1 Aprilgrappen Kantoor Bingo

1 Aprilgrappen Kantoor Bingo

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/1aprilbingo-kantoor.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/1april-bingo-kantoor.jpg" alt="Infographic 1 Aprilgrap Kantoor Bingo"> </a> <br/> <br/> Infographic: 1 Aprilgrap Kantoor Bingo, <a href="https://www.beslist.nl/products/meubilair/meubilair_389372/">bureaus</a> en <a href="https://www.beslist.nl/products/computers/comp_laptopsnotebooks/c/schermgrootte_laptop~4019">17 inch laptops</a> door beslist.nl

Grappen uithalen is altijd een beetje tricky, of het nou thuis is of op kantoor. Maar sommige mensen verdienen het om in de maling te worden genomen. Vooral met laptops of andere kantoormeubels kunnen de leukste geintjes worden uitgehaald. Met de 1AprilgrapBingokaart van beslist.nl wordt 1 april een feest. Is de grap geslaagd? Dan mag je het vakje wegstrepen. Wie het eerste Bingo heeft is de winnaar. Bekijk snel de variant voor thuis voor de thuiswerkers of de variant voor op kantoor.

We hebben alvast de leukste grappen speciaal voor jou op een rij gezet.

1) Plak een stukje plakband over de sensor aan de onderkant van de muis, zodat deze niet meer werkt. 2) Plak een luchthoorn onder de bureaustoel van een collega. 3) Plak iemands bureau vol met post-it briefjes. 4) Maak je op kantoor gebruik van draadloze toetsenborden? Verwissel deze dan van bureau. 5) Maak een printscreen van een collega’s 17 inch laptop en open deze op volledige grootte. Waar er ook geklikt wordt, niets lijkt te gebeuren.

Bekijk nu snel de bingokaart voor nog meer leuke grappen en maak deze maandag wat dragelijker.