Infographic: Inkt

Infographic: Inkt

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/inkt.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/inkt-infographic.png" alt="Infographic Inkt"> </a> <br/> <br/> Infographic: Inkt (en <a href="https://www.beslist.nl/products/computers/comp_printers/c/merk~3533"> Canon printer</a> / <a href="https://www.beslist.nl/products/computers/comp_printers/c/productlijn_printer~13674389"> HP Sprocket</a>) door beslist.nl

Printen met jouw laptop of desktop naar een netwerkprinter of usb-printer is een ware crime. Tegenwoordig doen wij alles op onze smartphone, dus ook draadloos én mobiel printen. De populairste mobiele printer op dit moment is de HP sprocket, met deze draagbare printer print je de leukste foto’s ( 5 x 7,6 cm) direct van jouw smartphone of tablet. Soms is het ook handig om een traditionele printer te hebben voor bepaalde documenten. Uit onderzoek van beslist.nl is gebleken dat Canon printers en HP printers het meest gezocht worden in de zoektocht naar traditionele printers.

De aanschafprijs van de printer zelf is niet zo duur, de inkt daarin tegen wél. Beslist.nl vergeleek de prijzen en het verbruik van diverse typen zwarte- en gekleurde inkt van Brother, Canon, Epson en HP. Zwarte printerinkt kost per mililiter 2,57 euro en gekleurde printerinkt kost gemiddeld 3,23 per milliliter. De gemiddelde prijzen van inkt zijn aanzienlijk hoger dan de prijzen per milliliter van onder andere benzine (0,0017 euro) of energiedrank (0,0052 euro), maar ook zelfs donorbloed (0,21 euro) of Chanel No. 5 Eau de Parfum (1,06 euro).