Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

ClearBlue Digital ovulatietest 20 tests

37,25
Verzendkosten: 5,49
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Voordeeldrogisterij.nl:Klantbeoordeling Voordeeldrogisterij: (862)
Clearblue Digital Ovulatietest (20 stuks)

Met de Clearblue Digital Ovulatietest (20 stuks) kunt u er gemakkelijk, binnen 3 minuten, achterkomen wanneer u ovuleert en wanneer u dus de meeste kans hebt om zwanger te worden (de dagen na de eisprong).

De Clearblue Digital Ovulatietest heeft als voordeel dat u geen testlijntjes hoeft af te lezen om de testuitslag te bepalen. Deze zelftest geeft de uitslag namelijk aan met een symbool in het afleesscherm.

De Clearblue Ovulatietest bepaalt de hoeveelheid LH (luteïniserend hormoon) in uw urine. Het luteïniserend hormoon zorgt voor de ovulatie en dus de eisprong. Tijdens de rest van de menstruatie is het LH gehalte in de urine zo laag dat het niet gemeten kan worden. De dagen voor de ovulatie stijgt het LH gehalte in het lichaam om de ovulatie voor te bereiden. Deze dagen is het luteïniserend hormoon meetbaar in de urine.

De 24 tot 48 uur na (het meten van) de LH-piek (de toegenomen hoeveelheid LH in urine) vindt de eisprong plaats. In deze twee dagen hebt u de meeste kans om zwanger te worden.

Aangezien sperma deze dagen 5 dagen actief kan blijven in de vrouwelijke geslachtsorganen, kunt u ook zwanger worden door 4 tot 5 dagen voor de eisprong geslachtsgemeenschap te hebben. Dit is dus 3 tot 4 dagen voor het meten van de LH-piek.

Wilt u weten wanneer u ovuleert en wanneer u dus de meeste kans hebt om zwanger te worden? Bestel dan nu de Clearblue Digital Ovulatietest (20 stuks) bij thuistesters.nl

Inhoud Clearblue Digital Ovulatietest (20 stuks)

- 1 testcassette
- 20 teststrips

Gebruik Clearblue Digital Ovulatietest (20 stuks)

- Haal een van de teststrips uit de folieverpakking.
- Plaats de teststrip in de testcassette.
- Houd het uiteinde van de teststrip 5 tot 7 seconden in de urinestraal of houd de teststrip 15 seconden in een schoon bekertje met urine.
- Leg de test op een vlakke ondergrond.
- Er zal tussen de 20 en 40 seconden een testsymbool verschijnen dat aangeeft dat de test werkt.
- Lees het resultaat binnen 3 minuten af.
  • Merk: Clearblue
productinformatie
Plein.nl zegt:Plein zegt:Clearblue Digitaal Ovulatietestset (OVS) met 20 testen
De eerste en enige zwangerschapstest die je kan vertellen of je 1-2, 2-3 of meer dan 3 weken geleden zwanger raakte

- Meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van de LH-piek

- Eenvoudig af te lezen; het enige merk met unieke digitale smiley-uitslagen

- Eenvoudig in gebruik vs. strips: uit een in het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd onderzoek is gebleken dat 7 op de 10vrouwen vonden dat de klassieke testen niet 'eenvoudig in gebruik' waren (2)

- Clearblue: 2 keer nauwkeuriger dan kalendermethodes. (Waarin een eenvoudige kalendermethode en deze test zijn vergeleken met betrekking tot de betrouwbaarheid van de voorspelde LH-toename (Ellis J., et al. Hum Repro (2011) 26: i76.))

- Inclusief 20 Clearblue Digitaal ovulatieteststaafjes

Met deze eenvoudig af te lezen Clearblue Digitaal Ovulatietest bepaal je nauwkeurig elke cyclus je 2 meest vruchtbare dagen en maximaliseer je je kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Er zijn tijdens elke cyclus slechts enkele dagen waarop een vrouw zwanger kan worden: de dagen tot aan de ovulatie en de dag van de ovulatie zelf. Maar cycli zijn onregelmatig, net als het moment van ovuleren, wat betekent dat mogelijks 1 op de 2 vrouwen op het verkeerde moment in de cyclus probeert zwanger te raken1. Deze eenvoudige urinetesten zijn meer dan 99% nauwkeurig in het detecteren van een toename van een belangrijk vruchtbaarheidshormoon (luteniserend hormoon) 24-36uur vr de ovulatie Er wordt op de digitale display een duidelijke smiley weergegeven als er een LH-toename is waargenomen, zodat je weet dat deze dag en de dag erop de 2 dagen zijn waarop je de meeste kans hebt om zwanger te raken. Voor vrouwen met onregelmatige cycli kan het extra lastig zijn om de 2 meest vruchtbare dagen nauwkeurig te bepalen. Een set van 20 testen biedt je de hoogste kans om je meest vruchtbare dagen te detecteren. (1) Johnson, SR et al. Hum. Repro. (2011) 26: i236. Onze hulplijnadviseurs zijn beschikbaar van 8-16 uur voor meer informatie over dit product of antwoord op uw vragen.n
Clearblue helpt je om je eisprong te vinden
De Clearblue Digital Ovulatietest helpt je om je twee meest vruchtbare dagen in je cyclus te vinden waar de kans op een zwangerschap het grootst is. De Clearblue Digitale Ovulatietest neemt de concentratie van het LH-hormoon in de urine waar. Vlak voor de eisprong bevat de urine namelijk een hoge dosis van dit hormoon. Circa 24 tot 36 uur na de hormoon-piek in je urine zal er een eisprong plaatsvinden. De kans op een zwangerschap is het grootst om op de dagen dat de LH-piek wordt waargenomen gemeenschap te hebben. De Clearblue Digitale Ovulatietest toont dat moment onmiskenbaar aan.
Duidelijkheid met het digitale scherm van Clearblue
Veel ovulatietests werken met streepjes, waar je op basis van de dikte van het streepje moet inschatten of je wel of niet vruchtbaar bent. Met deze digitale meter ben je van het streepjesraden af. De digitale smiley laat geen twijfel mogelijk; zodra je die ziet ben je vruchtbaar :)
Inhoud
Deze Clearblue Digitale Ovulatietest doos bevat een houder met een digitaal venster en 20 teststaafjes voor het uitvoeren van de ovulatietest. Na het uitvoeren van de ovulatietest kun je het teststripje weggooien. De houder kan je opnieuw gebruiken. Elke doos wordt geleverd met een Nederlandse gebruiksaanwijzing.
Condoomfabriek.nl zegt:Condoomfabriek zegt:Met de Clearblue Digital ovulatietest 2 dagen kan je met meer dan 99% nauwkeurigheid erachter komen wat je 2 meest vruchtbare dagen zijn. Tijdens elke cyclus zijn er slechts een aantal dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. De Clearblue Digital ovulatiest helpt je deze 2 dagen te bepalen. In het duidelijke digitale scherm kan je direct het resultaat aflezen. Bij dit product worden 20 stuks test staafjes geleverd.Inhoud20 stuks
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Clearblue DIGITAL ovulatietest – de meest effectieve ovulatietestkit1 Wist je dat een op de twee stellen waarschijnlijk op de verkeerde dagen van de cyclus van de vrouw probeert een kind te verwekken? En wist je dat je lichaamstemperatuur pas toenee
Willie.nl zegt:Willie zegt:Met de Clearblue Digital ovulatietest 2 dagen kan je met meer dan 99% nauwkeurigheid erachter komen wat je 2 meest vruchtbare dagen zijn. Tijdens elke cyclus zijn er slechts een aantal dagen waarop een vrouw vruchtbaar is. De Clearblue Digital ovulatiest helpt je deze 2 dagen te bepalen. In het duidelijke digitale scherm kan je direct het resultaat aflezen. Bij dit product worden 20 stuks test staafjes geleverd.Inhoud20 stuks
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Clearblue Ovulatietest Stick Digital dan kleiner dan strong groter dan De nieuwe gemakkelijke manier om natuurlijk zwanger te worden. kleiner dan strong groter dan Mis je beste 2 dagen om zwanger te worden niet. Met de nieuwe Clearblue digitale ovulatietest met 20 teststaafjes blijft Clearblue stellen die proberen zwanger te worden ondersteunen doordat ze niet meer hoeven te raden wanneer ze het moeten proberen. Wij vertellen je exact op welke dag je moet beginnen met testen en geven je de teststaafjes voor 1 maand zodat je zelf niet meer hoeft te rekenen of te raden. Op deze manier kun je in een bepaalde cyclus vaststellen wat de 2 beste dagen zijn om zwanger te worden zonder de kans te lopen dat je geen teststaafjes meer hebt. En zoals altijd betekent onze digitale uitlezing dat er geen lastig te lezen teksten zijn en ndash maar enkel duidelijke resultaten waarop je kunt vertrouwen. dan dan kleiner dan strong groter dan Hoe werkt het en ndash Ontdek je 2 beste dagen om zwanger te worden De Clearblue digitale ovulatietest toont een stijging van het LH aan dit gebeurt 24 en ndash36 uur v en oacute en oacuter de ovulatie.Met de eerste en enige digitale ovulatietest is het gemakkelijk om je LH-stijging te ontdekken - kleiner dan em groter dan en nu zelfs nog gemakkelijker met onze ovulatieset voor 1 maand. kleiner dan /em groter dan Volg dit proces van 3 stappen:- Begin op dag 6 van je cyclus met de Clearblue digitale ovulatietest. De dag waarop je begint te menstrueren is dag 1. De ovulatieset geeft je de teststaafjes voor 1 maand zodat je de LH-stijging niet kunt missen.- Om aan te geven dat de test aan het werk is flikkert een symbool op het teststaafje terwijl je op de resultaten wacht.- De resultaten verschijnen binnen drie minuten: Een cirkel met een lachend gezichtje betekent dat de test heeft gevonden dat je LH stijgt. Als je de volgende 48 uur seks hebt is de kans om zwanger te worden het grootst. Een lege cirkel betekent dat de test geen LH-stijging heeft gevonden. Doe morgen op hetzelfde tijdstip een nieuwe test met een nieuw teststaafje.Zie voor gemakkelijke stap-voor-stap instructies onze ovulatieset demonstratie video.De Clearblue digitale ovulatietest verpakking met 20 teststaafjesMis ze niet Digitale bevestiging van je 2 vruchtbaarste dagen.- en nbsp20 individueel verpakte teststaafjes en nbsp en nbsp en nbspGemakkelijker en ndash je hoeft niet meer te raden wanneer je moet beginnen met testen en nbsp en nbsp en nbspBetrouwbaarder - grotere kans om je LH-stijging te ontdekken - Ontdekt je LH-stijging meer dan 99 nauwkeurig- Resultaten in 3 minuten - Het unieke flikkerende symbool op het teststaafje geeft aan dat de test aan het werk is Als je normale cyclusduur 41 dagen of langer is zie dan vraag 1 in de rubriek Vragen en antwoorden van de bijsluiter. t.o.v. ovulatiesets met 7 tests. kleiner dan strong groter dan De Clearblue-ovulatietest: - is voor 99 nauwkeurig in het waarnemen van je LH-piek - biedt 40 meer teststaafjes dan elk ander merk zodat de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot - bevat een referentielijn die aangeeft dat je de test correct hebt uitgevoerd - geeft je binnen 3 minuten resultaat. dan dan kleiner dan strong groter dan De nieuwe gemakkelijke manier
Diodrogist.nl zegt:Diodrogist zegt:Clearblue Ovulatiestick Digitaal
20 stuks
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Clearblue DIGITAL ovulatietest - de meest effectieve ovulatietestkit voor thuis Digitale. Kenmerken: Clearblue per 20st. EAN: 5013965599613. Groep: Clearblue zwangerschap bevalling.
Clearblue DIGITAL ovulatietest – de meest effectieve ovulatietestkit1

Wist je dat een op de twee stellen waarschijnlijk op de verkeerde dagen van de cyclus van de vrouw probeert een kind te verwekken? En wist je dat je lichaamstemperatuur pas toeneemt ná de ovulatie, waardoor je deze niet echt kunt gebruiken om de kans op bevruchting in die cyclus te vergroten?

De Clearblue DIGITAL ovulatietest neemt de stijging in de hoeveelheid ovulatiehormoon LH waar, die 24-36 uur vóór de ovulatie optreedt en stelt de twee beste dagen om zwanger te worden vast in een bepaalde cyclus. Door te vrijen tijdens deze twee dagen heb je de meeste kans om zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest is de meest effectieve ovulatietestkit voor thuis1. Deze test geeft je duidelijke digitale resultaten, dus je hoeft geen lijnen te interpreteren. Bovendien krijg je meer teststaafjes dan bij andere merken, waardoor deze test effectiever is in het waarnemen van je LH-piek.

Je gebruikt de Clearblue DIGITAL ovulatietest eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip, op de dagen rond het moment waarop je je LH-piek verwacht. Met deze test worden de dagen van je cyclus vastgesteld waarop je de meeste kans maakt zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest:

is voor 99% nauwkeurig in het waarnemen van je LH-piek;
biedt 40% meer teststaafjes dan elk ander merk, zodat de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot;
heeft een uniek knipperend teststaafjessymbool om je te laten zien dat de test werkt;
geeft je binnen 3 minuten resultaat.

Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Clearblue
Inhoud: 20st

Clearblue DIGITAL ovulatietest – de meest effectieve ovulatietestkit1

Wist je dat een op de twee stellen waarschijnlijk op de verkeerde dagen van de cyclus van de vrouw probeert een kind te verwekken? En wist je dat je lichaamstemperatuur pas toeneemt ná de ovulatie, waardoor je deze niet echt kunt gebruiken om de kans op bevruchting in die cyclus te vergroten?

De Clearblue DIGITAL ovulatietest neemt de stijging in de hoeveelheid ovulatiehormoon LH waar, die 24-36 uur vóór de ovulatie optreedt en stelt de twee beste dagen om zwanger te worden vast in een bepaalde cyclus. Door te vrijen tijdens deze twee dagen heb je de meeste kans om zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest is de meest effectieve ovulatietestkit voor thuis1. Deze test geeft je duidelijke digitale resultaten, dus je hoeft geen lijnen te interpreteren. Bovendien krijg je meer teststaafjes dan bij andere merken, waardoor deze test effectiever is in het waarnemen van je LH-piek.

Je gebruikt de Clearblue DIGITAL ovulatietest eenmaal per dag op hetzelfde tijdstip, op de dagen rond het moment waarop je je LH-piek verwacht. Met deze test worden de dagen van je cyclus vastgesteld waarop je de meeste kans maakt zwanger te worden.

De Clearblue DIGITAL ovulatietest:
is voor 99% nauwkeurig in het waarnemen van je LH-piek; biedt 40% meer teststaafjes dan elk ander merk, zodat de kans op het waarnemen van je LH-piek in een bepaalde cyclus wordt vergroot; heeft een uniek knipperend teststaafjessymbool om je te laten zien dat de test werkt; geeft je binnen 3 minuten resultaat.
Algemene productdetails
MerkClearblue
DoelgroepDames

Alle aanbieders

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Ovulatietesten

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.