Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Vitamine B12 1000 Mcg (30tb)

Lucovitaal Vitamine B12 1000 mcg - 30tb

varianten

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Vitamine B12

productinformatie
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:Vitamine B12 van Lucovitaal® helpt vermoeidheid te verminderen en is goed voor geheugen en concentratie. Vitamine B12 is van belang bij de aanmaak van rode bloedcellen. Het ondersteunt het afweersysteem van het lichaam en is gunstig voor de geestelijke balans. Tevens heeft het een gunstige werking op het zenuwstelsel. Vitamine B12 bevindt zich in vlees, vis, zuivel en eieren. Voor vegetariërs wordt het aangeraden om extra vitamine B12 te nemen Ingredienten : Vulmiddel, Zoetstoffen, Dextrose (bevat gluten), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Kersen aroma, Vitamine B12. Samenstelling Hoeveelheid %ADHmcg%ADH Vitamine B12 (Methylcobalamine) 1000 40.000 Vitamine B12 (Methylcobalamine) *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Gebruiksaanwijzing : Eenmaal daags 1 kauwtablet, bij voorkeur voor de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Waarschuwing : Dit product bevat gluten. Distributeur: PK Benelux BV Postbus 748 5400 AS Uden Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Lucovitaal Vitamine B12, met bosvruchtensmaak Vitaminepreparaat Samenstelling per dagdosering (1 zuigtabletje): %ADH* Vitamine B12 (Metylcobalamine) 1000 mcg 40000% *ADH =Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Ingredienten Vitamine B12 (Me
Plein.nl zegt:Plein zegt:Lucovitaal Vitamine B12 tabletten
Vitamine B12 van Lucovitaal helpt vermoeidheid te verminderen en is goed voor geheugen en concentratie. Vitamine B12 is van belang bij de aanmaak van rode bloedcellen. Ook ondersteunt het het afweersysteem van het lichaam en is het gunstig voor de geestelijke balans. Tevens heeft het een gunstige werking op het zenuwstelsel en is het goed voor geheugen en concentratie. Lucovitaal Vitamine B12 tabletten:

- Helpt vermoeidheid verminderen en ondersteunt het afweersysteem
- Is goed voor geheugen en concentratie
- Gunstig voor de geestelijke balans en van belang bij het zenuwstelsel
- Voor vegetarirs wordt het aangeraden om extra vitamine B12 te nemen.
- Vitamine B12 tabletten van Lucovitaal hebben een lekkere kersensmaak.
- Lactosevrij
- Geschikt voor vegarirs
nGebruik
Eenmaal daags 1 kauwtablet, bij voorkeur voor de maaltijd innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. IngredintenVulmiddel, Zoetstoffen, Dextrose (bevat gluten), Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Kersen aroma, Vitamine B12.SamenstellingHoeveelheid%ADHVitamine B12 (Methylcobalamine)1000 mcg40.000 %ADHAanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Dit product bevat gluten.
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:Vitamine B12 1000 mcg tablettenWil je een vitamine B12 supplement kopen? Vitamine B12 tabletten van Lucovitaal® bevatten een hoge dosering van 1000 mcg per kauwtablet. De B12 tabletjes hebben een lekkere kersensmaak, wat het nog makkelijker maakt om dagelijks een kauwtabletje te nemen.

Opnieuw fit met vitamine B12 1000 mcgVoel jij je futloos, moe en heb je weinig energie? Dit zou kunnen duiden op een vitamine B12 tekort. Vitamine B12 tabletten helpen bij futloosheid en vermoeidheid en kunnen het gebrek aan energie helpen verminderen. Word opnieuw fit met vitamine B12 1000 mcg!

De 6 voordelen van vitamine B12Vitamine B12 heeft veel gezondheidsvoordelen en je lichaam heeft het nodig om goed te kunnen functioneren. Vitamine B12 is betrokken bij verschillende processen in je lichaam, waaronder:

1. Energie
Vitamine B12 activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Het helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten die je via de voeding binnenkrijgt. Vitamine B12 helpt vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan extra energie bij moeheid.
2. Psychologische functies
Het is goed voor het geheugen en het concentratievermogen. Het draagt bij aan een heldere geest en is goed voor de gemoedstoestand.

3. Het zenuwstelsel
Ook heeft vitamine B12 een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel.

4. De weerstand
Vitamine B12 ondersteunt het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand.

5. Het bloed
Vitamine B12 is van belang bij de aanmaak van rode bloedcellen.

6. Celdeling
Vitamine B12 is betrokken bij het celdelingsproces. Het draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

Wat zijn de symptomen van een vitamine B12 tekort?Je lichaam maakt vitamine B12 niet zelf aan, je moet het dus via voeding binnenkrijgen. Vitamine B12 komt alleen voor in voedingsmiddelen van dierlijke afkomst zoals vlees, vis, zuivel en eieren. Een vitamine B12 tekort merk je vaak pas na jaren op. Verschijnselen van een tekort kunnen zijn:

- Spierpijn en spierkrampen
- Vermoeidheid
- Concentratieproblemen en geheugenproblemen
- Verminderde eetlust
- Haaruitval
- Darmklachten
- Hoofdpijn en duizeligheid

Heb ik extra vitamine B12 nodig?Heb je last van bovenstaande klachten? Dan kun je baat hebben bij vitamine b12 1000 mcg tabletten. Bepaalde groepen mensen hebben een grotere kans op een vitamine B12 tekort:

Vegetariërs en veganistenMensen die weinig of geen dierlijke producten eten, zoals vegetariërs en veganisten, hebben een grotere kans op een vitamine b12 tekort. Wanneer je vegetarisch of vegan eet, wordt het aangeraden om je voeding aan te vullen met een vitamine B12 supplement.

Intrinsic factorEen vitamine B12 tekort kan komen door een verstoorde opname in het maagdarmkanaal. Een belangrijk stofje voor de goede opname van vitamine B12 is ‘intrinsic factor’. Wanneer de maag niet of nauwelijks ‘intrinsic factor’ aanmaakt, kan vitamine B12 dus niet goed worden opgenomen.

Mensen met een beschadigd maagslijmvlies of mensen die maagzuurremmers gebruiken hebben kans op een tekort aan ‘intrinsic factor’, waardoor ook vitamine B12 niet goed wordt opgenomen.

Ouderen vanaf 60 jaarBij ouderen neemt de productie van maagzuur af. Hierdoor kan vitamine B12 minder goed worden opgenomen door het lichaam en komt een vitamine B12 tekort bij ouderen vaker voor. Het is dan raadzaam om de de voeding aan te vullen met Vitamine B12 1000 mcg zuigtabletten van Lucovitaal.

Hoge kwaliteit Vitamine B12 1000 mcg tablettenLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Vitamine B12 1000 mcg kauwtabletjes geen zout en zijn ze geschikt voor vegetariërs en veganisten. De tabletten bevatten naast gluten geen andere allergenen.

De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Lucovitaal Vitamine B12, met bosvruchtensmaak B12 1000 mcg. Kenmerken: Lucovitaal per 30tb. EAN: 8713713041292. Groep: Lucovitaal vitamine enkel.
Lucovitaal Vitamine B12, met bosvruchtensmaak
Vitaminepreparaat
Samenstelling per dagdosering (1 zuigtabletje):
%ADH*Vitamine B12 (Metylcobalamine)1000 mcg40000%

*ADH =Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Ingredienten
Vitamine B12 (Metylcobalamine), vulmiddel (LACTOSE (melk)), Stearinezuur, anti-klontermiddel (Magnesiumstearaat, Colloïdaal siliciumdioxide), Rode bosvruchten, aroma poeder.
Gebruik
1 maal daags 1 zuigtabletje, bij voorkeur voor de maaltijd innemen.
Distributeur:
PK Benelux BV
Postbus 748
5400 AS Uden
Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Aanbevolen gebruik niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Lucovitaal
Inhoud: 30tb

Lucovitaal Vitamine B12, met bosvruchtensmaak

Vitaminepreparaat

Samenstelling per dagdosering (1 zuigtabletje):
%ADH* Vitamine B12 (Metylcobalamine) 1000 mcg 40000%

*ADH =Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten
Vitamine B12 (Metylcobalamine), vulmiddel (LACTOSE (melk)), Stearinezuur, anti-klontermiddel (Magnesiumstearaat, Colloïdaal siliciumdioxide), Rode bosvruchten, aroma poeder.

Gebruik
1 maal daags 1 zuigtabletje, bij voorkeur voor de maaltijd innemen.

Distributeur:
PK Benelux BV
Postbus 748
5400 AS Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Lucovitaal Vitamine B12, met bosvruchtensmaakVitaminepreparaatSamenstelling per dagdosering (1 zuigtabletje): %ADH*Vitamine B12 (Metylcobalamine)1000 mcg40000% *ADH =Aanbevolen Dagelijkse HoeveelheidIngredientenVitamine B12 (Metylcobalamine), vulmiddel (LACTOSE (melk)), Stearinezuur, anti-klontermiddel (Magnesiumstearaat, Colloïdaal siliciumdioxide), Rode bosvruchten, aroma poeder.Gebruik1 maal daags 1 zuigtabletje, bij voorkeur voor de maaltijd innemen.Distributeur:PK Benelux BVPostbus 7485400 AS UdenDit product is een voedingssupplement.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Aanbevolen gebruik niet overschrijden.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:Vitamine B12 1000 Mcg van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 30tb.
Algemene productdetails
MerkLucovitaal
DoelgroepDames
KlachtenindexConcentratie en geheugen, Stress en onrust, Vermoeidheid
ToedieningTabletten
Aantal toedieningen30
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.