Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Nikon D4S

Deze gebruikte professionele Nikon spiegelreflex camera is op enkele gebruikssporen na in goede staat. Zie de foto's voor de exacte gebruikssporen van deze camera. De sluiter heeft al 285000 clicks mee.
De interne microfoon van de camera voor de film functie neemt geen geluid meer op. ,
Nikon D4s Body
De ultieme beeldenmachine is nu nog beter: elk aspect van de D4S, de opvolger van Nikon's vermaarde D4, staat garant voor krachtige beelden met een uitzonderlijke snelheid. Fotograferen bij weinig licht bereikt nieuwe hoogten dankzij een zeer groot ISO-bereik en EXPEED 4-beeldverwerking, waardoor de D4S niet alleen schittert in lichte omstandigheden, maar ook in het donker. Verbeteringen in de AF-prestaties zorgen voor een betere scherpstelling en tracking bij 11 bps, terwijl de nieuwe stand Groep-veld-AF een veel nauwkeuriger controle over het AF-veld biedt. Nikon's bestandsindeling RAW S-formaat versnelt de beeldoverdracht naar netwerken, terwijl een Gigabit 100/1000TX Ethernet-poort een supersnelle verbinding mogelijk maakt.
Dirk Jasper, Product Manager Professional Products bij Nikon Europe:"De D4S bouwt verder op het grote succes van de D4, maar levert nog hogere prestaties. In reactie op waardevolle feedback van professionele gebruikers hebben Nikon-technici een groot aantal verbeteringen geimplementeerd die het verschil maken voor professionele fotografen die werkzaam zijn op zeer competitieve gebieden zoals sport-, pers- en natuurfotografie, maar ook voor serieuze fotografen die foto's met meer zeggingskracht willen maken. Doordat de D4S is opgewassen tegen de meest uitdagende omstandigheden waarmee serieuze fotograferen te maken krijgen, zorgt deze camera ervoor dat u een voorsprong houdt."
Gebouwd op succes
Doordat de D4S de grenzen nog verder verlegt dan zijn voorganger, maakt deze camera de weg vrij voor snelle, professionele beelden. De vernieuwde sensor van de camera biedt een zeer hoge beeldkwaliteit en het brede ISO-bereik van 100-25.600 is uitbreidbaar tot een toonaangevende 409.600 (equivalent). Nikon's nieuwe EXPEED 4-beeldverwerkingsengine tilt de algehele prestaties van de camera naar een ongekend niveau, waarbij beeldweergave en ISO-prestaties aanzienlijk zijn verbeterd. Uitstekende prestaties bij zowel veel als weinig licht, geavanceerde lokale ruisonderdrukking, randverscherping en toonregeling zorgen ervoor dat de D4S prachtige resultaten produceert in de uitdagende lichtomstandigheden waarmee veel sport- en nieuwsfotografen worden geconfronteerd. De snelheid van 11 bps bij serieopnamen neemt niet af bij bepaalde ISO-instellingen of objectieven en details worden scherp en zeer duidelijk vastgelegd, zelf als een ruisonderdrukkingsfilter wordt toegepast. Net als de D4 is de D4S ervoor gebouwd doorlopend topprestaties te leveren in de meest veeleisende omgevingsomstandigheden die u zich maar kunt voorstellen. De camera wordt beschermd door een robuuste, weerbestendige metalen body en Nikon heeft subtiele details bijgeschaafd die een groot verschil maken tijdens het gebruik: wijzigingen in de knopindeling en aangepaste vormen van de knoppen vergemakkelijken de bediening in vochtige omstandigheden. Daarnaast is de vorm van de steunpunten voor duim en middelvinger aangepast en biedt de camera ook een steviger grip.

Topsnelheid die nergens voor terugdeinst
Elk onderdeel van de D4S is ontworpen met het oog op snelheid. In een wereld waarin de overdrachts- en netwerksnelheid even belangrijk is geworden als megapixels en ISO-instellingen voldoet de D4S in alle opzichten. Het aantal beelden per seconden bij AF-tracking is verhoogd van 10 bps naar 11 bps, waardoor de D4S de D-SLR-camera met de snelste autofocus in de Nikon-geschiedenis is. De camera heeft een Gigabit 100/1000TX Ethernet-poort en biedt de nieuwe optie RAW S-formaat voor een snellere beeldoverdracht. Als elke milliseconde telt, kan de sluitervertraging van 42 ms u een doorslaggevende voorsprong geven doordat u in een oogwenk foto's kunt maken. Daarnaast vermindert een geheel nieuw sluiter- en spiegelmechanisme de terugkaatsing van de spiegel, wat zorgt voor een stabiel zoekerbeeld met een minimale black-out van de zoeker wanneer u opnamen maakt op hoge snelheden.
Het beste verbeterd: betere AF
De D4S heeft de toonaangevende nauwkeurigheid en bruikbaarheid van Nikon's vermaarde 51-punts AF-systeem nog verder verbeterd. Naast een verbeterde scherpstelvergrendeling, uitgebreidere opties voor 'Opslaan per stand' en nieuwe opties voor beperkingen in de AF-stand beschikt de D4S over de gloednieuwe stand Groep-veld-AF. Groep-veld-AF is bedoeld om de grootte van het autofocusveld nauwkeuriger te kunnen bepalen. Hierbij worden vijf verschillende AF-velden, die al naar gelang de compositie over de 51 punten kunnen worden verplaatst, voortdurend gecontroleerd. Als u fotografeert in deze stand, kunnen snelbewegende onderwerpen met een uitzonderlijke precisie over grote afstanden worden gevolgd. Daarbij is de scherpstelling verbeterd en kan het onderwerp beter van de achtergrond worden geïsoleerd wanneer u onderwerpen fotografeert die relatief klein zijn en zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden. Net als bij de D4 kan het AF-systeem van de D4S worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is het gevoelig tot -2 LW (ISO 100, 20°C).
Verbeterde multi-veldstand D-film
U kunt films maken in uiteenlopende omstandigheden, aangezien de D4S video van uitzendkwaliteit biedt in meerdere beeldformaten en beschikt over een reeks verbeteringen die meer controle bieden over de beelden tijdens het filmen en een betere geluidsopname garanderen. D-films zijn nu mogelijk met 50p/60p en fotografen kunnen de gevoeligheid instellen en een maximale ISO selecteren in de stand M. Bovendien kunnen ze het uitsnedeformaat van de sensor selecteren, het motorgestuurde diafragma regelen en de sluitertijd vastzetten. Daarnaast vermindert Nikon's 3D-ruisonderdrukking willekeurige ruis en ruisflikkering bij filmopnamen met een hoge gevoeligheid. Net als de D4 biedt de D4S drie uitsnedeformaten voor de sensor (FX, DX en een eigen uitsnede van ongeveer 2,7x) en ongecomprimeerde HDMI-uitvoer van volledige resolutie naar externe apparaten. U kunt HD-films van volledige resolutie met de camera opnamen en tegelijkertijd ook via de HDMI-aansluiting met een externe recorder (een HDMI-kabelklem wordt bij de camera geleverd voor een stevige aansluiting). Geluidsopnamen zijn verbeterd dankzij meer opties voor audioregeling, waaronder de mogelijkheid het geluidsbereik (breed/spraak) te selecteren en windruis te verminderen bij opnamen met de ingebouwde microfoon.

Overzicht van belangrijke kenmerken:
Vernieuwde FX-formaat sensor van 16,2 MP: biedt een ultieme beeldkwaliteit en uitstekende flexibele uitsneden.
Fenomenale lichtgevoeligheid: het ISO-bereik van 100 - 25.600 is uitbreidbaar tot een toonaangevende 409.600 (equivalent).
11 BPS met AF: 11 bps in FX-formaat met een betere AE/AF dan de D4.
EXPEED 4: tilt de algehele prestaties van de camera naar een geheel nieuw niveau.
Multi-CAM3500FX 51-punts AF-systeem kan worden geconfigureerd met een dekking van 9, 21 of 51 punten en is gevoelig tot -2 LW (ISO 100, 20°C).
Verbeteringen in de AF: verbeterde scherpstelvergrendeling, nieuwe opties voor beperkingen in de AF-stand plus de nieuwe stand Groep-veld-AF.
Multi-veldstand D-film: Full HD-films (1080p) in FX en DX-formaat met beeldsnelheden van 60p/50p/30p/25p/24p. Biedt drie sensoruitsnedeformaten (FX, DX en eigen uitsnede van circa 2,7x) en heldere HDMI-uitvoer. Toegang tot het ISO-bereik vanaf ISO 200 en controle over sluitertijd, diafragma en audioniveau tijdens het filmen. Nikon's 3D-ruisonderdrukking vermindert willekeurige ruis en de camera biedt ook geavanceerde opties voor audioregeling.
Robuust in het veld: weerbestendige metalen body.
Snel: Gigabit 100/1000TX Ethernet-poort en de bestandsindeling RAW S-formaat voor een snellere beeldoverdracht. Compatibel met Nikon's WT-5 draadloze zender.
Monitor met instelbare kleuren: lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met 921.000 beeldpunten en anti-reflectiescherm waarvan u de kleurbalans en helderheid in elke gewenste richting kunt aanpassen.
Snelle duurzame sluiter: sluiter van Kevlar/koolstofvezel met een sluitervertraging van 42 ms, een standaard gebruiksduur van 400.000 ontspancycli en een sluitertijd van 1/8000 tot 30 sec. met flitssynchronisatie tot 1/250 sec. Een nieuw sluiter en spiegelmechanisme garandeert een stabiel zoekerbeeld met een minimale black-out tijdens snelle opnamen.
Spot-witbalansmeting: u kunt gegevens voor een handmatige witbalansvoorinstelling eenvoudig meten op basis van het geselecteerde deel van het beeld: de grootte van het gemeten deel kan worden gehandhaafd, zelfs als het beeld wordt vergroot, en er kunnen meerdere gegevens achter elkaar worden gemeten.
EN-EL18a accu met hoge capaciteit: zeer compacte en lichte oplaadbare lithium-ionaccu met een hoge capaciteit van 2500 mAh (10,8 V).
Opslagmedia: twee kaartsleuven, een voor snelle CF-kaarten (UDMA 7) en een voor snelle XQD-kaarten met een hoge capaciteit.
Ga naar Cameraland.nl

Te koop bij 1 shop Gebruikt

"Klasse shop"
Tweedehands Nikon D4s Body Sn.:CM3411  -  tweedehands  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
3329,102699,-
Tweedehands Nikon D4s Body Sn.:CM8314  -  tweedehands  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
2799,-

Toon 4 versies van dit product »

Tweedehands Nikon D4s Body Sn.:CM7543  -  tweedehands  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
2999,-
Tweedehands Nikon D4s Body Sn.:CM5148  -  tweedehands  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
2999,-
Specificaties
Algemene productdetails
Aantal lenzen in kit 0
EAN 0018208937486
EAN-code(s) 0018208937486
Merk Nikon
Modelnaam D4S Body
Verschenen in 2014
Algemene kenmerken
Cameratype Spiegelreflexcamera
Effectieve pixels (Megapixel) 16,2 Megapixels
Camera Body / Kit Body
Outdoor camera Niet water- of shockproof
Soort chip CMOS
Zoeker type Optische zoeker
Camera
Autofocus  
Beeldstabilisator Geen
Cameraresolutie - breedte (pixels) 4928 pixels
Cameraresolutie - hoogte (pixels) 3280 pixels
Dioptriecorrectie -3 tot +1
Handmatige witbalans  
Ingebouwde flitser  
Maximaal aantal pixels (Megapixel) 16,6 Megapixels
Sensor grootte 36,0 x 23,9 mm
Lens
Bayonet fitting Nikon/Fujifilm
Diafragma prioriteit  
Kortste sluitertijd (sec.) 1/8000
Langste sluitertijd (sec.) 30
Maximale ISO lichtgevoeligheid 25600
Sluiter prioriteit  
Verwisselbare lens  
Video
Maximale videoresolutie in pixels (breedte) 1920 pixels
Maximale videoresolutie in pixels (hoogte) 1080 pixels
Videofrequentie in fps 60 fps
Extra's
Compatibel met Nikon EN-EL18
Flitsschoen  
Geïntegreerde GPS module  
Gezichtsherkenning Gezicht
PictBridge  
RAW formaat  
Beeldscherm
3D  
Beeldschermgrootte (cm) 8,13
Beeldschermresolutie in pixels 921000 pixels
Grootte LCD scherm 3,2 inch
Seriële beeldfunctie  
Touchscreen  
Uitklapbaar scherm  
Geheugen / opslag
Compact Flash Card  
Memory Stick / Memory Stick Pro  
Memory Stick Duo / Duo Pro  
Micro Drive  
Multimedia Card  
SDXC Card  
Secure Digital Card  
Secure Digital High Capacity Card (SDHC)  
xD Card  
Aansluitingen
Bluetooth  
HDMI-aansluiting  
Wifi aansluiting  
Batterij
Batterij / accu soort Nikon EN-EL18
Afmetingen & gewicht
Breedte (mm) 160 mm
Diepte (mm) 90,5 mm
Hoogte (mm) 156,5 mm
Massa (gram) 1180 gram
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.