Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Davitamon D - 1 Per Week

17,9912,23
Verzendkosten: 3,99
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Drogisterij.net:Klantbeoordeling Drogisterij.net: (10k+)
Davitamon D - 1 Per Week dan - Behoud van sterke botten en tanden - Goed voor de weerstand - Goed voor de werking van de spieren Davitamon Vitamine D en ndash 1 Per Week is een voedingssupplement met vitamine D3 cholecalciferol waarvan je en eacute en eacuten keer per week en eacute en eacuten tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D speelt een essenti en eumlle rol bij verschillende lichaamsfuncties zoals de opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren. 1 tablet per week Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en wordt opgeslagen in de lichaamsreserves. Je lichaam zorgt er zelf voor dat een dosering dagelijks wordt vrijgegeven aan je lichaam. Je kan er daarom voor kiezen om en eacute en eacuten keer per week vitamine D in te nemen als aanvulling op de voeding. Geef je toch de voorkeur aan dagelijkse inname van Vitamine D? Probeer dan en eacute en eacuten van onze andere vitamine D producten in de vorm van smelttabletten of druppels. Advies Gezondheidsraad De Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen naast de normale voeding gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:- mensen met een donkere huidskleur en ndash mensen die onvoldoende buiten komen minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur en ndash vrouwen die zwanger zijn en ndash vrouwen van 50 t/m 69 jaar. Voor elke doelgroep heeft Davitamon een passend vitamine D product. Raadpleeg onze website voor het volledige advies van de Gezondheidsraad. Behoud van sterke botten en tanden - Vitamine D3 cholecalciferol Goed voor de weerstand - Vitamine D3 cholecalciferol Goed voor de werking van de spieren - Vitamine D3 cholecalciferol Referentie Inname RI vitamines en mineralen per tablet Vitamines en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp en nbsp RI Vitamine D3 cholecalciferol en nbsp en nbsp en nbsp 70 en microg en nbsp en nbsp en nbsp 1400 RI = Referentie Inname volgens de Gezondheidsraad voor volwassenen. Davitamon Elke Dag is een voedingssupplement van Omega Pharma Nederland B.V. Rotterdam. Een gezonde levensstijl is belangrijk evenals een gevarieerde evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. dan dan - Behoud van sterke botten en tanden kleiner dan br / groter
  • Merk:Davitamon
  • Klachtenindex:Botten, Weerstand, Spieren
  • Toediening:Tabletten
productinformatie
Drogist.nl zegt:Drogist zegt:
Davitamon Vitamine d 1 per week 24 tabletten op voorraad. Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis. Gratis verzending vanaf 20,-
Online-drogist.nu zegt:Online-drogist.nu zegt:
D 1 Per Week van het merk Davitamon. In deze verpakking zit 24tb.
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:
Davitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan je één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren. Vitamine D, goed voor: - behoud van sterke botten en tanden - de weerstand - de werking van spieren Samenstelling per tablet % RI* Vitamine D3 (cholecalciferol) 70 mcg 1400% *RI - Referentie Inname Ingredienten Maltodextrine, vulstof: microkristallijne cellulose, Vitamine D3, antiklontermiddeleen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide Gebruik 1 tablet per week. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Fabrikant Omega Pharma Nederland BV Postbus 6612 3002 AP Rotterdam Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Plein.nl zegt:Plein zegt:
Davitamon Vitamine D 1 per Week
Voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol). n keer per week n tablet innemen om een dagelijkse hoeveelheid van 10 g vitamine D binnen te krijgen. Je lichaam zorgt ervoor dat een dagelijkse dosering wordt vrijgegeven.

- n keer per week n tablet om een dagelijkse hoeveelheid van 10 g vitamine D binnen te krijgen.

- Speciaal voor iedereen die niet dagelijks aan innemen denkt.

- Je lichaam zorgt er voor dat een dagelijkse dosering wordt vrijgegeven.

- Goed voor sterke tanden>

n
1 tablet per week
Vitamine D is een vetoplosbare vitamine
en wordt opgeslagen in de lichaamsreserves. Je lichaam zorgt er zelf voor dat een dosering dagelijks wordt vrijgegeven aan je lichaam. Je kan er daarom voor kiezen om n keer per week vitamine D in te nemen, als aanvulling op de voeding. Geef je toch de voorkeur aan dagelijkse inname van Vitamine D? Probeer dan n van onze andere vitamine D producten in de vorm van smelttabletten of druppels.
Samenstelling
D3 (Cholecalciferol) 70 g = 1400% RI (RI is Referentie Inname)
Ingredinten
Maltodextrine, vulstof: microkristallijne cellulose, vitamine D3, antiklontermiddelen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, kleurstoffen: titaaldioxide, ijzeroxide.
Niet te gebruiken bij:
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Advies Gezondheidsraad
De Gezondheidsraad adviseert aan de volgende bevolkingsgroepen, naast de normale voeding, gedurende het hele jaar dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen:- mensen met een donkere huidskleur mensen die onvoldoende buiten komen (minder dan 15 minuten per dag tussen 11.00 en 15.00 uur) vrouwen die zwanger zijn vrouwen van 50 t/m 69 jaar.Voor elke doelgroep heeft Davitamon een passend vitamine D product. Raadpleeg onze website voor het volledige advies van de Gezondheidsraad.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:
Davitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan je één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal o
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:
Davitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan je één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de opname van calcium en fosfor uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.Vitamine D, goed voor:- behoud van sterke botten en tanden- de weerstand- de werking van spierenSamenstelling per tablet % RI*Vitamine D3 (cholecalciferol)70 mcg1400%*RI - Referentie Inname  IngredientenMaltodextrine, vulstof: microkristallijne cellulose, Vitamine D3, antiklontermiddeleen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxideGebruik1 tablet per week.Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.FabrikantOmega Pharma Nederland BVPostbus 66123002 AP  RotterdamDit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
De-drogisterij.nl zegt:De-drogisterij zegt:
Davitamon Vitamine D – 1 Per Week. Kenmerken: Davitamon per 24tb. EAN: 8710537042603. Groep: Davitamon vitamine enkel.
Davitamon Vitamine D – 1 Per Week, is een voedingssupplement met vitamine D3 (cholecalciferol), waarvan je één keer per week één tablet inneemt om een dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen. Het is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een verhoogde behoefte aan vitamine D, maar er niet dagelijks aan denkt om een tablet of druppels in te nemen. Vitamine D speelt een essentiële rol bij verschillende lichaamsfuncties, zoals de opname van calcium en fosf
or uit de voeding en het behoud van sterke botten en tanden. Ook ondersteunt vitamine D een goede werking van de spieren.
Vitamine D, goed voor:
- behoud van sterke botten en tanden
- de weerstand
- de werking van spieren
Samenstelling per tablet % RI*Vitamine D3 (cholecalciferol)70 mcg1400%*RI - Referentie Inname  Ingredienten
Maltodextrine, vulstof: microkristallijne cellulose, Vitamine D3, antiklontermiddeleen: siliciumdioxide, vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren, talk, glansmiddelen: polyvinylalcohol, polyethyleenglycol, kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide
Gebruik
1 tablet per week.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Omega Pharma Nederland BV
Postbus 6612
3002 AP  Rotterdam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Algemene productdetails
Merk Davitamon
Soort Voedingssupplementen
Soort voedingssupplementen Vitamine D
Klachtenindex Botten, Weerstand, Spieren
Toediening Tabletten

Alle aanbieders

Davitamon D 1 per week 24tb

varianten

Andere varianten

Voor jou gevonden: Vitamine D

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.