Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Tefal Supreme Gusto wokpan, 28 cm

Geleverd door: Appieshop.com Appieshop.com

Verzendkosten: 7,95

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

  Geleverd door: Bontas.nl Bontas

  Verzendkosten: 7,01

  Levertijd: 3 - 6 werkdagen

   Geleverd door: Kooprijk.nl Kooprijk

   Verzendkosten: 5,95

   Levertijd: op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis

    Appieshop.com zegt: Appieshop.com zegt: Robuust & lekker koken, dat geldt voor de SUPREME GUSTO pannenlijn van Tefal. Deze robuuste en duurzame serie van gegoten aluminium, heeft de beste warmteverdeling, voor heerlijke kookresultaten. Door de diepe en ruime vorm, die specifiek gericht is op het type recept, wordt koken een plezier, tot genot van het hele gezin! Dankzij de nieuwe Thermo-Spot, die egaal rood wordt zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt, was koken nog nooit zo eenvoudig! De SUPREME GUSTO pannenserie is gemaakt van gegoten aluminium: een authentieke en robuuste materiaalsoort met een zeer goed behoud van warmte, voor de perfecte en gelijkmatige bereiding van heerlijke gerechten. De hoge randen zijn speciaal ontworpen voor extra gemak tijdens het koken. Ook zijn de pannen uitgevoerd met twee schenktuiten, om praktisch en zonder knoeien sauzen en kooksappen te schenken. De pannen hebben een comfortabele handgreep en een sterke duurzame 100% veilige Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag, voor probleemloos koken en schoonmaken. Om
    Bontas.nl zegt: Bontas zegt: Robuust & lekker koken, dat geldt voor de SUPREME GUSTO pannenlijn van Tefal. Deze robuuste en duurzame serie van gegoten aluminium, heeft de beste warmteverdeling, voor heerlijke kookresultaten. Door de diepe en ruime vorm, die specifiek gericht is op het type recept, wordt koken een plezier, tot genot van het hele gezin! Dankzij de nieuwe Thermo-Spot, die egaal rood wordt zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt, was koken nog nooit zo eenvoudig! De SUPREME GUSTO pannenserie is gemaakt van gegoten aluminium: een authentieke en robuuste materiaalsoort met een zeer goed behoud van warmte, voor de perfecte en gelijkmatige bereiding van heerlijke gerechten. De hoge randen zijn speciaal ontworpen voor extra gemak tijdens het koken. Ook zijn de pannen uitgevoerd met twee schenktuiten, om praktisch en zonder knoeien sauzen en kooksappen te schenken. De pannen hebben een comfortabele handgreep en een sterke duurzame 100% veilige Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag, voor probleemloos koken en schoonmaken. Om het geheel compleet te maken is er de nieuwe Thermo-Spot die egaal rood wordt zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. Lekker koken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie. Koken wordt elke dag een feestje met deze prachtige Tefal Supreme Gusto wokpan - Ø 28 cm. De pan is gemaakt van gegoten aluminium. Hierdoor is hij zeer robuust en duurzaam en ook nog eens drie keer lichter in gebruik dan een gietijzeren pan. De pan heeft een mooie unieke vorm en houdt de warmte zeer goed vast. De warmte wordt hierbij perfect en gelijkmatig over de totale bodem verspreid. De wokpan is tevens voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (geen PFOA). Tijdens het wokken heb je dan ook geen boter of olie meer nodig en daardoor is Supreme Gusto de ideale pan voor het dagelijks bereiden van gezonde en heerlijke wokgerechten!

    Voordelen
    Zeer robuust en duurzaam door gegoten aluminiumDrie keer lichter dan een gietijzeren panZeer goed behoud van warmteSterke Tefal anti-aanbaklaag, geen boter of olie nodig100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFOA)Hoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakkenGezond bakken dankzij de Thermo-SpotMooi egaal bakresultaat door sterke bodemMakkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaagGeschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
    Kenmerken
    Diameter van 28 cmWokpanZeer robuust en duurzaam door gegoten aluminiumZeer goed behoud van warmteHoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakkenHandige warmte-indicatorVeilige anti-aanbaklaag en comfortabele handgreepGeschikt voor oven en vaatwasmachineGeschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
    Extra informatie
    Zeer robuust en duurzaam door gegoten aluminium De Supreme Gusto wokpan is gemaakt van gegoten aluminium. Hierdoor is de wokpan zeer robuust en duurzaam en ook nog eens drie keer lichter in gebruik dan een gietijzeren pan.

    Zeer goed behoud van warmte
    De wokpan houdt de warmte zeer goed vast en door de sterke bodem wordt de warmte perfect en gelijkmatig over de totale bodem verspreid. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een mooi egaal bakresultaat.

    Hoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakken
    Door de hoge ronde vormgeving is deze Supreme Gusto wokpan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis.

    Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
    De Tefal wokpan is uiteraard ook voorzien van de bekende rode Thermo-Spot. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je duidelijk wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

    Veilige anti-aanbaklaag en comfortabele handgreep
    De Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je zelfs zonder boter of olie kunt bakken. De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en de extra tegengreep maakt deze mooie wokpan helemaal compleet.

    Geschikt voor oven en vaatwasser
    Je kunt de Supreme Gusto wokpan tot 175°C in de oven gebruiken, handig voor als je het gerecht nog even wilt nagaren! En ben je klaar met koken, dan kan de wokpan ook in de vaatwasser worden gereinigd.

    Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
    Deze Tefal wokpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, behalve inductie. Met de Supreme Gusto pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr.1 positie met Cookware producten meer dan waar!
    KenmerkenVorm: RondSoort: Wok/roerbakpanKleur van het product: ZwartAnti-aanbaklaag: JaInclusief deksel: NeeTemperatuur (max): 175 °CMateriaal: Gegoten aluminiumVaatwasserbestendig: JaHitte indicator: Thermo-SpotGeschikt voor soorten kookplaten: Keramisch, Gas, Halogeen, Verzegelde plaatHoeveelheid hadvaten: 1Materiaal van het handvat: BakelietPerfluoroctaanzuur-vrij (PFOA): JaGewicht en omvangDiameter: 28 cmBreedte: 297 mmHoogte: 135 mmGewicht: 1,38 kg
    Kooprijk.nl zegt: Kooprijk zegt: Robuust & lekker koken, dat geldt voor de SUPREME GUSTO pannenlijn van Tefal Deze robuuste en duurzame serie van gegoten aluminium, heeft de beste warmteverdeling, voor heerlijke kookresultaten Door de diepe en ruime vorm, die specifiek gericht is op het type recept, wordt koken een plezier, tot genot van het hele gezin! Dankzij de nieuwe Thermo-Spot, die egaal rood wordt zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt, was koken nog nooit zo eenvoudig! De SUPREME GUSTO pannenserie is gemaakt van gegoten aluminium: een authentieke en robuuste materiaalsoort met een zeer goed behoud van warmte, voor de perfecte en gelijkmatige bereiding van heerlijke gerechten De hoge randen zijn speciaal ontworpen voor extra gemak tijdens het koken Ook zijn de pannen uitgevoerd met twee schenktuiten, om praktisch en zonder knoeien sauzen en kooksappen te schenken De pannen hebben een comfortabele handgreep en een sterke duurzame 100% veilige Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag, voor probleemloos koken en schoonmaken Om het geheel compleet te maken is er de nieuwe Thermo-Spot die egaal rood wordt zodra de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt Lekker koken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie Koken wordt elke dag een feestje met deze prachtige Tefal Supreme Gusto wokpan - Ã? 28 cm De pan is gemaakt van gegoten aluminium Hierdoor is hij zeer robuust en duurzaam en ook nog eens drie keer lichter in gebruik dan een gietijzeren pan De pan heeft een mooie unieke vorm en houdt de warmte zeer goed vast De warmte wordt hierbij perfect en gelijkmatig over de totale bodem verspreid De wokpan is tevens voorzien van de sterke en 100% veilige Tefal anti-aanbaklaag (geen PFOA) Tijdens het wokken heb je dan ook geen boter of olie meer nodig en daardoor is Supreme Gusto de ideale pan voor het dagelijks bereiden van gezonde en heerlijke wokgerechten!

    Voordelen

    - Zeer robuust en duurzaam door gegoten aluminium
    - Drie keer lichter dan een gietijzeren pan
    - Zeer goed behoud van warmte
    - Sterke Tefal anti-aanbaklaag, geen boter of olie nodig
    - 100% veilige anti-aanbaklaag (vrij van PFOA)
    - Hoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakken
    - Gezond bakken dankzij de Thermo-Spot
    - Mooi egaal bakresultaat door sterke bodem
    - Makkelijk schoonmaken dankzij hoge kwaliteit anti-aanbaklaag
    - Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie


    Kenmerken

    - Diameter van 28 cm
    - Wokpan
    - Zeer robuust en duurzaam door gegoten aluminium
    - Zeer goed behoud van warmte
    - Hoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakken
    - Handige warmte-indicator
    - Veilige anti-aanbaklaag en comfortabele handgreep
    - Geschikt voor oven en vaatwasmachine
    - Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie


    Extra informatie
    Zeer robuust en duurzaam door gegoten aluminium De Supreme Gusto wokpan is gemaakt van gegoten aluminium Hierdoor is de wokpan zeer robuust en duurzaam en ook nog eens drie keer lichter in gebruik dan een gietijzeren pan

    Zeer goed behoud van warmte
    De wokpan houdt de warmte zeer goed vast en door de sterke bodem wordt de warmte perfect en gelijkmatig over de totale bodem verspreid Hierdoor ben je altijd verzekerd van een mooi egaal bakresultaat

    Hoge ronde vormgeving, ideaal voor snel roerbakken
    Door de hoge ronde vormgeving is deze Supreme Gusto wokpan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis

    Thermo-Spot, de handige warmte-indicator
    De Tefal wokpan is uiteraard ook voorzien van de bekende rode Thermo-Spot De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je duidelijk wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

    Veilige anti-aanbaklaag en comfortabele handgreep
    De Tefal PowerGlide anti-aanbaklaag is 100% veilig (geen PFOA) en van een hoge kwaliteit waardoor je zelfs zonder boter of olie kunt bakken De comfortabele handgreep ligt heel prettig in de hand en de extra tegengreep maakt deze mooie wokpan helemaal compleet

    Geschikt voor oven en vaatwasser
    Je kunt de Supreme Gusto wokpan tot 175°C in de oven gebruiken, handig voor als je het gerecht nog even wilt nagaren! En ben je klaar met koken, dan kan de wokpan ook in de vaatwasser worden gereinigd

    Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
    Deze Tefal wokpan kan gebruikt worden op alle warmtebronnen, behalve inductie Met de Supreme Gusto pannenlijn maakt Tefal haar wereldwijde Nr1 positie met Cookware producten meer dan waar!
    Kenmerken
    - Vorm: Rond
    - Soort: Wok/roerbakpan
    - Kleur van het product: Zwart
    - Anti-aanbaklaag: Ja
    - Inclusief deksel: Nee
    - Temperatuur (max): 175 °C
    - Materiaal: Gegoten aluminium
    - Vaatwasserbestendig: Ja
    - Hitte indicator: Thermo-Spot
    - Geschikt voor soorten kookplaten: Keramisch, Gas, Halogeen, Verzegelde plaat
    - Hoeveelheid hadvaten: 1
    - Materiaal van het handvat: Bakeliet
    - Perfluoroctaanzuur-vrij (PFOA): Ja

    Gewicht en omvang
    - Diameter: 28 cm
    - Breedte: 297 mm
    - Hoogte: 135 mm
    - Gewicht: 1,38 kg

    Algemeen
    Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

    © 2005 - 2018 beslist.nl™

    Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.