Game consoles Xbox vs. Playstation | Infographic

infographic-gameconsoles-xbox-playstation
<a href="https://www.beslist.nl/info/gameconsoles.html">  <img src="https://www.beslist.nl/info/wp-content/uploads/2020/11/infographic-gameconsoles-1.png" alt="Infographic Gameconsoles - PlayStation vs. Xbox"> </a> <br/> <br/> Infographic: <a href="https://www.beslist.nl/products/computers/computers_19664326_19904516/">Gameconsoles</a>: PlayStation 5 en <a href="https://www.beslist.nl/products/computers/computers_19664326_19904516/c/productlijn_gameconsoles~20098824">Xbox series S</a> door <a href="https://www.beslist.nl/">beslist.nl</a>

Einde van de strijd?

De PlayStation en de Xbox zijn al ruim twintig jaar aan elkaar gewaagd. Er is sprake van een ware ‘oorlog tussen de Gameconsoles’. Aan deze felle strijd lijkt nu echter een einde te komen.


Waar Sony met de PlayStation 5 een vervolg geeft aan de traditionele gameconsole, kiest Microsoft namelijk voor een andere route. De Xbox Series XC legt de focus op de ‘Game Pass’, waarmee ook op de PC en/of Androidtelefoon gegamed kan worden.

Beslist.nl heeft daarom – voor eens en altijd- alle consoles gevisualiseerd en de belangrijkste feiten tegenover elkaar gezet, zoals hardware, geheugen, stroomverbruik, verkoopcijfers en prijzen. Wie heeft volgens jou de strijd gewonnen?