Infographic: Parfum

Infographic Parfum

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/parfum.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/parfum-infographic.png" alt="Infographic parfum"> </a> <br/> <br/> Infographic <a href="https://www.beslist.nl/products/parfum_aftershave/parfum_aftershave_422758/"> parfum</a> door beslist.nl


Parfum

Al sinds de tijd van de Egyptenaren proberen we op te vallen met een lekker luchtje. Destijds met uitgeperste bloemen en kruiden, tegenwoordig met parfum. Online winkelcentrum beslist.nl legt uit wat er in zo’n parfumflesje zit en deed onderzoek naar de populairste merken en geuren.

Verschillende parfumsoorten

hoe lang een geur blijft ruiken, hangt af van de parfumsoort. Ieder type heeft een andere geurconcentratie, waarbij een écht parfum het langst blijft plakken. Deze zijn daardoor ook vaak het duurst.

Welke geur past bij jou?

De geuren passen ruwweg in vier categorieën: bloemig, fris, oosters of kruidig. Uiteraard zijn de meeste parfums niet in één hokje te plaatsen, maar deze geurtypen maken het kiezen wel makkelijker voor je.

Valentijnsdag en Moederdag zijn populaire momenten om parfum cadeau te doen. December is de meest populaire maand voor het geven van parfum. Onder de kerstboom liggen de meeste parfumflesjes. Op 70% van deze cadeauverpakkingen staat de naam van de vrouw. Beslist.nl zet de meest populaire merken en geuren van dit moment op een rij. La Vie est Belle van Lancome is de meest populaire damesgeur op beslist.nl Gevolgd door Alien Parfum – Thierry Mugler. De nieuwkomer is Ariana Grande parfum genaamd ARI. Onder de herengeuren bestaat de top 3 meest populaire geuren uit : 1 million – Paco Rabanne, Acqua di Gio – Giorgo Armani en Le Male – Jean Paul Gaultier.