Het grootste online winkelcentrum

 • De meeste shops
 • Het grootste aanbod producten
 • Altijd de beste deal

Venta Airwasher LW45 Wit

349,-
Gratis verzending!
-
+
 • Levertijd: Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Inclusief beslist.nl OK-garantie
 • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
 • Klantbeoordeling websa.nl:Klantbeoordeling websa: (4)
De Venta LW45 is een luchtreiniger met een stroomverbruik van 10 Watt. De LW45 kan niet alleen de lucht reinigen, maar deze kan de lucht ook bevochtigen. Het ideale aan de LW45 is dat deze ook geen filterkussens gebruikt, maar dat alles gefilterd wordt door middel van water. Verder beschikt de Venta ook over een optisch signaal om water bij te laten vullen en schakelt deze zich automatisch uit als er te weinig water in het systeem zit. Voor het reinigen van de luchtreiniger heeft de LW45 ook iets unieks. Het motorgedeelte en de ventilator laten zich met een greep verwijderen, waardoor deze makkelijk schoon te maken is. De Venta Airwasher LW45 Wit is geschikt voor ruimtes tot 75 m2 of tot 187 m3!
 • HEPA-filter:nee
 • Ionisatie:nee
 • Maximale tankcapaciteit (ltr):10 liter
 • Type:Combinatie
 • Type combinatie:Luchtbevochtiger + reiniger
productinformatie
Product omschrijvingDe Venta LW45 is een luchtreiniger met een stroomverbruik van 10 Watt. De LW45 kan niet alleen de lucht reinigen, maar deze kan de lucht ook bevochtigen. Het ideale aan de LW45 is dat deze ook geen filterkussens gebruikt, maar dat alles gefilterd wordt door middel van water. Verder beschikt de Venta ook over een optisch signaal om water bij te laten vullen en schakelt deze zich automatisch uit als er te weinig water in het systeem zit. Voor het reinigen van de luchtreiniger heeft de LW45 ook iets unieks. Het motorgedeelte en de ventilator laten zich met een greep verwijderen, waardoor deze makkelijk schoon te maken is. De Venta Airwasher LW45 Wit is geschikt voor ruimtes tot 75 m2 of tot 187 m3!
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:
Niet iedere luchtwasser is geschikt om grote ruimtes te bevochtigen. De Venta LW45 is echter één van de uitzonderingen die dat wel kan. Deze bijzondere luchtreiniger en luchtbevochtiger in één bevochtigt ruimtes tot 75 m2 namelijk moeiteloos. En denk vooral niet dat de Venta LW45 daardoor meer energie verbruikt dan luchtwassers met een kleinere capaciteit. Met maximaal 8 watt energieverbruik behoort hij namelijk tot de meest energiezuinige luchtbevochtigers van dit moment. De Venta LW45 is bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk en het 10 liter grote waterreservoir hoeft maar zelden bijgevuld te worden. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit.
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:
Een zuivere lucht en een goede luchtvochtigheid zijn belangrijk voor uw gezondheid. Vooral als u last heeft van luchtwegproblemen, zoals astma en bronchitis of een luchtwegallergie, zoals hooikoorts en huisstofmijtallergie. De Venta LW45 luchtwasser ontdoet de lucht van stofdeeltjes van 10µm, zoals pollen, schimmels, gisten, ziektekiemen en bacteriën. Tegelijkertijd bevochtigt deze Venta luchtwasser de lucht. Het is dus een luchtreiniger en luchtbevochtiger in 1. Met deze luchtwasser heeft dus gauw een frisse, schone en gezonde lucht.
Ook voor houten vloeren
Een goede relatieve
luchtvochtigheid is ook goed voor uw houten vloeren, meubels en schilderijen, omdat het uitdroging voorkomt. Bij een te lage luchtvochtigheid kan hout krimpen en scheuren. De LW45 luchtwasser heeft dus meerdere voordelen.
Geschikt voor grote ruimtes
Deze luchtwasser is geschikt voor grotere ruimtes tot maar liefst 75 m². Daardoor is de Venta LW45 geschikt voor vrijwel iedere woonkamer en kunt u deze luchtwasser ook heel goed gebruiken op kantoor bijvoorbeeld. De bevochtigingscapaciteit is voor ruimtes tot 75 m² en de reinigingscapaciteit is voor ruimtes tot 40 m².
Instelbare intensiteit neveluitstoot
U kunt de bevochtiging in 3 standen instellen. Bij een lage neveluitstoot is de luchtwasser nog stiller dan normaal.
Weg met nare luchtjes
Wilt u muffe en vieze geurtjes verbloemen? Deze luchtwasser heeft een speciaal geurstofreservoir. Hierin kunt u een wattenschijfje met een 1 of 2 druppels geurolie plaatsen, zodat de luchtwasser een heerlijke geur verspreidt.
Lucht wassen met de Venta LW45 luchtwasser
Het gebruik van de Venta LW45 luchtwasser is bijzonder eenvoudig:
- Vul de watertank met maximaal 10 liter kraanwater of gedemineraliseerd water.
- Plaats de bevochtigingsschijven en het deksel terug.
- Stel de gewenste stand in.
- De luchtwasser schakelt automatisch uit bij een lege tank.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger

Twee in één !
De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens
Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid
De lucht wordt dus letterlijk gewassen
Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden
Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken
Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming

Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:

- Bijzonder eenvoudige constructie
- Zonder filterkussen
-
Gebruik van dagelijks vers water
- Toevoeging van Venta-hygiënemiddel

In Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik
Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek
De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk

Welke gebruiksvoordelen biedt het Venta-systeem zonder filterkussens?

- Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënisch
- Water is het filter
Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatie
- Zichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden
Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!
- Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoir
- Geen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filters
- Hinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen
Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussens
- Pollen worden in het water gebonden
Hierdoor ontstaat er een �pollen vrije zone� waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië!

Specificaties

- Koudverdamping
- Bevochtiging tot75 m2
- Reiniging tot 40 m2
- Oppervlakte lamellen 4,2 m2
- Luchtcapaciteit tot 4,5 m3/min
- Aantal snelheden 3
- Geluidsniveau 25/37/42 dBA
- Afmetingen 45x30x33 cm
- Gewicht ca
5,8 kg
- Vermogen3-5-8 Watt
- Capaciteit 10 L
- Kleur wit
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger.. Twee in één !De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens. Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid. De lucht wordt dus letterlijk gewassen. Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden. Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken. Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming.Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:Bijzonder eenvoudige constructieZonder filterkussenGebruik van dagelijks vers waterToevoeging van Venta-hygiënemiddelIn Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik. Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek. De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk.Welke gebruiksvoordelen biedt het Venta-systeem zonder filterkussens?Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënischWater is het filter. Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatieZichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden. Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoirGeen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filtersHinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen. Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussensPollen worden in het water gebonden. Hierdoor ontstaat er een “pollen vrije zone” waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië!SpecificatiesKoudverdampingBevochtiging tot75 m2Reiniging tot 40 m2Oppervlakte lamellen 4,2 m2Luchtcapaciteit tot 4,5 m3/minAantal snelheden 3Geluidsniveau 25/37/42 dBAAfmetingen 45x30x33 cmGewicht ca.5,8 kgVermogen3-5-8 WattCapaciteit 10 LKleur wit
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger.. Twee in één ! De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens. Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid. De lucht wordt dus letterlijk gewassen. Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden. Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken. Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming. Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:Bijzonder eenvoudige constructieZonder filterkussenGebruik van dagelijks vers waterToevoeging van Venta-hygiënemiddel In Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik. Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek. De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk. Welke gebruiksvoordelen biedt het Venta-systeem zonder filterkussens?Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënischWater is het filter. Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatieZichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden. Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoirGeen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filtersHinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen. Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussensPollen worden in het water gebonden. Hierdoor ontstaat er een ?pollen vrije zone? waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië! SpecificatiesKoudverdampingBevochtiging tot75 m2Reiniging tot 40 m2Oppervlakte lamellen 4,2 m2Luchtcapaciteit tot 4,5 m3/minAantal snelheden 3Geluidsniveau 25/37/42 dBAAfmetingen 45x30x33 cmGewicht ca.5,8 kgVermogen3-5-8 WattCapaciteit 10 LKleur wit Dit artikel heeft ean 4011143455141
Algemene productdetails
Merk Venta
Type Combinatie
Type combinatie Luchtbevochtiger + luchtreiniger
Opties
HEPA-filter  
Ionisatie  
Bevochtigingsfunctie  
Luchtontvochtiger  
Luchtreinigingsfunctie  
Met verwarming  
Algemene kenmerken
Maximale tankcapaciteit (ltr) 10 liter
Type Combinatie
Type combinatie Luchtbevochtiger + reiniger
Connectie met smartphone  
Koelfunctie  
Koeltechnologie Niet van toepassing
Ontvochtigingscapaciteit in ltr/dag Niet van toepassing
Identificatie
EAN 4011143455141
Merk Venta
SKU LW 45
Verschenen in 2012

Alle aanbieders

Venta LW 45 7045401 Luchtreiniger, met of zonder accessoires

varianten

Venta luftwäscher lw45 luchtbevochtiger + Luchtreiniger voor ruimtes tot 75 m², wit/grijs

Venta LW45 luchtwasser (antraciet)

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Luchtbehandeling

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.