Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Venta LW15 Zwart

Venta LW15 Comfort Plus Zwart

varianten

Venta LW15 Comfort Plus Wit

Venta LW15 Wit

Venta Airwasher LW15 Antraciet

Andere varianten

Voor jou gevonden: Luchtbehandeling

productinformatie
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:
De Venta LW15 is precies wat je krijgt als je bedieningsgemak en functionaliteit in 1 apparaat combineert. Het apparaat kan namelijk alleen maar aan of uit en is een reiniger en bevochtiger in één. En door de speciale techniek van de Venta LW15 hoef je nooit gebruik te maken van filters om de lucht te reinigen. De luchtwasser beschikt niet over filters. Om hem te reinigeren spoel je simpelweg de lamelrol uit. De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is geschikt voor ruimtes tot 20 m2 en maakt tijdens het bevochtigen nauwelijks geluid.
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:
Een zuivere lucht en een goede luchtvochtigheid zijn belangrijk voor uw gezondheid. Vooral als u last heeft van luchtwegproblemen, zoals astma en bronchitis of een luchtwegallergie, zoals hooikoorts en huisstofmijtallergie. De Venta LW15 luchtwasser ontdoet de lucht van stofdeeltjes van 10µm, zoals pollen, schimmels, gisten, ziektekiemen en bacteriën. Tegelijkertijd bevochtigt deze Venta luchtwasser de lucht. Het is dus een luchtreiniger en luchtbevochtiger in 1. Met deze luchtwasser heeft dus gauw een frisse, schone en gezonde lucht.
Geschikt voor kleinere ruimtes
Deze luchtwas
ser is geschikt voor kleinere ruimtes tot 20 m². Daardoor is de Venta LW15 geschikt voor vrijwel iedere woonkamer en kunt u deze luchtwasser ook heel goed gebruiken op kantoor bijvoorbeeld. De bevochtigingscapaciteit is voor ruimtes tot 20 m² en de reinigingscapaciteit is voor ruimtes tot 10 m².
Instelbare intensiteit neveluitstoot
U kunt de bevochtiging in 2 standen instellen. Bij een lage neveluitstoot is de luchtwasser nog stiller dan normaal.
Weg met nare luchtjes
Wilt u muffe en vieze geurtjes verbloemen? Deze luchtwasser heeft een speciaal geurstofreservoir. Hierin kunt u een wattenschijfje met een 1 of 2 druppels geurolie plaatsen, zodat de luchtwasser een heerlijke geur verspreidt.
Lucht wassen met de Venta LW15 luchtwasser
Het gebruik van de Venta LW15 luchtwasser is bijzonder eenvoudig:
- Vul de watertank met maximaal 5 liter kraanwater of gedemineraliseerd water.
- Plaats de bevochtigingsschijven en het deksel terug.
- Stel de gewenste stand in.
- De luchtwasser schakelt automatisch uit bij een lege tank.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger.. Twee in één ! De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens. Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid. De lucht wordt dus letterlijk gewassen. Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden. Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken. Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming. Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:Bijzonder eenvoudige constructieZonder filterkussenGebruik van dagelijks vers waterToevoeging van Venta-hygiënemiddel In Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik. Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek. De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk. Welke gebruiksvoordelen bied het Venta-systeem zonder filterkussens?Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënischWater is het filter. Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatieZichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden. Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoirGeen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filtersHinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen. Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussensPollen worden in het water gebonden. Hierdoor ontstaat er een ?pollen vrije zone? waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië! Specificaties KoudverdampingBevochtiging tot 20 m2Reiniging tot 10 m2Oppervlakte lamellen 1,4 m2Luchtcapaciteit tot2 m3/minAantal snelheden 2Geluidsniveau22/32 dBAAfmetingen 24x28x31 cmGewicht ca. 3 kgVermogen3-4 WattCapaciteit 5 LKleur antraciet Dit artikel heeft ean 4011143154143
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger.. Twee in één !De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens. Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid. De lucht wordt dus letterlijk gewassen. Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden. Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken. Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming.Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:Bijzonder eenvoudige constructieZonder filterkussenGebruik van dagelijks vers waterToevoeging van Venta-hygiënemiddelIn Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik. Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek. De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk.Welke gebruiksvoordelen bied het Venta-systeem zonder filterkussens?Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënischWater is het filter. Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatieZichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden. Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoirGeen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filtersHinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen. Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussensPollen worden in het water gebonden. Hierdoor ontstaat er een “pollen vrije zone” waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië!SpecificatiesKoudverdampingBevochtiging tot 20 m2Reiniging tot 10 m2Oppervlakte lamellen 1,4 m2Luchtcapaciteit tot2 m3/minAantal snelheden 2Geluidsniveau22/32 dBAAfmetingen 24x28x31 cmGewicht ca. 3 kgVermogen3-4 WattCapaciteit 5 LKleur antraciet
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger.. Twee in één !
De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens. Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid. De lucht wordt dus letterlijk gewassen. Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden. Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken. Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming.

Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:Bijzonder eenvoudige constructieZonder filterkussenGebruik van dage
lijks vers waterToevoeging van Venta-hygiënemiddel
In Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik. Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek. De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk.

Welke gebruiksvoordele
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:
Luchtreiniger en Luchtbevochtiger

Twee in één !
De Venta Airwasher reinigt zonder filterkussens
Droge en/of slechte lucht wordt door het apparaaat aangezogen en door een in het water roterende stapel lamellen geleid
De lucht wordt dus letterlijk gewassen
Zelfs ultrafijne deeltjes van 10 µm (10/1000 millimeter) worden in het water gebonden
Tegelijkertijd verdampt zuiver water aan de wisselaarvlakken
Dit gebeurt volgens het principe van de koud-water-verdaming

Het Venta systeem zorgt voor perfecte hygiëne:

- Bijzonder eenvoudige constructie
- Zonder filterkussen
-
Gebruik van dagelijks vers water
- Toevoeging van Venta-hygiënemiddel

In Venta luchtbevochtigers worden uitsluitend materialen gebruikt die aan hoge eisen voldoen: stootvaste behuizing met dubbele wanden, precisie-lamellen, high-tech aandrijving voor langdurig gebruik
Elke Venta Airwasher wordt getest en na goedkeuring verlaat de Airwasher de fabriek
De techniek is eenvoudig en de uitvoering uitermate degelijk

Welke gebruiksvoordelen bied het Venta-systeem zonder filterkussens?

- Zonder filterkussens betekent: Uitermate hygiënisch
- Water is het filter
Dit betekent: elke dag vers, dag in dag uit altijd dezelfde hoge prestatie
- Zichtbare luchtreiniging: Er verdampt zuiver water, vuilpartikels worden in het water vastgehouden
Vergelijk maar eens apparaten die wel met filters werken, deze zijn totaal smerig!
- Eenvoudig onderhoud: Geen filterkussens die gewisseld en gereinigd moeten te worden, eenvoudige reiniging van het waterreservoir
- Geen stress bij het zoeken naar de juiste filters, geen extra kosten voor filters
- Hinderlijke geuren ( stank ) worden uit de lucht gewassen
Ideaal tegen koude tabaksrook en bovendien geen vieze stank van filterkussens
- Pollen worden in het water gebonden
Hierdoor ontstaat er een �pollen vrije zone� waar u weer tot rust komt, dus veel minder last van allergië!

Specificaties

- Koudverdamping
- Bevochtiging tot 20 m2
- Reiniging tot 10 m2
- Oppervlakte lamellen 1,4 m2
- Luchtcapaciteit tot2 m3/min
- Aantal snelheden 2
- Geluidsniveau22/32 dBA
- Afmetingen 24x28x31 cm
- Gewicht ca
3 kg
- Vermogen3-4 Watt
- Capaciteit 5 L
- Kleur antraciet
MediaMarkt.nl zegt:MediaMarkt zegt:
De Venta Airwasher LW15 kan zowel bevochtigen als reinigen. Is geschikt voor het bevochtigen van ruimtes tot 20 m² en voor het reinigen van ruimtes tot 10 m². Het enige wat u hoeft te doen is zo nu en dan water toevoegen. Wanneer er weinig water is zal de Airwasher dit aangeven. Naast stofdeeltjes en allergenen worden ook vieze luchtjes uit de lucht gehaald. De lucht wordt door de Airwasher naar binnen gezogen en gewassen in het water. Schoon water wordt verdampt om de luchtvochtigheid op peil te houden. De Venta Airwasher LW15 heeft een waterreservoir van 5 liter en produceert maximaal 32 dB aan geluid.
Algemene productdetails
Merk Venta
Type Combinatie
Type combinatie Luchtbevochtiger + luchtreiniger
Opties
HEPA-filter  
Ionisatie  
Bevochtigingsfunctie  
Luchtontvochtiger  
Luchtreinigingsfunctie  
Met verwarming  
Algemene kenmerken
Maximale tankcapaciteit (ltr) 5 liter
Type Combinatie
Type combinatie Luchtbevochtiger + reiniger
Connectie met smartphone  
Koelfunctie  
Koeltechnologie Niet van toepassing
Ontvochtigingscapaciteit in ltr/dag Niet van toepassing
Identificatie
EAN 4011143155140
Merk Venta
SKU LW 15
Verschenen in 2013
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.