Infographic: iPhone vs Galaxy

Apple iPhone vs Samsung Galaxy

Online winkelcentrum beslist.nl zette de specificaties van de Samsung Galaxy S4 en de Samsung Galaxy S4 mini tegenover de specificaties van de nieuwe Apple iPhone 5S en de Apple iPhone 5C. Sinds Samsung de Galaxy S4 modellen op de markt heeft gebracht zijn zij het best verkochte smartphone merk. Met de nieuwste iPhone modellen gaat Apple de strijd met de concurrentie aan.

De Samsung Galaxy S4 is uitgekomen in april 2013, de Samsung Galaxy S4 Mini kwam uit in juli 2013 en de iPhone 5S en iPhone 5C kwamen beide uit in december 2013. De iPhone 5C is veruit het goedkoopste toestel, deze heb je al voor $199. De iPhone 5S en de Samsung Galaxy S4 Mini zijn allebei te verkrijgen vanaf $399 en de Samsung Galaxy S4 is de duurste GSM voor $549.

De Galaxy S4 heeft het grootste scherm met zijn 5 inch, de S4 Mini komt daarna met een 4,3 inch scherm en de iPhones hebben beide het kleinste scherm: 4 inch. De camera van de Galaxy S4 heeft de meeste megapixels: 13. De overige telefoons hebben een 8 megapixel camera. De telefoons kunnen allemaal 3G en 4G ontvangen, dit ligt echter aan de provider of deze dit daadwerkelijk ondersteund.

Het grootste verschil is natuurlijk het besturingssysteem waar de telefoons op draaien. De Samsung telefoons hebben Android software en Apple draait op iOS. Wat betreft geheugen heb je bij de Samsung Galaxy S4 de keuze uit een 16GB model of een 32GB model. De Samsung Galaxy S4 Mini is alleen te verkrijgen met 8 GB geheugen. Wil je meer geheugen? Dan kun je beter kiezen voor een iPhone 5S, de heeft een 16GB model, een 32GB model en zelfs een 64GB model. Welke mobiele telefoon kopen? zou jij kiezen? Kijk in de infographic hierboven en bepaal of een van deze types jouw voorkeur heeft!

Infographic: iPhone vs Galaxy

Wil je de infographic van de nieuwe iPhones en de Galaxy S4 en S4 mini ook op je website weergeven?

Kopieer dan onderstaande code en plak deze in je website:

<a href="http://www.beslist.nl/info/iphone_galaxy.html" src="http://www.beslist.nl/beslistimage/cms/iphone_galaxy.png" alt="Infographic iPhone vs Galaxy Beslist.nl" /></a><br /><a href="http://www.beslist.nl/info/iphone_galaxy.html" vs Galaxy Beslist.nl</a> (bekijk <a href="http://www.beslist.nl/products/elektronica/elek_mobiele_telefoons/c/productlijn_mobtel~2894711" | <a href="http://www.beslist.nl/products/elektronica/elek_mobiele_telefoons/c/productlijn_mobtel~2876284" prijzen op <a href="http://www.beslist.nl" <p> ffffff</p>