Oorbellen trends van dit jaar

Oorbellen trends

Ben je op zoek naar leuke nieuwe oorbellen, omdat je net een paar extra gaatjes in je oor hebt laten schieten? Beslist.nl onderzocht de nieuwste oorbellen trends.

Meerdere oorbellen
Helemaal hot is het dragen van meerdere verschillende oorbellen. De trend waarbij alles mag! Door losse oorbellen met elkaar te combineren creëer je de perfecte earparty. Vandaar dat er ook steeds meer one piece oorbellen te koop zijn in plaats van complete oorbellen sets. Mix and match allerlei enkele oorbellen voor het leukste effect, maar zorg ervoor dat het er niet rommelig uit komt te zien. Stem je earparty daarom altijd af op de outfit die je draagt. Heb je een feestje? Schroom dan niet om toffe statement oorbellen in te doen. Dit zijn grote oorbellen met opvallende details of kleuren. Echte eye catchers dus. Statement oorbellen kunnen zowel grote gouden / zilveren oorringen als oorhangers zijn. Houd je liever van minimalistische oorbellen? Kies dan voor mooie vintage parel oorhangers of gouden hoops oorbellen. Dit zijn klassieke oorbellen die al jarenlang in de mode zijn. Houd de balans door in je laatste gaatje een stud oorbel, oorbel met steen, driehoek oorbel of subtiele oorsteker te dragen.

Oorbellen zonder gaatjes
Zie jij het niet zitten om dat 2e of 3e gaatje te schieten? Geen probleem! Tegenwoordig zijn er ook ontzettend veel oorbellen verkrijgbaar voor dames zonder gaatjes. Neem bijvoorbeeld de ear cuff en ear climber. Met earcuffs creëer je de look van een oorbel of piercing, maar dan zonder die twee of drie gaatjes in je oor. Deze oorclips klem je namelijk eenvoudig op de gewenste plek om je oor heen. Met ear climbers vul je ook eenvoudig je gehele oor op. Dit is een lange oorbel die meegolft met de vorm van je oor.   

Ben jij ook zo’n fan van oorbellen in meerdere gaatjes? Lees hier hoe je al die trendy oorbellen het beste kunt schoonmaken om er extra lang plezier van te hebben.