mode. Niet alleen wordt standaard de zender al uitgeschakeld als de baby niet huilt maar in de in de FULL ECO mode worden zelfs de korte controlesignalen tussen zender en ontvanger uitgeschakeld, een volledige uitschakeling van de zender dus.

Let op dat, zodra de baby een geluid maakt, de baby-unit eerst een verbinding moet opbouwen met de ouder-unit. Hierdoor kan het gebeuren dat de eerste seconde van het geluid of korte geluidjes niet doorgegeven worden. In het geval u werkelijk alle geluiden van uw baby wilt horen, stel dan het inschakelnivo in op maximaal (zie hoofdstuk 4.5); de baby-unit is hierbij namelijk continu ingeschakeld.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Algemeen
- DECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)
- Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar
- Gebruiksduur ouderunit tot 24 uur
- Bereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnen
- Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby
- Ouder- / Babyunit zoektoets (page toets)


Ouderunit
- Visuele geluidsindicatie middels LED lampjes
- Digitale volumeregeling (5 stappen + uit)
- Met handig oplaadstation
- Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie


Babyunit
- Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen)

Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:AlgemeenDECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaarGebruiksduur ouderunit tot 24 uurBereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnenTerugspreekfunctie, voor het geruststellen van je babyOuder- / Babyunit zoektoets (page toets) OuderunitVisuele geluidsindicatie middels LED lampjesDigitale volumeregeling (5 stappen + uit)Met handig oplaadstationBuiten bereik en batterij bijna leeg indicatie Babyunit Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen) Dit artikel heeft ean 8712412560578
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Alecto Babyfoon Dect DBX85ECO (Babyspullen - Babyspullen)
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:AlgemeenDECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)
Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar
Gebruiksduur ouderunit tot 24 uur
Bereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnen
Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby
Ouder- / Babyunit zoektoets (page toets)

OuderunitVisuele geluidsindicatie middels LED lampjes
Digitale volumeregeling (5 stappen + uit)
Met handig oplaadstation
Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie

Babyunit Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen)
Jantjevanalles.nl zegt:Jantjevanalles zegt:Algemeen

DECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)
Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar
Gebruiksduur ouderunit tot 24 uur
Bereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnen
Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby
Ouder- / Babyunit zoektoets (page toets)

Ouderunit

Visuele geluidsindicatie middels LED lampjes
Digitale volumeregeling (5 stappen uit)
Met handig oplaadstation
Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie

Babyunit

Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen)

Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Alecto DBX85ECO Babyfoon

De alecto DBX85 met eco-modus is een digitale babyfoon met geluidssensor. De babyfoon maakt gebruik van DECT digitale ontvangstkwaliteit, zodat het signaal 100% storingsvrij is, en heeft 2-weg communicatie, waardoor u ook tegen uw kindje kunt praten. De babyfoon heeft een bereik van 300 meter buiten, en 50 meter binnen, en heeft 120 kanalen met voice encryptie, zodat het kanaal niet afluisterbaar is. De babyfoon heeft een unieke ECO-modus die in full eco mode korte controlesignalen tussen de ouder- en kindunit uitschakeld, zodat de unit pas ingeschakeld wordt wanneer de baby huilt. De sterkte van het geluid zal met lampjes worden weergegeven, zodat u een visuele waarschuwing krijgt.

Het ontvangstvolume van de ouderunit kan worden ingesteld in 6 stappen, en de gevoeligheid is in 5 stappen instelbaar. De unit geeft een indicatie wanneer de batterij leeg is en wanneer de unit buiten bereik is. De gebruiksduur van de ouderunit is 8 uur, wanneer deze volledig opgeladen is, en de unit werkt op oplaadbare NiMH1300 mAh-batterijen. De unit wordt met de batterijen, een lader en een riemclip geleverd.

De babyunit heeft leuke nachtverlichting, zodat uw kindje nooit bang hoeft te zijn in het donker, en heeft een instelbare microfoongevoeligheid die in te stellen is in 5 stappen. Ook deze unit geeft een indicatie wanneer de batterij leeg is of de unit buiten bereik is.

Specificaties Alecto DBX85ECO Babyfoon
Type apparaat Babyfoon Bestaat uit Ouderunit
Kinderunit Ontvangstvolume 6 stappen Gevoeligheid 5 stappen Indicatie Batterij op
Buiten bereik Ontvangstkwaliteit DECT digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij) Communicatie 2 kanten Bereik 300 meter buiten
50 meter binnen Kanalen 120 kanalen met voice encryptie Ouderunit Visuele indicatie van geluid (LED)
Ontvangstvolume en gevoeligheid instelbaar
Indicatie batterij leeg en buiten bereik
Gebruiksduur 8 uur Babyunit Optie voor nachtverlichting
Instelbare microfoongevoeligheid
Indicatie buiten bereik en batterij leeg Kleur Wit / lichtblauw
Emob.eu zegt:Emob.eu zegt:Lengte in cm: 1
Kleur: Wit
Merk: Hesdo
Stijl: Niet van toepassing
ECO digitale DECT babyfoon met een bereik van 300m. Gebruiksvriendelijk.
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Algemeen

- DECT Digitale ontvangstkwaliteit (100% storingsvrij)
- Unieke ECO-modus (5 standen): zendvermogen en energieverbruik instelbaar
- Gebruiksduur ouderunit tot 24 uur
- Bereik tot 300 meter buiten, tot 50 meter binnen
- Terugspreekfunctie, voor het geruststellen van je baby
- Ouder- / Babyunit zoektoets (page toets)

Ouderunit

- Visuele geluidsindicatie middels LED lampjes
- Digitale volumeregeling (5 stappen uit)
- Met handig oplaadstation
- Buiten bereik en batterij bijna leeg indicatie

Babyunit

- Microfoongevoeligheid instelbaar (5 stappen)
Algemene productdetails
EAN8712412981182
MerkAlecto
ModelnaamDBX85
Verschenen in2006
Algemene kenmerken
Portofoon-bereik in mtr300
Portofoon-transmissieDECT
SignaalHalf-duplex HX
Babyfoon-bereik (mtr)300 meter
Babyfoon-bereikcontrole 
Babyfoon-bewegingssensor 
Babyfoon-kamertemperatuur 
Babyfoon-nachtlampje 
Babyfoon-transmissieDECT
CategorieBabyfoon
Connectie met smartphone 
Connectie met smartphone/tablet 
Frequentie1.8 GHZ
PC-verbinding 
TypeBabyfoon
Verpakkingseenheid2
Extra's
Camera-observatie 
Voice control (VOX) 
Lullaby Player 

Alle aanbieders

Alecto Babyfoon DBX-85 2channels

varianten

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Babyfoons

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.