Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Logitech LGT-R400 R400 Draadloze Presenter

95,59
Verzendkosten: 5,95
-
+
 • Levertijd: 1 - 8 werkdagen
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Bavepa.nl:Klantbeoordeling Bavepa: (9)
Logitech LGT-R400 R400 Draadloze Presenter
 • Type apparaat:Afstandsbediening presentatie
 • Max. gebruiksafstand:15 m
 • Ondersteunde apparaten:Personal computer
 • Verbindingstechnologie:Radio
 • Batterij:Standaard - AAA-type Alkalisch
productinformatie
Product omschrijving-
Wehkamp.nl zegt:Wehkamp zegt:Met de Logitech Wireless Presenter R400 kun je je argument kracht bijzetten. Je kunt daadkrachtig door je presentatie navigeren dankzij de intuïtieve knoppen voor diavoorstellingen. De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En de vorm ligt lekker in je hand. De presenter biedt daarnaast een rode laseraanwijzer die goed te zien is op de meeste achtergronden en een bereik van 15 meter, zodat je vrij door de ruimte kunt lopen om je onder je publiek te mengen. Een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger waarmee je in een handomdraai aan de slag kunt. Je hoeft geen software te installeren. En ben je klaar, dan kun je de ontvanger handig in de presenter opbergen.
Staples.nl zegt:Staples zegt:Met deze Wireless Presenter R400 van Logitech wordt een presentatie houden een stuk eenvoudiger.Deze draadloze presenter zorgt ervoor dat uw presentatie heel wat soepeler verloopt. De rode laseraanwijzer helpen u om uw argumenten duidelijk over te brengen. Zelf in de donkerste auditoriums kunt u uw presentatiepunten belichten. Dankzij de knoppen op de afstandsbediening kunt u ook door uw PowerPointpresentatie navigeren. En door het bereik van vijftien meter kunt u door de ruimte en naar het publiek lopen om iets te vragen zonder dat u de controle over uw presentatie verliest. Nadat u de ontvanger op een USB-poort aangesloten heeft, kunt u direct aan de slag.Afstandsbediening en laseraanwijzerDraadloosHandig bij presentatiesOntvanger met USB-aansluitingBereik: 15 meterBatterij-indicatorBatterijen: AAA (2 inbegrepen)Geschikt voor Windows 7, XP en VistaKleur laseraanwijzer: roodKleur afstandsbediening: zwart Ook te koop in onze vestigingen
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:Zorg dat uw boodschap daadwerkelijk aankomt bij het publiek. Geef uw presentaties met de Logitech R400 Draadloze Presenter. Steek het USB-ontvangertje in uw laptop en met één druk op de knop start u de Powerpoint-presentatie. Navigeer door de slides. Wijs toeschouwers op belangrijke punten met de rode laserpointer. Dat is een stuk makkelijker dan de presentatie vanachter uw laptop geven en met de hand te moeten wijzen. Dat ziet er ook een stuk professioneler uit. Presenteer tot op 10 meter afstand Met de Logitech R400 Draadloze Presenter presenteert u van waar u maar wilt. Zolang u binnen 15 meter van het USB-zendertje blijft, behoudt u volledige controle over de presentatie. U hoeft niet bang te zijn dat de batterij halverwege uw Powerpoint onverwachts leeg is. De visuele indicator geeft duidelijk aan hoe lang de batterijen nog mee gaan. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan. U kunt zich volledig richten op uw presentatie met de Logitech R400 Draadloze Presenter.
Visunext.nl zegt:Visunext zegt:Logitech Wireless Presenter R400 Een draadloze presenter met intuïtieve knoppen en een rode laseraanwijzer die uw argument kracht bijzet. Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Rode laseraanwijzer* Hierdoor ziet uw publiek gemakkelijk waar u precies naar wijst. Bereik tot 15 meter Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt u zich vrij door de kamer bewegen en u onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Batterij-indicator Laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. Draadloze plug-and-play ontvanger U hoeft geen software te installeren: Sluit de ontvanger gewoon aan op een USB-poort om te beginnen. En wanneer uw presentatie afgelopen is, kunt u de ontvanger opbergen in de presenter.
Dectdirect.nl zegt:Dectdirect zegt:Met de handige knoppen van deze draadloze presenter zet u uw argument kracht bij. De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. U heeft geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een USB-poort aan en u kunt aan de slag. Een draadloze presenter met intuïtieve knoppen en een rode laseraanwijzer die uw argument kracht bijzet. De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. Hierdoor ziet uw publiek gemakkelijk waar u precies naar wijst. Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt u zich vrij door de kamer bewegen en u onder het publiek begeven om meer indruk te maken. Laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. U hoeft geen software te installeren: Sluit de ontvanger gewoon aan op een USB-poort om te beginnen. En wanneer uw presentatie afgelopen is, kunt u de ontvanger opbergen in de presenter.
Webshopje.nl zegt:Webshopje zegt:Met de Logitech® Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter.
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:Met de Logitech® Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter.
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Logitech R400, RF, 15 m, AAA, 20 uur, USB, Mini Met de handige knoppen van deze draadloze presenter zet u uw argument kracht bij.

Een boost voor uw zelfvertrouwen
De intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums.

Bewegingsvrijheid
Dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven.

Aan de slag
Geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een USB-poort aan en u kunt aan de slag.

Een draadloze presenter met intuïtieve knoppen en een rode laseraanwijzer die uw argument kracht bijzet.

Intuïtieve knoppen voor diavoorstelling
De knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. En dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. U behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia.

Rode laseraanwijzer
Hierdoor ziet uw publiek gemakkelijk waar u precies naar wijst.

Bereik tot 15 meter
Dankzij de draadloze 2.4GHz-technologie kunt u zich vrij door de kamer bewegen en u onder het publiek begeven om meer indruk te maken.

Batterij-indicator
Laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan.

Draadloze plug-and-play ontvanger
U hoeft geen software te installeren: Sluit de ontvanger gewoon aan op een USB-poort om te beginnen. En wanneer uw presentatie afgelopen is, kunt u de ontvanger opbergen in de presenter.
Directsale.nl zegt:Directsale zegt:Logitech R400, 15 m, AAA, USB, Zwart
TodoTipo.nl zegt:TodoTipo zegt:Met de Logitech® Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter.• Bereik:15 m
• Ingebouwde knoppen voor diavoorstelling
• Draadloze 2.4 GHz-technologie
• Rode laseraanwijzer met led-indicator
• Plug & play, geen software vereist
• Opbergbare ontvanger en opbergdoosje
• Indicator voor batterijvermogen
• Aan-uitschakelaar

Systeemvereisten:
• Windows® XP, Windows Vista® of Windows® 7
• USB-poort
Kleur: Zwart
Type: Draadloos
Aansluiting: USB
Besturingssysteem: Windows 10
Besturingssysteem: Windows 7
Gebruik: Presentations
Type batterij: 2x AAA
Incl. batterijen: 2x AAA
Beeldschermverbinding: Draadloos
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:Als je een fan bent van IT en elektronica, blijf up-to-date in de wereld van technologie en mis zelfs de kleinste details niet, koop Logitech R400 Draadloze Presenter +laserpointer tegen een onklopbare prijs
Wireless Presenter R400, 2x AAA

- Soort: Muis
- Merk: Logitech
- Verbinding: Draadloos
- Sensor: Laser

- Frequentieband: 2
4
- Aansluitbereik: 15 m
- Ondersteund aantal accu's/batterijen: 2
- Type accu/batterij: AAA
- Wireless ontvanger interface: USB
- Kleur van het product: Zwart
- Compatibele besturingssystemen: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Megamobile.be zegt:Megamobile zegt:Wireless presenter r400, 2x aaa met de handige knoppen van deze draadloze presenter zet u uw argument kracht bij. een boost voor uw zelfvertrouwen de intuïtieve knoppen en rode laseraanwijzer maken van presentaties een koud kunstje, zelfs in de donkerste auditoriums. bewegingsvrijheid dankzij het bereik van 15 meter en de batterij-indicator kunt gewone presentaties iets extra's geven. aan de slag geen software nodig, sluit gewoon de ontvanger op een usb-poort aan en u kunt aan de slag. een draadloze presenter met intuïtieve knoppen en een rode laseraanwijzer die uw argument kracht bijzet. intuïtieve knoppen voor diavoorstelling de knoppen zijn gemakkelijk op de tast te vinden. en dankzij de gestroomlijnde vorm ligt de presenter lekker in uw hand. u behoudt de controle van de eerste tot de laatste dia. rode laseraanwijzer hierdoor ziet uw publiek gemakkelijk waar u precies naar wijst. bereik tot 15 meter dankzij de draadloze 2.4ghz-technologie kunt u zich vrij door de kamer bewegen en u onder het publiek begeven om meer indruk te maken. batterij-indicator laat u in een oogopslag weten hoelang de batterijen nog meegaan. draadloze plug-and-play ontvanger u hoeft geen software te installeren: sluit de ontvanger gewoon aan op een usb-poort om te beginnen. en wanneer uw presentatie afgelopen is, kunt u de ontvanger opbergen in de presenter. logitech wireless presenter r400. frequentieband: 2,4 ghz, aansluitbereik: 15m. type accu/batterij: aaa. wireless ontvanger interface: usb. kleur van het product: zwart technische specificaties: poorten & interfaces frequentieband 2,4 ghz aansluitbereik 15 m energie ondersteund aantal accu's/batterijen 2 type accu/batterij aaa ontvanger wireless ontvanger interface usb kleur kleur van het product zwart technische details compatibele besturingssystemen windows xp, windows vista, windows 7
Geeektech.com zegt:Geeektech.com zegt:Met de Logitech® Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter. Met de Logitech® Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter. • Bereik:15 m • Ingebouwde knoppen voor diavoorstelling • Draadloze 2.4 GHz-technologie • Rode laseraanwijzer met led-indicator • Plug & play, geen software vereist • Opbergbare
Snelshops.nl zegt:Snelshops zegt:Met de Logitech Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter.Systeemvereisten:Bereik:15 mIngebouwde knoppen voor diavoorstellingDraadloze 2.4 GHz-technologieRode laseraanwijzer met led-indicatorPlug & play, geen software vereistOpbergbare ontvanger en opbergdoosjeIndicator voor batterijvermogenAan-uitschakelaarWindows XP, Windows Vista of Windows 7USB-poort
Snelwebshop.nl zegt:Snelwebshop zegt:Met de Logitech Wireless Presenter R400 kunt u uw argument kracht bijzetten. De knoppen voor diavoorstellingen zijn zo geplaatst dat u ze gemakkelijk op de tast kunt vinden om vol vertrouwen door uw presentaties te navigeren. De presenter biedt bovendien een rode laseraanwijzer, een opbergbare plug-and-play draadloze ontvanger en een bereik van 15 meter.Systeemvereisten:Bereik:15 mIngebouwde knoppen voor diavoorstellingDraadloze 2.4 GHz-technologieRode laseraanwijzer met led-indicatorPlug & play, geen software vereistOpbergbare ontvanger en opbergdoosjeIndicator voor batterijvermogenAan-uitschakelaarWindows XP, Windows Vista of Windows 7USB-poort
Algemene productdetails
ProductlijnLogitech
EAN5099206018112
MerkLogitech
SKU910-001356
Algemene kenmerken
Type apparaatAfstandsbediening presentatie
VoorzieningenIndicator batterijniveau | standaard laseraanwijzer | LED-indicator
Afstandsbediening
Max. gebruiksafstand15 m
Ondersteunde apparatenPersonal computer
VerbindingstechnologieRadio
VoorzieningenIndicator batterijniveau | standaard laseraanwijzer | LED-indicator
Stroom
BatterijStandaard - AAA-type Alkalisch
Aantal inbegrepen2
Systeemvereisten
BesturingssysteemMS Windows XP | MS Windows 7 | MS Windows Vista
Verbindingen
VerbindingstechnologieRadio
Diversen
Meegeleverde accessoiresDraagkoffer | 2 AAA batterijen | draadloze ontvanger
Garantie van de fabrikant
Garantie & SupportBeperkte garantie - 3 jaar
Service & Support3 jaar garantie
Service & Support detailsBeperkte garantie - 3 jaar
Afmetingen & gewicht
Breedte11,55 cm
Diepte3,78 cm
Hoogte2,74 cm
Massa57 g

Alle aanbieders

Logitech R400 Presenter

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Afstandsbedieningen

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.