Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Sony Alpha SLT-A77 II + 16-50mm

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Digitale camera's

productinformatie
Cameraland.nl zegt:Cameraland zegt:
De Sony Alpha SLT A77 II biedt ongeëvenaarde 79-punts automatische scherpstelling AF met fasedetectie met de meeste focuspunten ter wereld: 79 punten waarvan 15 kruispunten Translucent Mirror Technology biedt zeer snelle, intelligente AF-tracking en burstopnamen van maximaal 12 fps bij maximaal 60 frames met volledige resolutie 24,3 megapixel Exmor CMOS-beeldsensor biedt groot lichtgevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600 XGA OLED Tru-Finder en 3-weg kantelbaar lcd-scherm Robuuste magnesium behuizing met stof- en vochtbestendige afdichtingen BIONZ X-processor voor beelden van professionele kwaliteit en Full HD 50p-video NFC/Wi-Fi voor One-touch bediening en delen met mobiele telefoon

Sony introduceert de Alpha A77 II, die voortbouwt op de A77 en A700 van Sony. De camera biedt gevorderde amateur- en semi-professionele fotografen een aantal aantrekkelijke verbeteringen in een robuuste, weerbestendige behuizing die de grootste uitdaging aankan. Van dynamische sporten tot het plotseling opfladderen van een geschrokken vogel: de nieuwe A77 II blijft gefocust op het onderwerp en ieder scherpgesteld frame.
De beeldkwaliteit is enorm verbeterd en de gevoeligheid is ongeveer 20 procent hoger vergeleken met zijn voorganger. De Alpha 77 II biedt zeer gedetailleerde foto's en Full HD-video, zelfs bij weinig licht. Non-stop, continue burstopname is geoptimaliseerd en er is een aantal nieuwe gebruiksvriendelijke videofuncties voor filmmakers toegevoegd.
Bovendien is de A77-II ongeëvenaard met een geavanceerde automatische scherpstelling met fasedetectie. Dankzij een bereik dat ongeveer 2x groter is dan dat van het vorige A77-model, overtreft deze camera de AF-mogelijkheden van veel professionele camera's.
Nieuwe generatie en meest nauwkeurige AF-systeem met 79-punts fasedetectie De A77-II is de eerste fotocamera met maar liefst 79 detectiepunten voor automatische scherpstelling, waaronder 15 kruispunten binnen het meest gebruikte centrale gebied van de sensor. Hierdoor is de scherpstelling zeer nauwkeurig, zelfs bij horizontaal gestreepte onderwerpen waar veel andere camera's moeite mee hebben.
Er is ook een speciaal F/2.8 AF-punt dat zich horizontaal in het midden van de sensor bevindt. Deze centraal gemonteerde sensor ondersteunt een diafragma van maximaal F2.8 en biedt maximale AF-precisie bij gebruik van lenzen met een groot diafragma. Het AF-systeem presteert ook uitstekend bij weinig licht, waarbij het onderwerpen nauwkeurig vastlegt in scènes met een belichtingsniveau tot EV-2 (ISO 100). Hierbij heeft zelfs het menselijk oog moeite om fijne details te herkennen.
Grote hoeveelheden meetgegevens van alle 79 scherpstelpunten worden verwerkt door een nieuw AF-algoritme dat is afgestemd op uitgebreide praktijktesten. Dit voorspelt de volgende beweging van het onderwerp en combineert hierbij AF-meetgegevens met de positiegegevens van het onderwerp. AF-nauwkeurigheid wordt verder verbeterd wanneer AF met vergrendeling wordt gebruikt. Hierbij wordt het onderwerp herkend aan de kleur en positie in het beeld.
Haarscherpe foto's en film door Translucent Mirror Technology Of er nu gekaderd wordt door de zoeker of op het lcd-scherm in de Live View-modus, de bijzondere Translucent Mirror Technology van Sony behoudt een haarscherpe scherpstelling op het onderwerp, ongeacht of er foto's of Full HD-films gemaakt worden. Dit krachtige nieuwe systeem wordt minder snel afgeleid door andere onderwerpen in beeld, zoals een ballon die door het beeld vliegt tijdens een voetbalwedstrijd. Het werkt ook uitstekend in omstandigheden met weinig licht zoals bij scherpe opnamen van bewegende objecten bij maanlicht.
Er zijn veel geavanceerde nieuwe AF-functies waarmee het nieuwe 79-punts systeem optimaal benut wordt. Met de modus voor uitgebreide flexibele spot blijft de scherpstelling behouden, ook als het geselecteerde AF-punt het onderwerp uit het oog verliest. Er worden acht omliggende AF-punten geactiveerd die het onderwerp herkennen. In combinatie met de AF-C AF-modus worden hiermee de prestaties bij een bewegend beeld aanzienlijk verhoogd.
Dankzij AF met vergrendeling kunnen gebruikers kiezen uit vier AF-gebiedsmodi (Breed, Zone, Flexibele spot of Uitgebreide flexibele spot). Zodra er is scherpgesteld op het doel, blijft de camera dit volgen zolang de sluiterknop half ingedrukt blijft. Wanneer het onderwerp beweegt of het kader verandert, selecteert de camera automatisch het meest geschikte AF-punt uit de 79 beschikbare punten. Als het onderwerp te snel beweegt voor de nieuwe modus 'uitgebreide flexibele spot' alleen, dan wordt deze gecombineerd met AF met vergrendeling voor de hoogst haalbare volgprestaties.
Voor nog meer controle kan de duur dat het onderwerp wordt gevolgd, worden afgestemd in vijf stappen (bij het nemen van foto's in de AF-C-modus). Bij onderwerpen met een goed voorspelbare beweging is er met een lage instelling minder risico dat de camera scherpstelt op een ander onderwerp dat plotseling het gebied rond het onderwerp binnenkomt. Hogere instellingen bieden gevoeligere scherpstelling. Dit is ideaal wanneer er snel verschillende onderwerpen gefotografeerd worden vanaf verschillende afstanden, zoals bijvoorbeeld dieren in het wild. De AF-volgduur kan voor het opnemen van Full HD-films worden ingesteld op hoog, gemiddeld en laag.
Andere nieuwe slimme functies zijn een Eye AF-functie die bij het fotograferen van mensen nauwkeurig de ogen van een persoon detecteert en hierop scherp stelt. Met AF Range Control kan AF worden beperkt tot een bepaald bereik, met vijf instellingen voor AF-volgduur die optimaal aan te passen zijn aan de beweging van het onderwerp. De modus Balanced Emphasis is een aanvulling op de prioriteitsmodi voor de sluiter en scherpstelling doordat deze de ideale balans biedt tussen scherpstelling en sluitertiming. Gebruikers kunnen handmatig de meest geschikte modus selecteren voor het fotograferen van de situatie en voor hun precieze creatieve doelstellingen.

24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor met verbeterde gevoeligheid De 24,3-megapixel Exmor CMOS-beeldsensor is een voorbeeld van de uitgebreide expertise van Sony in beeldsensortechnologie. Deze beeldsensor heeft dezelfde 'on-chip lensstructuur zonder speling' zoals wordt gebruikt in de veelgeprezen a7R en a6000. Dankzij veel recente beeldinnovaties heeft deze nu een 20 procent hogere gevoeligheid dan zijn voorganger, die hetzelfde aantal pixels heeft. Samen met de allerfijnste beelddetails is de gebruiker verzekerd van weinig ruis bij een groot gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 25600.
De sensor met hoge resolutie wordt gecombineerd met dezelfde, verder ontwikkelde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor die ook in de A7 en A7R zit. Deze is ongeveer drie keer sneller dan de vorige BIONZ-engine van Sony en is geoptimaliseerd voor de A77-II. Hiermee beschikt u over zeer gedetailleerde weergave, diffractievermindering en gebiedspecifieke ruisonderdrukking, waardoor alle foto's en Full HD-video's verbazingwekkende beelddefinitie, rijke kleuren en de juiste structuur hebben.
Maak een onafgebroken burst van 60 frames op volledige resolutie met maximaal 12 fps Het uithoudingsvermogen voor continu fotograferen kan dat van vele professionele camera's overtreffen. De A77 II kan een onafgebroken burst vastleggen van maximaal 60 JPEG-foto's op volledige resolutie met een maximale continue opnamesnelheid van ongeveer 12 frames per seconde (in de modus Continuous Advance Priority AE), wat ongekend is.
Exacte weergave met de OLED-Tru-Finder en het 3-weg kantelbare lcd-scherm Kaderen en scherpstellen zijn eenvoudig met de heldere XGA OLED Tru-Finder met een verfijnde resolutie van 236.000 dots. Met een contrast en aanpassingsvermogen die driemaal hoger zijn (vergeleken met A77), wordt er exact weergegeven wat er op de uiteindelijke foto komt te staan. Voordat de sluiter bediend wordt, kunt u nauwkeurig het effect beoordelen van het aanpassen van de scherpstelling, belichting en andere instellingen. Een grote beeldhoek en een hoog oogpunt worden gecombineerd met een uitgebreidere keuze aan instellingen voor helderheid en kleurtemperatuur, zodat u nog eenvoudiger en nauwkeuriger composities kunt maken.
Net zoals de full-frame SLT de a99, beschikt de A77 II ook over een zeer gedetailleerd Xtra Fine lcd-scherm van type 3.0 (7,5 cm) dat in drie richtingen kan worden bewogen zodat de fotograaf beschikt over vrijwel onbeperkte creatieve flexibiliteit. Er kan gemakkelijk gefotografeerd worden vanuit een grote of kleine hoek, staand of liggend, met de camera in de hand of op een statief. De WhiteMagic-technologie van Sony biedt een veel beter beeld op het scherm, zelfs buiten in de directe zon.
Ergonomische en zeer uitgebreide gebruiksfuncties en instelknoppen De separate draaiknoppen voor en achter de handgreep zijn overgenomen van zijn voorganger, de A77. Met deze draaiknoppen is op intuïtieve wijze en zonder 'onnodig zoeken' de camera-instellingen te wijzigen zonder de ogen van de zoeker te halen. Met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zijn in totaal 51 functies toe te wijzen aan 11 knoppen.
In het geheugen zijn er maximaal drie veelgebruikte groepen opnamemodi en andere instellingen op te slaan en deze zijn direct op te roepen met de modus draaiknop. Daarnaast heeft deze camera net zoals de Alpha 99 een vergrendelingsfunctie voor de draaiknop van de belichtingsmodus, dit om te voorkomen dat de modus per abuis wordt gewijzigd.
Stevig genoeg voor serieuzere gebruikers De sterke, lichte magnesium behuizing van de A77-II is ontworpen voor de eisen van serieuze fotoliefhebbers die de perfecte opname willen maken. Positieve, comfortabele hanteerbaarheid wordt versterkt door de grote handgreep met contouren. Dit toestel heeft stof- en vochtbestendige afdichtingen rond de belangrijkste knoppen en regelaars, evenals dubbellaagse bescherming rond alle openingen, waaronder de geheugenkaartsleuf en aansluitingen. Daarnaast is de duurzame sluiter geschikt voor 150.000 activeringen.
Professionele filmopnamen met continue AF De A77 II kan Full HD 60p- en 24p-films opnemen in AVCHD 2.0-formaat. Net zoals bij fotograferen, beschikt de gebruiker dankzij de Translucent Mirror-technologie over continue automatische scherpstelling met fasedetectie, waardoor de scherpstelling op snelbewegende onderwerpen nauwkeurig blijft terwijl de video wordt opgenomen.
Een aantal geavanceerde functies zijn vooral aantrekkelijk voor serieuze filmmakers, waaronder instelling van AF-volggevoeligheid met drie niveaus, een professionele 'zebra'-functie en meting van het geluidsniveau. Er is ook een nieuwe HDMI-uitgang toegevoegd zodat live beelden te bekijken zijn op een externe monitor en zonder compressie kunt overzetten naar een extern opslagapparaat.
NFC One-touch draadloze verbinding en bediening met smartphone Met de ingebouwde NFC en Wi-Fi is draadloze One-touch connection mogelijk voor het eenvoudig maken en delen van opnamen via uw Xperia, NFC-compatibele Android-smartphone en tablet of via een VAIO-notebook. Met een druk op de knop activeert u ook Smart Remote Control, waarmee uw camera verbinding maakt met uw mobiele telefoon en u, via het lcd-scherm van de smartphone, de sluiterknop vanaf afstand kunt bedienen.
CameraNU.nl zegt:CameraNU zegt:24.3 megapixel
- 79 autofocuspunten
- full HD
-video
- 3.0" kantelbaar display
- ISO 25.600
- Memory Stick Duo
-, SD
-, SDHC
- en SDXC
-geheugen
- NP
-FM500H
Fotodevakman.nl zegt:Fotodevakman zegt:Exmor® CMOS-sensor met ultrahoge resolutie

Geniet van een nieuwe sensor van APS-C-formaat met 24,3 effectieve megapixels. Sensor biedt 20% hogere gevoeligheid dan het vorige model, voor vlekkeloze, Full HD-video en foto's met weinig ruis.

BIONZ X™-processor

De verbeterde verwerkingsprocessor verwerkt enorme hoeveelheden sensorgegevens zodat u zeer snelle opnamen van superieure beelden met weinig ruis kunt maken.

Fasedetectie-AF-systeem met 79 punten

Nieuw ontwikkeld AF-systeem met 15 kruissensoren voor accurate, ononderbroken automatische scherpstelling - effectief met zoeker of Live View op lcd-scherm.

Eigen Translucent Mirror Technology™

Het unieke ontwerp van Sony vervangt een bewegende spiegel in een DSLR door een vaste doorzichtige spiegel, waarmee u ultrasnelle foto's maakt met continu gebruik van nauwkeurige fasedetectie-AF.

12 fps met AF-tracking

Leg snelle actie vast met een supersnelle scherpstelling, tot wel 12 fps (ongeveer de maximale snelheid met de Continue AF-modus). Leg 60 frames per burst vast, wanneer de kwaliteit is ingesteld op 'FINE' en het beeldformaat op 'L'.

Quick AF Full HD-film

Maak 1920x1080-video-opnamen met volledige AF-tracking van bewegende onderwerpen: nu met progressieve 60p/24p-opnamen voor bioscoopresultaten.

Creatieve filmfuncties voor Full HD

Geniet van een scherpe en nauwkeurige automatische scherpstelling met volledige AF; de PASM-belichtingsmodi bieden u totale creatieve vrijheid.

AF Range Control

Vergrendelt automatische scherpstelling op een opgegeven afstandsbereik vanaf de camera voor scherpe resultaten, zelfs als het onderwerp tijdelijk uit beeld verdwijnt door een ander passerend object.

Breed gevoeligheidsbereik van ISO 100-25600

De hoge maximumgevoeligheid maakt natuurlijke beelden met weinig ruis mogelijk, zelfs bij weinig licht: de uitgebreide modus verlaagt het gevoeligheidsbereik tot ISO 50.

Een op 3 manieren kantelbaar lcd-scherm

Vrij verstelbaar lcd-scherm met hoge resolutie (1.228.000 dots) met WhiteMagic-technologie voor duidelijke weergave, zelfs in direct zonlicht.

XGA OLED TruFinder™

Nauwkeurige elektronische zoeker met hoog contrast en 100% framedekking voor nauwkeurige composities, scherpstelling en opnameweergave.

Informatiescherm met hoge resolutie

Maak een keuze uit de weergaveopties Grafisch display, Alle info weergeven, Geen info weergeven, Histogram of Digitale vlaktemeter.

Heldere beeldzoom

Zoomt met een vergroting van 2x digitaal in op het middelste gedeelte, met amper zichtbaar kwaliteitsverlies, waardoor uw zoombereik vrijwel wordt verdubbeld.

Gezichtsherkenning met gezichtsregistratie

Herkent tot acht gezichten in een foto, maximaliseert optimale belichting, witbalans, flitsen en andere instellingen voor mooie portretten.

Uitgebreide flexibele spot

Als het actieve AF-punt uw onderwerp niet meer kan vinden, wordt één van de 8 omliggende AF-punten onmiddellijk geactiveerd voor continu en nauwkeurig volgen van het bewegende onderwerp.

Verbeterde AF-gebiedsmodi

AF met vergrendeling optimaliseert de framegrootte van het doel en kiest het optimale AF-punt. Nu beschikbaar als een modus voor het scherpstelgebied. U kunt het eerste AF-punt voor volgen kiezen uit de AF-gebiedsmodi Breed, Zone, Centrum, Flexibele Spot of Uitgebreide Flexibele Spot.

Volgen verstelbaar in 5 stappen

De duur van AF-scherpstelling is verstelbaar in 5 stappen, met lage instellingen voor betere stabiliteit en hoge instellingen voor snelheid (ideaal bij het vastleggen van diverse onderwerpen op verschillende afstanden). Er zijn ook drie instellingen beschikbaar bij het opnemen van films.

Eye AF

Legt gezichten scherp vast, zelfs als het onderwerp gedeeltelijk van de camera is weggedraaid met een kleine scherptediepte.

Toonaangevende beeldtechnologieën

Gedetailleerde reproductietechnologie minimaliseert benadrukte contouren en produceert realistische foto's met fijnere details. Diffractiebeperkende technologie corrigeert wazige elementen voor verfijnde details, zelfs bij instellingen voor een klein diafragma (groot F-nummer).

Gebiedspecifieke ruisonderdrukking

Onderdrukt samen met gedetailleerde reproductietechnologie effectief beeldruis voor scherpere en meer gedetailleerde opnamen, zelfs bij hoge gevoeligheidsinstellingen.

Verbeterde beeldstabilisatie in de behuizing

Effectieve beeldstabilisatie voor elke compatibele lens, voor alle brandpuntsafstanden. Helpt het beeld in de zoeker te stabiliseren terwijl de sluiterknop half is ingedrukt.

Vergrootglas voor scherpstelling en peaking-functie

Vergroot uw foto of film in de zoeker met hoge resolutie voor handmatige afstemming van de scherpstelling of gebruik peaking om de scherpste gebieden van uw foto kleur te geven voor snelle bevestiging.

Aanpasbare instellingen voor de zoeker

Pas de kleurtemperatuur en helderheid van de zoeker aan in 5 eenvoudige stappen om het type en de hoeveelheid licht in uw omgeving te compenseren.

Aanpasbare functieknoppen

Wijs veelgebruikte functies toe aan de aanpasbare knoppen van uw keuze. Wijs eenvoudig 11 knoppen opnieuw toe om een van de 53 functies te activeren voor snellere, intuïtievere bediening.
Algemene productdetails
EAN4905524979299
MerkSony
ModelnaamAlpha A77 II Kit (16-50mm F2.8 SSM)
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.