Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Beurer MP41 Professionele Manicure/Pedicure Set

81,6869,58
Verzendkosten: 6,99
-
+
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Topthings.eu:Klantbeoordeling Topthings.eu: (125)
Manicure-/PedicuresetVoor professionele verzorging van nagels en voetenMet heldere LED-lampWerkt met de klok mee/tegen de klok in2 niveausKrachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme7 verschillende opzetstukken Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hielSlijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlakSaffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlakSaffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagelsCylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakkenFrees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagelsEeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
  • Merk: Beurer
Toon alle productinformatie
MediaMarkt.nl zegt:MediaMarkt zegt:Verzorg uw nagels en voeten met de MP 41 manicure- & pedicureset van Beurer. De set wordt geleverd met 7 opzetstukken. Verwijder eelt op de voetzool en hiel met de lange saffier slijpkop. Met de slijpkop vilt maakt u de nagels glad en polijst u de randen na het vijlen. Het fijne saffier slijkwiel gebruikt u voor fijn slijpwerk en de groffe voor de wat groffere klusjes. En met de cilinderfrees maakt u droge teennageloppervlakken weer glad en gepolijst. Eelt en eeltplekken pakt u aan met de eeltfrees van saffier. Daarnaast krijgt u bij de MP 41 manicure- & pedicureset een adapter en handige opbergetui. U heeft de keuze uit 2 niveaus en de set werkt met de klok mee en tegen de klok in.
BCC.nl zegt:BCC zegt:Voor professionele verzorging van nagels en voeten Een manicure- en pedicureset die zorg zal dragen aan je handen en je voeten op de professionele manier. Het apparaat beschikt over een heledere LED-lamp zodat je geen enkel detail hoeft te missen. Ook kun je te werk gaan op twee verschillende snelheidsstanden en kan het apparaatje zowel met de klok mee als tegen de klok werken. Erbij meegeleverd is een handige opbergtas. Meer over de 7 hoogwaardige opzetstukken van saffier en vilt Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel Saffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlak Saffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijl je de meest weerbarstige en dikke nagels Eeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel Frees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagels Cylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken Slijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak
vidaXL.nl zegt:vidaXL zegt:Deze Beurer manicure en pedicure set MP41 is een praktisch instrument voor professionele nagel- en voetverzorging.
Deze set, met een handig LED-lampje, draait zowel rechts als tegen de klok in.
Het heeft twee snelheid instellingen, draait op netspanning en heeft een krachtige transmissie.
Deze manicure- en pedicure-set bevat 7 saffier- en viltbevestigingen: 1 saffierkegel (lang en grof) voor het snel verwijderen van dikke bulten of grote droge gebieden op de zool en de hak, 1 saffierwiel (fijn) voor het aanbrengen en gladden van de nagels, 1 saffierwiel (grof), voor het snijden van zelfs zeer dikke nagels door het filmen, 1 sapphire callus sander voor het snel verwijderen van dikke bulten of grote droge plekken op de zool en de hak, 1 vlamvormige snijder voor het verwijderen van ingegroeide nagels, 1 cilindrische snijder voor Slijpen en grove gladingen van gedroogde teennageloppervlakken en 1 viltkegel voor het gladden en polijsten van de rand van nagels na het indienen en polijsten van het nageloppervlak.
Deze set wordt geleverd in een praktische tas voor gemakkelijk vervoer en opslag.

Specificaties:

Kleur: wit Materiaal: kunststof Afmetingen: 15 x 4 x 4 cm (L x B x H) Snelheid: 3800-4600 RPM, ± 14% Met helder LED licht 2 snelheden Draait met de klok mee en tegen de klok in Netspanning en krachtige transmissie Met een praktische opslagtas Inclusief 7 hoogwaardige saffier- en viltbijlagen: 1 x saffierkegel lang en ruw: snelle verwijdering van dikke eeltplekken of grote droge plekken onder de voet of op de hiel 1 x saffierwiel fijn: vijlen en gladmaken van de nagels 1 saffierwiel ruw: inkorten van extra dikke nagels door middel van vijlen 1 x Sapphire callus sander: Snelle verwijdering van dikke calluses of grote droge plekken op de zool en de hak 1 x vlamvormige frees: voor het verwijderen van ingegroeide nagels 1 x cilindrische frees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken 1 x Gevulde kegel: Vloeien en polijsten van de rand van nagels na het indienen en poetsen van het nageloppervlak
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Manicure-/PedicuresetVoor professionele verzorging van nagels en voetenMet heldere LED-lampWerkt met de klok mee/tegen de klok in2 niveausKrachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme 7 verschillende opzetstukken Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hielSlijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlakSaffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlakSaffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagelsCylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakkenFrees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagelsEeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
Bontas.nl zegt:Bontas zegt:Manicure-/PedicuresetVoor professionele verzorging van nagels en voetenMet heldere LED-lampWerkt met de klok mee/tegen de klok in2 niveausKrachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme
7 verschillende opzetstukken Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hielSlijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlakSaffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlakSaffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagelsCylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakkenFrees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagelsEeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
Koopjesmarkthal.nl zegt:Koopjesmarkthal zegt:Manicure-/Pedicureset

- Voor professionele verzorging van nagels en voeten
- Met heldere LED-lamp
- Werkt met de klok mee/tegen de klok in
- 2 niveaus
- Krachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme

7 verschillende opzetstukken

- Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
- Slijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak
- Saffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlak
- Saffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagels
- Cylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken
- Frees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagels
- Eeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Wilt u ook mooi verzorgde handen en voeten? Daarvoor hoeft u niet meer naar een nagelstyliste of schoonheidsspecialiste, want met de Beurer MP41 manicure- en pedicureset kunt u het nu gemakkelijk zelf!
Ook geschikt voor diabetici
Vooral voor mensen met diabetes is het belangrijk om hun handen en voeten goed te verzorgen. De MP41 is bijzonder geschikt voor diabetici, omdat de snelheid in 2 standen is in te stellen. Diabetici en ouderen wordt geadviseerd om de Beurer MP41 met een lage snelheid te gebruiken.
Met verlichting
Dit Beurer manicure- en pedicure-apparaat heeft een handig LED-lampje op de kop zitten. Zo ziet u dus altijd goed wat u aan het doen bent. Zonder dit lampje werkt u altijd in de schaduw van het apparaat en ziet u het niet goed.
Linksom en rechtsom draaiend
U kunt zelf instellen of de rotatie tegen de klok in of met de klok mee gaat. Het kan namelijk zijn dat het soms prettiger is als de rotatie net andersom is. Daarom kunt u dat heel gemakkelijk aanpassen.
Maar liefst 7 opzetstukken
Bij de Beurer MP41 manicure- en pedicureset ontvangt u maar liefst 7 verschillende opzetstukken. Daarmee kunt u ongetwijfeld uw handen, voeten en nagels perfect verzorgen. Deze uitgebreide set is dan ook ideaal voor professionals, maar zeker ook goed te gebruiken door beginners.
Saffierschijf fijn
Als u uw nagels wilt vijlen kunt u uw nagel langs de fijne saffierschijf halen. Deze saffierschijf is bijzonder, omdat alleen de binnenste slijpschijf draait. De buitenste schrijf zit vast. Daardoor kunt u uw nagels heel precies vijlen, zonder risico van verwonding door de draaischijf.
Saffierschijf grof
Met de saffierschijf grof verkort en vormt u uw nagels tot in de hoeken. Hierdoor heeft u mooi verzorgde nagels, die niet meer inscheuren, breken of splijten. Deze saffierschijf is bijzonder geschikt voor wat dikkere nagels.
Saffierkegel
De saffierkegel grof gebruikt u voor eelt en eeltknobbels op uw handen en voeten. Ook kunt u met deze saffierkegel sterk verkalkte nagels bijslijpen. Dit opzetstuk brengt kromgetrokken nagels weer in vorm en vermindert pijnlijke druk.
Viltkegel
De viltkegel gebruikt u als laatste bij uw manicure of pedicure. Met de viltkegel maakt u de nagelrand glad na het vijlen. Ook reinigt u hiermee het nageloppervlak. Uw nagels worden met deze viltkegel natuurlijk glanzend gepolijst.
Vlamfrees
De vlamfrees gebruikt u om ingegroeide nagels voorzichtig los te maken. Met deze frees kunt u ook vooraan onder de nagel schimmelsporen verwijderen.
Cilinderfrees
De cilinderfrees gebruikt u voor de behandeling van verdikte, verkalkte nagels. Met de cilinderfrees kunt u van kalknagels een laagje afslijpen. Dan wordt de druk minder, zodat u minder pijn heeft. De frees is ook geschikt voor de behandeling van de harde randen van likdoorns.
Saffierfrees rond
De saffierfrees rond gebruikt u voor de verwijdering van eksterogen. Deze ronde saffierfrees moet voorzichtig gebruikt worden.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:Manicure-/PedicuresetVoor professionele verzorging van nagels en voetenMet heldere LED-lampWerkt met de klok mee/tegen de klok in2 niveausKrachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme
7 verschillende opzetstukken Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hielSlijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlakSaffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlakSaffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagelsCylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakkenFrees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagelsEeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel

Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Manicure-/Pedicureset

- Voor professionele verzorging van nagels en voeten
- Met heldere LED-lamp
- Werkt met de klok mee/tegen de klok in
- 2 niveaus
- Krachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme

7 verschillende opzetstukken

- Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
- Slijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak
- Saffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlak
- Saffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagels
- Cylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken
- Frees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagels
- Eeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Manicure-/Pedicureset
- Voor professionele verzorging van nagels en voeten
- Met heldere LED-lamp
- Werkt met de klok mee/tegen de klok in
- 2 niveaus
- Krachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme


7 verschillende opzetstukken
- Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
- Slijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak
- Saffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlak
- Saffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagels
- Cylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken
- Frees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagels
- Eeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hielBigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Manicure-/Pedicureset

- Voor professionele verzorging van nagels en voeten
- Met heldere LED-lamp
- Werkt met de klok mee/tegen de klok in
- 2 niveaus
- Krachtige werking via netvoeding - met tandwielmechanisme

7 verschillende opzetstukken

- Lange saffier slijpkop, grof: Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
- Slijpkop vilt: voor het glad maken en polijsten van de nagelranden na vijlen en het schoonmaken van het nageloppervlak
- Saffier slijpwiel, fijn: Vijlen en polijsten van nagels, saffierschijf met fijn slijpoppervlak
- Saffier slijpwiel, grof: Met dit opzetstuk vijlt u de meest weerbarstige en dikke nagels
- Cylinderfrees: glad maken en polijsten van droge teennageloppervlakken
- Frees in vlamvorm: voor het verwijderen van ingegroeide nagels
- Eeltfrees van saffier Snel verwijderen van eelt of eeltplakken op de voetzool en hiel
Bavepa.nl zegt:Bavepa zegt:Beurer MP41 Professionele Manicure/Pedicure Set
Algemene productdetails
MerkBeurer

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden Manicure- pedicuresets

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.