Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Corega Fresh Cleanse Mousse (125ml) Bekijk shops

Corega Fresh Cleanse Mousse (125ml)

Corega Fresh Cleanse MousseEen frisse, schone gebitsprothese vraagt om goede dagelijkse reiniging. Gewone tandpasta bevat echter een ‘schuurmiddel dat krassen kan veroorzaken op het relatief zachte prothesemateriaal. Bacterien krijgen daardoor niet minder, maar juist meer kans om zich te hechten. Corega Fresh Cleanse is een goede vervanger van tandpasta. Deze antibacteriele reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw kunstgebit. Ga naar Tandartsplein.nl
De meeste shoppers kiezen
"Prima shop" 8 reviews »
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
4,04
5,39
Bij je thuis voor 6,99
Thuiswinkel waarborg
Bekijk op Tandartsplein.nl
"Klasse shop" 5 reviews »
Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
4,17
5,49
Bij je thuis voor 8,62
Geen keurmerken bekend
Bekijk op Viata.nl
"Onbekend" geen reviews »
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
4,05
Bij je thuis voor 9,-
Geen keurmerken bekend
Bestel bij Instacosmetic.com

Prijzen voor Corega Fresh Cleanse Mousse (125ml)Te koop bij 8 shops

dagprijs levertijd beoordeling shops  
"Prima shop" Corega Fresh Cleanse Mousse 125 ml  -  Bij je thuis voor 6,99 Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 5,39 4,04
"Klasse shop" Corega Fresh cleanse Schuim 125ml  -  Bij je thuis voor 8,62 Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende werkdag in huis 5,49 4,17
"Onbekend" Corega Fresh Cleanse kunstgebitreiniging Mousse 125ml  -  Bij je thuis voor 9,- op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis 4,05
"Prima shop" Corega Gebitsprothese Reinigingsmousse Fresh Cleanse  -  Bij je thuis voor 9,40 Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis 5,45
"Onbekend" Corega Fresh Cleanse Mousse  -  Bij je thuis voor 9,34 Levertijd: 1 werkdag 5,39
"Aardige shop" Corega Fresh cleanse mousse  -  Bij je thuis voor 10,18 Levertijd: 1 - 2 werkdagen 5,23
"Klasse shop" Fresh cleanse mousse  -  Bij je thuis voor 9,85 Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 5,39 4,85
"Klasse shop" Fresh cleanse mousse  -  Bij je thuis voor 12,35 Op werkdagen en op zondag voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis! 5,39 5,36
Specificaties
Algemene productdetails
MerkCorega
DoelgroepDames
Soort gebitsverzorgingTandpasta's
Tandartsplein.nl zegt: Corega Fresh Cleanse MousseEen frisse, schone gebitsprothese vraagt om goede dagelijkse reiniging. Gewone tandpasta bevat echter een ‘schuurmiddel dat krassen kan veroorzaken op het relatief zachte prothesemateriaal. Bacterien krijgen daardoor niet minder, maar juist meer kans om zich te hechten. Corega Fresh Cleanse is een goede vervanger van tandpasta. Deze antibacteriele reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw kunstgebit.
Ga naar Tandartsplein.nl
Viata.nl zegt: De Corega Fresh Cleanse Mousse is een anti-bacteriële reinigingsmousse die voor een micro-actieve reiniging van je gebitsprothese zorgt. De mousse reinigt ook de kleine plaatsjes waar de overige reinigingsproducten niet aan kunnen. Hierdoor krijg je een langdurig gevoel van een frisse mond.
Ga naar Viata.nl
Instacosmetic.com zegt: Actieve reinigingsingrediënten: Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Percarbonate FB, Sodium Lauryl Sulfoacetate Houd de gebitsprothese goed vast. Schul de fled. Tweemaal pompen op het gebit. 90sec borstelen met een zachte borstel. Afspoelen met water
Drogisterij.net zegt: Corega Gebitsprothese Reinigingsmousse Fresh Cleanse kleiner dan P groter dan Corega Fresh Cleanse is een goede vervanger van tandpasta. Deze antibacterile reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw kunstgebit. kleiner dan STRONG groter dan Corega Fresh Cleanse kleiner dan /STRONG groter dan - Antibacterile reinigingsmousse voor het kunstgebit - Micro-actieve reiniging - Langdurig gevoel van frisse adem kleiner dan P groter dan Corega Fresh Cleanse is een goede vervanger van tandpasta.
Diodrogist.nl zegt: Een frisse, schone gebitsprothese vraagt om goede dagelijkse reiniging. Gewone tandpasta bevat echter een 'schuurmiddel' dat krassen kan veroorzaken op het relatief zachte prothesemateriaal. Bacterien krijgen daardoor niet minder, maar juist meer kans om zich te hechten. Corega Fresh Cleanse is een goede vervanger van tandpasta. Deze antibacteriele reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse reiniging van uw kunstgebit.
De-drogisterij.nl zegt: Dagelijkse gebitsprotheseroutine Fresh cleanse mousse. Kenmerken: Corega per 125ml. EAN: 8710464117382. Groep: Corega prothese.
 
Dagelijkse gebitsprotheseroutine: Fresh Cleanse

U bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken, en wellicht denkt u dat dit ook goed is voor uw nieuwe gebitsprothese. Niet echt. Eigenlijk raden wij alle dragers van een gebitsprothese met klem aan om te stoppen met het gebruik van normale tandpasta op hun gebitsprothese!

Tandpasta bevat schuurmiddelen die krassen kunnen maken in uw nieuwe gebitsprothese, waardoor bacteriën zich makkelijker kunnen hechten en groeien. En bacteriën zijn de oorzaak van een slechte adem.

Dus wat moet u doen voor uw dagelijkse routine?

Spoel en borstel uw gebitsprothese na elke maaltijd. Gebruik een zachte gebitsborstel die uw gebitsprothese reinigt zonder het acryl te beschadigen. Gewone tandpasta kan microscopisch kleine krasjes veroorzaken die een schuilplaats bieden aan bacteriën. Bovendien zorgt Fresh Cleanse ervoor dat uw gebitsprothese tot wel vijf uur lang fris blijft aanvoelen. Het is eenvoudig te gebruiken, gewoon pompen, borstelen en afspoelen! Corega Fresh Cleanse kunt u twee keer per dag of vaker gebruiken om dat frisse gevoel te houden. Onthoud: behandel uw gebitsprothese boven een wasbak half gevuld met water. Dit helpt uw gebitsprothese te beschermen als u het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse niet in uw mond.

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: goede houvast

Een kleefmiddel kan de stabiliteit van uw gebitsprothese bevorderen en daarmee uw gemoedsrust verbeteren. Het helpt ook voorkomen dat voedselresten tussen het gebitsprothese en uw tandvlees komen, waardoor tandvleesirritatie minder kans krijgt. Het is mogelijk dat beginnende dragers van een gebitsprothese vinden dat het gebruik van een kleefcrème het comfort vergroot. Vroeg in de overgangsperiode is het tandvlees namelijk nog erg gevoelig. Als het gebitsprothese enigszins los zit terwijl uw mond zich eraan aanpast, kan een kleefcrème extra zekerheid bieden.

Corega kleefcrème biedt de hele dag door stevige houvast. De unieke Ooze-Control Tip biedt meer controle en voorkomt een oncomfortabel gevoel door weglekken te voorkomen. Onthoud dat een klein beetje kleefcrème lang mee gaat. Begin met een kleine hoeveelheid, terwijl u probeert uit te vinden hoeveel u moet gebruiken. Gebruik daarna meer als u dit nodig acht. Corega poeder biedt eveneens de hele dag krachtig houvast in een eenvoudige poederformule. Strooi de poeder op het oppervlak dat contact maakt met uw tandvlees of het gehemelte van uw mond, verwijder de overtollige poeder en druk het op zijn plaats. Een kleefcrème is echter geen vervanging voor een goedpassend gebitsprothese. Als u merkt dat uw gebitsprothese los zit, ga dan naar uw tandarts. Onthoud: ga naar uw tandarts als gaandeweg de pasvorm van uw gebitsprothese verandert.

Dagelijkse routine: diepe reiniging
Moet u borstelen, weken, of beide, als onderdeel van uw dagelijkse gebitroutine? Iedere dag borstelen én weken is gewoon beter om uw gebitsprothese schoon en fris te houden dan alleen borstelen of alleen weken. Onthoud ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor uw gebitsprothese. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat borstelen en weken verschillende voordelen bieden.

Aan het eind van de dag helpt borstelen om:
•Ervoor te zorgen dat tandplak verwijderd worden
•Etensresten te verwijderen die met weken alleen niet verdwijnen

Laat nadat u met een tandenborstel en Fresh Cleanse heeft geborsteld, uw gebitsprothese weken in de oplossing. Spoel na het weken uw gebitsprothese af met stromend water.

 Plaats geen tabletten of tabletoplossing in uw mond. Dit diepreinigend proces zal helpen om vlekken te verwijderen, 99,9% van geurveroorzakende bacteriën doden en effectief tandplak en geurveroorzakende aanslag verwijderen.
Corega dringt zelfs door in spleetjes om voedselresten te verwijderen die achterblijven bij borstelen. Bewaar uw gebitsprothese altijd in water om te verhinderen dat het uitdroogt. En vergeet uw gebitsprothese niet af te spoelen en te drogen alvorens het weer in te doen. Vergeet niet om, bij het reinigen van uw gebitsprothese, ook uw overgebleven tanden en tandvlees te reinigen. Goede mondverzorging is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse gebitsroutine.
 
Voordeligfit.nl zegt: &
Dagelijkse gebitsprotheseroutine: Fresh Cleanse

U bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken, en wellicht denkt u dat dit ook goed is voor uw nieuwe gebitsprothese. Niet echt. Eigenlijk raden wij alle dragers van een gebitsprothese met klem aan om te stoppen met het gebruik van normale tandpasta op hun gebitsprothese!

Tandpasta bevat schuurmiddelen die krassen kunnen maken in uw nieuwe gebitsprothese, waardoor bacteriën zich makkelijker kunnen hechten en groeien. En bacteriën zijn de oorzaak van een slechte adem.

Dus wat moet u doen voor uw dagelijkse routine?

Spoel en borstel uw gebitsprothese na elke maaltijd. Gebruik een zachte gebitsborstel die uw gebitsprothese reinigt zonder het acryl te beschadigen. Gewone tandpasta kan microscopisch kleine krasjes veroorzaken die een schuilplaats bieden aan bacteriën. Bovendien zorgt Fresh Cleanse ervoor dat uw gebitsprothese tot wel vijf uur lang fris blijft aanvoelen. Het is eenvoudig te gebruiken, gewoon pompen, borstelen en afspoelen! Corega Fresh Cleanse kunt u twee keer per dag of vaker gebruiken om dat frisse gevoel te houden. Onthoud: behandel uw gebitsprothese boven een wasbak half gevuld met water. Dit helpt uw gebitsprothese te beschermen als u het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse niet in uw mond.

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: goede houvast

Een kleefmiddel kan de stabiliteit van uw gebitsprothese bevorderen en daarmee uw gemoedsrust verbeteren. Het helpt ook voorkomen dat voedselresten tussen het gebitsprothese en uw tandvlees komen, waardoor tandvleesirritatie minder kans krijgt. Het is mogelijk dat beginnende dragers van een gebitsprothese vinden dat het gebruik van een kleefcrème het comfort vergroot. Vroeg in de overgangsperiode is het tandvlees namelijk nog erg gevoelig. Als het gebitsprothese enigszins los zit terwijl uw mond zich eraan aanpast, kan een kleefcrème extra zekerheid bieden.

Corega kleefcrème biedt de hele dag door stevige houvast. De unieke Ooze-Control Tip biedt meer controle en voorkomt een oncomfortabel gevoel door weglekken te voorkomen. Onthoud dat een klein beetje kleefcrème lang mee gaat. Begin met een kleine hoeveelheid, terwijl u probeert uit te vinden hoeveel u moet gebruiken. Gebruik daarna meer als u dit nodig acht. Corega poeder biedt eveneens de hele dag krachtig houvast in een eenvoudige poederformule. Strooi de poeder op het oppervlak dat contact maakt met uw tandvlees of het gehemelte van uw mond, verwijder de overtollige poeder en druk het op zijn plaats. Een kleefcrème is echter geen vervanging voor een goedpassend gebitsprothese. Als u merkt dat uw gebitsprothese los zit, ga dan naar uw tandarts. Onthoud: ga naar uw tandarts als gaandeweg de pasvorm van uw gebitsprothese verandert.

Dagelijkse routine: diepe reiniging
Moet u borstelen, weken, of beide, als onderdeel van uw dagelijkse gebitroutine? Iedere dag borstelen én weken is gewoon beter om uw gebitsprothese schoon en fris te houden dan alleen borstelen of alleen weken. Onthoud ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor uw gebitsprothese. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat borstelen en weken verschillende voordelen bieden.

Aan het eind van de dag helpt borstelen om:
•Ervoor te zorgen dat tandplak verwijderd worden
•Etensresten te verwijderen die met weken alleen niet verdwijnen

Laat nadat u met een tandenborstel en Fresh Cleanse heeft geborsteld, uw gebitsprothese weken in de oplossing. Spoel na het weken uw gebitsprothese af met stromend water.

&Plaats geen tabletten of tabletoplossing in uw mond. Dit diepreinigend proces zal helpen om vlekken te verwijderen, 99,9% van geurveroorzakende bacteriën doden en effectief tandplak en geurveroorzakende aanslag verwijderen.
Corega dringt zelfs door in spleetjes om voedselresten te verwijderen die achterblijven bij borstelen. Bewaar uw gebitsprothese altijd in water om te verhinderen dat het uitdroogt. En vergeet uw gebitsprothese niet af te spoelen en te drogen alvorens het weer in te doen. Vergeet niet om, bij het reinigen van uw gebitsprothese, ook uw overgebleven tanden en tandvlees te reinigen. Goede mondverzorging is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse gebitsroutine.
&
Byfit.nl zegt:

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: Fresh Cleanse

U bent waarschijnlijk gewend om iedere dag een tandenborstel met tandpasta te gebruiken, en wellicht denkt u dat dit ook goed is voor uw nieuwe gebitsprothese. Niet echt. Eigenlijk raden wij alle dragers van een gebitsprothese met klem aan om te stoppen met het gebruik van normale tandpasta op hun gebitsprothese!

Tandpasta bevat schuurmiddelen die krassen kunnen maken in uw nieuwe gebitsprothese, waardoor bacteriën zich makkelijker kunnen hechten en groeien. En bacteriën zijn de oorzaak van een slechte adem.

Dus wat moet u doen voor uw dagelijkse routine?

Spoel en borstel uw gebitsprothese na elke maaltijd. Gebruik een zachte gebitsborstel die uw gebitsprothese reinigt zonder het acryl te beschadigen. Gewone tandpasta kan microscopisch kleine krasjes veroorzaken die een schuilplaats bieden aan bacteriën. Bovendien zorgt Fresh Cleanse ervoor dat uw gebitsprothese tot wel vijf uur lang fris blijft aanvoelen. Het is eenvoudig te gebruiken, gewoon pompen, borstelen en afspoelen! Corega Fresh Cleanse kunt u twee keer per dag of vaker gebruiken om dat frisse gevoel te houden. Onthoud: behandel uw gebitsprothese boven een wasbak half gevuld met water. Dit helpt uw gebitsprothese te beschermen als u het laat vallen. Gebruik Corega Fresh Cleanse niet in uw mond.

Dagelijkse gebitsprotheseroutine: goede houvast

Een kleefmiddel kan de stabiliteit van uw gebitsprothese bevorderen en daarmee uw gemoedsrust verbeteren. Het helpt ook voorkomen dat voedselresten tussen het gebitsprothese en uw tandvlees komen, waardoor tandvleesirritatie minder kans krijgt. Het is mogelijk dat beginnende dragers van een gebitsprothese vinden dat het gebruik van een kleefcrème het comfort vergroot. Vroeg in de overgangsperiode is het tandvlees namelijk nog erg gevoelig. Als het gebitsprothese enigszins los zit terwijl uw mond zich eraan aanpast, kan een kleefcrème extra zekerheid bieden.

Corega kleefcrème biedt de hele dag door stevige houvast. De unieke Ooze-Control Tip biedt meer controle en voorkomt een oncomfortabel gevoel door weglekken te voorkomen. Onthoud dat een klein beetje kleefcrème lang mee gaat. Begin met een kleine hoeveelheid, terwijl u probeert uit te vinden hoeveel u moet gebruiken. Gebruik daarna meer als u dit nodig acht. Corega poeder biedt eveneens de hele dag krachtig houvast in een eenvoudige poederformule. Strooi de poeder op het oppervlak dat contact maakt met uw tandvlees of het gehemelte van uw mond, verwijder de overtollige poeder en druk het op zijn plaats. Een kleefcrème is echter geen vervanging voor een goedpassend gebitsprothese. Als u merkt dat uw gebitsprothese los zit, ga dan naar uw tandarts. Onthoud: ga naar uw tandarts als gaandeweg de pasvorm van uw gebitsprothese verandert.

Dagelijkse routine: diepe reiniging
Moet u borstelen, weken, of beide, als onderdeel van uw dagelijkse gebitroutine? Iedere dag borstelen én weken is gewoon beter om uw gebitsprothese schoon en fris te houden dan alleen borstelen of alleen weken. Onthoud ook dat het belangrijk is om producten te gebruiken die speciaal bedoeld zijn voor uw gebitsprothese. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat borstelen en weken verschillende voordelen bieden.

Aan het eind van de dag helpt borstelen om:
•Ervoor te zorgen dat tandplak verwijderd worden
•Etensresten te verwijderen die met weken alleen niet verdwijnen

Laat nadat u met een tandenborstel en Fresh Cleanse heeft geborsteld, uw gebitsprothese weken in de oplossing. Spoel na het weken uw gebitsprothese af met stromend water.

 Plaats geen tabletten of tabletoplossing in uw mond. Dit diepreinigend proces zal helpen om vlekken te verwijderen, 99,9% van geurveroorzakende bacteriën doden en effectief tandplak en geurveroorzakende aanslag verwijderen.
Corega dringt zelfs door in spleetjes om voedselresten te verwijderen die achterblijven bij borstelen. Bewaar uw gebitsprothese altijd in water om te verhinderen dat het uitdroogt. En vergeet uw gebitsprothese niet af te spoelen en te drogen alvorens het weer in te doen. Vergeet niet om, bij het reinigen van uw gebitsprothese, ook uw overgebleven tanden en tandvlees te reinigen. Goede mondverzorging is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse gebitsroutine.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™