Friends Infographic

Snel en eenvoudig deze infographic doorplaatsen op jouw eigen website?

Kopieer dan onderstaande embed code en plaats deze in de broncode van jouw website.

<a href="https://www.beslist.nl/info/friends.html">  <img src="https://www.beslist.nl/info/wp-content/uploads/2021/04/Friends-infographic.png" alt="Infographic Friends"> </a> <br/> <br/> Infographic: Friends door <a href="https://www.beslist.nl/">beslist.nl</a>

Facts over Friends

De Amerikaanse sitcom Friends is één van de populairste en meest bekeken tv-series ooit. Nog altijd worden er herhaal afleveringen uitgezonden op tv. Ruim 17 jaar na de laatste aflevering, komen de acteurs nog eenmaal samen voor een reünie. Het perfecte moment voor online winkelcentrum beslist.nl om terug te kijken op 236 afleveringen Friends. Kende jij al deze Friends feitjes?

Wie heeft de meeste tekst?

Friends is een vriendengroep die bestaat uit Joey, Chandler, Monica, Rose, Rachel en Phoebe, maar wie is de echte ster van de show? Het karakter Rachel wint als het gaat om de meeste tekst. Van de zes vrienden heeft Phoebe de minste regels.

Wie wordt er vaak uitgelachen?

De persoon met de meeste woorden is niet per se de meest grappige persoon. Als je kijkt naar wie zorgde voor de meeste lachsalvo’s tijdens de intro, dan staat Rachel pas op de zesde plaats. Het is niet verwonderlijk dat Joey bovenaan de lijst stond, gevolgd door Chandler en Phoebe.

Welke iconische Friends-zinnen werden het vaakst uitgesproken?

De Friends-serie heeft verschillende iconische zinnen, maar welke wordt het vaakst gezegd? Dat was natuurlijk de enige echte “… on a break!”.

Wat is de meest voorkomende drank?

Er wordt veel gedronken in de tien seizoenen, maar wat wordt het vaakst genoemd? Is het koffie of thee? De grootste winnaar is thee, koffie staat op een tweede plaats.

Gadgets in Friends

• Het karakter Chandler had in 1994 al een laptop, een Compaq Contura 4/25cx. Compaq werd later gekocht door HP. Het laptopmodel kostte destijds maar liefst zo’n $3.848.
• Er werd nogal wat afgebeld door de vrienden met draadloze huistelefoons, later met mobiele telefoons met flinke antenne. Zelfs toen de show een beetje de moderne technologie in huis haalde, raakte de show toch weer snel achterop dankzij de snelheid van technologische vooruitgangen op het gebied van mobiele telefoons.