Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Senioren DECT telefoon combo

79,99
Gratis verzending!
-
+
  • Levertijd: Voor 18:00 besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Mobiliteitswereld.com:Klantbeoordeling Mobiliteitswereld.com: (0)

COMBINATIE VAN EEN DRAADLOZE EN BUREAUTELEFOON MET GROTE TOETSEN

Er zijn van die telefoongesprekken om lekker voor te gaan zitten, en
gesprekken die gewoon tussen de bedrijven door gebeuren. Deze combi,
van een draadloos telefoontoestel met een bureautelefoon, biedt u het
beste voor beide. Een bureautelefoon om bij uw favoriete zitplaats te
zetten (of op uw bureau natuurlijk) en een basisstation met handsfree
handset om mee rond te lopen. De telefoons zijn ontworpen en
uitgevoerd voor optimaal gebruiksgemak. Denk aan extra grote toetsen,
zodat u niet steeds een verkeerd cijfer raakt. Een groot en verlicht
display, waar u handige informatie van kunt aflezen: het
telefoonnummer van de persoon die belt, de weergave van de
gesprekstijd nadat u heeft opgehangen en de datum en tijd. In
duidelijk leesbare cijfers en letters.

COMBI VAN VAST EN HANDSFREE TOESTEL

Deze telefoontoestellen bieden veel extra comfort als uw zicht of
gehoor – of dat een van uw huisgenoten – wat minder wordt. Zo kunt
u het belvolume zelf instellen en extra luid zetten, om geen oproepen
te missen. Ook niet als u boven of achterin uw woning bent. Het
gespreksvolume is eveneens instelbaar, want het is erg onprettig om te
telefoneren terwijl uw gesprekspartner moeilijk verstaanbaar is. Beide
telefoons zijn ook geschikt voor hoortoestellen, zonder dat u last
krijgt van ruis of storing op de lijn. De geluidskwaliteit is
kraakhelder, zoals u mag verwachten.

OM DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN DEZE COMBI OP EEN RIJ TE ZETTEN:

* Grote toetsen en een groot display met handige informatie.
* Instelbaar bel- en gespreksvolume.
* Zien dat er gebeld wordt doordat de verlichting knippert.
* Belcomfort met een bureautelefoon, draadloze telefoon en handsfree
bellen.
* Een geheugen voor 50 telefoonnummers in de bureautelefoon en voor
30 nummers in de handset.

COMBI IS IDEAAL IN HUIS

Bij veel woningen is één telefoontoestel niet toereikend. Als u
meerdere verdiepingen heeft bijvoorbeeld, is een toestel op de
beneden- en eerste verdieping wel zo prettig. Maar ook als u
gelijkvloers woont is het erg gemakkelijk om een telefoon in
verschillende ruimtes te hebben.

GEGEVENS FX-5555 COMBO

* Bereik buiten
tot 300 meter
* Buiten bereik waarschuwing
Ja
* Communicatietechniek Freq.
1.8Ghz DECT
* Display
Extra groot
* Verlicht display
oranje
* Garantie
24 maanden fabrieksgarantie
* Kleur
zwart
* Kleur
zwart
* Netvoeding
220-240V 50Hz
* Gesprekstijd
tot 10 uur
* Standby tijd
tot 100 uur
* Volume instelbaar
Ja
* Aantal handposten meegeleverd 1
* Antwoordapparaat
Nee
* Batterijen
Inclusief adapter en 2x AAA
* Lampje wanneer er gebeld wordt Ja
* Beltoon instelbaar
12
* Bevestiging
Tafelmodel
* Conferentiegesprek mogelijk
Ja
* Displaytaal instelbaar
Ja, zie manual voor beschikbare talen
* Fototoetsen
Geen
* GAP compatible
Ja
* Geschikt voor hoorapparaat
Ja
* Gespreksvolume instelbaar
Ja
* Handsfree bellen
Ja
* Maximale aantal handposten 4
* Meldtekst antwoordapparaat instelbaar Ja
* Naam- en nummerweergave Ja
* Nummerherhaling
20
* Onderling doorverbinden
Ja
* Opnametijd antwoordapparaat Nvt
* Directe geheugentoetsen
Geen
* SOS Noodknop
Nee
* Antwoordapparaat te beluisteren op afstand Nee
* Telefoonboek kopiëren naar handpost Nee
* Telefoonboek geheugen
50
* Toetsgrootte
Extra groot
* Toonregeling: Hoge en lage toon instelbaar Nee
* Verlichte toetsen
Nee
* VIP beltoon
Nee

  • Aantal extra handsets:1
  • Nummerherkenning:ja
  • Handsfree functie:ja
productinformatie
BCC.nl zegt:BCC zegt:Fysic FX-5555 COMBO Big Button draadloze- en bureautelefoon Er zijn van die telefoongesprekken om lekker voor te gaan zitten, en gesprekken die gewoon tussen de bedrijven door gebeuren. Deze combi, van een draadloos telefoontoestel met een bureautelefoon, biedt u het beste voor beide. Een bureautelefoon om bij uw favoriete zitplaats te zetten (of op uw bureau natuurlijk) en een basisstation met handsfree handset om mee rond te lopen. De telefoons zijn ontworpen en uitgevoerd voor optimaal gebruiksgemak. Denk aan extra grote toetsen, zodat u niet steeds een verkeerd cijfer raakt. Een groot en verlicht display, waar u handige informatie van kunt aflezen: het telefoonnummer van de persoon die belt, de weergave van de gesprekstijd nadat u heeft opgehangen en de datum en tijd. In duidelijk leesbare cijfers en letters. Combi van vast en handsfree toestel Deze telefoontoestellen bieden veel extra comfort als uw zicht of gehoor – of dat een van uw huisgenoten – wat minder wordt. Zo kunt u het belvolume zelf instellen en extra luid zetten, om geen oproepen te missen. Ook niet als u boven of achterin uw woning bent. Het gespreksvolume is eveneens instelbaar, want het is erg onprettig om te telefoneren terwijl uw gesprekspartner moeilijk verstaanbaar is. Beide telefoons zijn ook geschikt voor hoortoestellen, zonder dat u last krijgt van ruis of storing op de lijn. De geluidskwaliteit is kraakhelder, zoals u mag verwachten. Om de belangrijkste voordelen van deze combi op een rij te zetten: Grote toetsen en een groot display met handige informatie. Instelbaar bel- en gespreksvolume. Zien dat er gebeld wordt doordat de verlichting knippert. Belcomfort met een bureautelefoon, draadloze telefoon en handsfree bellen. Een geheugen voor 50 telefoonnummers in de bureautelefoon en voor 30 nummers in de handset. Combi is ideaal in huis Bij veel woningen is één telefoontoestel niet toereikend. Als u meerdere verdiepingen heeft bijvoorbeeld, is een toestel op de beneden- en eerste verdieping wel zo prettig. Maar ook als u gelijkvloers woont is het erg gemakkelijk om een telefoon in verschillende ruimtes te hebben. Met Fysic kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
Wehkamp.nl zegt:Wehkamp zegt:De Fysic FX-5555 draadloze seniorentelefoon beschikt over veel functies zoals verlichte display en grote verlichte toetsen.Deze telefoon is eenvoudig in gebruik en je kunt tot 50 voorkeuzenummers in het telefoonboek progammeren. De telefoon is ook geschikt voor hoortoestellen, zonder dat je last krijgt van storing of ruis op de lijn. Deze Fysic FX-5555 draadloze seniorentelefoon heeft een buitenhuis bereik van 300 meter.
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:De Fysic FX-55555 COMBO combineer je een vast toestel met een losse handset. De losse handset neem je mee als je in de tuin gaat zitten, en het vaste toestel is altijd gemakkelijk terug te vinden omdat het altijd op dezelfde plaats in huis staat.De FX-5555 is ontworpen voor senioren, slechtzienden en slechthorenden. Dankzij de grote toetsen en het grote scherm zie je meteen wie er belt, en is het gemakkelijk om zelf een nummer in te toetsen. De verlichting van de FX-5555 knippert bij een inkomend gesprek en het volume van de beltoon stel je zelf in. De telefoon gebruik je bovendien samen met je gehoorapparaat. De handset heeft ruimte voor 50 telefoonnummers, en het vaste toestel voor 30. Dankzij de handsfree functie van de losse handset bel je gewoon door tijdens het afwassen.
Frank.nl zegt:Frank zegt:Draadloze huistelefoon met grote toetsen De FX-5555 draadloze senioren huistelefoon van Fysic is voorzien van grote, verlichte toetsen en een verlicht display . Het toestel is daarom zeer geschikt voor mensen die wat minder zien of een verminderde motoriek hebben. Je kunt vanaf je luie stoel bellen met de vaste telefoon of aan de wandel in gesprek zijn met iemand, dankzij de losse handset. Veel mogelijkheden De telefoon ziet er misschien wat eenvoudig uit, maar is wel voorzien van alle mogelijkheden van een hedendaagse telefoon. Zo kun je het belvolume zelf instellen en extra luid zetten, om geen oproepen te missen. Het gespreksvolume is eveneens instelbaar. De telefoon is ook geschikt voor hoortoestellen , zonder dat je last krijgt van ruis of storing op de lijn. Voorkeuzenummers Je kunt tot 50 voorkeuzenummers in het telefoonboek programmeren. Handig om bijvoorbeeld een familielid, de huisarts en allerlei andere contacten snel te kunnen bereiken. Op deze manier hoef je nooit meer te zoeken naar een telefoonnummer. Bovendien herkent de telefoon wie er belt en onthoudt hij de laatste twintig gebelde nummers. DECT technologie Dankzij de DECT-technologie werkt deze huistelefoon voor senioren geheel storing loos. Met een groot bereik van 50 meter kun jij overal in huis bellen en gebeld worden. De telefoon kan ook mee de tuin in worden genomen, dankzij een buitenshuis bereik van 300 meter.
Stelcomfortshop.nl zegt:Stelcomfortshop zegt:De Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is een combinatietelefoon die bestaat uit een bureautelefoon en een DECT telefoon. Deze combinatie is speciaal ontwikkeld om zo gebruiksvriendelijk te zijn voor senioren.Combo telefoonDe Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is een combinatietelefoon met een bureautelefoon en een DECT telefoon die aan elkaar gekoppeld zijn. Dit wilt zeggen dat het met een enkele telefoonaansluiting mogelijk is om zowel een bureautelefoon voor senioren en een DECT telefoon voor senioren te gebruiken. De Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is voornamelijk handig voor ouderen die in een grotere woning wonen. Zo kan de bureautelefoon bijvoorbeeld in de woonkamer worden geplaatst en kunt u de DECT telefoon op de slaapkamer zetten. Een ander groot voordeel wat de Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon heeft, is dat enkel de bureautelefoon aangesloten hoeft te worden op het telefoonnetwerk. Hierdoor voorkomt u dat u met meerdere kabels door de woning loopt. De Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is tevens uitbreidbaar. Aan de combotelefoon kunt u in totaal 4 DECT telefoons koppelen.Extra grote toetsenDe toetsen op de Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon zijn extra groot en voorzien van extra grote opdruk. Dit geldt voor beide toestellen. Dankzij de grote knoppen en cijfers op de Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is deze, ook voor slechtziende, zeer duidelijk leesbaar.Helder schermDe Fysic FX-5555 COMBO seniorentelefoon is op beide toestellen voorzien van een extra groot en helder display. Het display, dat is voorzien van een verlichtte achtergrond is zeer duidelijk leesbaar. Wanneer u gebeld wordt zal het scherm tevens beginnen te knipperen. Hierdoor hoort u niet alleen dat u gebeld wordt, maar ziet u dit tevens ook.Productspecificaties van de Senioren COMBO telefoon Fysic FX-5555:Grote toetsenGroot verlicht displayVisuele bel-indicatie (zien dat er gebeld wordt)NummerherkenningHandenvrij telefonerenGeschikt voor gehoorapparaten50 telefoonboekgeheugens in de handset, 30 geheugens in de basisuitbreidbaar tot maximaal 4 handsetsBereik binnenshuis 50 meter Bereik 300 meter Spreektijd 10 uur Standby-tijd 10 uurMocht u verder nog vragen hebben over de Senioren combo telefoon Fysic FX-5555, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.
MultimediaAccessoires.nl zegt:MultimediaAccessoires zegt:De Fysic FX-5555 Combo bestaat uit een bureautelefoon en een draadloze handset. Beiden hebben extra grote toetsen en een groot verlicht display. De telefoons zijn geschikt voor gehoorapparaten en geven een visuele bel-indicatie (zien dat er gebeld wordt). Ook als u liever handsfree telefoneert is dat geen probleem op de FX-5555. De handset heeft een telefoonboek met ruimte voor 50 contacten en de bureautelefoon voor 30.
Specificaties:
- Kleur: zwart
- Combo van bureautelefoon en een draadloze handset
- Nummerherkenning
- Extra grote toetsen
- Groot verlicht display
- Geschikt voor gehoorapparaten
- Visuele bel-indicatie
- Handsfree bellen
- Telefoonboek voor in totaal 80 contacten
- Instelbare gespreksvolume
- Instelbare luidsprekervolume
- Nummerherhaling (tot 10 laatste nummers)
- Geschikt voor wandmontage (alleen bureautelefoon)
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:FX-5555 Fysic Big Button Combo Black

Merk: Fysic
EAN: 8712412574384
Algemene productdetails
Verschenen in2017
EAN8712412574384
MerkFysic
ModelnaamFX 5555 Combo
Algemene kenmerken
DesignNiet van toepassing
H.323 VoIP-Protocol 
IP telefoon 
Ouderen telefoon 
Session Initiation Protocol (SIP) 
Systeemtelefoon 
Toetsenbord / touchscreenTelefoontoetsen
Video-telefonie 
Aansluitingen
Bluetooth 
Ethernet-aansluiting 
ISDN-poort 
USB 
Uitbreidingsmogelijkheden
Aantal extra handsets1
Scherm
Aantal kleuren displayMonochroom
AchtergrondbelichtingVerlicht scherm
BabymonitorNiet van toepassing
Kleurenscherm 
SchermtechnologieMonochroom STN
Opname/weergave
Nummerherkenning 
Handsfree
Handsfree functie 
Luidspreker 
Beltonen
Polyphonische ringtones 
Digitale camera
Ingebouwde camera 
Extra's
Stralingsarm 

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Huistelefoons

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.