Infographic Hollandse benen

Infographic Hollandse benen

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/hollandse-benen.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/hollandse-benen.png" alt="Infographic Hollandse benen"> </a> <br/> <br/> Infographic Hollandse benen (zie: <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/mode_432357_432448"> zomerjurkjes</a> / <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/mode_432357_4905241"> strandjurkjes</a>) door beslist.nl

De provincies in het zuiden scoren hoog wanneer het gaat om de meeste zoekopdrachten naar korte jurkjes en rokjes. In Noord-Brabant wordt relatief het meest gezocht naar korte rokjes en jurkjes en verdient daarmee de 1e plaats. Limburg komt op de 2e plaats wanneer het gaat om de online zoektocht naar korte jurken en rokken. De 3e plaats voor relatief de meeste zoekopdrachten naar korte jurken en rokjes gaat naar de provincie Limburg. Wanneer we het hebben over jurken is de zwarte jurk veruit het populairst.

Nederlanders zijn de langste mensen van de wereld. Dat geldt voor zowel de heren als de dames. Hiermee hebben Nederlandse vrouwen ook lange benen! Maar waar in Nederland laten we deze het liefst zien? Beslist.nl zocht uit waar relatief het meest gezocht wordt naar korte rokken en jurkjes en waar in Nederland de meest hoge hakken worden gedragen.

Wanneer het gaat om de online zoektocht naar hoge hakken is de provincie Flevoland de ultieme koploper. Hierna scoren de provincies Zeeland en Limburg een respectievelijke 2e en 3e plek als het gaat om relatief de meeste zoekopdrachten naar hoge hakken. Het kledingmerk wat het hardst steeg qua populairiteit de afgelopen maanden is black bananas kleding.