Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Stadler Form Viktor Design Luchtreiniger Wit 50m2 125m3

323,50
Verzendkosten: 6,95
-
+
  • Levertijd: 1 - 3 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Grotekadoshop.nl:Klantbeoordeling Grotekadoshop: (14)
De Stadler Form Viktor luchtreiniger is een compacte en effectieve design luchtreiniger die de lucht reinigt door toepassing van een 3-traps luchtreinigingssysteem met voorfilter, HPP-elektrostatisch filter en actieve kool filter

De lucht in huis is gevuld met stof, pollen, onaangename geuren, virussen en bacteriën
Viktor filtert de lucht in de kamer met een speciaal ontwikkeld HPP filtersystemÂ?, waardoor men vrij kan ademen
Bescheiden in formaat maar functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate)
Het speciale filter reinigt de lucht en elimineert onaangename geuren
Met vijf reinigingsstanden en dimbare LED verlichting, houdt Viktor je niet wakker

Swiss Designed by Matti Walker
Afmetingen (h x b x d) 45,1 x 24,6 x 19,6 cm
Gewicht: 4,9 kg
5 reinigingsniveaus (geruisloos tot krachtig)
HPP filtersystemÂ?
Hoge CADR waarde (Clean Air Delivery Rate)
Dimbare LED verlichting
Verbruik: 12 - 38 Watt
Aroma dispenser
Kleur wit
Geschikt voor de slaapkamer
Inclusief 2 filtercassettes,levensduurca
6 maanden
Geschikt voor ruimtes tot 50m2 125m3
  • Type:Luchtreiniger
  • HEPA-filter:nee
  • Ionisatie:nee
Toon alle productinformatieVerberg productinformatie
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Stadler Form Viktor luchtreiniger is een compacte en effectieve design luchtreiniger die de lucht reinigt door toepassing van een 3-traps luchtreinigingssysteem met voorfilter, HPP-elektrostatisch filter en actieve kool filter. De lucht in huis is gevuld met stof, pollen, onaangename geuren, virussen en bacteriën. Viktor filtert de lucht in de kamer met een speciaal ontwikkeld HPP filtersystem?, waardoor men vrij kan ademen. Bescheiden in formaat maar functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate). Het speciale filter reinigt de lucht en elimineert onaangename geuren. Met vijf reinigingsstanden en dimbare LED verlichting, houdt Viktor je niet wakker. Swiss Designed by Matti WalkerAfmetingen (h x b x d) 45,1 x 24,6 x 19,6 cmGewicht: 4,9 kg5 reinigingsniveaus (geruisloos tot krachtig)HPP filtersystem?Hoge CADR waarde (Clean Air Delivery Rate)Dimbare LED verlichtingVerbruik: 12 - 38 WattAroma dispenserKleur witGeschikt voor de slaapkamerInclusief 2 filtercassettes,levensduurca. 6 maandenGeschikt voor ruimtes tot 50m2 125m3 Dit artikel heeft ean 0802322002102
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:De Stadler Form Viktor luchtreiniger is een compacte en effectieve design luchtreiniger die de lucht reinigt door toepassing van een 3-traps luchtreinigingssysteem met voorfilter, HPP-elektrostatisch filter en actieve kool filter

De lucht in huis is gevuld met stof, pollen, onaangename geuren, virussen en bacteriën Viktor filtert de lucht in de kamer met een speciaal ontwikkeld HPP filtersystem�, waardoor men vrij kan ademen Bescheiden in formaat maar functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate) Het speciale filter reinigt de lucht en elimineert onaangename geuren Met vijf reinigingsstanden en dimbare LED verlichting, houdt Viktor je niet wakker


- Swiss Designed by Matti Walker
- Afmetingen (h x b x d) 45,1 x 24,6 x 19,6 cm
- Gewicht: 4,9 kg
- 5 reinigingsniveaus (geruisloos tot krachtig)
- HPP filtersystemÂ?
- Hoge CADR waarde (Clean Air Delivery Rate)
- Dimbare LED verlichting
- Verbruik: 12 - 38 Watt
- Aroma dispenser
- Kleur wit
- Geschikt voor de slaapkamer
- Inclusief 2 filtercassettes,levensduurca 6 maanden
- Geschikt voor ruimtes tot 50m2 125m3

websa.nl zegt:websa zegt:Stadler Form Luchtreiniger Viktor Wit is geschikt voor in huis of op kantoor tot 50M2 of 125M3. De Stadler Form Viktor staat garant voor een schone lucht, heeft u last van onder andere pollen, astma, huisstofmijten en sigarettenrook dan is een luchtreiniger een aangename verrassing. Daarnaast zorgt de luchtreiniger Viktor ook voor een preventieve aanpak voor bijvoorbeeld het tegengaan van griep, hoofdpijn en virussen. De Viktor Wit heeft een speciaal ontwikkeld HPP filtersystemTM, is bescheiden in formaat en zeer functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate) daarnaast ook nog eens geschikt voor essentiële oliën. De Viktor heeft 5 speciaal ontwikkelde standen: Stand 1 - Heel zacht, bijvoorbeeld voor slaapkamers gedurende de nacht. Stand 2 - Zacht, voor slaapkamers of kleinere kamers. Stand 3 - Voor een duurzame werking gedurende de dag in kleinere ruimtes (25m2) Stand 4 - Voor een duurzame werking gedurende de dag in grotere ruimtes (tot 50m2) bijv. open keuken/woonkamer/kantoor. Stand 5 - Snelle werking, dient voor de snelle luchtreiniging of de reiniging van uiterst vervuilde lucht Filter- en functieoverzicht Voorfilter - De voorfilter neemt grote stofdelen en vervuilingen uit de lucht op en beschermt zodoende de volgende filter tegen grove vervuiling en optimaliseert zo de functionaliteit. De voorfilter kan indien gewenst afgezogen worden. HPP™ Filter Systeem - De HPP™ is het kernstuk van de luchtreiniger. Hij filtert bacteriën, fijne stof, pollen, uitscheidingen van stofmijten en schimmel uit de kamerlucht. De hoge efficiëntie wordt door het gebruik van uiterstkrachtige magneetvelden gewaarborgd. Actieve-koolfilter - De actieve-koolfilter kan de in de lucht voorhanden gassen (slechte geuren en tabaksrook) absorberen en zodoende uit de lucht filteren. Timer - De Oskar reiniger schakelt automatisch na 2, 4 of 8 uur. Het toestel kan ook zonder timer gebruikt worden en is geschikt voor duurzame werking. Nachtmodus - Met de nacht modus wordt de verlichtingsintensiteit op een aangenaam niveau gereduceerd, waardoor de Viktor ook erg geschikt is in de slaapkamer.
5cc.nl zegt:5cc zegt:Is de lucht in huis is gevuld met stof, pollen, onaangename geuren, virussen of bacteriën? Viktor filtert de lucht in de kamer met een speciaal ontwikkeld HPP filtersystem?, waardoor men vrij kan ademen. Bescheiden in formaat maar functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate). Met vijf capaciteitsstanden en dimbare LED verlichting, houdt deze witte Viktor je niet wakker.

Fundesign.nl zegt:Fundesign zegt:- Afmeting: 24,6x19,6x45,1 cm (bxdxh)
- Inhoud watertank: 3,5 liter
- Ruimte: 50m2 / 125 m3
- Vermogen: 34 watt
- Schakelt zich zelf uit: ja
- Gewicht: 4,9 kg
- Garantie: 2 jaar

Neem een ??adempauze MET VIKTOR!

- Luchtreiniger - reinigt de lucht!
- Vermogen: 10-38 Watt
- Voor kamer maten tot 50m2
- HPP ™ Filter systeem
- voorfilter
- Actief koolfilter
- 5 snelheden
- nachtmodus
- geur dispenser
- Afmetingen: 451 x 196 x 246mm
- Gewicht: 4.9 kg
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Een zuivere lucht is goed voor uw gezondheid. Vooral bij luchtwegproblemen is het fijn als de lucht niet erg stoffig en vervuild is. Met de Stadler Form Viktor luchtreiniger heeft u snel weer een schone en gezonde lucht in huis- het verwijdert stof en rook en het neutraliseert onaangename geuren.
Geschikt voor grote ruimtes
De stijlvolle Viktor luchtreiniger is geschikt voor grotere ruimtes tot wel 50 m². Dankzij de capaciteit en de moderne vormgeving is deze Stadler Form luchtreiniger bijzonder geschikt voor uw woonkamer, maar past deze net zo goed op kantoor.
Instelbare capaciteit
Met deze luchtreiniger kunt u verschillende hoeveelheden lucht reinigen. U heeft een keuze uit 5 standen:
- Stand 1: voor slaapkamers (gebruik in de nacht)
- Stand 2: voor slaapkamers en kleinere kamers
- Stand 3: voor ruimtes tot 25 m²
- Stand 4: voor ruimtes tot 50 m²
- Stand 5: voor snelle luchtreiniging of bij erg vervuilde lucht
Met timer
Als de timer is ingesteld, kan de Viktor luchtreiniger automatisch stoppen na 2, 4 of 8 uur. U hoeft de timer niet per se te gebruiken. Dan werkt Viktor net zo lang door, totdat u hem uitzet.
Wasbaar HPP-filter
Het HPP-filter (High Pertential Particle) is het belangrijkste onderdeel van de Viktor luchtreiniger. Het elektromagnetisch filter filtert bacteriën, fijne stof, pollen, schimmels en uitwerpselen van huisstofmijten van een grootte tot 0,3 micrometer uit de lucht. Voor een optimale werking wast u deze iedere 2 maanden uit.
Vervangbare voorfilter en actieve-koolfilter
Het voorfilter haalt grotere stofdelen en vervuilingen uit de lucht. Het actieve koolfilter absorbeert gassen, zoals vieze geuren en tabaksrook. De filters vervangt u ieder half jaar, zodat Viktor de lucht goed kan blijven zuiveren. Het filterpakket bestaat uit 2 filters
Aromatherapie
Wilt u onaangename geuren verbloemen? Deze bijzondere luchtreiniger is geschikt voor geurolie. U druppelt 1 tot 2 druppels op het vlies in het speciale reservoir en de luchtreiniger verspreidt een heerlijke geur.
Dimbare led-verlichting
Als de luchtreiniger 's nachts aanstaat, kunnen de led-lampjes u storen. Om dat te voorkomen, kunt u bij Viktor de helderheid van deze lampjes dimmen. Zo kunt u ongestoord en heerlijk slapen.
Lucht reinigen met de Stadler Form Viktor luchtreiniger
De Stadler Form Viktor luchtreiniger is erg gemakkelijk in gebruik:
- Druk op de aan/uit-toets om de luchtreiniger aan te zetten.
- U kunt de snelheid van de luchtreiniger instellen op 5 niveaus.
- U kunt de timer instellen op 2, 4 of 8 uur. Als u de timer niet instelt, blijft de luchtreiniger de lucht zuiveren totdat u de luchtreiniger uitzet.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De Stadler Form Viktor luchtreiniger is een compacte en effectieve design luchtreiniger die de lucht reinigt door toepassing van een 3-traps luchtreinigingssysteem met voorfilter, HPP-elektrostatisch filter en actieve kool filter.

De lucht in huis is gevuld met stof, pollen, onaangename geuren, virussen en bacteriën. Viktor filtert de lucht in de kamer met een speciaal ontwikkeld HPP filtersystem™, waardoor men vrij kan ademen. Bescheiden in formaat maar functioneel met een hoge CADR-waarde (Clean Air Delivery Rate). Het speciale filter reinigt de lucht en elimineert onaangename geuren. Met vijf reinigingsstanden en dimbare LED verlichting, houdt Viktor je niet wakker.

Swiss Designed by Matti WalkerAfmetingen (h x b x d) 45,1 x 24,6 x 19,6 cmGewicht: 4,9 kg5 reinigingsniveaus (geruisloos tot krachtig)HPP filtersystem™Hoge CADR waarde (Clean Air Delivery Rate)Dimbare LED verlichtingVerbruik: 12 - 38 WattAroma dispenserKleur witGeschikt voor de slaapkamerInclusief 2 filtercassettes,levensduurca. 6
Algemene productdetails
EAN0802322002119
EAN-code(s)0802322002119
MerkStadler Form
SKUViktor
Verschenen in2013
Algemene kenmerken
TypeLuchtreiniger
Connectie met smartphone 
Koelfunctie 
KoeltechnologieNiet van toepassing
Ontvochtigingscapaciteit in ltr/dagNiet van toepassing
Opties
HEPA-filter 
Ionisatie 
Bevochtigingsfunctie 
Luchtontvochtiger 
Luchtreinigingsfunctie 
Met verwarming 

Alle aanbieders

Stadler Form Viktor luchtreiniger (zwart)

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Luchtbehandeling

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.