Infographic: BBQen

Infographic BBQen

Infographic BBQen (en barbecues) door beslist.nl

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/bbqen.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/infographic-bbq.jpg" alt="Infographic BBQen"> </a> <br/> <br/> Infographic BBQen (en <a href="https://www.beslist.nl/products/tuin_accessoires/tuin_accessoires_504057/"> barbecues</a>) door beslist.nl

Barbecueën wint aan populariteit. Nederland scoort hoog op de wereldwijde ranglijst van barbecuelanden. Grillmasters die een BBQ kopen doen dit steeds vaker online. Op beslist.nl wordt veel gezocht naar buitenkeukens, smoker barbecues, gasbarbecueshoutskoolbarbecues en kamado barbecues. De vraag is het hoogst in de zomermaanden juni en juli. Populaire barbecuemerken zijn WeberBoretti en Barbecook. Ook de keramische Big Green Egg barbecues zijn in trek.

Er zijn veel manieren waarop u kunt genieten van de grote smaak van barbecue in uw achtertuin. Sommige van de beste gasbarbecues zijn de houtskoolbarbecue en de elektrische grills. Beide soorten barbecues zijn in de Verenigde Staten zeer populair geworden en dat populariteit blijft groeien.

Houtskoolbarbecue is een ouderwetse methode om buiten te koken. In deze methode wordt steenkool in een grote kuil geplaatst die diep in de grond wordt gegraven. De put wordt dan bekleed met vuurstenen of brokken steenkool, en het deksel wordt boven de bovenkant van de put geplaatst. De kolen kookt langzaam, waardoor de vloeibare rook uit de brandende brandstof toestaat om het voedsel door te dringen, waardoor het heerlijk wordt. Houtskool is het beste om ooit mee te gaan voor de buitenkokenervaring.

Elektrische grills zijn veel nieuwer voor de buitenkeukenscene dan wanneer mensen voor het eerst besloten om grills naar hun achtertuinen te brengen. Deze grills gebruiken propaan of aardgas als de bron van vermogen om het vlees te bereiden. Je hoeft gewoon het apparaat in een stopcontact aan te sluiten en je bent klaar om te beginnen met koken. Als u Gas Barbecue-grills koopt, kunt u er nu zelfs op kunnen koken.

Gas-grills zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een goede smakende barbecue. Ze bieden een houtskool zoals smaak die soms moeilijk te vinden is met andere soorten kookmethoden. Je kunt zelfs je eigen barbecuesaus maken met deze grills. Het enige nadeel aan gasbarbecues is dat je geen goede temperatuurregeling hebt. Houtskoolbarbecue vereist een directe vlam om de smaak recht te krijgen.

Er zijn ook een aantal voordelen aan houtskoolbarbecue. Hoewel ze een beetje messier zijn om mee te koken, produceren houtskoolgrills de beste smaak. Als u op zoek bent naar een manier om uw outdoor-eetervaring te upgraden en het een favoriet te maken, probeer dan houtskoolbarbecues. Je zult genieten van het proces en de manier waarop het je achtertuin een plek maakt die iedereen wil zijn.

Propaangasbarbecue is ook beschikbaar. Propaan is een andere populaire methode om buiten maaltijden te koken en veel mensen kiezen ervoor om deze route te gaan in plaats van elektrische grills. Propaan-grills vereisen zeer weinig onderhoud en ze produceren een grote smaak. Ze zijn ook gemakkelijk in te starten en te gebruiken. Het enige nadeel aan het gebruik van propaan in plaats van houtskool is dat er geen manier is om te weten of uw barbecue een overmaat rook zal hebben.