Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Nutrisse 100 truly blond camomille

Geleverd door: De-drogisterij.nl

Verzendkosten: 4,95

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

  -53%

  Geleverd door: Drogisterij.net

  Verzendkosten: 3,95

  Levertijd: 3 - 5 dagen

  • -53%
  -28%

  Geleverd door: Mooigezond4u.nl

  Verzendkosten: 5,95

  Levertijd: voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis!

  • -28%
  De-drogisterij.nl zegt: Nutrisse Truly Blond voedt het haar en beschermt voor langere tijd, een rijke natuurlijke blonde kleur. 100 camomille. Kenmerken: Garnier per 1set. EAN: 5410103230191. Groep: Garnier haarkleuring.
  Nutrisse Truly Blond voedt het haar en beschermt het haar voor langere tijd, voor een rijke en natuurlijke blonde kleur.
  Deze unieke formule verheldert uw haar tot 4,5 tinden geduende de kkleuring, in 1 enkele toepassing, zonder een vooargaande ontkleuring, wordt uw blond stralend en helder.
  De conditioner, verrijkt met ultra-neutraliserende anti-geel pigmenten, garandeert een natuurlijke en heldere blonde kleur zonder oranje gloed.
  De rijke creme van Nutrisse drupt niet en is aangenaam om aan te brengen.Geniet van de frisse en fruitige geur!
  - Gevoed haar voor een natuurlijke blonde kleur
  Ingredienten
  Voedende cremekleuring:
  Aqua/Water, Cetearyl alcohol, Propylene glycol, Deceth-3, Laureth-12, Ammonium hydroxide, Oleth-30, Lauric acid, Hexadimethrine chloride, Glycol distearate, Polyquaternium-22, Ethanolamine, Silica dimethyl silylate (nano)/Silica dimethyl salylate, CI 77891/Titanium dioxide, 2,40Diaminophenoxyethanol HCI, P-Aminophenol, Ascorbic acid, Sodium metabisulfite, Dimethicone, Pentsasodium pentetate, P-Phenylenediamine, Carbomer, Resorcinol, Vitis vinifera seed oil/Grape seed oil, Parfum/Fragrance (F.I.L. C261675/5)
  Ontwikkelcreme:
  Aqua/Water, Hydrogen peroxide, Cetearyl alcohol, Sodium stannate, Trideceth-2, Carboxamine MEA, Phentasodium pentetate, Phosphoric acid, Ceteareth-25, Tetrasodium pyrophosphate, Glycerin (F.I.L. C28426/5)
  Rijke verzorgende nabehandeling:
  Aqua/Water, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Amodimethicone, CI 60730/Ext. violet 2, C12-155 Alkyl benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium hydroxide, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Isopropyl alcohol, Cetyl alcohol, Citric acid, Cetrimonium chloride, Parfum/Fragrance (F.I.L. C173638/1)
  Gebruik
  Deze verpakking bevat:
  - Ontwikkelcrème in een opbrengflacon
  - 1 Tube voedende crèmekleuring
  - 1 flesje anti-geel conditioner
  - 1 paar handschoenen
  Stap 1 (voorbereiding): Maak het kleurmengsel klaar.
  - Bescherm te schouders tegen spatten met een oude handdoek.
  - Trek de handschoenen aan
  - Draai de dop van de opbrengflacon
  - Open de tube crèmekleuring en doorboor de bescherming met een scherpe punt in de dop.
  - Knijp de hele inhoud van de tube crèmekleuring in de opbrengflacon.
  - Draai de dop van de opbrengflacon er opnieuw op en schud krachtig gedurende 30 seconden om een egaal mengsel te verkrijgen.
  - Breek de punt af.
  - Breng het mengsel onmiddelijk op het haar aan.
  Toepassing (op droog ongewassen haar). Geniet van de heerlijke, frisse geur!
  Optie 1: Op natuurlijk, ongekleurd haar
  - Houd uw handschoenen aan
  - Breng het product met gehulp van de opbrengflacon over de gehele lengte en uiteinden van het haar aan, daarbij de haaraanzet vermijdend.
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 10 minuten inwerken.
  - Breng het product nu op de haaraanzet aan en gebruik de opbrengflacon om scheidingen te trekken in het haar.
  - Laat 20 minuten inwerken.
  Optie 2: Als uw haar eerder gekleurd is met een lichte, niet superverhelderende kleur:
  - Houd uw handschoenen aan
  - Breng het product met behulp van de opbrengflacon aan bij de haaraaanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar
  - Brengt het product over de gehele lengte en uiteinden vna het haar aan.
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 30 minuten inwerken.
  Optie 3: Toepassing op reeds zeer licht gekleurd haar:
  - Houd uw handschoenen aan
  - Brengt het product met behulp van de opbrengflacon aan bij de haaraanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar.
  - Gebruik het volledige mengsel
  - Laat 25 minuten inwerken.
  - Maak de lengtes en uiteinden van uw haar na de inwerktijd vochtig en verdeel het kleurmengsel over het gehele haar
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 5 minuten inwerken
  Waarschuwing
  Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.
  Allergie waarschuwingstest (proefplekje)
  Uitvoeren voor iedere kleurbehandeling, allergieën kunnen plotseling ontstaan, zelfs al u al eerder een kleurproduct van dit of een ander merk heeft gebruikt.
  Kleurproducten kunnen een allergische reactie veroorzaken, die in enkele zeldzame gevallen ernstige vormen kan aannemen, om u te helpen het risico op een allergische reactie te voorkomen, is het daarom noodzakelijk onderstaande voorzorgmaatregelen in acht te nemen:
  - Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie.
  - Kleur het haar niet als:
  * u last heeft van uitslag in het gezicht of van een overgevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid.
  * u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad
  * u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna.
  Uitvoering van de gevoeligheidstest (48 uur voor de behandeling)
  - Verwijder oorbellen. Breng voldoende ongemengde kleurproduct (tube kleurcreme) aan op een wattenstaafje. Sluit de verpakking weer zorgvuldig af om hem na deze 48 uur te gebruiken voor de kleurbehandeling
  - Breng achter het oor met het wattenstaafje voldoende ongemengd kleurproduct aan op een plekje ter grootte van een eurocent (1 - 2 cm)
  - Herhaal stap 1 en 2 op dezelfde manier voor de anti-geel conditioner.
  - Wacht 48 uur zonder te wassen, te bedekken of aan te raken.
  Wanneer tijdens deze periode een reactie wordt vastgesteld, zoals jeuk, rode vlekken of zwelling van het proefplekje, gebruik dit kleurproduct dan niet.
  In geval van een reactie tijdens het opbrengen, zoals hevige prikkelingen, huidirritatie, huiduitslag of een branderig gevoel op het hoofdhuid, onmiddellijk uitspoelen en het gebruik stoppen. Wanneer er sprake is van ademhalingsmoeilijkheden, onmiddellijk medische hulp inroepen. Het wordt aangeraden een arts te raadplegen, voordat er opnieuw een kleurproduct wordt gebruikt.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Contact van het product met de huid en ogen vermijden. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen.
  Bij contact van het product met de ogen onmiddellijk met veelvuldig water spoelen. Contactlensdragers: indien mogelijk contactlenzen eerst verwijderen, alvorens de ogen te spoelen.
  Bijgevoegde handschoenen dragen.
  Het product bereiden en opbrengen in een goed geventileerde ruimte.
  Niet inhaleren of innemen.
  Indien u vragen heeft over uw individuele (over)gevoeligheid, raadpleeg een arts.
  niet gebruiken voor het kleuren van baard of snor of voor een ander gebruik dan het kleuren van het hoofdhaar. Vermijd ieder niet-noodzakelijk contact met de huid.
  acht met een kleurbehandeling minstens 15 dagen na een permanent of behandeling met een duurzaam gladmakend product
  Niet gebruiken op haar gekleurd met henna of een progressie kleuring.
  Drogisterij.net zegt: Garnier Nutrisse Permanente Kleuring 100 Zeer Zeer Licht Natuurlijk BlondGarnier Nutrisse Crme is een permanente haarkleuring met een breed assortiment natuurlijke kleuren. Nutrisse Crme zorgt ervoor dat je haar langdurig gevoed wordt door een formule gebaseerd is op 3 olin. Het voordeel hiervan is dat je haar langdurig gevoed is en gevoed haar betekent een langdurig mooie kleur en glanzend haar. Daarnaast is Nutrisse makkelijk aan te brengen en drupt niet. Wil jij een natuurlijk haarkleuring en langdurige voeding van je haar? Dan is Nutrisse crme jouw kleuring Nutrisse Creme geeft je haar een natuurlijk kleur en zorgt dat het haar langdurig gevoed wordt. kleiner dan P groter dan kleiner dan B groter dan Een unieke permanente crme-haarkleuring met fruitolie die voedt tijdens het kleuren. kleiner dan /B groter dan kleiner dan B groter dan kleiner dan /B groter dan kleiner dan br/ groter dan De niet-druipende formule is verrijkt met een voedende fruitolie die uw haar beschermt tegen uitdroging en langdurig zachter maakt. De rijke verzorgende nabehandeling bevat avocado-olie om de textuur van je gekleurde haar te verbeteren waardoor het zacht en glanzend is. kleiner dan /P groter dan kleiner dan br/ groter dan kleiner dan P groter dan kleiner dan B groter dan Garnier Nutrisse Crme is een permanente haarkleuring die zorgt voor: kleiner dan /B groter dan kleiner dan B groter dan kleiner dan /B groter dan kleiner dan br/ groter dan - Een langhoudende glanzende kleur. kleiner dan br/ groter dan - Gevoed haar kleiner dan br/ groter dan - Perfecte grijsdekking kleiner dan /P groter dan Garnier Nutrisse Crme is een permanente haarkleuring met een breed assortiment natuurlijke
  Mooigezond4u.nl zegt: Nutrisse Truly Blond voedt het haar en beschermt het haar voor langere tijd, voor een rijke en natuurlijke blonde kleur.
  Deze unieke formule verheldert uw haar tot 4,5 tinden geduende de kkleuring, in 1 enkele toepassing, zonder een vooargaande ontkleuring, wordt uw blond stralend en helder.
  De conditioner, verrijkt met ultra-neutraliserende anti-geel pigmenten, garandeert een natuurlijke en heldere blonde kleur zonder oranje gloed.
  De rijke creme van Nutrisse drupt niet en is aangenaam om aan te brengen.Geniet van de frisse en fruitige geur!
  - Gevoed haar voor een natuurlijke blonde kleur
  Ingredienten
  Voedende cremekleuring:
  Aqua/Water, Cetearyl alcohol, Propylene glycol, Deceth-3, Laureth-12, Ammonium hydroxide, Oleth-30, Lauric acid, Hexadimethrine chloride, Glycol distearate, Polyquaternium-22, Ethanolamine, Silica dimethyl silylate (nano)/Silica dimethyl salylate, CI 77891/Titanium dioxide, 2,40Diaminophenoxyethanol HCI, P-Aminophenol, Ascorbic acid, Sodium metabisulfite, Dimethicone, Pentsasodium pentetate, P-Phenylenediamine, Carbomer, Resorcinol, Vitis vinifera seed oil/Grape seed oil, Parfum/Fragrance (F.I.L. C261675/5)
  Ontwikkelcreme:
  Aqua/Water, Hydrogen peroxide, Cetearyl alcohol, Sodium stannate, Trideceth-2, Carboxamine MEA, Phentasodium pentetate, Phosphoric acid, Ceteareth-25, Tetrasodium pyrophosphate, Glycerin (F.I.L. C28426/5)
  Rijke verzorgende nabehandeling:
  Aqua/Water, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Amodimethicone, CI 60730/Ext. violet 2, C12-155 Alkyl benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxyethylcellulose, Sodium hydroxide, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Isopropyl alcohol, Cetyl alcohol, Citric acid, Cetrimonium chloride, Parfum/Fragrance (F.I.L. C173638/1)
  Gebruik
  Deze verpakking bevat:
  - Ontwikkelcrème in een opbrengflacon
  - 1 Tube voedende crèmekleuring
  - 1 flesje anti-geel conditioner
  - 1 paar handschoenen
  Stap 1 (voorbereiding): Maak het kleurmengsel klaar.
  - Bescherm te schouders tegen spatten met een oude handdoek.
  - Trek de handschoenen aan
  - Draai de dop van de opbrengflacon
  - Open de tube crèmekleuring en doorboor de bescherming met een scherpe punt in de dop.
  - Knijp de hele inhoud van de tube crèmekleuring in de opbrengflacon.
  - Draai de dop van de opbrengflacon er opnieuw op en schud krachtig gedurende 30 seconden om een egaal mengsel te verkrijgen.
  - Breek de punt af.
  - Breng het mengsel onmiddelijk op het haar aan.
  Toepassing (op droog ongewassen haar). Geniet van de heerlijke, frisse geur!
  Optie 1: Op natuurlijk, ongekleurd haar
  - Houd uw handschoenen aan
  - Breng het product met gehulp van de opbrengflacon over de gehele lengte en uiteinden van het haar aan, daarbij de haaraanzet vermijdend.
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 10 minuten inwerken.
  - Breng het product nu op de haaraanzet aan en gebruik de opbrengflacon om scheidingen te trekken in het haar.
  - Laat 20 minuten inwerken.
  Optie 2: Als uw haar eerder gekleurd is met een lichte, niet superverhelderende kleur:
  - Houd uw handschoenen aan
  - Breng het product met behulp van de opbrengflacon aan bij de haaraaanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar
  - Brengt het product over de gehele lengte en uiteinden vna het haar aan.
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 30 minuten inwerken.
  Optie 3: Toepassing op reeds zeer licht gekleurd haar:
  - Houd uw handschoenen aan
  - Brengt het product met behulp van de opbrengflacon aan bij de haaraanzet en gebruik de flacon om scheidingen te trekken in het haar.
  - Gebruik het volledige mengsel
  - Laat 25 minuten inwerken.
  - Maak de lengtes en uiteinden van uw haar na de inwerktijd vochtig en verdeel het kleurmengsel over het gehele haar
  - Masseer het product goed in het haar, zodat de kleur gelijkmatig over het haar verdeeld wordt.
  - Laat 5 minuten inwerken
  Waarschuwing
  Dit product is niet bestemd voor gebruik bij personen jonger dan 16 jaar.
  Allergie waarschuwingstest (proefplekje)
  Uitvoeren voor iedere kleurbehandeling, allergieën kunnen plotseling ontstaan, zelfs al u al eerder een kleurproduct van dit of een ander merk heeft gebruikt.
  Kleurproducten kunnen een allergische reactie veroorzaken, die in enkele zeldzame gevallen ernstige vormen kan aannemen, om u te helpen het risico op een allergische reactie te voorkomen, is het daarom noodzakelijk onderstaande voorzorgmaatregelen in acht te nemen:
  - Tijdelijke tatoeages met zwarte henna kunnen leiden tot een verhoogd risico op een allergische reactie.
  - Kleur het haar niet als:
  * u last heeft van uitslag in het gezicht of van een overgevoelige, geïrriteerde of beschadigde hoofdhuid.
  * u eerder een reactie na een haarkleuring heeft gehad
  * u in het verleden een reactie heeft gehad na een tijdelijke tatoeage met zwarte henna.
  Uitvoering van de gevoeligheidstest (48 uur voor de behandeling)
  - Verwijder oorbellen. Breng voldoende ongemengde kleurproduct (tube kleurcreme) aan op een wattenstaafje. Sluit de verpakking weer zorgvuldig af om hem na deze 48 uur te gebruiken voor de kleurbehandeling
  - Breng achter het oor met het wattenstaafje voldoende ongemengd kleurproduct aan op een plekje ter grootte van een eurocent (1 - 2 cm)
  - Herhaal stap 1 en 2 op dezelfde manier voor de anti-geel conditioner.
  - Wacht 48 uur zonder te wassen, te bedekken of aan te raken.
  Wanneer tijdens deze periode een reactie wordt vastgesteld, zoals jeuk, rode vlekken of zwelling van het proefplekje, gebruik dit kleurproduct dan niet.
  In geval van een reactie tijdens het opbrengen, zoals hevige prikkelingen, huidirritatie, huiduitslag of een branderig gevoel op het hoofdhuid, onmiddellijk uitspoelen en het gebruik stoppen. Wanneer er sprake is van ademhalingsmoeilijkheden, onmiddellijk medische hulp inroepen. Het wordt aangeraden een arts te raadplegen, voordat er opnieuw een kleurproduct wordt gebruikt.
  Buiten bereik van kinderen houden.
  Contact van het product met de huid en ogen vermijden. Niet gebruiken voor het kleuren van wimpers en wenkbrauwen.
  Bij contact van het product met de ogen onmiddellijk met veelvuldig water spoelen. Contactlensdragers: indien mogelijk contactlenzen eerst verwijderen, alvorens de ogen te spoelen.
  Bijgevoegde handschoenen dragen.
  Het product bereiden en opbrengen in een goed geventileerde ruimte.
  Niet inhaleren of innemen.
  Indien u vragen heeft over uw individuele (over)gevoeligheid, raadpleeg een arts.
  niet gebruiken voor het kleuren van baard of snor of voor een ander gebruik dan het kleuren van het hoofdhaar. Vermijd ieder niet-noodzakelijk contact met de huid.
  acht met een kleurbehandeling minstens 15 dagen na een permanent of behandeling met een duurzaam gladmakend product
  Niet gebruiken op haar gekleurd met henna of een progressie kleuring.
  Algemeen
  Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

  © 2005 - 2018 beslist.nl™

  Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.