Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Philips Elektrische sonische tandenborstel met app HX9192/01

Voor jou gevonden: Elektrische tandenborstels

productinformatie
Maxict.nl zegt:Maxict zegt:
Tot wel 10x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees

- Persoonlijke begeleiding
- Smart-poetssensoren
- 3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus
- 2 opzetborstels

Volg en verbeter je poetsbereik

De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht.

Waarschuwt u wanneer u te hard poetst

U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, z
orgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek.

Leert u om minder te 'schrobben'

Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.

Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie

Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging.

De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren
Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts.

Vergeet eventuele probleemgebieden niet

Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst.

Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel

Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen.

Een aangepaste poetservaring

Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten.

Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging

Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. De borstel verwijdert tot wel 10x meer tandplak dan een handtandenborstel. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst.

Timer om grondig poetsen te stimuleren

De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt.

Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne

Met 62.000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt. Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen. Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd. Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging.

Past perfect bij uw levensstijl

Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie.

- Persoonlijke begeleiding
- Smart-poetssensoren
- 3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus
- 2 opzetborstels
Wehkamp.nl zegt:Wehkamp zegt:
Slim poetsen. Superieure resultaten. FlexCare Platinum Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om mondverzorging. Sensoren sturen uw poetsgegevens via Bluetooth® draadloze technologie naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging. Best reviewedDit artikel is in januari 2018 door kieskeurig.nl verkozen tot best reviewed!LocatiesensorDe locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht.DruksensorU merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve druksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Tijdens onderzoeken hebben 7 van de 10 agressieve poetsers de poetsdruk verminderd dankzij de druksensor.SchrobsensorMet een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.PoetscorrectieAls u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging.Persoonlijke begeleidingMet FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw vo
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:
Heb je regelmatig last van ontstoken en bloedend tandvlees en wil je graag wat hulp hoe je dit kan voorkomen, dan biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected HX9192/01 uitkomst. Deze tandenborstel verbindt via Bluetooth met de Sonicare app op je smartphone. De app ziet namelijk dankzij een microchip in de opzetborstel exact waar je poetst én of je dit wel op de juiste manier doet. Met te hard poetsen beschadig je namelijk je tandvlees. Aan de hand van wat je op de app ziet, pas je op de tandenborstel eenvoudig de intensiteit of poetsstand aan. Handig als je tandvlees gevoelig is. Met de FlexCare Platinum Connected start je dus een nieuw leven met sterk en gezond tandvlees.
BCC.nl zegt:BCC zegt:
Goede mondverzorging hoeft niet moeilijk te zijn De Philips Sonicare FlexCare Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om jouw mondverzorging. Meerdere slimme sensoren sturen jouw poetsgegevens via Bluetooth naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging. Maak gebruik van je eigen 3D mondkaart in de app Door middel van de nieuwe Smart-sensortechnologie worden je poetsgegevens direct gesychroniseerd met de Philips Sonicare app via Bluetooth. Dit zorgt voor gepersonaliseerde feedback en een volledige reiniging van het gebit. De Philips Sonicare Technologie 62.000 Bewegingen per minuut zorgen voor een superieur schoon resultaat dat je zowel voelt als ziet, in vergelijking met een handtandenborstel. De dynamische werking stuwt de vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Zo reinig je eenvoudig je gebit met dank aan de Smart-poetssensoren zoals de locatiesensor en de drie intensiteitsniveaus en drie verschillende poetsstanden. Wanneer weet je of je te hard hebt gepoetst? Je merkt misschien niet dat je te hard poetst, maar jouw FlexCare Platinum Connected wel. Als je te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat je precies weet wanneer je zachter moet poetsen. Op deze manier krijg je begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek. Een tandenborstel die bij je levensstijl past; thuis en op reis Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het je gemakkelijk om jouw Philips Sonicare mee te nemen naar jouw werk, school of op vakantie.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:
Tot wel 10 x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees

- Persoonlijke begeleiding
- Smart-poetssensoren
- 3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus
- 2 opzetborstels

Volg en verbeter je poetsbereik
De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht

Waarschuwt u wanneer u te hard poetst
U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel Als u te veel druk uitoefent, zo
rgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek

Leert u om minder te 'schrobben'
Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging

Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie
Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts

Vergeet eventuele probleemgebieden niet
Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst

Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel
Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen

Een aangepaste poetservaring
Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten

Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging
Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren De borstel verwijdert tot wel 10 x meer tandplak dan een handtandenborstel Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst

Timer om grondig poetsen te stimuleren
De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt

Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne
Met 62000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging

Past perfect bij uw levensstijl
Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie

Specificaties:Â

Poetsstanden

- Clean: Buitengewoon schoon, elke dagÂ
- White: Verwijdert oppervlaktevlekkenÂ
- Deep Clean: Voor een verkwikkend grondige reinigingÂ
- 3 intensiteitsniveaus: Laag, Medium, HoogÂ

Meegeleverde artikelen

- Handvatten: 1 FlexCare Platinum ConnectedÂ
- Opzetborstels: 1 AdaptiveClean, 1 InterCarestandaardborstelÂ
- Docking station: 1Â
- Reisetui: 1Â

Connectiviteit

- Draadloze Bluetooth®-technologie: Verbonden tandenpoetsappÂ

Compatibiliteit

- Compatibiliteit met Android: Android-telefoons, Tablets met Bluetooth 40Â
- Compatibel met iOS: iPad 3e generatie of hoger, iPhone 4S of hoger, met iOS7-besturingssysteemÂ

Ontwerp en afwerking

- Kleur: WitÂ

Reinigingsprestaties

- Snelheid: Tot 62000 poetsbewegingen/minÂ
- Performance: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak*Â
- Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee wekenÂ
- Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderenÂ
- Timer: BrushPacer en SmartimerÂ
- Poetsdruksensor: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwenÂ

Gebruiksgemak

- Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstelsÂ
- Poetstijd: Tot 2 wekenÂ
- Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aanÂ
- Handvat: Slank, ergonomisch designÂ
- Display: Verlicht displayÂ

Technische specificaties

- Batterij: OplaadbaarÂ
- Batterijtype: Lithium-ionÂ
- Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 wekenÂ

Vermogen

- Voltage: 110 - 220 V


Technische details
- Bedoeld voor: Volwassene
- Soort: Sonische tandenborstel
- Aanpasbare snelheid: Ja
- Geïntegreerde timer: Ja
- Aantal tandenpoetsmodi: 3
- Tandenborstel modi: Dagelijkse verzorging, Grondige reiniging, Whitening
- Druksensor: Ja
- Tandenborstel frequentie (oscilaties): 31000 bewegingen per minuut
- Kleur van het product: Wit
- Inclusief monitor: Ja
- Gebruikstijd: 20160 min
- Aantal snelheidsstanden: 3
- Handvat eigenschappen: Ergonomisch
- Kleur handvat: Wit
- Compatibiliteit: Android telefoons, Bluetooth 40 geschikte tablets, iPad 3 Gen+/iPhone 4S+ ( iOS7+)
- Smartimer: Ja
- Prestaties: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak
- Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderen
- Opzetborstelsysteem: Opklikbaar
- Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee weken

Kenmerken
- Monddouche: Nee
- Bluetooth: Ja
- Bluetooth-versie: 40

Energie
- Stroombron: AC/Batterij
- Type accu/batterij: Ingebouwd
- Oplaadstation: Ja
- Oplaadbaar: Ja
- AC invoer voltage: 110-220
- Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion)

Indicatie
- Indicatielampje: Ja

Inhoud van de verpakking
- Aantal handvatten opgenomen: 1 stuk(s)
- Aantal opzetborstels inbegrepen: 2 stuk(s)
- Inclusief Flosser: Nee
- Reisetui: Ja
- Inbegrepen opzetborstels: Ja
- Oplader: Ja

Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Tot wel 10 x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees Persoonlijke begeleidingSmart-poetssensoren3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus2 opzetborstelsVolg en verbeter je poetsbereik De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht. Waarschuwt u wanneer u te hard poetst U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek. Leert u om minder te 'schrobben' Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging. Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging. De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts. Vergeet eventuele probleemgebieden niet Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst. Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen. Een aangepaste poetservaring Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten. Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. De borstel verwijdert tot wel 10 x meer tandplak dan een handtandenborstel. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst. Timer om grondig poetsen te stimuleren De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt. Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne Met 62.000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt. Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen. Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd. Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging. Past perfect bij uw levensstijl Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie. Specificaties: Poetsstanden Clean: Buitengewoon schoon, elke dag White: Verwijdert oppervlaktevlekken Deep Clean: Voor een verkwikkend grondige reiniging 3 intensiteitsniveaus: Laag, Medium, Hoog Meegeleverde artikelen Handvatten: 1 FlexCare Platinum Connected Opzetborstels: 1 AdaptiveClean, 1 InterCarestandaardborstel Docking station: 1 Reisetui: 1 Connectiviteit Draadloze Bluetooth®-technologie: Verbonden tandenpoetsapp Compatibiliteit Compatibiliteit met Android: Android-telefoons, Tablets met Bluetooth 4.0 Compatibel met iOS: iPad 3e generatie of hoger, iPhone 4S of hoger, met iOS7-besturingssysteem Ontwerp en afwerking Kleur: Wit Reinigingsprestaties Snelheid: Tot 62.000 poetsbewegingen/min Performance: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak* Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee weken Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderen Timer: BrushPacer en Smartimer Poetsdruksensor: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen Gebruiksgemak Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels Poetstijd: Tot 2 weken Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan Handvat: Slank, ergonomisch design Display: Verlicht display Technische specificaties Batterij: Oplaadbaar Batterijtype: Lithium-ion Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 weken Vermogen Voltage: 110 - 220 V Technische detailsBedoeld voor: VolwasseneSoort: Sonische tandenborstelAanpasbare snelheid: JaGeïntegreerde timer: JaAantal tandenpoetsmodi: 3Tandenborstel modi: Dagelijkse verzorging, Grondige reiniging, WhiteningDruksensor: JaTandenborstel frequentie (oscilaties): 31000 bewegingen per minuutKleur van het product: WitInclusief monitor: JaGebruikstijd: 20160 minAantal snelheidsstanden: 3Handvat eigenschappen: ErgonomischKleur handvat: WitCompatibiliteit: Android telefoons, Bluetooth 4.0 geschikte tablets, iPad 3 Gen+/iPhone 4S+ ( iOS7+)Smartimer: JaPrestaties: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplakWittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderenOpzetborstelsysteem: OpklikbaarGezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee wekenKenmerkenMonddouche: NeeBluetooth: JaBluetooth-versie: 4.0EnergieStroombron: AC/BatterijType accu/batterij: IngebouwdOplaadstation: JaOplaadbaar: JaAC invoer voltage: 110-220Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion)IndicatieIndicatielampje: JaInhoud van de verpakkingAantal handvatten opgenomen: 1 stuk(s)Aantal opzetborstels inbegrepen: 2 stuk(s)Inclusief Flosser: NeeReisetui: JaInbegrepen opzetborstels: JaOplader: Ja Dit artikel heeft ean 8710103840336
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:
Tot wel 10 x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvlees


- Persoonlijke begeleiding
- Smart-poetssensoren
- 3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus
- 2 opzetborstels
Volg en verbeter je poetsbereik
De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht.

Waarschuwt u wanneer u te hard poetst
U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent,
zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek.

Leert u om minder te 'schrobben'
Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging.

Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie
Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging. De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts.

Vergeet eventuele probleemgebieden niet
Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst.

Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel
Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen.

Een aangepaste poetservaring
Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten.

Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging
Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. De borstel verwijdert tot wel 10 x meer tandplak dan een handtandenborstel. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst.

Timer om grondig poetsen te stimuleren
De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt.

Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne
Met 62.000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt. Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen. Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd. Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging.

Past perfect bij uw levensstijl
Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie.

Specificaties:

Poetsstanden


- Clean: Buitengewoon schoon, elke dag
- White: Verwijdert oppervlaktevlekken
- Deep Clean: Voor een verkwikkend grondige reiniging
- 3 intensiteitsniveaus: Laag, Medium, Hoog
Meegeleverde artikelen

- Handvatten: 1 FlexCare Platinum Connected
- Opzetborstels: 1 AdaptiveClean, 1 InterCarestandaardborstel
- Docking station: 1
- Reisetui: 1
Connectiviteit

- Draadloze Bluetooth®-technologie: Verbonden tandenpoetsapp
Compatibiliteit

- Compatibiliteit met Android: Android-telefoons, Tablets met Bluetooth 4.0
- Compatibel met iOS: iPad 3e generatie of hoger, iPhone 4S of hoger, met iOS7-besturingssysteem
Ontwerp en afwerking

- Kleur: Wit
Reinigingsprestaties

- Snelheid: Tot 62.000 poetsbewegingen/min
- Performance: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak*
- Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee weken
- Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderen
- Timer: BrushPacer en Smartimer
- Poetsdruksensor: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen
Gebruiksgemak

- Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels
- Poetstijd: Tot 2 weken
- Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan
- Handvat: Slank, ergonomisch design
- Display: Verlicht display
Technische specificaties

- Batterij: Oplaadbaar
- Batterijtype: Lithium-ion
- Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 weken
Vermogen

- Voltage: 110 - 220 V

Technische details

- Bedoeld voor: Volwassene
- Soort: Sonische tandenborstel
- Aanpasbare snelheid: Ja
- Geïntegreerde timer: Ja
- Aantal tandenpoetsmodi: 3
- Tandenborstel modi: Dagelijkse verzorging, Grondige reiniging, Whitening
- Druksensor: Ja
- Tandenborstel frequentie (oscilaties): 31000 bewegingen per minuut
- Kleur van het product: Wit
- Inclusief monitor: Ja
- Gebruikstijd: 20160 min
- Aantal snelheidsstanden: 3
- Handvat eigenschappen: Ergonomisch
- Kleur handvat: Wit
- Compatibiliteit: Android telefoons, Bluetooth 4.0 geschikte tablets, iPad 3 Gen+/iPhone 4S+ ( iOS7+)
- Smartimer: Ja
- Prestaties: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak
- Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderen
- Opzetborstelsysteem: Opklikbaar
- Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee weken
Kenmerken

- Monddouche: Nee
- Bluetooth: Ja
- Bluetooth-versie: 4.0
Energie

- Stroombron: AC/Batterij
- Type accu/batterij: Ingebouwd
- Oplaadstation: Ja
- Oplaadbaar: Ja
- AC invoer voltage: 110-220
- Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion)
Indicatie

- Indicatielampje: Ja
Inhoud van de verpakking

- Aantal handvatten opgenomen: 1 stuk(s)
- Aantal opzetborstels inbegrepen: 2 stuk(s)
- Inclusief Flosser: Nee
- Reisetui: Ja
- Inbegrepen opzetborstels: Ja
- Oplader: Ja
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:
Tot wel 10 x meer tandplakverwijdering en gezonder tandvleesPersoonlijke begeleidingSmart-poetssensoren3 poetsstanden, 3 intensiteitsniveaus2 opzetborstelsVolg en verbeter je poetsbereik De locatiesensor van FlexCare Platinum Connected geeft de locatie aan waar u te weinig poetst voor een schoner gebit. Als er plekken die u consistent mist wanneer u poetst, brengt de locatiesensor deze plekken onder uw aandacht. Waarschuwt u wanneer u te hard poetst U merkt misschien niet dat u te hard poetst, maar uw FlexCare Platinum Connected wel. Als u te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat u precies weet wanneer u zachter moet poetsen. Op deze manier krijgt u begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek. Leert u om minder te 'schrobben' Met een elektrische tandenborstel laat u de tandenborstel het werk doen in plaats van de borstel wrijvend te bewegen. FlexCare Platinum Connected heeft een schrobsensor die u helpt minder hard te poetsen voor een optimale techniek en een zachtere reiniging. Een tweede kans om de overgeslagen plekken te poetsen met de Poetscorrectie-functie Als u toevallig plekken mist tijdens een poetsbeurt, volgt de Philips Sonicare-app uw dekking en geeft u de mogelijkheid om terug te gaan voor een tweede keer. De Poetscorrectie-functie biedt een aangepaste begeleiding op basis van uw persoonlijke poetsgegevens zodat u overgeslagen gebieden onmiddellijk kunt aanpakken voor een completere reiniging. De begeleiding die u nodig heeft om uw poetsroutine te optimaliseren Met FlexCare Platinum Connected kunt u dagelijkse doelen stellen en uw vooruitgang bijhouden. De Sonicare-app houdt een lopende geschiedenis bij van uw poetsgegevens, zodat u uw prestaties gemakkelijk kunt beoordelen. Met persoonlijke begeleiding, tips en waarschuwingen van de app zal uw poetstechniek na verloop van tijd verbeteren. U kunt zelfs uw voortgangsrapport delen met uw tandarts. Vergeet eventuele probleemgebieden niet Als uw tandarts of mondhygiënist(e) aangeeft dat bepaalde plekken in uw mond meer aandacht nodig hebben door opeenhoping van tandplak, terugtrekkend tandvlees of een ander probleem, kan FlexCare Platinum Connected u helpen die probleemgebieden aan te pakken. U kunt deze plekken in uw persoonlijke mondkaart in de Sonicare-app markeren om u eraan te herinneren deze extra zorg te bieden elke keer wanneer u uw tanden poetst. Altijd op de hoogte van de effectiviteit van uw opzetborstel Na maanden normaal gebruik verslijten opzetborstels geleidelijk en verliezen ze hun stijfheid. De Sonicare-app bevat een slimme opzetborstelmonitor om de effectiviteit van uw opzetborstel bij te houden op basis van uw daadwerkelijke poetstijd en druk. De monitor vertelt u wanneer u de opzetborstel moet vervangen zodat u de beste resultaten blijft behalen. U hebt zelfs de optie om rechtstreeks vanuit de app vervangende opzetborstels te bestellen. Een aangepaste poetservaring Met 3 intensiteitsniveaus en 3 poetsstanden biedt FlexCare Platinum Connected optimaal comfort voor een grondige reiniging. Gebruik de Clean-poetsstand voor een fantastische dagelijkse reiniging, of de White-poetsstand voor het verwijderen van vlekken. Als u probleemplekken extra aandacht moet geven, zorgt de Deep Clean-poetsstand voor uitzonderlijke resultaten. Stel het intensiteitsniveau in op hoog voor de beste resultaten. Volgt de contouren van tanden en tandvlees voor een grondigere reiniging Onze AdaptiveClean-opzetborstel is de enige krachtige opzetborstel die de unieke vorm van uw tanden en tandvlees volgt. Dankzij de zachte, flexibele rubberen zijkanten volgt deze opzetborstel alle contouren. De borstel verwijdert tot wel 10 x meer tandplak dan een handtandenborstel. Terwijl de borstel langs het tandvlees poetst, wordt eventuele overmatige druk door te hard poetsen geabsorbeerd zodat u uw tandvlees spaart, hoe u ook poetst. Timer om grondig poetsen te stimuleren De BrushPacer-intervaltimer geeft aan wanneer het tijd is dat u de tandenborstel verplaatst naar een ander segment van de mond, terwijl de Smartimer u helpt de door tandartsen aanbevolen poetstijd van twee minuten aan te houden. Samen zorgen ze voor een geslaagde poetsbeurt. Dynamische reiniging voor een verbeterde mondhygiëne Met 62.000 bewegingen per minuut biedt de Philips Sonicare FlexCare Platinum Connected een superieure reiniging die u ziet en voelt. Onze sonische technologie reinigt dynamisch door vloeistof diep tussen de tanden en langs het tandvlees te spoelen. Terwijl uw FlexCare Platinum Connected-borstel zacht het tandvlees masseert, wordt de bloedsomloop gestimuleerd en tandplak verwijderd. Het resultaat is een krachtige en toch zachte klinisch bewezen reiniging. Past perfect bij uw levensstijl Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het u gemakkelijk om uw Philips Sonicare mee te nemen naar uw werk, school of op vakantie.Specificaties: PoetsstandenClean: Buitengewoon schoon, elke dag White: Verwijdert oppervlaktevlekken Deep Clean: Voor een verkwikkend grondige reiniging 3 intensiteitsniveaus: Laag, Medium, Hoog Meegeleverde artikelen Handvatten: 1 FlexCare Platinum Connected Opzetborstels: 1 AdaptiveClean, 1 InterCarestandaardborstel Docking station: 1 Reisetui: 1 Connectiviteit Draadloze Bluetooth®-technologie: Verbonden tandenpoetsapp Compatibiliteit Compatibiliteit met Android: Android-telefoons, Tablets met Bluetooth 4.0 Compatibel met iOS: iPad 3e generatie of hoger, iPhone 4S of hoger, met iOS7-besturingssysteem Ontwerp en afwerking Kleur: Wit Reinigingsprestaties Snelheid: Tot 62.000 poetsbewegingen/min Performance: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak* Gezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee weken Wittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderen Timer: BrushPacer en Smartimer Poetsdruksensor: Laat het handvat trillen om de gebruiker te waarschuwen Gebruiksgemak Systeem voor opzetborstel: Gemakkelijk opklikbare opzetborstels Poetstijd: Tot 2 weken Batterij-indicator: Het lampje geeft de batterijstatus aan Handvat: Slank, ergonomisch design Display: Verlicht display Technische specificaties Batterij: Oplaadbaar Batterijtype: Lithium-ion Gebruikstijd (van volledig opgeladen tot leeg): Tot 2 weken Vermogen Voltage: 110 - 220 VTechnische detailsBedoeld voor: VolwasseneSoort: Sonische tandenborstelAanpasbare snelheid: JaGeïntegreerde timer: JaAantal tandenpoetsmodi: 3Tandenborstel modi: Dagelijkse verzorging, Grondige reiniging, WhiteningDruksensor: JaTandenborstel frequentie (oscilaties): 31000 bewegingen per minuutKleur van het product: WitInclusief monitor: JaGebruikstijd: 20160 minAantal snelheidsstanden: 3Handvat eigenschappen: ErgonomischKleur handvat: WitCompatibiliteit: Android telefoons, Bluetooth 4.0 geschikte tablets, iPad 3 Gen+/iPhone 4S+ ( iOS7+)Smartimer: JaPrestaties: Verwijdert tot wel 10 keer meer tandplakWittere tanden: Helpt verkleuringen op natuurlijke wijze te verwijderenOpzetborstelsysteem: OpklikbaarGezondheidsvoordelen: Verbetert gezondheid van tandvlees in slechts twee wekenKenmerkenMonddouche: NeeBluetooth: JaBluetooth-versie: 4.0EnergieStroombron: AC/BatterijType accu/batterij: IngebouwdOplaadstation: JaOplaadbaar: JaAC invoer voltage: 110-220Energie-opslagtechnologie accu/batterij: Lithium-Ion (Li-Ion)IndicatieIndicatielampje: JaInhoud van de verpakkingAantal handvatten opgenomen: 1 stuk(s)Aantal opzetborstels inbegrepen: 2 stuk(s)Inclusief Flosser: NeeReisetui: JaInbegrepen opzetborstels: JaOplader: Ja
Algemene productdetails
Merk Philips
Type Tandenborstel
Schoonmaaktechniek Sonisch
Batterij-indicator Batterij-indicator
Timer Timer
Reis-set Reis-set
Aantal borstels 1 t/m 2
Accessoires
Aantal meegeleverde borstels 2
Algemene kenmerken
Aantal snelheden 9
Schoonmaaktechniek Sonisch
Connectie met smartphone  
Type Tandenborstel
Functies
Batterij-indicator  
Timer  
Identificatie
EAN 8710103840336
Merk Philips
SKU HX9192/01
Verschenen in 2017
Overig
Kindertandenborstel  
Reisset  
Tweede handset  
Verpakkingsinhoud (refill) Niet van toepassing
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.