Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Super Curcumine X-tra krachtig

19,95
Verzendkosten: 1,99
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling Lucovitaal.nl:Klantbeoordeling Lucovitaal: (0)
Curcumine capsules voor soepele gewrichtenCurcumine helpt gewrichten soepel te houden en is goed voor sterke botten. Het is een antioxidant en bevordert het natuurlijke afweersysteem. Het heeft een beschermende invloed op gezonde cellen en weefsels én ondersteunt de leverreiniging. Wil je curcumine kopen? Kies dan voor de beste curcumine capsules.

Extra sterke curcumine capsulesSuper Curcumine X-tra krachtig van Lucovitaal® is 185 x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract. De curcumine is ingekapseld door micellen en heeft daardoor een 185 x betere opname door het lichaam. Het innemen van één capsule met 40 mg curcumine in micellen staat daardoor gelijk aan 7400 mg curcumine longa, niet ingekapseld in micellen.

De voordelen van deze extra sterke vorm van curcumine- 185 x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract
- Helpt gewrichten soepel te houden
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Bevat vitamine C en D3

Curcumine capsules met vitamine C en D3Aan deze curcumine capsules is vitamine C en D3 toegevoegd. Vitamine C zorgt mede voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten en speelt een belangrijke rol in het functioneren van de zenuwen. Vitamine D3 verhoogt de opname van kalk in de botten en zorgt mede voor het behoud van sterke botten. Daarnaast is Vitamine D3 goed voor de werking van de spieren.

Wat is curcumine?Curcumine is één van de werkzame stoffen uit de kurkuma longa plant. De kurkuma longa plant (of curcuma longa) komt uit Zuid-Azië en wordt vooral veel verbouwd in India. Je vindt het veel terug in curry’s en kerriegerechten. Ook wordt kurkuma longa in Azië al eeuwenlang gebruikt in de geneeskunde. In Nederland is kurkuma vooral bekend van het kurkuma kruidenmengsel die bij veel mensen in het keukenkastje staat.

Verschil tussen curcumine en kurkuma capsulesVeel mensen halen curcumine en kurkuma capsules doorelkaar of denken dat dit hetzelfde is. En dit terwijl er een groot verschil zit tussen kurkuma en curcumine. Curcumine is namelijk een stof die in de plant kurkuma longa zit, het is dus een deel van kurkuma. Het is de curcumine wat de werking aan kurkuma geeft.

Curcumine in micellen: best opneembare curcumineMaar waarom is het eten van gerechten met kurkuma dan niet voldoende voor de positieve effecten op de gezondheid? Dat komt omdat pure curcumine moeilijk wordt opgenomen door het lichaam. Curcumine is namelijk een vetoplosbare stof die niet goed wordt opgelost in het waterige milieu van het maag-darm kanaal. Daarom is een andere toedieningsvorm van curcumine dus belangrijk.

Super Curcumine X-tra krachtig van Lucovitaal® bevat curcumine in een speciale toedieningsvorm: micellen. De curcumine is hierbij ‘ingepakt’ in kleine bolletjes, dit leidt tot een veel betere opname van curcumine door het lichaam en veel hogere concentraties in het bloed.

Uit onderzoek blijkt dat curcumine verpakt in micellen, 185 x beter wordt opgenomen dan de standaard vorm. Bij inname van één capsule met 40 mg curcumine verpakt in micellen, komt dit neer op 7400 mg curcumine in zuivere vorm. Uit het onderzoek is gebleken dat een dosering tussen 6000 en 8000 mg curcumine in pure vorm het beste is. Met één capsule van 40 mg curcumine verpakt in micellen, krijg je dus een sterke en zeer relevante dosering curcumine binnen.

Voor wie zijn curcumine capsules geschikt?Curcumine capsules kunnen voor jou geschikt zijn als je ondersteuning voor je gewrichten of botten kan gebruiken, bijvoorbeeld als gevolg van het ouder worden of slijtage van de gewrichten en botten. Ook als je een antioxidant of ondersteuning voor de weerstand zoekt, is Super Curcumine X-tra krachtig van Lucovitaal® de juiste keuze voor jou.
Hoge kwaliteit curcumine capsulesLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten onze curcumine capsules geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. Daarnaast zijn de vegetarische vloeibare capsules vier keer minder dik dan standaard softgel capsules en lossen daardoor sneller op de juiste plaats op.

Bekijk alle producten voor spieren en gewrichten..

 • Klachtenindex: Botten, Gewrichten, Spieren
 • Toediening: Capsules
 • Type: Curcumine
 • Aantal toedieningen: 30
Toon alle productinformatie
Deonlinedrogist.nl zegt:Deonlinedrogist zegt:Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig is een voedingssupplement met in micellen gekapselde Curcumine, dat tot wel 185 keer beter worden opgenomen dan onbewerkt extract van Kurkuma. Één vegetarische en vloeibare capsule van Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig bevat 40 mg Curcumine in micellen, wat gelijk staat aan 7400 mg Curcumine Longa die niet door micellen zijn omhuld. Dankzij de bijzondere capsule, die tot vier keer minder dik is dan een standaard softgel capsule, lost dit supplement nog sneller en op de juiste plaats op.Het antioxidant Curcumine bevordert samen met vitamine C en D het natuurlijke afweersysteem van het lichaam en beschermt gezonde cellen en weefsels. De toevoeging van vitamine C zorgt er tevens voor dat Lucovitaal Super Curcumine goed is voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten. DoseringVolwassenen: Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.WaarschuwingenRaadpleeg uw arts alvorens gebruik bij zwangerschap, lactatie of medicijngebruik. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkeren plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:De Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig bevat de antioxidant Curcumine, een werkzame stof die het natuurlijke afweersysteem bevordert. Daarnaast zijn er ook vitamine C en D toegevoegd. Deze extra toevoegingen zorgen voor het behoud van gezond kraakbeen en sterke botten. De combinatie van kurkuma én de vitaminen zorgen voor een sterke formule! De capsules zijn ingekapseld door micellen, deze zorgen voor een maximale opname door het lichaam. Uit studies is gebleken dat deze Lucovitaal kurkuma capsules 185 keer beter worden opgenomen in vergelijking met onbewerkt kurukuma extract. Hierdoor staat 40mg Curcumine in deze capsule gelijk aan 7400 mg Curcumine Longa! De Lucovitaal Super Curcumine X-tra Krachtig capsules zijn de enige met een formule mét vitamine C & D. Door het toegevoegde peper extract worden de capsules uitermate goed opgenomen door het lichaam. Eigenschappen Een 185 x betere opneembaarheid dan onbewerkte kurkuma extractZorgt voor het bevorderen van het natuurlijke afweersysteemBevat vitamine C en DBeschermende invloed op weefsels en cellenGebruikEen maal daags 1 capsule. Bij voorkeur innemen bij de maaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden. IngrediëntenVulmiddel (Polysorbate E433), Curcuma Longa rhizomes extract, vitamines, capsuleomhulsel (Hypromellose E464). SamenstellingHoeveelheid%ADHCurcumine (uit 48 mg curcuminoïden)40 mg* %ADHVitamine C (Ascorbine zuur)12 mg15 %ADHVitamine D3 (Cholecaliferol)8.6 mcg172 %ADH*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld. WaarschuwingRaadpleeg een arts alvorens gebruik bij zwangerschap, borstvoeding of medicijngebruik. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:
Curcumine is een antioxidant dat het natuurlijke afweersysteem bevordert en een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen heeft. Onze samenstelling bevat daarnaast het antioxidant Vitamine C dat goed is voor het behoud van gezond kraakbeen. Vitamine D is toegevoegd voor het behoud van sterke botten. De Curcumine is ingekapseld door micellen en heeft daardoor een 185 x betere opname door het lichaam. Het innemen van een capsule met 40 mg Curcumine in micellen staat daardoor gelijk aan 7400mg Curcumine Longa, niet ingekapseld in micellen. Daarnaast zijn de vegetarische vloeibare capsules 4 keer minder dik dan standaard softgel capsules en lossen daardoor sneller en op de juiste plaats op. Inhoud
30 capsules Vulmiddel / Excipient (Polysorbate E433), Curcuma Longa rhizomes extract / l'extrait de Curcuma Longa rhizmes, vitamines, capsuleomhulsel / L'enveloppe de la gelule (Hypromellose E464). Volwassenen: Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Vitamins.nl zegt:Vitamins zegt:Voor de Super curcuma X krachtig van Lucovitaal hebben wij geen productinformatie ontvangen. De inhoud van dit product is 30ca. Weet u niet zeker of dit het juiste product van Lucovitaal is? De barcode van dit product is 8713713040639. Als u dit product vaker besteld kan u op de verpakking kijken of dit het juiste product is. In geval van twijfel kunt u ons een email sturen of bellen. Het artikelnummer van dit product is 904426. Als u contact met ons opneemt is het belangrijk dat u dit nummer doorgeeft. Op zoek naar een ander Lucovitaal product? Bekijk alle Lucovitaal[1] producten. [1] https://store.vitamins.nl/collections/all/merk-Lucovitaal
Plein.nl zegt:Plein zegt:Lucovitaal Super Curcumine X-tra krachtig
Super Curcumine X-tra krachtig van Lucovitaal is 185x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract. Curcumine is een antioxidant en bevordert het natuurlijke afweersysteem (Vitamine C en D).

- 185 x beter opneembaar dan onbewerkt kurkuma extract
- Bevordert het natuurlijke afweersysteem
- Bevat ook vitamine C en D
- Lactose-en glutenvrij
- je hebt maar 1 capsule per dag nodig
De capsules bevatten naast Curcumine ook vitamine C om de natuurlijke weerstand te bevorderen en vitamine D voor het behoud van sterke botten en soepele spieren. Het is een gemakkelijke een-per-dag formule.n
Antioxidant
Curcumine is een antioxidant. Lucovitaal Super Curcumine X-tra krachtig bevat curcumine dat is ingekapseld door micellen en heeft daardoor een 185 x betere opname door het lichaam. Het innemen van n capsule met 40 mg curcumine in micellen staat daardoor gelijk aan 7400mg Curcumine Longa, niet ingekapseld in micellen. Daarnaast zijn de vegetarische vloeibare capsules 4 keer minder dik dan standaard softgel capsules en lossen daardoor sneller en op de juiste plaats op.
Gebruik
Volwassenen: Eenmaal daags 1 capsule, bij voorkeur bij de maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Ingredinten
Vulmiddel (Polysorbate E433), Curcuma Longa rhizomes extract, vitamines, capsuleomhulsel (Hypromellose E464).SamenstellingHoeveelheid%ADHCurcumine (uit 48 mg curcuminoden)40 mg %ADHVitamine C (Ascorbine zuur)12 mg15 %ADHVitamine D3 (Cholecaliferol) 8.6 mcg172 %ADHAanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid is niet vastgesteld.
Extra informatie

- Raadpleeg je arts alvorens gebruik bij zwangerschap, lactatie, ziekte of medicijngebruik.
- Dit is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Lucovitaal Supplement Curcumine Super X-tra Krachtig - 30 Capsules

De Lucovitaal Supplementen Curcumine Super X-tra Krachtig is een antioxidant dat uw natuurlijke afweersysteem beschermd. Deze capsules bevatten Vitamine C en D. De Curcumine is ingekapseld door micellen en heeft daardoor een betere opname door het lichaam. 1 maal daags 1 capsule innemen tijdens de maaltijd met een glas water.

De ingredienten van deze capsules zijn:
Vulmiddel / Excipient (Polysorbate E433), Curcuma Longa rhizomes extract / l’extrait de Curcuma Longa rhizmes, vitamines, capsuleomhulsel / L’enveloppe de la gélule (Hypromellose E464).

Inhoud: Lucovitaal Supplement Curcumine Super X-tra Krachtig - 30 Capsules
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:Super curcuma X krachtig. Kenmerken: Lucovitaal per 30ca. EAN: 8713713040639. Groep: Lucovitaal overig gezondheidsproducten.
Deweegschaal.nl zegt:Deweegschaal zegt:Lucovitaal Super curcuma X krachtig 30ca
Mooigezond4u.nl zegt:Mooigezond4u zegt:Lucovitaal Super curcuma X krachtig
Voordeligfit.nl zegt:Voordeligfit zegt:Lucovitaal Super curcuma X krachtig
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:Super Curcuma X Krachtig van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 30ca.
Algemene productdetails
KlachtenindexBotten, Gewrichten, Spieren
ToedieningCapsules
Aantal toedieningen30

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden Antioxidanten

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.