Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Melatonine Puur 3mg Extra Sterk Tabletten

Melatonine puur 3 mg

varianten

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Slaapmiddelen

productinformatie
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:Lucovitaal Melatonine Puur 3mg Extra Sterk bevat 3mg pure Melatonine per tablet. Melatonine is een lichaamseigen stof waarvan de productie toeneemt wanneer het donker wordt. Dit proces werkt helaas niet bij iedereen optimaal, en kan worden ondersteunt door Lucovitaal Melatonine Puur 3mg Extra Sterk.- Draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen- Draagt bij aan de verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag- Bevat 3 mg per tabletDosering1 tabletje met water innemen kort voor het slapen gaan of kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.WaarschuwingenBuiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bij kamertemperatuur bewaren, op een droge en donkere plaats. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine Forte 5 mg ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis.Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan. Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden.Lucovitaal Melatonine Forte 5 mg tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij jou het geval is, raden wij je aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen.
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:Lucovitaal Melatonine Puur 3 Mg Extra Sterk draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van de subjectieve gevoelens van jetlag. Eigenschappen Extra hoge dosis melatonine Verminderd de tijd di
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Lucovitaal Melatonine puur 3 mg Draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van de subjectieve gevoelens van jetlag. Samenstelling per dagdosering van 1 tablet: Melatonine 3 mg Ingredienten Vu
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Lucovitaal Melatonine Puur 3mg Extra Sterk TablettenLucovitaal Melatonine draagt bij tot de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. kleiner dan b groter dan Ingredinten: kleiner dan /b groter dan Vulstof Microkristallijne cellulose Melatonine anti-klontermiddelen Magnesiumstearaat Colloidaal siliciumdioxide. kleiner dan b groter dan Inhoud: kleiner dan /b groter dan 30 tabletten kleiner dan b groter dan Dosering kleiner dan /b groter dan 1 tabletje met water innemen: - Kort voor het slapen gaan of - Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming kleiner dan strong groter dan Bewaring Bij kamertemperatuur 15-25 C op een droge en donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. kleiner dan b groter dan Waarschuwing kleiner dan /b groter dan Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Lucovitaal Melatonine Puur 3 mg Extra Sterk ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen rustgevende middelen antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid allergie voor n of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering Melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan. Zwangerschap en borstvoeding Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden. Rijvaardigheid en het gebruik van machines Lucovitaal Melatonine Puur 3 mg Extra Sterk tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Als dit bij u het geval is raden wij u aan geen voertuig te besturen of machines te bedienen. Voedingssupplement Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding. Informatielijn Bel voor specifieke vragen bijvoorbeeld over verschijnselen na inname van dit preparaat die u niet kunt verklaren de infolijn: 0900-5826848. Dit speciale informatienummer is te bereiken tijdens kantooruren 050 per minuut. Supplement Samenstelling Dosering: 1 tabletje Samenstelling per dosering: ADH Melatonine 3 mg Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Lucovitaal Melatonine draagt bij tot de vermindering van tijd die nodig is om in
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:Melatonine 3 mg helpt om sneller in slaap te vallenHeb je moeite met in slaap vallen? Lig je vaak lang wakker voor je in slaap valt? Melatonine 3 mg Extra Sterk van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen. Nederlanders slapen vaak genoeg, maar slapen niet goed. Uit onderzoek is gebleken dat 64% van de Nederlanders slaapproblemen heeft en moeilijk in slaap komt en/of moeilijk kan doorslapen. Een Melatonine 3 mg tabletje kan een bijdrage leveren aan het opwekken van slaap en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Melatonine 3 mg bij een jetlagHeb je last van een jetlag? Melatonine 3 mg tabletjes dragen bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag. Neem 1 Melatonine 3 mg tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Wat is Melatonine?Melatonine is een lichaamseigen stof, die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Het komt dus van nature voor in je lichaam. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom word je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Een Melatonine 3 mg tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd.
2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren.
4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder wordenNaarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. JetlagWanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. In de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienstWerk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine 3 mgHeb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine 3 mg van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.

Hoge kwaliteit Melatonine 3 mg tablettenLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine 3 mg tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Lucovitaal
Inhoud: 30tb

Lucovitaal Melatonine puur 3 mg

Draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van de subjectieve gevoelens van jetlag.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
Melatonine 3 mg
Ingredienten
Vulstof (microkristallijne cellulose), melatonine, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, colloidaal siliciumdioxide).

Gebruik
1 tabletje met water innemen:
- kort voor het slapen gaan.
- kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Fabrikant
PK Benelux
Postbus 748
5400 AS Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Lucovitaal Supplement - Puur Extra Sterk Melatonine 3mg 30 stuks

Met een verstoord dag- en nachtritme, kan het tijdelijk innemen van melatonine een steuntje in de rug zijn. De Lucovitaal Supplement - Puur Extra Sterk Melatonine 3mg 30 stuks zorgt ervoor dat je aanzienlijk sneller in slaap valt. De extra concentreerde formule zorgt voor een nog effectievere nachtrust! Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier wordt aangemaakt.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
Melatonine 3 mg
Ingredienten van de Lucovitaal Supplement - Puur Extra Sterk Melatonine 3mg 30 stuks:
Vulstof (microkristallijne cellulose), melatonine, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, colloidaal siliciumdioxide).

Gebruiksadvies:
1 tabletje met water innemen:
- kort voor het slapen gaan.
- kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.

Inhoud:
30 tabletten
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Lucovitaal Melatonine puur 3 mg. Kenmerken: Lucovitaal per 30tb. EAN: 8713713038896. Groep: Lucovitaal overig gezondheidsproducten.
Lucovitaal Melatonine puur 3 mg

Draagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van de subjectieve gevoelens van jetlag.
Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
Melatonine3 mgIngredienten
Vulstof (microkristallijne cellulose), melatonine, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, colloidaal siliciumdioxide).
Gebruik
1 tabletje met water innemen:
- kort voor het slapen gaan.
- kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.
Fabrikant
PK Benelux
Postbus 748
5400 AS Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Lucovitaal Melatonine puur 3 mgDraagt bij tot de vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen en tevens tot de verlichting van de subjectieve gevoelens van jetlag.Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:Melatonine3 mgIngredientenVulstof (microkristallijne cellulose), melatonine, anti-klontermiddelen (magnesiumstearaat, colloidaal siliciumdioxide).Gebruik1 tabletje met water innemen:- kort voor het slapen gaan.- kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming.FabrikantPK BeneluxPostbus 7485400 AS UdenDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:Melatonine Puur 3 Mg van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 30tb.
Algemene productdetails
MerkLucovitaal
ToedieningTabletten
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.