Infographic: Nederland kampeerland

Infographic kamperen

Infographic kamperen (en kampeerartikelen) door beslist.nl

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/kamperen.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/kamperen-infographic.jpg" alt="Infographic kamperen"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/kamperen.html"> Infographic kamperen</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484289/"> kampeerartikelen</a>) door beslist.nl

Nederland is een kampeerland bij uitstek! Op beslist.nl vinden kampeerders duizenden kampeerartikelen van verschillende aanbieders, waaronder tunneltenten, koepeltenten, voortenten, pop-up tenten en opblaastenten. Een tent kopen is niet compleet zonder een comfortabel luchtbed en een prettige slaapzak. Ervaren kampeerders zullen ook niet snel vertrekken zonder een zaklamp voor in het donker, een campingstoel voor onder de luifel en een koelbox voor hapjes en drankjes. Bekijk de infographic voor de populairste kampeerbestemmingen en de laatste trends!