Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan 60 capsules

15,49
Verzendkosten: 1,99
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
Magnesium 400 mg met Vitamine B6 & L-TryptofaanMagnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan van Lucovitaal® bevat, naast 400 mg elementaire magnesium per capsule, l-tryptofaan en vitamine B6. Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een handige one-a-day formule en is goed voor de werking van spieren en helpt vermoeidheid verminderen.

Opnieuw fit met Vitamine B6 MagnesiumVoel jij je wel eens futloos, moe en heb je weinig energie? Word opnieuw fit met Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan! De combinatie van vitamine B6 magnesium en l-tryptofaan maakt deze capsules ideaal voor mensen met een
lusteloos en vermoeid gevoel.

De voordelen van MagnesiumMagnesium is onder andere nodig voor de energiestofwisseling van je lichaam en heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel. Verder is het belangrijk voor:
1. Spieren
Magnesium is goed voor de spieren. Het speelt een rol bij het behouden van soepele én sterke spieren.

2. Energie & vermoeidheid
Magnesium helpt bij vermoeidheid en het gevoel van futloosheid. Het kan het gebrek aan energie verminderen en je helpen opnieuw fit te worden. Ook ondersteunt magnesium je energieniveau.

3. Psychologische functie
Magnesium is goed voor de geestelijke veerkracht. Het is goed voor het concentratievermogen, je geheugen en je gemoedstoestand. Voor een heldere geest en geestelijke energie.

De voordelen van Vitamine B6Vitamine B6 heeft veel gezondheidsvoordelen en je lichaam heeft het nodig om goed te kunnen functioneren. Vitamine B6 is betrokken bij verschillende processen in je lichaam, waaronder:

1. Energie & vermoeidheidVitamine B6 activeert de natuurlijke energie in je lichaam en ondersteunt je energieniveau. Ook helpt het energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten die we via voeding binnenkrijgen. Daarnaast helpt vitamine B6 vermoeidheid te verminderen en draagt het bij aan extra energie.
2. De weerstand
Vitamine B6 zorgt mede voor een goede weerstand en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem.
3. Psychologische functie
Ook draagt vitamine B6 bij aan de geestelijke veerkracht en aan een heldere geest. Het is goed voor de gemoedstoestand, het concentratievermogen en de leerprestatie.
De voordelen van L-TryptofaanL-Tryptofaan is een essentieel aminozuur. Je lichaam maakt essentiële aminozuren niet zelf aan, deze moet je dus binnen krijgen via voeding of supplementen. L-Tryptofaan helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als ‘feel-good’ stofje voor je hersenen.
Wat is magnesium?Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden.
Hoge kwaliteit Vitamine B6 Magnesium & L-Tryptofaan capsulesLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten de Magnesium B6 capsules geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De capsules bevatten geen allergenen. Vind je het lastig om capsules door te slikken? De vitamine B6 magnesium capsules van Lucovitaal® kun je openmaken en innemen met bv. water of yoghurt.

Bekijk alle magnesium producten.

  • Merk:Lucovitaal
  • Klachtenindex:Gewrichten, Spieren, Vermoeidheid
  • Toediening:Capsules
  • Aantal toedieningen:60
productinformatie
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 L-Tryptofaan - 60 CapsulesLucovitaal Magnesium 400 bevat vitamine B6 wat ervoor zorgt dat je minder vermoeid bent. Ook is het goed voor de werking van spieren en de botaanmaak. De capsules hebben op de werking van het zenuwstelsel een positieve invloed.L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als ‘feel-good’ stofje voor je hersenen.Ingrediënten van het productMagnesium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Talk), Gelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.Inhoud: Lucovitaal Magnesium 400 L-Tryptofaan - 60 Capsules
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan Magnesium- en aminozuurpreparaat Samenstelling per capsule: %ADH* Magnesium 400 mg 107 (citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide) L-Tryptofaan 25 mg * Vitamine B6 2 mg 143 *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. Ingrediënten Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6 Gebruik 1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar Fabrikant: PK Benelux Vluchtoord 17 5406 XP Uden Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:
Lucovitaal Magnesium Vitamine B6 & L-Tryptofaan is een ‘one-a-day’ formulie en is goed voor de werking van de spieren. Ook helpt het bij het verminderen van vermoeidheid. Magnesium heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel en de gemoedstoestand en helpt uw geestelijke veerkracht. Het is goed voor uw spieren en speelt een rol bij de botaanmaak. Vitamine B6 helpt vermoeidheid verminderen en is belangrijk voor het zenuwstelsel en concentratievermogen. L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur dat de productie van serotonine ondersteunt. Dit is het stofje wat ons een ‘blij-gevoel’ geeft.DoseringEenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.WaarschuwingenDit supplement bevat vitamine B6. De maximale hoeveelheid vitamine B6 in een supplement ligt voor kinderen lager dan voor volwassenen. De reden hiervoor is dat kinderen een lagere veilige bovengrens voor vitamine B6 hebben dan volwassenen. In de onderstaande tabel staat de maximale hoeveelheid vitamine B6 voor kinderen aangegeven. Wij adviseren u om hier rekening mee te houden. Hoeveelheid vitamine B6 Advies/waarschuwing Tot 3 milligram per dag Niet geschikt voor kinderen onder 1 jaar 3 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar 5 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar 7 milligram per dag of meer Niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Plein.nl zegt:Plein zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan
Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan van Lucovitaal bevat, naast 400 mg magnesium per capsule, Tryptofaan en vitamine B6. Dit is goed voor de werking van de spieren en helpt vermoeidheid verminderen. Magnesium 400 met vitamine B6 en L-Tryptofaan van Lucovitaal is een handige een per dag formule en is goed voor de werking van spieren. Het heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en toegevoegde vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spier
en en bij de botaanmaak. Tevens heeft het een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt het bij aan de geestelijke veerkracht. L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als feel-good stofje voor je hersenen.Per dag 1 capsules met water innemen. Ook kun je de capsule openmaken en vermengen met yoghurt of sap. Dit product is glutenvrij en lactosevrij.Lucovitaal Magnesium 400 met Vitamine B6 & L-Tryptofaan:

- Goed voor de werking van de spieren
- Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel
- Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen
nGebruik
Eenmaal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. IngredintenMagnesium, Vulmiddelen (Aardappelzetmeel, Talk), Varkens- en Rundergelatine, L-Tryptofaan, Vitamine B6.SamenstellingHoeveelheid%ADHElementaire Magnesium400 mg107 %ADHL-Tryptofaan25 mg %ADHVitamine B6 (Pyridoxine HCI)2 mg143 %ADHAanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan met B6 en L-tryptofaan. Kenmerken: Lucovitaal per 60ca. EAN: 8713713038902. Groep: Lucovitaal overige vitamine - mineralen.
Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaan
Magnesium- en aminozuurpreparaat
Samenstelling per capsule:                                     %ADH*Magnesium                            400 mg                            107(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)L-Tryptofaan                           25 mg                               *Vitamine B6                              2 mg                            143*Aanbevolen Dag
elijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.Ingrediënten
Magnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6
Gebruik
1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
Fabrikant:
PK Benelux
Vluchtoord 17
5406 XP  UdenDit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 B6 L-tryptofaan dan Deze Magnesium van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg magnesium per capsule Tryptofaan en vitamine B6. Dit maakt deze capsules perfect voor mensen met een lusteloos en vermoeid gevoel. en bull Goed voor de werking van de spieren en bull Heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en bull Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg elementaire magnesium per capsule tryptofaan en vitamine B6. Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan is een handige one-a-day formule en is goed voor de werking van spieren en helpt vermoeidheid verminderen. De voordelen van Magnesium Vitamine B6 en amp L-Tryptofaan: 1. Magnesium heeft een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en helpt bij vermoeidheid. 2. Magnesium is goed voor de spieren en speelt een rol bij de botaanmaak. 3. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en draagt bij aan de geestelijke veerkracht. 4. Vitamine B6 helpt vermoeidheid te verminderen is van belang voor het zenuwstelsel en is goed voor het concentratievermogen. 5. L-Tryptofaan is een essentieel vetzuur wat helpt bij de productie van serotonine. Serotonine staat bekend als en lsquofeel-good en rsquo stofje voor je hersenen. Magnesium is het achtste element naar voorkomen op aarde. Het komt in grote hoeveelheden voor in dolomiet en magnesiet en wordt vooral gewonnen uit pekel die uit de ondergrondse zoutlagen gehaald wordt. Door elektrolyse van chloride MgCI2 kan magnesium gewonnen worden. dan dan kleiner dan strong groter dan Ingredienten Magnesium Vulmiddelen Aardappelzetmeel Talk Varkens- en Rundergelatine L-Tryptofaan Vitamine B6. kleiner dan strong groter dan Samenstelling en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp Hoeveelheid en nbsp en nbsp en nbspADH Elementaire Magnesium uit: 630 mg Magnesiumoxide 645 mg Magnesiumcitraat en 50 mg Aminozuurgebonden Chelaat en nbsp en nbsp en nbsp400 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp107 ADH L-Tryptofaan en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 25 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp ADH Vitamine B6 Pyridoxine HCI en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 2 mg en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp143 ADH Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. kleiner dan strong groter dan Gebruik Eenmaal daags 1 capsule met water innemen of openmaken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. dan dan Deze Magnesium van Lucovitaal en reg bevat naast 400 mg
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:
Lucovitaal Magnesium 400 l tryptofaanMagnesium- en aminozuurpreparaatSamenstelling per capsule:                                     %ADH*Magnesium                            400 mg                            107(citraat, aminozuurgebonden chelaat en oxide)L-Tryptofaan                           25 mg                               *Vitamine B6                              2 mg                            143*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.IngrediëntenMagnesium, Vulmiddel (Aardappelzetmeel, Talk), Verdikkingsmiddel (Gelatine), L-Tryptofaan, Vitamine B6Gebruik1 maal daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap.Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaarFabrikant:PK BeneluxVluchtoord 175406 XP  UdenDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:
Magnesium 400 Met B6 En L-Tryptofaan van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 60ca.
Algemene productdetails
Merk Lucovitaal
Soort Voedingssupplementen
Soort voedingssupplementen L-tryptofaan
Klachtenindex Gewrichten, Spieren, Vermoeidheid
Toediening Capsules
Aantal toedieningen 60

Alle aanbieders

Magnesium 400 met B6 en L-tryptofaan

varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: L-tryptofaan

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.