Partners van BESLIST

Op deze pagina vind je een overzicht van de partners van BESLIST.nl.

JouwAanbieding 

Iedere dag biedt JouwAanbieding.nl een up-to-date overzicht van alle actuele dagaanbiedingen uit Nederland en België.

Met hulp van JouwAanbieding.nl toont BESLIST.nl de actuele prijzen van dagaanbiedingen in haar zoekresultaten. Dankzij deze unieke uitbreiding vinden bezoekers van BESLIST.nl nog beter hun weg in de zoektocht naar de laagste prijs.

klik hier voor meer informatie over JouwAanbieding

BeCommerce 

BESLIST.be is geregistreerd business partner van de branchevereniging BeCommerce.

BeCommerce is de Belgische federatie van de bedrijven actief in verkoop op afstand, zowel online (via internet, alle vormen van e-commerce) als offline (via cataloog, direct mail, telefoon, SMS, televisie etc.). Dankzij bewustmaking, informatie, promotie, de certificatie van e-commerce websites d.m.v. een kwaliteitslabel en een eigen gedragscode, wil BeCommerce bouwen aan de groei van de sector en de versterking van het consumentenvertrouwen in kopen op afstand. Meer info: www.becommerce.be.

BeCommerce heeft leden enerzijds, bedrijven die doen aan verkoop op afstand en business partners anderzijds, bedrijven die niet zelf als distance seller actief zijn maar die wel een duidelijke betrokkenheid hebben bij de sector. De BeCommerce Business Partners worden betrokken bij de organisatie doorheen het BeCommerce Business Partner programma. Deze bedrijven worden ook beschouwd als de preferred suppliers van de federatie.

Het BeCommerce Business Partner programma heeft vier hoofddoelstellingen:
 • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met de voor de sector belangrijke toeleveranciers en / of dienstverleners;
 • Het selecteren van de voor de sector belangrijke toeleveranciers en / of dienstverleners (preferred suppliers);
 • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen de leden van BeCommerce en zijn Business Partners;
 • Het stimuleren en / of initiëren van nieuwe ontwikkelingen die bijdragen tot de verkoop op afstand.
klik hier voor meer informatie over BeCommerce

Digibewust 

Hoe digibewust ben je?

Je zoekt, kijkt en vergelijkt op het internet. Je koopt af en toe iets via een webshop of een online marktplaats. E-mailen is de normaalste zaak van de wereld en voor het online regelen van bankzaken draai jij je hand niet om. Misschien download je ook wel eens muziek of films via het internet. De mogelijkheden van het internet zijn enorm!

Maar wat nu als je computer vastloopt of aanzienlijk trager wordt? Of wat als je mailbox volloopt met spam? En weet je eigenlijk wel wat de kinderen op internet doen en met wie?
Gebruik het internet, maar doe dat bewust veilig en verantwoord. Zorg dat je weet wat je kunt doen bij problemen (als virussen en spam) en welke maatregelen je kunt nemen om deze problemen te voorkomen.

Op www.digibewust.nl vind je tips en checklists die helpen om op een verantwoorde manier gebruik te maken van het internet. Bijvoorbeeld door het goed beveiligen van een pc met internetverbinding, het veilig omgaan met persoonlijke gegevens en het verwijderen van spam.

Digibewust is een publiekprivaat samenwerkingsverband dat in Nederland de kennis en het vertrouwen in de mogelijkheden van het internet wil vergroten. Digibewust wil consumenten oproepen tot actie, om op een bewust veilige en verantwoorde manier met digitale middelen om te gaan.

BESLIST.nl is coalitiepartner van ECP.nl en neemt deel aan het digibewust programma. Het is namelijk belangrijk dat consumenten op een goede manier met het internet omgaan. Het internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving, BESLIST.nl steunt dan ook de ontwikkeling ervan. Internetten gaat een stuk fijner, wanneer je weet wat je wel en niet kunt doen!

klik hier voor meer informatie over Digibewust

Qshops 

Het Keurmerk van Qshops.org wordt door haar leden gevoerd op de betreffende sites. Hiermee wordt direct aangegeven dat deze site voldoet aan de gestelde normen en dat gehandeld word volgens de gedragscode. BESLIST.nl is businesspartner van Qshops. Alle partners van QShops werken volgens een opgestelde gedragscode. Tevens hebben zij zich inhoudelijk gecommitteerd aan de door ons opgestelde voorwaarden.

klik hier voor meer informatie over Qshops.org

Stichting Webshop Keurmerk 

De Stichting Webshop Keurmerk is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. Met meer dan 1600 aangesloten webshops is de Stichting het grootste erkende Keurmerk van Nederland. De bij het Nederlandse Webshop Keurmerk aangesloten shops staan onder onafhankelijk toezicht van de Stichting. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webshops en/of thuiswinkels.

klik hier voor meer informatie over Stichting Webshop Keurmerk

Thuiswinkel 

BESLIST.nl is geregistreerd business partner van de branchevereniging Thuiswinkel.org. Dit omvat:

 • Business partners van Thuiswinkel.org zijn bedrijven die door de leden van Thuiswinkel.org zijn geselecteerd als de belangrijkste toeleveranciers en/of dienstverleners voor de branche van bedrijven die producten en/of diensten verkopen aan consumenten via internet,catalogi, post, etc.
 • Business partners van Thuiswinkel.org zijn bedrijven die door leden van Thuiswinkel.org zijn geselecteerd als preferred suppliers van bedrijven die producten en/of diensten verkopen aan consumenten via internet, catalogi, post, etc.
 • Business partners van Thuiswinkel.org worden na ballotage toegelaten tot het business partner programma.
 • Business partners van Thuiswinkel.org zijn herkenbaar aan het business partner logo van Thuiswinkel.org.

Doelstelling business partner programma van Thuiswinkel.org

 • Het bevorderen van formeel en informeel (periodiek) overleg met voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners.
 • Het (pre)selecteren van voor de branche belangrijke toeleveranciers en/of dienstverleners (preferred suppliers).
 • Het uitwisselen van kennis en informatie tussen leden van Thuiswinkel.org (herkenbaar aan het Thuiswinkel Waarborg logo) en business partners.
 • Het stimuleren en/of initiëren van nieuwe ontwikkelingen die bijdragen aan verkopen op afstand.
Thuiswinkel.org is de branchevereniging voor bedrijven die producten en/of diensten via internet, catalogus, post, etc. verkopen aan consumenten.
Klik hier voor meer informatie over Thuiswinkel.org

Uptrends.com 

Uptrends is een toonaangevende provider op het gebied van monitoring diensten. Uptrends controleert websites van buitenaf via een wereld monitoring netwerk en stuurt alerts indien een website niet goed bereikbaar is of functioneert. Uptrends biedt de volgende monitoring diensten aan:

 • Website monitoring
 • Transactie monitoring
 • Site performance monitoring
 • Server monitoring
 • SLA monitoring

Uptrends heeft meer dan 1.500 klanten in 23 landen en kantoren in Nederland en USA.
Voor meer informatie over Uptrends website monitoring klik hier