RIESS taartvorm - 26cm - Zwart
RIESS taartvorm - 26cm - Zwart

RIESS taartvorm - 26cm - Zwart

54,95Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
54,95
GratisOp werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
fonQ.nl
Shopscore(4k+)
54,95
€2,99Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
Etrias.nl
Shopscore(2k+)
61,95
Gratis3 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN9003064062039
MerkRiess
KleurZwart
MateriaalMetaal
TypeTaartvormen
Afmeting26 cm

Beschrijving

De verwijderbare bodem van de bakvorm is eenvoudig in de buitenrand te plaatsen en moet voorzichtig naar boven worden geduwd zodat de cake na het bakken kan worden verwijderd (zie tips hieronder)
De ronde, geëmailleerde cakevorm is robuust en gaat lang mee en gemakkelijk schoon te maken. De rand van de cakevorm is gebogen - dit wordt een opgerolde rand genoemd. De ijzeren kern verdeelt de warmte gelijkmatig voor uitzonderlijke bakresultaten. Het blik zelf is ook heel gemakkelijk schoon te maken dankzij het niet-poreuze, gladde oppervlak.

Emaille is gemaakt van ijzer dat bij hoge temperaturen met glas is versmolten, daarom is het gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Ons geëmailleerde kookgerei is geschikt voor gebruik met alle soorten fornuizen (gas, elektrisch, keramiek, inductie en zelfs open vuur). Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel afgevoerd en vervolgens vastgehouden. Dit zorgt voor duurzaam, energiezuinig koken.
Het niet-poreuze, gladde glazen oppervlak garandeert perfecte hygiëne, want het is smaakneutraal, voorkomt bacteriegroei en is gemakkelijk schoon te maken. Als geëmailleerd kookgerei op de juiste manier wordt gebruikt en verzorgd, kan het jarenlang kookplezier bieden en het karakteristieke glanzende uiterlijk behouden.

Zorg ervoor dat je de emaille bakvorm goed invet en bestrooit of verkruimelt voordat je het cakemengsel toevoegt. Dit zorgt ervoor dat de cake niet gaat plakken en gemakkelijk uit de vorm kan worden gehaald.

Om de cake uit de vorm te halen, plaatst u de vorm op een halfhoge schaal (kleiner dan de diameter van de vorm) en trekt u de zijkanten van de vorm voorzichtig naar beneden nadat u de taart met een paletmes van de zijkanten hebt losgemaakt.