Auto's Baby & peuter Boeken Cadeaus & gadgets Computers Dierenbenodigdheden Drogisterij Elektronica Erotiek Eten & drinken Fietsen Films & Series Games Horloges Huishoudelijk Kantoor Kleding Klussen Meubels Mode accessoires Multimedia-accessoires Muziekinstrumenten Parfumerie Sanitair Schoenen Sieraden Software Speelgoed Sport & outdoor Tuinartikelen Woonaccessoires
of

Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Toppik Haarvezels 12 g, donkerbruin, natuurlijk gewonnen vezels van keratine voor vol uitziend haar

Voor jou gevonden: Haargroeimiddelen

productinformatie
Amazon zegt:
Bouwt je haar onmiddellijk met natuurlijke kerati-eiwitvezels. Gemaakt van natuurlijke keratine-proteïnevezels, kunnen gemakkelijk met elke shampoo worden verwijderd. Toppik verbindt zich natuurlijk met je eigen haar, zodat het er in minder dan 30 seconden dik en vol uitziet. Een biologisch, niet-allergene productpalet, getest door dermatologen en miljoenen consumenten over de hele wereld. Toppik is onzichtbaar en onopvallend en verloopt niet, smeert niet. Dankzij de sterke hechting van de vezels op je eigen haar bevochtigt ze zich bij wind en regen.
Salontopper zegt:
Toppik Hair Building Fibers hechten zich door middel van veilige statische electriciteit aan je haar om zo dunner wordende plekken te camoufleren. Toppik blijft perfect op zijn plaats en niemand ziet dat je Toppik vezels gebruikt. Het enige wat iedereen aan je ziet, is flinke dosis zelfvertrouwen met een volle bos haar. Dat is de kracht van Toppik! Toppik Hair Building Fibers zijn volkomen veilig in gebruik. De vezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, net als je eigen haar. Om de Toppik Fibers nog beter te laten hechten gebruik je Toppik Fiberhold Spray 118ml. Deze spray zorgt ervoor dat je je zelfs in regen en wind voor 100% zeker kunt voelen.
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Gray is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Gray wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Gray is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor dunner wordend haar * Versterkt het haar * Zichtbaar voller haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Gray flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Breng de poeder voorzichtig aan. Voorkom dat er teveel poeder uitkomt. Het is beter om te weinig haarvezels te gebruiken dan teveel. Voor het beste effect het beste de haarvezels in verschillende etappes aanbrengen. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen om de vezels te verspreiden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Gray zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar zullen verdwijnen. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Geniet van een volle bos met haar! Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Gray bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers White is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers White wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers White is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor dunner wordend haar * Versterkt het haar * Zichtbaar voller haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers White flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers White zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Kleurpoeder White bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor dunner wordend haar * Versterkt het haar * Zichtbaar voller haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Medium Brown bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Black is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Black wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Black is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor zichtbaar dunner wordend haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten en geeft niet af * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Black flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Black zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Black Kleurpoeder bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Amazon zegt:
"Toppik Hair Building-vezels zijn ideaal voor vrouwen en mannen die fijn of dun haar direct willen verbergen. Toppik Hair Building-vezels zijn gemaakt van natuurlijke keratine van de hoogste kwaliteit, hetzelfde soort eiwit als in echt haar, waardoor het er natuurlijk uitziet en niet opvalt." Statisch geladen vezels creëren een magnetisch effect, en hechten zich aan zelfs de kleinste haren, voor een natuurlijke look die duurt tot je je haar wast. Droog en style je haar zoals gewoonlijk. Schud of spray (met de Toppik Spray Applicator) de haarvezels op de plekken met dunner wordend haar. Als je ze in de buurt van de haarlijn aanbrengt, gebruik dan de Toppik Hairline Optimizer voor een natuurlijk uitziende haarlijn. Klop zachtjes op het haar om de vezels te verspreiden. Voor langer durende resultaten, eindig je met de Toppik FiberHold Spray.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Dit product is dus zowel voor mannen als vrouwen. Toppik Hairbuilding Fibers is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het natuurlijke haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich gemakkelijk en snel aan het eigen haar zodat ze de gehele dag blijven zitten. De micro haarvezels geven niet af en schilferen of irriteren niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale haarkleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor dunner wordend haar * Versterkt het haar * Zichtbaar voller haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Het aanbrengen van Toppik Hairbuilding Fibers vergt enige oefening. Heb je de eerste keer wellicht en kwartier nodig om de haarvezels aan te brengen, zal dit later maar een paar minuten in beslag nemen. Zorg dat na het aanbrengen de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde zorgt voor een zichtbare vollere bos haar. Haarvezels blijven net als stylingproducten de gehele dag in je haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de gehele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Medium Blonde bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown is een vernieuwde poeder die uitermate geschikt is voor mensen die zichtbaar dunner wordend haar krijgen. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor zichtbaar dunner wordend haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten en geeft niet af * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar zullen onzichtbaar worden. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Light Brown bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Bedoeld voor zichtbaar dunner wordend haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten en geeft niet af * Speciaal voor licht blond haar Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Light Blonde bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Auburn is een innoverende poeder die uitermate geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Toppik Hairbuilding Fibers is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die terug zijn te vinden in natuurlijk haar. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Auburn wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat de vezeltjes op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag op hun plekken en geven niet af. De vezels zullen niet scholferen of de hoofhuid irriteren. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is gemakkelijk uit de haren te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers Auburn is verkrijgbaar in vier maten. Tevens is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers om de perfecte haarkleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Voor dunner wordend haar * Versterkt het haar * Zichtbaar voller haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten * Verkrijgbaar in 4 maten Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Auburn flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en strooi vervolgens de haarvezels op de plek totdat de huis niet meer zichtbaar is. Breng Toppik Hairbuilding Fibers voorzichtig aan, voordat er te veel uitkomt. Het is niet erg als er vezels in de omringende haren terecht komen, deze zullen niet zichtbaar zijn. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Borstel het behandelde gebied even luchtig door met de handen of een grove borstel. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Auburn zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Auburn bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Johnbeerens.com zegt:
Een cosmetische haarverdikker met keratine proteïne die het haar dikker en voller maakt in slechts 30 seconden. Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown is een innoverende poeder die ideaal geschikt is voor mensen met zichtbaar dunner wordend haar. Het is gemaakt van minuscule Keratine microvezels die in natuurlijk haar ook zitten verwerkt. Wanneer Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown wordt aangebracht op het haar zullen duizenden minuscule micro haarvezels zich mengen met het eigen haar. Door middel van statische elektriciteit hechten de vezeltjes zich aan het eigen haar zodat ze op hun plaats blijven. De micro haarvezels blijven de gehele dag zitten, geeft niet af en schilfert of irriteert niet. Het is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Het is ook erg makkelijk uit te wassen met een shampoo. Toppik Hairbuilding Fibers is verkrijgbaar in vier maten. Ook is het te mengen met andere kleuren van Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown om de ideale kleur te krijgen die bij het natuurlijke haar past. Belangrijkste kenmerken: * Bedoeld voor zichtbaar dunner wordend haar * Minuscule Keratine microvezels * Blijft gehele dag zitten en geeft niet af * Speciaal voor donker bruin haar Gebruik: Houd het Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown flacon boven de plekken waar het haar dunner wordt en schud de poeder op het haar. Voorzichtig aanbrengen, voordat er te veel uitkomt. Er komen vanzelf duizenden minuscule micro haarvezeltjes uit die zich meteen hechten aan het natuurlijke haar. Na het aanbrengen lichtjes kloppen met de vingertoppen zodat de vezels goed verdeeld worden. Resultaat: Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown zorgt voor een zichtbaar dikkere bos haar. Plekken met dunner wordend haar verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast zorgt de poeder voor 100% zelfverzekerdheid gedurende de hele dag. Tip! Gebruik de Toppik Hairbuilding Fibers in combinatie met Toppik Spray Applicator (https://www.johnbeerens.com/toppik-spray-applicator) voor het makkelijk aan brengen van de haarvezels. Gebruik voor optimaal resultaat de Toppik Hairline Optimizer (https://www.johnbeerens.com/toppik-hairline-optimizer) en als fixatie de Toppik Fiberhold Spray (https://www.johnbeerens.com/toppik-fiberhold-haarspray). Bestel Toppik Hairbuilding Fibers Dark Brown bij JohnBeerens.com en ontvang dit topproduct snel in huis!
Amazon zegt:
Blend onopvallend met bestaande haarstrengen om direct het uiterlijk van natuurlijk dik en vol haar te creëren Vult onmiddellijk in dunne gebieden. Conceals haarverlies. Maakt het fijn haar er volledig dik en vol uit.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
bol.com zegt:
Je ziet je haar voller worden in 30 seconden. Toppik is een proteïnehoudende haarvezel om dunner wordend haar te bedekken. Toppik is heel eenvoudig aan te brengen door de flacon boven het dunne deel van uw haar te houden. Dan lichtjes schudden. In seconden zullen duizenden minuscule haarvezels, in uw haarkleur, zich mengen met uw eigen haar. Door middel van statische electriciteit hechten de vezeltjes zich aan het haar zodat ze op hun plaats blijven, Na het aanbrengen even lichtjes kloppen met uw vingertoppen om de vezels goed te verdelen. Een Toppik Fiberhold spray zorgt ervoor dat u zich voor 100% zeker kan voelen. Toppik blijft de gehele dag perfect zitten, geeft niet af, schilfert en irriteert niet en is na fixatie bestand tegen wind, regen en transpiratie. Bovendien is Toppik makkelijk te verwijderen door uw haar te wassen met een willekeurige shampoo.
Algemene productdetails
Merk Toppik
Kenmerken Natuurlijk
EAN 0667820011021
Algemeen
Beslist.nl Zakelijk
Beslist.nl
Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

De prijzen van de getoonde producten op beslist.nl zijn incl. BTW en exclusief eventueel bijkomende verzendkosten.

© 2005 - 2022 beslist.nl™