Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Boneco U650W Luchtbevochtiger 60m2

229,95
Verzendkosten: 5,95
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Kooprijk.nl:Klantbeoordeling Kooprijk: (19)
De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600 Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600 Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode

Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2 Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600 Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging
- Luchtbevochtiger
- Ultrasoon systeem
- 5,50 liter waterreservoir
- Instelbare vochtigheidsgraad
- Geschikt voor ruimtes tot 60 m2
- Kleur wit
- Display
- Dimmerfunctie
- Timer
- Auto mode
- Sleep mode
- Geluidsniveau 25 dB
- Gewicht 4 kg
- Afmeting 35,5 x 24 x 28 cm


Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het ontkalkingsmiddel mee
  • Maximale tankcapaciteit (ltr):5,5 liter
  • Type:Luchtbevochtiger
  • Ionisatie:nee
Toon alle productinformatieVerberg productinformatie
ViperMedical.nl zegt:ViperMedical zegt:De Boneco Luchtbevochtiger U650.Voorzien van digitaal instelbare hygrostaat;Makkelijk afneembare watertank;Heeft een bereik van maar liefst 250m3;Produceert slechts 25dB aan geluid.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600. Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600. Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode. Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600. Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk. Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C. Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid. Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging. LuchtbevochtigerUltrasoon systeem5,50 liter waterreservoirInstelbare vochtigheidsgraadGeschikt voor ruimtes tot 60 m2Kleur witDisplayDimmerfunctieTimerAuto modeSleep modeGeluidsniveau 25 dBGewicht 4 kgAfmeting 35,5 x 24 x 28 cm Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het ontkalkingsmiddel mee Dit artikel heeft ean 7611408013405
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Boneco U650, 40 W, 230/240 V, 50 Hz, 280 x 240 x 355 mm, 4 kg
Wohi.nl zegt:Wohi zegt:De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600. Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600. Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode. Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600. Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk. Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C. Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid. Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging. Luchtbevochtiger Ultrasoon systeem 5,50 liter waterreservoir Instelbare vochtigheidsgraad Geschikt voor ruimtes tot 60 m2 Kleur wit Display Dimmerfunctie Timer Auto mode Sleep mode Geluidsniveau 25 dB Gewicht 4 kg Afmeting 35,5 x 24 x 28 cm Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het ontkalkingsmiddel mee
Bavepa.nl zegt:Bavepa zegt:Boneco U650W Luchtbevochtiger 60m2
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600. Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600. Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode.

Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600. Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk. Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C. Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid. Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging. LuchtbevochtigerUltrasoon systeem5,50 liter waterreservoirInstelbare vochtigheidsgraadGeschikt voor ruimtes tot 60 m2Kleur witDisplayDimmerfunctieTimerAuto modeSleep modeGeluidsniveau 25 dBGewicht 4 kgAfmeting 35,5 x 24 x 28 cm
Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600
Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600
Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode

Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2
Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600
Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk
Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C
Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid
Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging
Luchtbevochtiger
Ultrasoon systeem
5,50 liter waterreservoir
Instelbare vochtigheidsgraad
Geschikt voor ruimtes tot 60 m2
Kleur wit
Display
Dimmerfunctie
Timer
Auto mode
Sleep mode
Geluidsniveau 25 dB
Gewicht 4 kg
Afmeting 35,5 x 24 x 28 cm

Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het ontkalkingsmiddel mee
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Een goede luchtvochtigheid is belangrijk voor uw gezondheid. Vooral als u last heeft van luchtwegproblemen is het prettig als de lucht niet droog is. Met de Boneco U650 ultrasone luchtbevochtiger heeft u snel weer een gezonde lucht.
Ook voor houten vloeren
Een goede luchtvochtigheid is ook belangrijk voor de gezondheid van uw houten vloeren, meubels en schilderijen. Het voorkomt namelijk uitdroging. Als de luchtvochtigheid te laag is, kan hout krimpen en scheuren. De U650 ultrasone luchtbevochtiger heeft dus meerdere doelen.
Geschikt voor grote ruimtes
Deze luchtbevochtiger is geschikt voor grotere ruimtes tot wel 60 m². Dat maakt de Boneco U650 dus heel geschikt voor uw huiskamer en bijvoorbeeld voor op kantoor.
Met instelbare voorverwarming
U kunt het water voorverwarmen, voordat het vernevelt wordt. Als u de voorverwarming instelt, wordt het water tot 80°C voorverwarmd. Daardoor hebben ziektekiemen en bacteriën een kleinere overlevingskans. De warme nevel van ongeveer 40°C zorgt ervoor dat de kamertemperatuur niet daalt.
Instelbare luchtvochtigheid
Met deze luchtbevochtiger kunt u met de digitale hygrostaat zelf een gewenste luchtvochtigheid instellen tussen de 40% en 70%. Als u een vochtigheidsgraad instelt die lager is dan de huidige luchtvochtigheid, werkt de luchtbevochtiger niet. Het apparaat schakelt zichzelf uit als de door u ingestelde luchtvochtigheidsgraad bereikt is.
Instelbare intensiteit neveluitstoot
U kunt met deze luchtbevochtiger de intensiteit van de neveluitstoot in een lage, middel of hoge stand zetten. In de laagste stand wordt er 200 ml water verneveld, in de middelste stand 350 ml en in de hoogste stand is dat 550 ml. In de laagste stand tank werkt de luchtbevochtiger maximaal 25 uur met een volle watertank.
Daarnaast kunt u de nevel goed verspreiden dankzij 2 openingen in het blaasmondje, die onafhankelijk van elkaar 360° gedraaid kunnen worden.
Met timer
Als de watertank leeg is, zal de luchtbevochtiger automatisch uitschakelen. U kunt een werkingstijd instellen van 1 tot 8 uur. Als u de timer niet instelt, blijft de luchtbevochtiger werken, totdat de tank leeg is, of tot wanneer de ingestelde luchtvochtigheid bereikt is.
Met Ionic Silver Stick
Houd het water vrij van bacteriën en ziektekiemen met de Ionic Silver Stick. Dit innovatieve hulpmiddel maakt gebruik van bewezen antibacteriële eigenschappen van zilver. De Ionic Silver Stick gaat ongeveer een jaar mee.
Met ontkalkingspatroon
Om de levensduur van uw luchtbevochtiger te verlengen en om de werking op zijn best te houden, plaatst u het meegeleverde ontkalkingspatroon. Deze vermindert kalkvorming. Het patroon gaat afhankelijk van de waterhardheid 2 tot 3 maanden mee.
Voorgeprogrammeerde instellingen
Deze luchtbevochtiger heeft 2 voorgeprogrammeerde instellingen. Als u de automatische stand instelt, wordt de relatieve luchtvochtigheid automatisch aangepast aan de kamertemperatuur. Stelt u de slaapstand in, dan wordt de lucht tot 65% bevochtigt met een warme nevel. Na 6 uur schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit.
Met reinigingsmelding
Iedere 2 weken herinnert een melding op het scherm u eraan dat de luchtbevochtiger gereinigd moet worden. Doe dit om de 2 weken om de levensduur van uw luchtbevochtiger te verlengen.
Lucht bevochtigen met de Boneco U650 luchtbevochtiger
Het gebruik van de U650 ultrasone luchtbevochtiger is heel eenvoudig:
- Vul de watertank met maximaal 5,5 liter kraanwater en plaats deze terug in de luchtbevochtiger.
- Druk op de toets met de drie druppeltjes om de gewenste luchtvochtigheid in te stellen.
- Met de toets met het klokje kunt u de gewenste werkingsduur (timer) instellen.
- Druk op de toets met het wolkje om de neveluitstoot te regelen.
- Zet desgewenst de voorverwarming aan.
- U kunt ook kiezen voor de automatische modus of de slaapmodus. Dit doet u met de knop ‘auto/sleep’.
- De luchtbevochtiger schakelt automatisch uit bij een lege tank of als de ingestelde luchtvochtigheidsgraad bereikt is.
Hoppashops.nl zegt:Hoppashops zegt:De Boneco 650 is de digitale uitvoering van Boneco 600. Deze luchtbevochtiger heeft dezelfde capaciteit en hetzelfde uiterlijk als Boneco U600. Boneco U650 is echter voorzien van een display, dimmer-functie, timer en 'Auto & Sleep' mode.

Deze bevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 60 m2. Geen verlaging van de temperatuur in de ruimte met deze Boneco 600. Warme luchtbevochtiging en koude luchtbevochtiging is mogelijk. Het water dat verneveld wordt kan immers voorverwarmd worden tot 80°C. Men dient ultrasoon bevochtiger Boneco U600 te voorzien van water met een lage hardheid. Het toevoegen van een Boneco Ionic Silver Stick garandeert een bacterievrij waterreservoir en dus hygiënische luchtbevochtiging.

Luchtbevochtiger
Ultrasoon systeem
5,50 liter waterreservoir
Instelbare vochtigheidsgraad
Geschikt voor ruimtes tot 60 m2
Kleur wit
Display
Dimmerfunctie
Timer
Auto mode
Sleep mode
Geluidsniveau 25 dB
Gewicht 4 kg
Afmeting 35,5 x 24 x 28 cm
Tip: bestel direct een silverstick, een filter en het ontkalkingsmiddel mee
Algemene productdetails
EAN7611408013412
EAN-code(s)7611408013412
MerkBoneco
SKUU 650
Verschenen in2010
Algemene kenmerken
Maximale tankcapaciteit (ltr)5,5 liter
TypeLuchtbevochtiger
Connectie met smartphone 
Koelfunctie 
KoeltechnologieNiet van toepassing
Ontvochtigingscapaciteit in ltr/dagNiet van toepassing
Opties
Ionisatie 
Bevochtigingsfunctie 
Luchtontvochtiger 
Luchtreinigingsfunctie 
Met verwarming 

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Luchtbehandeling

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.