Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Magnesium 400 Met B6 En L-tryptofaan (60ca)

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: L-tryptofaan

productinformatie
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan Magnesium- en aminozuurpreparaat Samenstelling per capsule: %ADH* Magnesium 400 mg 107 (citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide) L-Tryptofaan 25 mg * Vitamine B6 2 mg 143 *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Ingrediënten Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6 Gebruik 1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar Fabrikant: PK Benelux Vluchtoord 17 5406 XP Uden Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan Magnesium- en aminozuurpreparaat Samenstelling per capsule: %ADH* Magnesium &nbs
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een ‘one-a-day’ formulie en is goed voor de werking van de spieren. Ook helpt het bij het verminderen van vermoeidheid. Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en de gemoedstoestand en helpt uw geestelijke veerkracht. Het is goed voor uw spieren en speelt een rol bij de botaanmaak. Vitamine B6 helpt vermoeidheid verminderen en is belangrijk voor het zenuwstelsel en concentratievermogen. L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur dat de productie van serotonine ondersteunt. Dit is het stofje wat ons een ‘blij-gevoel’ geeft.DoseringEenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.WaarschuwingenBuiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Vitamins.nl zegt:Vitamins zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaanMagnesium- en aminozuurpreparaat Samenstelling per capsule: %ADH*Magnesium 400 mg 107(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)L-Tryptofaan 25 mg *Vitamine B6 2 mg 143*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.IngrediëntenMagnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6Gebruik1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar Fabrikant:PK BeneluxVluchtoord 175406 XP Uden Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
bol.com zegt:bol.com zegt:Lucovitaal Magnesium 400mg - 60 Capsules - Mineralen - van Lucovitaal in de categorie Mineralen.
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:Magnesium 400 mg met Vitamine B6 & L-TryptofaanMagnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan van Lucovitaal® bevat, naast 400 mg elementaire magnesium per capsule, l-tryptofaan en vitamine B6. Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een handige one-a-day formule en is goed voor de werking van spieren en helpt vermoeidheid verminderen.

Opnieuw fit met Vitamine B6 MagnesiumVoel jij je wel eens futloos, moe en heb je weinig energie? Word opnieuw fit met Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan! De combinatie van vitamine B6 magnesium en l-tryptofaan maakt deze capsules ideaal voor mensen met een lusteloos en vermoeid gevoel.

De voordelen van MagnesiumMagnesium is onder andere nodig voor de energiestofwisseling van je lichaam en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Verder is het belangrijk voor:
1. Spieren
Magnesium is goed voor de spieren. Het speelt een rol bij het behouden van soepele én sterke spieren.

2. Energie & vermoeidheid
Magnesium helpt bij vermoeidheid en het gevoel van futloosheid. Het kan het gebrek aan energie verminderen en je helpen opnieuw fit te worden. Ook ondersteunt magnesium je energieniveau.

3. Psychologische functie
Magnesium is goed voor de geestelijke veerkracht. Het is goed voor het concentratievermogen, je geheugen en je gemoedstoestand. Voor een heldere geest en geestelijke energie.

De voordelen van Vitamine B6Vitamine B6 heeft veel gezondheidsvoordelen en je lichaam heeft het nodig om goed te kunnen functioneren. Vitamine B6 is betrokken bij verschillende processen in je lichaam, waaronder:

1. Energie & vermoeidheidVitamine B6 activeert de natuurlijke energie in je lichaam en ondersteunt je energieniveau. Ook helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten die we via voeding binnenkrijgen. Daarnaast helpt vitamine B6 vermoeidheid te verminderen en draagt het bij aan extra energie.
2. De weerstand
Vitamine B6 zorgt mede voor een goede weerstand en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.
3. Psychologische functie
Ook draagt vitamine B6 bij aan de geestelijke veerkracht en aan een heldere geest. Het is goed voor de gemoedstoestand, het concentratievermogen en de leerprestatie.
De voordelen van L-TryptofaanL-Tryptofaan is een essentieel aminozuur. Je lichaam maakt essentiële aminozuren niet zelf aan, deze moet je dus binnen krijgen via voeding of supplementen. L-Tryptofaan helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als ‘feel-good’ stofje voor je hersenen.
Wat is magnesium?Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden.
Hoge kwaliteit Vitamine B6 Magnesium & L-Tryptofaan capsulesLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten de Magnesium B6 capsules geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De capsules bevatten geen allergenen. Vind je het lastig om capsules door te slikken? De vitamine B6 magnesium capsules van Lucovitaal® kun je openmaken en innemen met bv. water of yoghurt.

Bekijk alle magnesium producten.

Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Lucovitaal
Inhoud: 60ca

Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan

Magnesium- en aminozuurpreparaat
Samenstelling per capsule: %ADH* Magnesium 400 mg 107 (citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide) L-Tryptofaan 25 mg * Vitamine B6 2 mg 143 *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6

Gebruik
1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Fabrikant:
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP Uden Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan met B6 en L-tryptofaan. Kenmerken: Lucovitaal per 60ca. EAN: 8713713038902. Groep: Lucovitaal overige vitamine - mineralen.
Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan
Magnesium- en aminozuurpreparaat
Samenstelling per capsule: %ADH*Magnesium 400 mg 107(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)L-Tryptofaan 25 mg *Vitamine B6 2 mg 143*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6
Gebruik
1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Fabrikant:
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP UdenDit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Deweegschaal.nl zegt:Deweegschaal zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan Magnesium- en aminozuurpreparaat Samenstelling per capsule: %ADH* Magnesium 400 mg 107 (citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide) L-Tryptofaan 25 mg * Vitamine B6 2 mg 143 *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Ingrediënten Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6 Gebruik 1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar Fabrikant: PK Benelux Vluchtoord 17 5406 XP Uden Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan
Magnesium- en aminozuurpreparaat
Samenstelling per capsule: %ADH*
Magnesium 400 mg 107
(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)
L-Tryptofaan 25 mg *
Vitamine B6 2 mg 143
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6
Gebruik
1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Fabrikant:
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP Uden
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaanMagnesium- en aminozuurpreparaatSamenstelling per capsule: %ADH*Magnesium 400 mg 107(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)L-Tryptofaan 25 mg *Vitamine B6 2 mg 143*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.IngrediëntenMagnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6Gebruik1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaarFabrikant:PK BeneluxVluchtoord 175406 XP UdenDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Lucovitaal Magnesium 400 L-Tryptofaan - 60 Capsules

Lucovitaal Magnesium 400 bevat vitamine B6 wat ervoor zorgt dat je minder vermoeid bent. Ook is het goed voor de werking van spieren en de botaanmaak. De capsules hebben op de werking van het zenuwstelsel een positieve invloed.

L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als ‘feel-good’ stofje voor je hersenen.

Ingrediënten van het product

Magnesium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Talk), Gelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.

Inhoud: Lucovitaal Magnesium 400 L-Tryptofaan - 60 Capsules
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Lucovitaal Magnesium 400 B6 L-tryptofaan dan Deze Magnesium van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg magnesium per capsule Tryptofaan en vitamine B6. Dit maakt deze capsules perfect voor mensen met een lusteloos en vermoeid gevoel. en bull Goed voor de werking van de spieren en bull Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en bull Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg elementaire magnesium per capsule tryptofaan en vitamine B6. Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan is een handige one-a-day formule en is goed voor de werking van spieren en helpt vermoeidheid verminderen. De voordelen van Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan: 1. Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en helpt bij vermoeidheid. 2. Magnesium is goed voor de spieren en speelt een rol bij de botaanmaak. 3. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. 4. Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen is van belang voor het zenuwstelsel en is goed voor het concentratievermogen. 5. L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als en lsquofeel-good en rsquo stofje voor je hersenen. Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden. dan dan kleiner dan strong groter dan Ingredienten Magnesium Vulmiddelen Aardappelzetmeel Talk Varkens- en Rundergelatine L-Tryptofaan Vitamine B6. kleiner dan strong groter dan Samenstelling en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp Hoeveelheid en nbsp en nbsp en nbspADH Elementaire Magnesium uit: 630 mg Magnesiumoxide 645 mg Magnesiumcitraat en 50 mg Aminozuurgebonden Chelaat en nbsp en nbsp en nbsp400 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp107 ADH L-Tryptofaan en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 25 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp ADH Vitamine B6 Pyridoxine HCI en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 2 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp143 ADH Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. kleiner dan strong groter dan Gebruik Eenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. dan dan Deze Magnesium van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg
Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan
Magnesium- en aminozuurpreparaat
Samenstelling per capsule: %ADH*
Magnesium 400 mg 107
(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)
L-Tryptofaan 25 mg *
Vitamine B6 2 mg 143
*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6
Gebruik
1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Fabrikant:
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP Uden
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:Magnesium 400 Met B6 En L-Tryptofaan van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 60ca.
Algemene productdetails
MerkLucovitaal
DoelgroepDames
ToedieningCapsules
Aantal toedieningen60
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.