Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal L-Lysine 1000mg Tabletten

L-Lysine 1000 mg

varianten

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: L-lysine

productinformatie
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:Lucovitaal L-Lysine 1000mg bevat een goede één-per-dag dosis L-Lysine en is te gebruiken ter verzorging van lipblaasjes. De toegevoegde Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. L-Lysine is een aminozuur oftewel een bouwsteen van eiwit. Het is een essentieel aminozuur omdat het lichaam het niet zelf kan maken. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het ondersteunt het immuunsysteem. DoseringVolwassenen: 1 maal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden innemen (een half uur vóór of 2 uur na de maaltijd). Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.WaarschuwingenDit product is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar, mensen met stofwisselingsziekten, medicijngebruikers, mensen waarvan de voedingstoestand te wensen overlaat en mensen die eiwitarm dieet gebruiken. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en koele plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Plein.nl zegt:Plein zegt:Lucovitaal L-Lysine 1000 mg
L-Lysine 1000 mg van Lucovitaal is ter verzorging van lipblaasjes en ondersteunt de weerstand. Bevat een goede 1-per-dag dosis L-Lysine. De toegevoegde vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. Ideaal voor de lippen!L-Lysine is een aminozuur, oftewel een bouwsteen van eiwit. L-Lysine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren. Het wordt in het lichaam niet zelf aangemaakt en mensen moeten het daarom uit hun voeding opnemen. Het behoort daarom tot de essentile aminozuren. Eiwitten zijn van belang voor de structuur van cellen en weefsels in het lichaam, zoals spieren, organen, pezen, huid, haar en nagels. L-Lysine speelt mogelijk ook een rol in het concentratievermogen, lichaam- en botgroei en het afweersysteem. Lucovitaal L-Lysine 1000 mg:

- Bevat een goede 1 per dag dosis L-Lysine ter verzorging van lipblaasjes
- De toegevoegde Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand
- Lysine is essentieel aminozuur omdat het lichaam het zelf niet kan aanmaken
- Lactose- en glutenvrij
nGebruik
Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (half uur vr de maaltijd of 2 uur na de maaltijd), innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.Ingredinten L-Lysine HCI, vulmiddel (Cellulose), voedingszuur (Dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Stearinezuur), verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Vitamine C, Coating (Ethylcellulose).SamenstellingHoeveelheid%ADHL-Lysine (L-Lysine HCl)1000 mg %ADHVitamine C (Ascorbinezuur)12 mg15 %ADHAanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. WaarschuwingDit product is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar, mensen met stofwisselingsziekten, medicijngebruikers, mensen waarvan de voedingstoestand te wensen overlaat en mensen die eiwitarm dieet gebruiken.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Lucovitaal L-Lysine 1000 mg Vitaminen en aminozuur preperaat Samenstelling per tablet: %ADH L-lysine (L-lysine HCI) 1000 mg Vitamine C (ascorbinezuur) 12 mg 15% *ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:L-Lysine tabletten: ondersteunt de weerstand - ideaal voor de lippenL-Lysine 1000 mg met vitamine C van Lucovitaal® ondersteunt de weerstand en is ideaal voor de lippen. De L-Lysine tabletten bevatten een goede 1-per-dag dosis L-Lysine van 1000 mg.

Vitamine C voor een goede weerstandAan dit lysine supplement hebben we vitamine C toegevoegd. Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand. Het ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. Vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het helpt beschermen tegen invloeden van bijvoorbeeld vervuiling en zonlicht.

Wat is L-Lysine?L-Lysine is een aminozuur, oftewel een bouwsteen van eiwit. L-Lysine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren. Het wordt niet in je lichaam zelf aangemaakt en je moet het daarom uit voeding opnemen. Het behoort daarom ook tot de essentiële aminozuren.

Belang van essentiële aminozurenJe lichaam bestaat voor een groot deel uit proteïnen, ook wel eiwitten genoemd. Aminozuren zijn de bouwstenen van deze proteïnen. Eiwitten zijn van belang voor de structuur en het herstel van cellen en weefsels in het lichaam, zoals spieren, organen, pezen, huid, haar en nagels. Het essentiële aminozuur L-Lysine haal je onder andere uit de volgende voedingsmiddelen:

- Vis
- Gevogelte
- Zuivel, zoals melk en eieren
- Groenten en fruit, zoals erwten, linzen en avocado

Een gemakkelijke manier om voldoende L-Lysine binnen te krijgen zijn de L-Lysine tabletten van Lucovitaal®.

Voordelen van L-LysineNaast dat L-Lysine met vitamine C de weerstand ondersteunt, wat goed is ter verzorging van lipblaasjes, speelt het mogelijk ook een rol bij het bevorderen van het concentratievermogen, lichaam- en botgroei en het afweersysteem.

Last van lipblaasjes?Heb je last van lipblaasjes? Vaak komen lipblaasjes opzetten op momenten wanneer je er het minst op zit te wachten, tijdens je vakantie of voor een belangrijke (stressvolle) gebeurtenis. Lipblaasjes ontstaan vaak bij een verlaagde weerstand. Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goede weerstand.
Meer weten over lipblaasjes en wat te doen om deze te voorkomen? In dit blog geven we 3 tips om een volgende koortslip uitbraak te voorkomen.

L-Lysine tabletten met vitamine C ondersteunen je immuunsysteem en zorgen mede voor een goede weerstand. De tabletten bevatten 1000 mg L-Lysine en vitamine C ter verzorging van lipblaasjes.

Hoge kwaliteit L-Lysine tablettenLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten onze L-Lysine tabletten geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen.

Bekijk ook eens Lucovitaal Koortslipcrème.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Lucovitaal L-Lysine Supplementen - One a Day 1000mg x 30 tabletten

Lucovitaal L-Lysine One a Day 1000mg is ter verzorging van lipblaasjes en ondersteunt de weerstand. Bevat een goede 1-per-dag dosis L-Lysine. De toegevoegde vitamine C is een antioxidant en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Het ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning. L-Lysine is een aminozuur, oftewel een bouwsteen van eiwit. L-Lysine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren. Het wordt in het lichaam niet zelf aangemaakt en mensen moeten het daarom uit hun voeding opnemen. Het behoort daarom tot de essentiële aminozuren. Eiwitten zijn van belang voor de structuur van cellen en weefsels in het lichaam, zoals spieren, organen, pezen, huid, haar en nagels. L-Lysine speelt mogelijk ook een rol in het concentratievermogen, lichaam- en botgroei en het afweersysteem.

Ingredie¨nten:
L-Lysine HCI, vulmiddel (Cellulose), voedingszuur (Dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat, Stearinezuur), verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Vitamine C, Coating (Ethylcellulose).

Specificaties:

- Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (half uur vóór de maaltijd of 2 uur na de maaltijd), innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
- Dit product is niet geschikt voor kinderen t/m 12 jaar,
- mensen met stofwisselingsziekten, medicijngebruikers, mensen waarvan de voedingstoestand te wensen overlaat en mensen die eiwitarm dieet gebruiken.

Inhoud: Lucovitaal L-Lysine Supplementen - One a Day 1000mg x 30 tabletten
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Lucovitaal L-Lysine bevat het aminozuur een van de essentiele 20 aminozuren voorkomend in eiwitten. 1000 mg. Kenmerken: Lucovitaal per 30tb. EAN: 8713713042510. Groep: Lucovitaal aminozuren.
Lucovitaal L-Lysine 1000 mg

Vitaminen en aminozuur preperaat
Samenstelling per tablet:
%ADHL-lysine (L-lysine HCI)1000 mg Vitamine C (ascorbinezuur)12 mg15% *ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten:
L-lysine HCI, vulmiddel (cellulose), voedingszuur (dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (siliciumdioxide), magnesiumstearaat, verdikkingsmiddel, vitamine C, coating (ethylcellulose).
Gebruik:
Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (halfuur voor de maaltijd of 2 uur na de maaltijd) innemen.

Fabrikant:
PK Benelux BV
Postbus 748
5400 AS Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Lucovitaal
Inhoud: 30tb

Lucovitaal L-Lysine 1000 mg

Vitaminen en aminozuur preperaat

Samenstelling per tablet:
%ADH L-lysine (L-lysine HCI) 1000 mg Vitamine C (ascorbinezuur) 12 mg 15% *ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Ingredienten:
L-lysine HCI, vulmiddel (cellulose), voedingszuur (dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (siliciumdioxide), magnesiumstearaat, verdikkingsmiddel, vitamine C, coating (ethylcellulose).

Gebruik:
Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (halfuur voor de maaltijd of 2 uur na de maaltijd) innemen.

Fabrikant:
PK Benelux BV
Postbus 748
5400 AS Uden

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Lucovitaal L-Lysine 1000 mgVitaminen en aminozuur preperaatSamenstelling per tablet: %ADHL-lysine (L-lysine HCI)1000 mg Vitamine C (ascorbinezuur)12 mg15% *ADH - Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten:L-lysine HCI, vulmiddel (cellulose), voedingszuur (dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (siliciumdioxide), magnesiumstearaat, verdikkingsmiddel, vitamine C, coating (ethylcellulose).Gebruik:Eenmaal daags 1 tablet, bij voorkeur tussen de maaltijden (halfuur voor de maaltijd of 2 uur na de maaltijd) innemen.Fabrikant:PK Benelux BVPostbus 748 5400 AS UdenDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:L-Lysine 1000 Mg van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 30tb.
Algemene productdetails
MerkLucovitaal
KlachtenindexWeerstand, Koortslip
ToedieningTabletten
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.