Infographic: Ruimtebesparende en betaalbare woontips

Infographic Meubels

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/meubels-ruimtebesparing.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/meubels-infographic.png" alt="Infographic ruimtebesparende tips"> </a> <br/> <br/> Infographic ruimtebesparende tips</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/meubilair/meubilair_389371_1372713/"> ladekasten</a>) door beslist.nl

Haal het beste uit je kleine woonruimte


Heb je een nieuwe kamer gescoord, een klein appartement of is je huidige studentenkamer toe aan een restyling? Het leukste aan een eigen plekje is dat je het in je eigen stijl kunt inrichten.

In de meeste gevallen is een studentenkamer een kwestie van passen en meten. De gemiddelde studentenkamer is ongeveer 15 m2. Dat klinkt niet klein voor een slaapkamer, maar je studentenkamer is natuurlijk niet een plek waar je alleen maar slaapt. Je kamer als student is ook de plek waar je studeert, vrienden uitnodigt, tv kijkt, eet en misschien zelfs kookt. Naast de beperking in ruimte, is vaak ook je budget beperkt als student.

Deze meubelgraphic helpt ruimten goed te benutten en het maximale uit je woonruimte te halen. Een los bureau of eettafel staan al snel in de weg. Een inklapbare tafel zorgt ervoor dat je wel eetkamerstoelen kwijt kan. Ook een slaapbank kan een uitkomst zijn. Een ladekast als kledingkast is ook een ruimtebesparend meubel. De tips voor ruimtebesparing zijn:

  1. Kies voor onklapbaar
  2. Ga de hoogte in
  3. Benut alle loze ruimtes
  4. Gebruik ladekasten
  5. Ruimtebesparende producten