Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Melatonine 5 mg dual 20 tabletten

Andere varianten

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Slaapmiddelen

productinformatie
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Melatonine 5mg Dual Action draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en draagt bij tot verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Lucovitaal heeft een absolute primeur in het Melatonine schap: Melatonine 5mg Dual a
bol.com zegt:bol.com zegt:Lucovitaal - Melatonine 5 milligram Dual Action - 20 tabletten - Voedingssupplement - van Lucovitaal in de categorie Supplement.
Broedersgezondheidswinkel.nl zegt:Broedersgezondheidswinkel zegt:Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal draagt bij aan de vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en bij de verlichting van ervaringen van een jetlag. Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal: een absolute primeur is het Melatonine schap. Doordat Melatonine Dual Action het unieke fast & slow release tablet geleidelijk afgeeft, beschikt het lichaam gedurende lange tijd over een effectieve dosering. Wanneer de tablet, eenmaal ingenomen, langzaam in het maag-darmkanaal uiteenvalt, komt de Melatonine gefaseerd uit de tablet vrij in het lichaam. Op deze wijze wordt gedurende lange tijd een constante hoeveelheid Melatonine aan het bloed afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de Melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Niet bij iedereen komt deze productie goed opgang. Melatonine tabletjes kunnen dan uitkomst bieden. Melatonine draagt daarnaast ook bij tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. Melatonine Dual Action Formule van Lucovitaal komt in een gemakkelijk slikbaar tabletje, een half uur voor het slapen gaan in te nemen. Glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch.
Lucovitaal Melatonine Dual Action 5 mg:
• Unieke 2-laags, dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte (fast & slow)
• Helpt om sneller in slaap te vallen
• Draagt bij aan het verlichten van de ervaringen van jetlag
De makers van Lucovitaal garanderen al sinds 1989 elke dag met vol enthousiasme en met volledige betrokkenheid de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs. Zoekt u naar een uitgebreid en uitgekiend samengesteld product voor een lage prijs? Alstublieft: Lucovitaal, Krachtig & Goedkoop!
Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen.
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.

?
SamenstellingHoeveelheidMelatonine4999 mcg• Unieke 2-laags, dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte (fast & slow)
• Helpt om sneller in slaap te vallen
• Draagt bij aan het verlichten van de ervaringen van jetlag
Bij lever- of nieraandoeningen of een auto-immuunziekte wordt het gebruik van Melatonine 5 mg Dual Action van Lucovitaal ontraden. Eveneens wordt het gebruik ontraden wanneer u geneesmiddelen gebruikt zoals slaapmiddelen, rustgevende middelen, antidepressiva en middelen voor de behandeling van psoriasis. Niet gebruiken bij overgevoeligheid (allergie) voor één of meerdere bestanddelen. Niet te gebruiken door jongeren onder de 18 jaar, hiervoor heeft Lucovitaal diverse producten met een lagere dosering melatonine waarvan het gebruik door jongeren wel is toegestaan.
Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks

De Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks zorgt ervoor dat je aanzienlijk sneller in slaap valt. Door een unieke ‘fast & slow release’ technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de Melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Met een verstoord dag- en nachtritme, kan het tijdelijk innemen van melatonine een steuntje in de rug zijn.

Dosering:
Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Bij inname van ten minste 0,5 mg draagt Melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen.

Samenstelling van de Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks:
Melatonine 4999 mcg

Ingrediënten van de Lucovitaal Supplement - Melatonine Dual Action 5mg 20 stuks:
Vulmiddelen (Dicalciumfosfaat, Microkristallijne cellulose, Hydroxypropylmethylcellulose), Antiklontermiddelen (Stearinezuur, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide), Verdikkingsmiddel (Croscarmellose natrium), Plantaardig groentesap (Kersenrood), Coating (Triacetine), Melatonine.

Inhoud:
20 tabletten
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:Melatonine Time Release Dual Action: fast & slow releaseVal jij moeilijk in slaap, slaap je onrustig en wordt je ’s nachts veel wakker? Deze unieke Melatonine Time Release tabletjes helpen om sneller in slaap te vallen. Melatonine Dual Action tabletjes zijn een absolute primeur in het melatonine schap. Door de unieke ‘fast & slow release technologie’ wordt de melatonine geleidelijk afgegeven. Hierdoor beschikt het lichaam gedurende langere tijd over een effectieve dosering.

Hoe werken Melatonine Time Release tabletjes?Wanneer een Melatonine Time Release tablet, eenmaal ingenomen, langzaam in het maag-darmkanaal uiteenvalt, komt de melatonine gefaseerd uit de tablet vrij in het lichaam. Op deze wijze wordt gedurende lange tijd een constante hoeveelheid melatonine aan het bloed afgegeven. Het eerste uur wordt 55% van de melatonine afgegeven, daarna wordt de rest geleidelijk afgegeven, verdeeld over 7 uur.

Melatonine Dual Action bij een jetlagMelatonine Time Release Dual Action tabletjes dragen ook bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag. Heb je last van een jetlag of wil je dit juist voorkomen? Neem één Melatonine Time Release tabletje kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming. Melatonine helpt bij het verlichten van de ervaringen van een jetlag.
Wat is Melatonine?De lichaamseigen stof melatonine wordt geproduceerd door de pijnappelklier. De productie van dit hormoon neemt toe als het donker wordt, waardoor het lichaam zich klaarmaakt om te gaan slapen. Melatonine is van belang om goed in slaap te kunnen vallen. Maar niet bij iedereen komt deze productie goed op gang. Een Melatonine Time Release tabletje kan dan helpen bij het sneller in slaap vallen.

Heb ik extra Melatonine nodig?Soms komt de productie van melatonine niet goed op gang. Het resultaat kan zijn dat je last hebt van slapeloosheid. Je valt minder gemakkelijk in slaap en slaapt onrustig. Als gevolg kun je last hebben van de volgende symptomen:

6 symptomen van slaaptekort1. Overdag voel je je slaperig en je bent sneller geïrriteerd. 2. Je hebt moeite om wakker te blijven tijdens het televisiekijken of lezen.
3. Je vindt het lastig om je voor langere tijd te kunnen concentreren. 4. Je vergeet simpele dingen.
5. Je hebt overdag het gevoel dat je het liefst in bed wil liggen.
6. Je voelt je slaperig tijdens het autorijden.

In bepaalde situaties kan de productie van melatonine minder worden:

1. Ouder wordenNaarmate we ouder worden maken we steeds minder melatonine aan. Hierdoor kan het zijn dat je minder gemakkelijk in slaap valt en het kan, vooral bij oudere, slapeloosheid veroorzaken.

2. JetlagWanneer je veel reist en door meerdere tijdzones reist verstoord dit je dag- en nachtritme. Op de plaats van bestemming kan het bijvoorbeeld een paar uur vroeger of later zijn, dan in de vertrekplaats. Je lichaam moet hier aan wennen en dat kan een tijdje duren. Een jetlag kan de productie van melatonine verminderen, waardoor je minder makkelijk in slaap kunt komen.

3. Werken in ploegendienstWerk je in ploegendienst? Grote kans dat je dan ook last hebt van een verstoord slaapritme. Door de afwisseling van vroege werktijden en late werktijden kan de productie van melatonine verminderen.

Sneller in slaap vallen met Melatonine Time ReleaseHeb jij last van slapeloosheid? Kom je maar moeilijk in slaap? Dan kan een voedingssupplement zinvol zijn. Melatonine Time Release Dual Action van Lucovitaal® helpt bij het bevorderen van de slaapbereidheid en helpt bij het sneller in slaap vallen.
Hoge kwaliteit Melatonine Time Release tablettenLucovitaal® staat voor Krachtig & Goedkoop!®. Wij leveren hoge kwaliteit producten. Zo bevatten Melatonine Time Release tabletjes geen zout en zijn er geen suikers toegevoegd. De tabletten bevatten geen allergenen en zijn vegan. Door het kleine formaat zijn de tabletjes gemakkelijk slikbaar.

Bekijk alle Melatonine producten.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Lucovita melatonine 5mg dual 20TB
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:Lucovitaal Melatonine 5mg Dual Action dan kleiner dan span style=font-size: 10.0pt font-family: Verdanasans-serif mso-fareast-font-family: Calibri mso-fareast-theme-font: minor-latin mso-bidi-font-family: Calibri mso-ansi-language: NL mso-fareast-language: NL mso-bidi-language: AR-SA groter dan Lucovitaal heeft een absolute primeur in het Melatonine schap: Melatonine 5mg Dual action. Door een unieke en lsquofast en amp slow release en rsquo technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt 55 van de Melatonine afgegeven daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Melatonine draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en onze tabletten zorgen er tevens voor dat je de hele nacht rustig doorslaapt zodat men de volgende ochtend fris en uitgerust wakker wordt. - Unieke 2-laags dual action tabletten voor snelle en geleidelijk afgifte fast en amp slow - Helpt om sneller in slaap te vallen - Tot 8 uur lang rustig doorslapen zorgt voor fit en amp uitgerust wakker worden kleiner dan /span groter dan dan dan Door onze unieke en lsquofast en amp slow release en rsquo technologie wordt de Melatonine geleidelijk gedurende de nacht afgegeven. Het eerste uur wordt ongeveer 55 van de Melatonine afgegeven daarna wordt de rest geleidelijk verdeeld over 7 uur. Melatonine draagt bij aan vermindering van tijd die nodig is om in slaap te vallen en tot verlichting van subjectieve gevoelens van jetlag. Dosering Kort voor het slapen gaan 1 tabletje met water innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Het verband tussen het gebruik van ten minste 1 mg Melatonine kort voor het slapen gaan en bijdrage aan vermindering van de tijd die nodig is om in slaap te vallen is wetenschappelijk bewezen. Bij inname van ten minste 05 mg draagt Melatonine bij tot de verlichting van subjectieve gevoelens van een jetlag: Kort voor het slapen gaan op de eerste reisdag en enkele dagen na aankomst op de plaats van bestemming 1 tabletje innemen. Supplement Samenstelling Dosering: 1 tablet Aantal doseringen: 20 Samenstelling per dosering en nbsp en nbsp Melatonine 4999 mcg Ingredi en eumlnten Vulmiddelen Dicalciumfosfaat Microkristallijne cellulose Hydroxypropylmethylcellulose Antiklontermiddelen Stearinezuur Magnesiumstearaat Siliciumdioxide Verdikkingsmiddel Croscarmellose natrium Plantaardig groentesap Kersenrood Coating Triacetine Melatonine. Allergenen en nbsp en nbsp en nbsp - Waarschuwingen Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Bewaring Bij kamertemperatuur 15-25 en degC op een droge donkere plaats bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Benaming en vermeldingen Voedingssupplement. Melatoninepreparaat. Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde voeding. dan dan kleiner dan span style=font-size: 10.0pt font-family: Verdanasans-serif
Algemene productdetails
MerkLucovitaal
ToedieningTabletten
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.