Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Vitakruid 5-HTP 100 mg

18,67
Verzendkosten: 4,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling De-drogisterij.nl:Klantbeoordeling De-drogisterij: (13)
Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP).. Kenmerken: Vitakruid per 60vc. EAN: 8717438690988. Groep: Vitakruid overig gezondheidsproducten.
Voorloper van serotonine  
Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). De Griffonia struik is een plantsoort die in de natuur veel voorkomt in Centraal- en West Afrika. De zaden van dit gewas bevatten een ri
jkdom aan 5-HTP. Dit essentiële aminozuur passeert heel gemakkelijk de hersenbloedbarrière en wordt in de hersenen omgezet in de neurotransmitter serotonine, wat de voorloper is van het hormoon melatonine.
5-HTP is een reeds omgezette vorm van tryptofaan. Het probleem met tryptofaan is echter dat er een continue onderlinge strijd woedt met andere aminozuren om opname in de hersenen (Fernstrom, 2013). Tryptofaan moet hierdoor strijden met aminozuren zoals leucine, valine, tyrosine en isoleucine. In de praktijk betekent dit dat tryptofaan gemiddeld maar voor 1/5 omgezet kan worden in serotonine (Fernstrom, 2013). 
Door 5-HTP 100 mg naast Multi Nacht te gebruiken, creëert u een krachtige variant van de Multi Nacht.
Voordelen van 5-HTP 100 mg van Vitakruid:
- Uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract (95%)
- Hoge dosering van de werkzame stof 5-HTP (100 mg)
- 5-HTP is geëxtraheerd uit het natuurlijke Griffoniaplantje
- bevordert een goede gemoedstoestand.*
*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie
Samenstelling per dagdosering van 1 capsule: Griffonia simplicifolia-extract
110 mg
Waarvan L-5-hydroxytryptofaan
100 mg
Ingredienten
Op 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsule
Gebruik
Neem 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur ’s avonds innemen.
Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, clerodermie, nier- en leveraandoeningen.
Fabrikant
Vitakruid BV
Jadelaan 61
2132 XX Hoofddorp
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Merk:Vitakruid
  • Toediening:Capsules
productinformatie
Vitamins.nl zegt:Vitamins zegt:
Voorloper van serotonine Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). De Griffonia struik is een plantsoort die in de natuur veel voorkomt in Centraal- en West Afrika. De zaden van dit gewas bevatten een rijkdom aan 5-HTP. Dit essentiële aminozuur passeert heel gemakkelijk de hersenbloedbarrière en wordt in de hersenen omgezet in de neurotransmitter serotonine, wat de voorloper is van het hormoon melatonine.5-HTP is een reeds omgezette vorm van tryptofaan. Het probleem met tryptofaan is echter dat er een continue onderlinge strijd woedt met andere aminozuren om opname in de hersenen (Fernstrom, 2013). Tryptofaan moet hierdoor strijden met aminozuren zoals leucine, valine, tyrosine en isoleucine. In de praktijk betekent dit dat tryptofaan gemiddeld maar voor 1/5 omgezet kan worden in serotonine (Fernstrom, 2013). Door 5-HTP 100 mg naast Multi Nacht te gebruiken, creëert u een krachtige variant van de Multi Nacht.Voordelen van 5-HTP 100 mg van Vitakruid:- Uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract (95%)- Hoge dosering van de werkzame stof 5-HTP (100 mg)- 5-HTP is geëxtraheerd uit het natuurlijke Griffoniaplantje- bevordert een goede gemoedstoestand.**Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie Samenstelling per dagdosering van 1 capsule: Griffonia simplicifolia-extract 110 mg Waarvan L-5-hydroxytryptofaan 100 mg IngredientenOp 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsuleGebruikNeem 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur ’s avonds innemen.Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, clerodermie, nier- en leveraandoeningen.FabrikantVitakruid BVJadelaan 612132 XX HoofddorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). 5-HTP is een voorloper van serotonine. Het bevordert de geestelijke veerkracht en wordt gebruikt voor een goede gemoedstoestand. Serotonine is een voorloper van melatonine, melatonine bevordert de slaap. Samenstelling per dagdosering Ingrediënt Hoeveelheid Referentie-inname Griffonia simplicifolia-extract 110 mg ** Waarvan L-5-hydroxytryptofaan 100 mg ** * Referentie-inname ** Geen RI vastgesteld Ingredienten Op 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsule Gebruik Neem 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur ’s avonds innemen. Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, clerodermie, nier- en leveraandoeningen. Fabrikant Vitakruid BV Jadelaan 61 2132 XX Hoofddorp Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Drogisterijaanbiedingen.nl zegt:Drogisterijaanbiedingen zegt:
5-Htp 100 Mg Trio van het merk Vitakruid. In deze verpakking zit 3x 60vc.
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:
Vitakruid 5-htp 100mg 60 capsules op voorraad. Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis. Profiteer van gratis verzending.
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Voorloper van serotonine Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). De Griffonia struik is een plantsoort die in de natuur veel voorkomt in Centraal- en West Afrika. De zaden van dit gewas bevatten een rijkdom aan 5-HTP. Dit essentiële aminozuur passeert heel gemakkelijk de hersenbloedbarrière en wordt in de hersenen omgezet in de neurotransmitter serotonine, wat de voorloper is van het hormoon melatonine. 5-HTP is een reeds omgezette vorm van tryptofaan. Het probleem met tryptofaan is echter dat er een continue onderlinge strijd woedt met andere aminozuren om opname in de hersenen (Fernstrom, 2013). Tryptofaan moet hierdoor strijden met aminozuren zoals leucine, valine, tyrosine en isoleucine. In de praktijk betekent dit dat tryptofaan gemiddeld maar voor 1/5 omgezet kan worden in serotonine (Fernstrom, 2013). Door 5-HTP 100 mg naast Multi Nacht te gebruiken, creëert u een krachtige variant van de Multi Nacht. Voordelen van 5-HTP 100 mg van Vitakruid: - Uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract (95%) - Hoge dosering van de werkzame stof 5-HTP (100 mg) - 5-HTP is geëxtraheerd uit het natuurlijke Griffoniaplantje - bevordert een goede gemoedstoestand.* *Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie Samenstelling per dagdosering van 1 capsule: Griffonia simplicifolia-extract 110 mg Waarvan L-5-hydroxytryptofaan 100 mg Ingredienten Op 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsule Gebruik Neem 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur ’s avonds innemen. Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, clerodermie, nier- en leveraandoeningen. Fabrikant Vitakruid BV Jadelaan 61 2132 XX Hoofddorp Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:
Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). 5-HTP is een voorloper van serotonine. Het bevordert de geestelijke veerkracht en wordt gebr
Drogisterijaanbiedingen.nl zegt:Drogisterijaanbiedingen zegt:
5-Htp 100 Mg van het merk Vitakruid. In deze verpakking zit 60vc.
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:
Voorloper van serotonine Het product 5-HTP 100 mg bevat een uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract met maar liefst 95% aan de werkzame stof 5-Hydroxytryptofaan (5-HTP). De Griffonia struik is een plantsoort die in de natuur veel voorkomt in Centraal- en West Afrika. De zaden van dit gewas bevatten een rijkdom aan 5-HTP. Dit essentiële aminozuur passeert heel gemakkelijk de hersenbloedbarrière en wordt in de hersenen omgezet in de neurotransmitter serotonine, wat de voorloper is van het hormoon melatonine.5-HTP is een reeds omgezette vorm van tryptofaan. Het probleem met tryptofaan is echter dat er een continue onderlinge strijd woedt met andere aminozuren om opname in de hersenen (Fernstrom, 2013). Tryptofaan moet hierdoor strijden met aminozuren zoals leucine, valine, tyrosine en isoleucine. In de praktijk betekent dit dat tryptofaan gemiddeld maar voor 1/5 omgezet kan worden in serotonine (Fernstrom, 2013). Door 5-HTP 100 mg naast Multi Nacht te gebruiken, creëert u een krachtige variant van de Multi Nacht.Voordelen van 5-HTP 100 mg van Vitakruid:- Uniek hoog geconcentreerd Griffonia simplicifolia extract (95%)- Hoge dosering van de werkzame stof 5-HTP (100 mg)- 5-HTP is geëxtraheerd uit het natuurlijke Griffoniaplantje- bevordert een goede gemoedstoestand.**Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese CommissieSamenstelling per dagdosering van 1 capsule: Griffonia simplicifolia-extract110 mgWaarvan L-5-hydroxytryptofaan100 mgIngredientenOp 95% gestandariseerd Griffonia simplicifolia-extract, antiklontermiddel, vegetarische capsuleGebruikNeem 1 x daags 1 capsule, bij voorkeur ’s avonds innemen.Gebruik 5-HTP niet tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij Downsyndroom, clerodermie, nier- en leveraandoeningen.FabrikantVitakruid BVJadelaan 612132 XX HoofddorpDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:
5-Htp 100 Mg van het merk Vitakruid. In deze verpakking zit 60vc.
Algemene productdetails
Merk Vitakruid
Soort Voedingssupplementen
Soort voedingssupplementen L-tryptofaan
Toediening Capsules

Alle aanbieders

Vitakruid 5-HTP 100 mg 60vc

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: L-tryptofaan

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.