Populaire smartwatches

Smartwatches

Hoe koppel je een smartwatch aan een smartphone? Hier lees je precies hoe het zit en kan je gelijk aan de slag. Dit digitale horloge heeft een eigen besturingssysteem die constant verbinding heeft met je smartphone. Om deze verbinding te maken is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van de app Wear OS, die aansluit op je Android of iOS. Deze app zal aan de hand van bluetooth verbinding maken met je smartwatch. Op het scherm van je horloge krijg je dan alle meldingen te zien die je ook op je smartphone ontvangt.  

Instellen maar! 

Elke smartphone kan aangesloten worden op elke smartwatch, zolang je de Wear Os app maar hebt. Volg de volgende stappen om de verbinding te kunnen maken: 

  1. Download de Wear Os by Google app 
  2. Zet je smartwatch aan 
  3. Open de Wear OS by Google  
  4. Klik op instellen 
  5. Tik op telefoon en kies de naam van het horloge 
  6. Op je telefoon en horloge wordt nu een code weergegeven, deze moet overeenkomen 
  7. Tik op koppelen, dit kan even duren 
  8. Volg alle stappen die vervolgens op het scherm verschijnen om de installatie af te ronden 
  9. Als ze verbonden zijn, dan zie je “verbonden” in de Wear OS app staan

Nu kan je aan de slag! Ga ontdekken wat er allemaal voor een functies op zitten en haal het beste uit je smartwatch. Met deze digitale horloges kan je namelijk ontzettend veel meten. Zo kan je bijvoorbeeld je activity tracker bijhouden of je hartslagmeter. Ben je onderweg en wil je snel kijken welke kant je op moet? Gebruik dan de digitale navigatie.  

Dit is de top 10 populairste smartwatches in Nederland: