Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Lucovitaal Aminozuren Compleet + Vitamine B6 60 capsules

Lucovitaal Aminozuur & vitamine B6 60ca

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Vitamine B6

productinformatie
Plein.nl zegt:Plein zegt:
Lucovitaal Aminozuren + Vitamine B6
Naast alle 20 aminozuren, essentile en niet-essentile, bevat Lucovitaal Aminozuren + Vitamine B6 bevat zoals de naam het al zegt ook vitamine B6. Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training/sport(-prestatie), ondersteunt het immuunsysteem en de normale werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan geestelijke veerkracht, de activiteit van hormonen in het lichaam, homocystenemetabolisme en aan fitheid.n
Functies aminozuren
Aangezien een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel uit aminozuren best
aat nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam waar: aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren benvloeden de functies van organen, klieren, pezen of aders. Zij zijn essentieel bij wondgenezing en herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren) en tevens voor het tegengaan van de negatieve gevolgen die in samenhang met stofwisselingsstoornissen staan.
Samenstelling per dosering van 2 capsules
L-Alanine ....................50 mg L-Arginine ...................30 mg L-Asparagine ..............50 mg L-Asparaginezuur .....110 mg L-Cysteine ..................20 mg L-Fenylalanine ............30 mg L-Glutamine ................50 mg L-Glutaminezuur .......180 mg L-Glycine ....................20 mg L-Histidine ..................20 mg L-Isoleucine ................50 mg L-Leucine .................120 mg L-Lysine....................100 mg L-Methionine ..............20 mg L-Proline .....................50 mg L-Serine .....................40 mg L-Threonine ................50 mg L-Tryptofaan ...............20 mg L-Tyrosine ..................40 mg L-Valine ......................50 mg Vitamine B6 ............3,25 mg (= 232% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.)Bevat geen suiker en zout en is geschikt voor vegetarirs
Dosering
2 capsules per dag. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Extra informatie

- Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

- Buiten bereik van jonge kinderen houden.

- Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

- Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Online-drogist.nu zegt:Online-drogist.nu zegt:
Aminozuur & Vitamine B6 van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 60ca.
Lucovitaal.nl zegt:Lucovitaal zegt:
Alle 20 Aminozuren Compleet van Lucovitaal® bevat naast alle 20 essentiële aminozuren ook vitamine B6. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sport.

Sporters kunnen Alle 20 Aminozuren Compleet goed als aanvulling op de voeding gebruiken.

Wat zijn aminozuren?
Aminozuren zijn een lichaamseigen stof en zijn de bouwstenen van de proteïnen. Aangezien een groot deel van onze cellen, spieren en weefsel uit aminozuren bestaat nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam
waar: aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren beïnvloeden de functies van organen, klieren, pezen en aders. Ze zijn essentieel voor herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren).

Wat is vitamine B6?Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren, bijvoorbeeld tijdens training en sportprestaties. Verder:

- Ondersteunt het je immuunsysteem
- Ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel
- Draagt het bij aan de geestelijke veerkracht
- Draagt het bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam
- Draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne
- Helpt het vermoeidheid te verminderen
- Draagt het bij aan fitheid

Voordeeldrogisterij.nl zegt:Voordeeldrogisterij zegt:
Lucovitaal Supplementen - Aminozuren Compleet + Vitamine B6 - 60 capsules

Naast alle 20 aminozuren, essentiële en niet-essentiële, bevat Lucovitaal Aminozuren + Vitamine B6 bevat zoals de naam al suggereert ook vitamine B6. Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren gedurende training/sport(-prestatie), ondersteunt het immuunsysteem en de normale werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan geestelijke veerkracht, de activiteit van hormonen in het lichaam, homocysteïnemetabolisme en aan fitheid.

Functies van aminozuren

Aangezien een groot dee
l van onze cellen, spieren en weefsel uit aminozuren is samengesteld nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam waar: aminozuren geven de cellen niet alleen structuur, maar darnaast zijn deze ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren beïnvloeden de functies van organen, klieren, pezen of aders. Zij zijn essentieel bij wondgenezing en herstel van weefsel (vooral spieren, botten, huid en haren) en tevens voor het tegengaan van de negatieve gevolgen die in samenhang met stofwisselingsstoornissen staan.

Samenstelling per dosering van 2 capsules

L-Alanine ....................50 mg
L-Arginine ...................30 mg
L-Asparagine ..............50 mg
L-Asparaginezuur .....110 mg
L-Cysteine ..................20 mg
L-Fenylalanine ............30 mg
L-Glutamine ................50 mg
L-Glutaminezuur .......180 mg
L-Glycine ....................20 mg
L-Histidine ..................20 mg
L-Isoleucine ................50 mg
L-Leucine .................120 mg
L-Lysine....................100 mg
L-Methionine ..............20 mg
L-Proline .....................50 mg
L-Serine .....................40 mg
L-Threonine ................50 mg
L-Tryptofaan ...............20 mg
L-Tyrosine ..................40 mg
L-Valine ......................50 mg
Vitamine B6 ............3,25 mg (= 232% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.)
Bevat geen suiker en zout en is geschikt voor vegetariërs

Dosering supplementen

2 capsules per dag innemen
Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Extra voorlichting

- Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
- Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Inhoud: Lucovitaal Supplementen - Aminozuren Compleet + Vitamine B6 - 60 caps
Drogisterij.net zegt:Drogisterij.net zegt:
Lucovitaal Alle 20 Aminozuren Compleet dan Alle 20 Aminozuren Compleet van Lucovitaal en reg bevat alle 20 essenti en eumlle aminozuren. Dit zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Daarnaast is vitamine B6 toegevoegd voor energie immuunsysteem en zenuwstelsel. De plantaardige capsules zijn gemakkelijk slikbaar of open te maken en in te nemen met bijvoorbeeld yoghurt. - Bevat alle 20 aminozuren in een uitgebalanceerde hoeveelheid - Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel - Met vitamine B6: Energie immuunsysteem en zenuwstelsel Alle 20 Aminozuren Compleet van Lucovitaal en reg bevat naast alle 20 essenti en eumlle aminozuren ook vitamine B6. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten en spierweefsel. Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren tijdens training en sport. Sporters kunnen Alle 20 Aminozuren Compleet goed als aanvulling op de voeding gebruiken. kleiner dan strong groter dan Wat zijn aminozuren? Aminozuren zijn een lichaamseigen stof en zijn de bouwstenen van de prote en iumlnen. Aangezien een groot deel van onze cellen spieren en weefsel uit aminozuren bestaat nemen ze veel belangrijke functies in ons lichaam waar: aminozuren geven de cellen niet alleen structuur maar zijn ook voor het vervoer en de opslag van alle voedingsstoffen van cruciaal belang. Aminozuren be en iumlnvloeden de functies van organen klieren pezen en aders. Ze zijn essentieel voor herstel van weefsel vooral spieren botten huid en haren. kleiner dan strong groter dan Wat is vitamine B6? Vitamine B6 levert een bijdrage aan de energievoorziening in de spieren bijvoorbeeld tijdens training en sportprestaties. Verder: - Ondersteunt het je immuunsysteem - Ondersteunt het de normale werking van het zenuwstelsel - Draagt het bij aan de geestelijke veerkracht - Draagt het bij aan de activiteit van hormonen in het lichaam - Draagt bij tot een normaal metabolisme van homocyste en iumlne - Helpt het vermoeidheid te verminderen - Draagt het bij aan fitheid kleiner dan strong groter dan Gebruiksaanwijzing Alle 20 Aminozuren Compleet Volwassenen: Eenmaal daags twee capsules met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. dan dan kleiner dan strong groter dan Ingredienten Capsulehuls Pullulan Glutaminezuur Leucine Lysine Vulmiddel Aardappelzetmeel Asparaginezuur Alanine Asparagine Glutamine Isoleucine Proline Threonine Valine Serine Tyrosine Arginine Fenylalanine Cysteine Glycine Histidine Methionine Tryptofaan Vitamine B6. en 8232 kleiner dan strong groter dan Samenstelling en nbsp en nbsp en nbsp Hoeveelheid L-Alanine en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Arginine en nbsp en nbsp en nbsp 30 mg L-Asparagine en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Asparaginezuur en nbsp en nbsp en nbsp 110 mg L-Cysteine en nbsp en nbsp en nbsp 20 mg L-Fenylalanine en nbsp en nbsp en nbsp 30 mg L-Glutamine en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Glutaminezuur en nbsp en nbsp en nbsp 180 mg L-Glycine en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 20 mg L-Histidine en nbsp en nbsp en nbsp 20 mg L-Isoleucine en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Leucine en nbsp en nbsp en nbsp 120 mg L-Lysine en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 100 mg L-Methionine en nbsp en nbsp en nbsp 20 mg L-Proline en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Serine en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 40 mg L-Threonine en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg L-Tryptofaan en nbsp en nbsp en nbsp 20 mg L-Tyrosine en nbsp en nbsp en nbsp 40 mg L-Valine en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp 50 mg Vitamine B6 en nbsp en nbsp en nbsp 021 mg Op basis van een dagdosering van 2 capsules =15 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kleiner dan strong groter dan Waarschuwingen Dit product bevat Lactose. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 1 jaar. dan dan Alle 20 Aminozuren Compleet van Lucovitaal en reg bevat
Multidrogist.nl zegt:Multidrogist zegt:
Aminozuur & Vitamine B6 van het merk Lucovitaal. In deze verpakking zit 60ca.
Algemene productdetails
Merk Lucovitaal
Soort Voedingssupplementen
Soort voedingssupplementen Vitamine B6
Klachtenindex Spieren, Stress en onrust
Toediening Capsules
Aantal toedieningen 60
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.