Infographic: Code Geel

Infographic Code Geel

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/code-geel.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/code-geel-infographic.jpg" alt="Infographic code geel"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/code-geel.html"> Infographic code geel</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/schoenen/schoenen_430873_430954/"> snowboots</a> / <a href="https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484431/"> schaatsen</a>) door beslist.nl

Met Code Geel in de lucht wordt er op beslist.nl volop gezocht op snowbootsschaatsen kopen en parka jassen kopen. Nederlanders zoeken bescherming tegen het koude weer, maar dan bij voorkeur wel volgens de laatste modetrends. De schapenwollen UGGs en Moonboots als populaire snowboots zijn populair. Mutsen (+160%), handschoenen (+91 %) en winterjassen (bij voorkeur met bontkraag en vooral de parka jassen) zijn de verwarmende kledingstukken waar direct naar gezocht wordt bij slecht weer. Ook is er een verhoogde interesse in producten die de sneeuwpret verhogen: op sleeën en schaatsen worden plotseling verdubbelingen gemeten. Praktischer van aard zijn de stijgers winterbandenelektrische dekens en sneeuwschuivers. Deze hebben een stijging van respectievelijk 180%, 174% en 75%.