Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Melatonine 5 mg dual 20 tabletten

Lucovitaal Melatonine 5 Mg Dual helpt bij slaap problemen en uitgerust wakker worden. Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom wordt je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Melatonine tabletjes bieden dan een oplossing. Met melatonine val je sneller in slaap en wordt je ’s ochtends fris en uitgerust wakker. Ook helpt melatonine bij een jetlag en een onregelmatig ritme, bijvoorbeeld bij werk in ploegendiensten. Eigenschappen Helpt om sneller in slaap te vallen Draagt bij aan het verminderen van jetleg gevoelens 2-laagse tabletten voor snelle en geleidelijke afgifteGebruik1 tabletje met water innemen kort voor het slapen gaan Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en de bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. IngrediëntenVulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.Samenstelling per 1 tablet5mg Melatonine per tabletWaarschuwingBuiten het bereik van kinderen bewaren.Aanbevolen dosering niet overschrijden.In het geval van zwangerschap, lactatie of medicijngebruik alvorens gebruik een arts raadplegen. Ga naar Drogist.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 14 reviews »
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
4,97
9,95
Bij je thuis voor 8,92
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Drogist.nl
"Klasse shop" 6957 reviews »
Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, volgende dag in huis
4,98
9,95
Bij je thuis voor 8,93
Thuiswinkel Waarborg
Deonlinedrogist.nl
"Onbekend" 0 reviews »
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
Bij je thuis voor 11,94
Geen keurmerken bekend
Bestel bij Lucovitaal.nl

Prijzen voor Lucovitaal Melatonine 5 mg dual 20 tabletten 5 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Maat: 20 Tabletten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 8,92
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
9,954,97
"Klasse shop"
Lucovitaal Melatonine Dual Action 5mg Tabletten  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 8,93
Levertijd: Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, volgende dag in huis
9,954,98
"Onbekend"
Melatonine Dual Action 5 mg  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 11,94
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis
9,95
"Prima shop"
Maat: 20tabl  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 9,90
Levertijd: Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
5,95
"Aardige shop"
Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 11,64
Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
14,256,15
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Lucovitaal
Soort geneesmiddelen Slaapmiddelen
Toediening Tabletten
Drogist.nl zegt: Lucovitaal Melatonine 5 Mg Dual helpt bij slaap problemen en uitgerust wakker worden. Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier aangemaakt wordt. Je lichaam maakt melatonine aan wanneer de blootstelling aan licht afneemt. Daarom wordt je ’s avonds slaperig. Maar niet bij iedereen komt deze productie zo goed op gang. Melatonine tabletjes bieden dan een oplossing. Met melatonine val je sneller in slaap en wordt je ’s ochtends fris en uitgerust wakker. Ook helpt melatonine bij een jetlag en een onregelmatig ritme, bijvoorbeeld bij werk in ploegendiensten. Eigenschappen Helpt om sneller in slaap te vallen Draagt bij aan het verminderen van jetleg gevoelens 2-laagse tabletten voor snelle en geleidelijke afgifteGebruik1 tabletje met water innemen kort voor het slapen gaan Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en de bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. IngrediëntenVulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.Samenstelling per 1 tablet5mg Melatonine per tabletWaarschuwingBuiten het bereik van kinderen bewaren.Aanbevolen dosering niet overschrijden.In het geval van zwangerschap, lactatie of medicijngebruik alvorens gebruik een arts raadplegen.
Ga naar Drogist.nl
Deonlinedrogist.nl zegt: Lucovitaal Melatonine Dual Action 5mg bevat het unieke dual action (fast & slow) technologie. Hierdoor zal het eerste uur (snel) 55% van de actieve stof Melatonine worden afgegeven en vervolgens de overige 45% gedurende 7 uur (langzaam). Melatonine heeft een gunstige invloed op het dag- en nacht ritme en kan tevens worden toegepast bij jetlag. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en de bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Melatonine is een lichaamseigen stof die is gekoppeld aan blootstelling aan licht. Neemt de blootstelling van licht af, dan komt de natuurlijke productie van Melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Echter komt niet bij iedereen deze natuurlijke productie op gang. Indien dit bij u het geval is, kunt u gebruik maken van voedingssupplementen die deze stof bevat. DoseringKort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen. WaarschuwingenBij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine 5 mg Dual Action van Lucovitaal ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan. Bij zwangerschap en borstvoeding wordt het gebruik ontraden. Deze tabletjes kunnen slaperigheid veroorzaken. Bestuur daarom bij het gebruik hiervan geen voertuigen en bedien geen machines.? Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Ga naar Deonlinedrogist.nl
Lucovitaal.nl zegt: Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal® draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Het is een absolute primeur is het Melatonine schap. Doordat Melatonine Dual Action het unieke fast & slow release tablet geleidelijk afgeeft, beschikt het lichaam gedurende lange tijd over een effectieve dosering. Wanneer de tablet, eenmaal ingenomen, langzaam in het maag-darmkanaal uiteenvalt, komt de Melatonine gefaseerd uit de tablet vrij in het lichaam. Op deze wijze wordt gedurende lange tijd een constante hoeveelheid Melatonine aan het bloed afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de Melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur.

De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Niet bij iedereen komt deze productie goed opgang.

Melatonine draagt ook bij tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag.

In een gemakkelijk slikbaar tabletje een half uur voor het slapen gaan!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Drogisterij.net zegt: Lucovitaal Melatonine 5mg Dual Action kleiner dan p groter dan kleiner dan span style=font-size: 10.0pt font-family: Verdanasans-serif mso-fareast-font-family: Calibri mso-fareast-theme-font: minor-latin mso-bidi-font-family: Calibri mso-ansi-language: NL mso-fareast-language: NL mso-bidi-language: AR-SA groter dan Lucovitaal heeft een absolute primeur in het Melatonine schap: Melatonine 5mg Dual action. Door een unieke en lsquofast en amp slow release en rsquo technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt 55 van de Melatonine afgegeven daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Melatonine draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en onze tabletten zorgen er tevens voor dat je de hele nacht rustig doorslaapt zodat men de volgende ochtend fris en uitgerust wakker wordt. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan - Unieke 2-laags dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte fast en amp slow kleiner dan br / groter dan - Helpt om sneller in slaap te vallen kleiner dan br / groter dan - Tot 8 uur lang rustig doorslapen zorgt voor fit en amp uitgerust wakker worden kleiner dan br / groter dan kleiner dan /span groter dan kleiner dan /p groter dan kleiner dan p groter dan Door onze unieke en lsquofast en amp slow release en rsquo technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt ongeveer 55 van de Melatonine afgegeven daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Melatonine draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Dosering kleiner dan br / groter dan Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Bij inname van ten minste 05 mg draagt Melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Supplement Samenstelling kleiner dan br / groter dan Dosering: 1 tablet kleiner dan br / groter dan Aantal doseringen: 20 kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Samenstelling per dosering en nbsp en nbsp kleiner dan br / groter dan Melatonine 4999 mcg kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Ingredi en eumlnten kleiner dan br / groter dan Vulmiddelen Dicalciumfosfaat Microkristallijne cellulose Hydroxypropylmethylcellulose Antiklontermiddelen Stearinezuur Magnesiumstearaat Siliciumdioxide Verdikkingsmiddel Croscarmellose natrium Plantaardig groentesap Kersenrood Coating Triacetine Melatonine. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Allergenen en nbsp en nbsp en nbsp - kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Waarschuwingen kleiner dan br / groter dan Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Bewaring kleiner dan br / groter dan Bij kamertemperatuur 15-25 en degC op een droge donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. kleiner dan br / groter dan kleiner dan br / groter dan Benaming en vermeldingen kleiner dan br / groter dan Voedingssupplement. Melatoninepreparaat. Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding. kleiner dan /p groter dan kleiner dan p groter dan kleiner dan span style=font-size: 10.0pt font-family: Verdanasans-serif
Voordeeldrogisterij.nl zegt: Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks

De Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks zorgt ervoor dat je aanzienlijk sneller in slaap valt. Door een unieke ‘fast & slow release’ technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de Melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Met een verstoord dag- en nachtritme, kan het tijdelijk innemen van melatonine een steuntje in de rug zijn.

Dosering:
Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt Melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen.

Samenstelling van de Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks:
Melatonine 4999 mcg

Ingrediënten van de Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks:
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.

Inhoud:
20 tabletten
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.