Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Medisana Anti Cellulitis Apparaat Ac850 (1st)

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Massageapparaten

productinformatie
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk. Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid! Waarschuwing In de volgende gevallen is het gebruik van het toestel verboden: • bij kinderen, • bij dieren, • indien er een zwangerschap is vastgesteld, • aan het hoofd en aan de hals, • behandel geen lichaamsdelen die zwellingen, verbrandingen, ontstekingen, huiduitslag, wonden of gevoelige plaatsen vertonen, • personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienen in elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen, • bij de inname van middelen die het reactievermogen vertragen (bijv. pijnstillers, alcohol), • u mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes of klachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen, gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.
Vitamins.nl zegt:Vitamins zegt:De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk. Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid! WaarschuwingIn de volgende gevallen is het gebruik van het toestel verboden:• bij kinderen, • bij dieren, • indien er een zwangerschap is vastgesteld,• aan het hoofd en aan de hals,• behandel geen lichaamsdelen die zwellingen, verbrandingen, ontstekingen, huiduitslag, wondenof gevoelige plaatsen vertonen,• personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienenin elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen,• bij de inname van middelen die het reactievermogen vertragen (bijv. pijnstillers, alcohol),• u mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes ofklachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen,gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.
vidaXL.nl zegt:vidaXL zegt:Dit AC 850 88540 Medisana anti-cellulitis apparaat stimuleert de bloedsomloop en lymfedrainage.
Deze massage kan de huid zichtbaar strakker maken wanneer het apparaat langere tijd wordt gebruikt.
U kunt het masssageapparaat eenvoudig zelf gebruiken dankzij het compacte, lichtgewicht en ergonomische ontwerp en de verstelbare band voor om de hand.
U kunt kiezen uit twee massagestanden.
Het massageapparaat is daarnaast eenvoudig te reinigen door de twee afneembare massagerollen.

Specificaties:

Afmetingen: 13 x 11 x 8,5 cm (L x B x H) Gewicht: circa 350 g Stroomtoevoer: 110-240 V/ 50-60 Hz; 12 V DC, 1200 mA Stimuleert het bindweefsel voor een zichtbaar strakkere huid Verbetert de bloedsomloop 3 x 2 draaiende massagerollen 2 selecteerbare massagestanden Instelbare band voor om de hand Zeer krachtig Licht en compact ontwerp voor handige zelfmassage Afneembare massagerollen zodat u het eenvoudig kunt reinigen Levering bevat een cellulitis massageapparaat en een netadapter
BCC.nl zegt:BCC zegt:Medisana AC 850 Cellulitis-massage Cellulitis massage AC 850 – verstevigend, hygiënisch en eenvoudig toe te passen De zomermaanden en strandvakanties leiden vaak weer tot de vraag: kan die bikini nog wel met mijn benen? Ons antwoord hierop is de anti-cellulitis behandeling met de AC 850! Hiermee hoeft u zich binnen de kortste keren geen zorgen meer te maken óf die bikini nog wel kan, maar kunt u vast gaan bedenken welke kleur het beste bij u past! De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk. Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid!
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Veel vrouwen vinden het een doorn in het oog: cellulitis. Een sinaasappelhuid (zo wordt cellulitis van de huid in de volksmond genoemd) is vaak een reden tot onzekerheid. Er bestaat helaas geen wondermiddel tegen cellulitis, maar er is toch wel iets tegen te doen. Met dit Medisana AC 850 cellulitis massage-apparaat kunt u uw huid masseren, zodat de doorbloeding beter wordt. Deze doorbloeding activeert op zijn beurt weer de stofwisseling, de lymfestroom, waardoor het bindweefsel dichter maakt en de cellulitis afneemt. Bij dagelijks gebruik kan het cellulitis massage-apparaat uw huid voelbaar strakker maken.
Massage tegen cellulitis op de billen, benen, heupen en bovenarmen
Met het Medisana cellulitis apparaat kunt u cellilitus op de billen, benen, heup en bovenarmen goed aanpakken. Dit zijn de plekken waar er het vaakst sprake is van een ontsierende sinaasappelhuid. Dankzij de 3 x 2 roterende massagerollers wordt uw huid goed aangepakt.
Cellulitis masseren met het Medisana AC 850 cellulitis massage-apparaat
Het Medisana anti-cellulitis apparaat is heel eenvoudig in gebruik.
- Sluit het cellulitis massage-apparaat aan op het stopcontact.
- Stel met het schuifknopje aan de bovenkant het apparaat in op stand 1 of 2.
- Beweeg het massage-apparaatje op het te behandelen lichaamsgedeelte.
- Zet de Medisana AC 850 na een kwartiertje uit.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Medisana Cellulitis apparaat AC850 (Gezondheid & wellness - Gezondheid & wellness)
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Medisana AC 850, DC, 50 - 60, 110 - 240, Violet, Wit, 130 mm, 110 mm
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Medisana AC850 Anti-Cellulitisapparaat

De Medisana AC850 is een anti-cellulitisapparaat dat drie wisselbare massagerollers bevat. De twee massagesterktes en de handgreep zijn instelbaar voor een volledig persoonlijke massage. Het apparaat werkt op netstroom, en heeft een licht en handzaam ontwerp voor extra gemak. De massagerollers zijn eenvoudig uit te nemen en te reinigen.

Medisana AC850 Anti-Cellulitisapparaat

- Drie verschillende verwisselbare massagerollers
- 2 massagesterktes selecteerbaar
- Handgreep instelbaar
- Werking op netstroom (adapter)
- Licht en handzaam ontwerp voor een gemakkelijke zelfmassage
- Eenvoudig te reinigen en uitneembare massagerollers
- Effectieve massage ter stimulering van het bindweefsel voor merkbaar strakkere huid
- Bevordert de doorbloeding
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Medisana Ac 850 Cellulitis ApparaatHeeft u last van cellulitis en vindt u het de hoogste tijd om uw sinaasappelhuid grondig aan te pakken? In dat geval biedt het anti-cellulitis massage apparaat van Medisana uitkomst. Hiermee bereikt u een effectief resultaat voor strakkere en slankere billen benen en dijen. Ook kunt u met dit handzame apparaat eventuele cellulitis verminderen op uw armen. De massage zorgt voor stimulatie van de bloedsomloop wat resulteert in een gladdere huid. Door de sinaasappelhuid regelmatig te behandelen met dit apparaat van Medisana bereikt u op een eenvoudige en effectieve wijze een mooiere huid. U heeft voor dit massageapparaat geen batterijen nodig. Behandel u cellulitis effectief en voel uzelf weer mooier en zekerder Productkenmerken en nbsp heeft drie soorten massagerollers die verwisselbaar zijn en nbsp heeft twee verschillende massagestanden en nbsp makkelijk mee te nemen en nbsp eenvoudig af te stellen handgreep en nbsp werkt op netstroom door middel van een adapter en nbsp Heeft u last van cellulitis en vindt u het de hoogste tijd om uw sinaasappelhuid
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Medisana
Inhoud: 1st

De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk.

Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid!

Waarschuwing
In de volgende gevallen is het gebruik van het toestel verboden:
• bij kinderen,
• bij dieren,
• indien er een zwangerschap is vastgesteld,
• aan het hoofd en aan de hals,
• behandel geen lichaamsdelen die zwellingen, verbrandingen, ontstekingen, huiduitslag, wonden
of gevoelige plaatsen vertonen,
• personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienen
in elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen,
• bij de inname van middelen die het reactievermogen vertragen (bijv. pijnstillers, alcohol),
• u mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes of
klachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen,
gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.
Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk.
Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid!

Waarschuwing
In de volgende gevallen is het gebruik van het toestel verboden:
• bij kinderen,
• bij dieren,
• indien er een zwangerschap is vastgesteld,
• aan het hoofd en aan de hals,
• behandel geen lichaamsdelen die zwellingen, verbrandingen, ontstekingen, huiduitslag, wonden
of gevoelige plaatsen vertonen,
• personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienen
in elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen,
• bij de inname van middelen die het reactievermogen vertragen (bijv. pijnstillers, alcohol),
• u mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes of
klachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen,
gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.

Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:De AC 850 is een effectieve en gemakkelijke methode van zelf-massage voor een zichtbare verbetering van de huid en het bindweefsel. De bevorderende werking op de bloeddoorstroming vormt de basis voor een merkbaar strakkere huid. Daarbij hebt u keuze uit 2 massage-intensiteiten. Dankzij de 3 x 2 massagerollers en de krachtige aandrijving is een optimale stimulatie van het weefsel mogelijk.
Bovendien ligt de AC 850 stevig en comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vorm en de verstelbare handgreep. De AC 850 Anti Cellulitis omvat alles wat nodig is voor een merkbaar stevigere en strakkere huid. Kortom: zeg maar vaarwel tegen de sinaasappelhuid, en verwelkom de mooie stralende en gezonde huid!

Waarschuwing
In de volgende gevallen is het gebruik van het toestel verboden:
• bij kinderen,
• bij dieren,
• indien er een zwangerschap is vastgesteld,
• aan het hoofd en aan de hals,
• behandel geen lichaamsdelen die zwellingen, verbrandingen, ontstekingen, huiduitslag, wonden
of gevoelige plaatsen vertonen,
• personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienen
in elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen,
• bij de inname van middelen die het reactievermogen vertragen (bijv. pijnstillers, alcohol),
• u mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes of
klachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen,
gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.

Algemene productdetails
MerkMedisana
DoelgroepDames
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.