Infographic: Lingerie

Infographic: Lingerie

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/lingerie.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/lingerie-infographic.png" alt="Infographic lingerie"> </a> <br/> <br/> Infographic: <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/c/populaire_themas_mode~1348204"> lingerie</a> door beslist.nl

De lingerievoorkeuren van Nederland

Zowel mannen als vrouwen worden blij van een mooi lingeriesetje. Als het tenminste de juiste is. Uit analyse van online winkelcentrum beslist.nl blijkt namelijk dat er een duidelijk verschil zit tussen wat een man voor zijn vrouw shopt en wat een vrouw voor zichzelf koopt.

Mannen kiezen als cadeau niet de lingerie die de vrouw zelf had gekozen

Uit het onderzoek blijkt dat mannen serieuze steken laten vallen bij het uitkiezen van de juiste lingerie. Mannen kopen voor hun vrouwelijke wederhelft het vaakst spannend ondergoed, zoals een string of tanga. Dit terwijl vrouwen zelf de voorkeur geven aan comfortabeler ondergoed, zoals de hipster en de slip.

Wat mannen kiezen

Het is opmerkelijk dat mannen bij het uitzoeken van lingerie vooral kiezen voor stoffen, modellen en kleuren die minder populair zijn onder vrouwen. Zo komt de populairste kleur onder de mannen (rood), alsmede de populairste stof (kant), helemaal niet voor in de populairste kleuren en stoffen onder vrouwelijke shoppers. Vrouwelijke shoppers kiezen vaker voor mix van comfort en uiterlijk. Triumph bh’s zijn populair bij Nederlandse vrouwen vanwege het draagcomfort, daarnaast zijn deze bh’s niet alleen comfortabel maar óók modieus.

Waar mannen regelmatig de plank misslaan bij het geven van ondermode, maken vrouwen vaak de juiste keuzes. De vrouwen geven voornamelijk strakke, zwarte of multicolor boxershorts cadeau; hetzelfde wat de mannen veelal shoppen.